Műsorújság
RTL Most

Doktor Szöszi újra támad! Jön a harmadik rész!

A rég elfeledett filmek rajongói örvendhetnek: úgy tűnik, hogy a szöszi ügyvéd újra belendül, ráadásul nem akármilyen főszereplővel. Szeretitek, amikor ilyen folytatásokkal lepnek meg a stúdiók?

Most már hivatalos: jön a Doktor Szöszi 3, ráadásul Reese Witherspoon is visszatér!

Semmi sem állíthatja meg Elle Woods ügyvédi ténykedéseit, hiszen az Oscar-díjas színésznő is megerősítette a hírt, hogy benne van a buliban. A forgatókönyv is biztos kezekbe került, hiszen az a Kirsten Smith és Karen McKullah vállalták magukra a projektet, akik az első részért is feleltek.

A színésznő visszatérése annyira persze nem meglepő, hiszen Reese a mai napig büszke rá, mennyire fontos üzenetet sikerült közvetíteniük a történettel – hiába volt az, több helyen túlzottan is habos-babos. Ennek bizonyítására az első film 15. évfordulóján ő is megemlékezett híres karakteréről, Elle Woods-ról. Akkor a régi jelmezek és persze az ikonikus mozdulatok is előkerültek.

A 2001-es első és a 2003-as második rész után még nem tudni, mikor kapjuk meg pontosan a folytatást, de a lényeg az, hogy érkezik.

Nem Reese az egyetlen, aki egy igazán régi karakterét éleszti újjá, elég csak Tom Cruise-ra és a Top Gun folytatásra gondolni, de Johnny Depp is nagy visszatérőnek számít Sparrow kapitányként.

Legnézettebb videók