Műsorújság
RTL Most

Bud Spencer oldalán várjuk 2019-et!

Hamarosan belépünk az újévbe, de még előtte jól tömjük meg magunkat babbal és lencsével, miközben Bud Spencer-filmekkel hangolódunk a visszaszámlálásra!

A móka és az évek óta kacagtató pofonok már ebéd után megkezdődnek, hiszen 13:55-kor jön az első Spencer-mozi, a Rabló pandúr, de ennyivel nem ér véget a bunyó. Nézzük, milyen nagy klasszikusokat nézhetsz meg az RTL Klubon!

15:45 – Nincs kettő négy nélkül

Greg (Bud Spencer) és Eliot (Terence Hill) egy furcsa állásajánlat kapcsán találkozik először. Fejenként egymillió dollárért helyettesíteniük kell két riói milliomost, a Coimbra fivéreket, akik nemrégiben életveszélyes fenyegetéseket kaptak. A munka nem tűnik nehéznek: a két vagány pontos hasonmása a két milliomosnak. Néhány probléma mégiscsak felmerül: Greg és Eliot az első pillanattól kezdve ki nem állhatja egymást. Az egymillió dollárért azonban úgy gondolják, hajlandók lesznek elviselni a helyzetet egy hétig.

18:45 – Különben dühbe jövünk

Ben (Bud Spencer) és Kid (Terence Hill) sivatagi autóversenyre készülnek, de valaki mindenképp meg akarja akadályozni győzelmüket. Míg ők sör-virsli versenyen bizonygatják rátermettségüket, egy helyi gengszterfőnök tönkreteszi kocsijukat.
A filmtörténet legviccesebb bunyósai nem hagyják bosszú nélkül a történteket, sőt a járművüket is pótolni kell. Bud Spencer és Terence Hill akcióvígjátéka csattanós pofonokat és fergeteges szórakozást ígér mindenkinek.

20:45 - …és megint dühbe jövünk

Parapolis (Luciano Catenacci), a hírhedt görög tartja a markában Miami kaszinóit és fogadóirodáit. O'Connor admirális (Woody Woodbury) megelégeli a dolgot és hadat üzen az alvilágnak. Johnny Firpo hadnagyot (Terence Hill) bízza meg az akció lebonyolításával. Féltestvére, Charlie (Bud Spencer) régen szerencsejátékosként kereste a kenyerét, most betanítja a kártyatrükkökre testvérét is, így a két fivér együtt indul harcba a maffia ellen a kaszinóban.

És ha ennyi film nem lenne elég mára, akkor még látogassatok el az RTL MOST-ra is, ahol rengeteg film, sorozat, és kedvelt showműsor vár rátok – ma utoljára még a nagysikerű magyar film, a Kincsem is!

Legnézettebb videók