Műsorújság
RTL Most

Az űrben játszódhat a Jumanji harmadik része?

Jack Blacknek elég izgalmas elképzelései vannak a Jumanji – Vár a dzsungel folytatását tekintve, a színész ugyanis egészen a csillagokig merészkedne a következő filmben.

A tavalyi év egyik legnagyobb pénzügyi durranása volt a Jumanji – Vár a dzsungel, ami ráadásul meglepően szórakoztató folytatása volt a kilencvenes évek Robin Williams klasszikusának.

Az persze senkit sem lep meg, hogy a folytatást már be is rendelték, konkrétumokat viszont még nem tudunk a következő felvonásról. Mindenesetre úgy tűnik, hogy a főszereplőknek már vannak ötleteik a folytatás sztoriját illetően. Jack Black az MTV-nek ejtette el egy interjúban, hogy Ő például szívesen venné, ha a csillagok között folytatódna a történet:

Azt mondom, vigyük az űrbe a sztorit. Az én kérdésem a Jumanjit illetően az, hogy „Mi ez a játék?”, „Ki találta fel?”. Valamilyen űrlény technológiának kell lennie, nem? Vagy valami őrült dzsungellakó fazon mágiája. Tudni akarom, hogy honnan ered ez az egész. Gyerünk, dobjatok meg a rohadt eredetsztorijával!

 

Érdekes elképzelés, de meg kell jegyezni, hogy az ötlet nem épp újdonság. 2005-ben Jon Favreau, a Vasember rendezője ugyanis elkészítette már a Zathura című filmet, ami lényegében az eredeti Jumanji történetének átültetése volt az űrbe. Ettől függetlenül izgalmas lenne, ha kibővítenék a Jumanji világát, végtére is a lehetőségeknek tényleg csak a készítők képzelete szab határt. Az persze már egy más kérdés, hogy szükség van-e arra, hogy megismerjük a játék eredetét.

A Jumanji következő felvonása várhatóan 2019 karácsonyán érkezik majd a mozikba.

Legnézettebb videók