Műsorújság
RTL Most

A Halálos iramban csapata újra együtt, de most inkább cukik, mint kemények!

Bizony, Vin Dieselék felrobbantották az internetet, ám ezúttal nem menő járgányaikkal, hanem sokkal apróbb dolgokkal! Vajon min ügyködik az akciócsoport? Most kiderül!

A negyvenkilenc éves színész a napokban a Facebook-jára posztolt egy képet, amin nem mással látható, mint magával Csodanővel, azaz a harminckét éves Gal Gadot-tal!

A fotó apropója pedig csupán az volt, hogy az akcióhős és a szuperhősnő - akik egykor együtt is szerepeltek több Halálos iramban filmben is - játszódélutánt tartottak csemetéiknek!

„Mikor nem szuperhősöket játszunk…!”

Bár, Diesel kilenc éves kislánya valószínűleg még nem igazán tudott játszani Gadot három hónapos gyermekével - aki a Maya nevet kapta - a sztárszülők láthatóan mégis nagyon jól érezték magukat.

Ezen pedig nincs is nagyon mit csodálkoznunk, hiszen a két színész jó barátságot ápol, így az sem meglepő, hogy Vin Diesel egy, az Instagramjára posztolt képpel gratulált Gal Gadot-nak, a Wonder Woman című film sikeréhez!

„Nincsenek szavak rá, hogy mennyire büszke vagyok rád!”

 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Egyébként mindkét hírességnek vannak még gyermekei.

 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Diesel háromgyerekes apuka, aki boldog párkapcsolatban él barátnőjével, Paloma Jimenez-zel. Míg Gadot férje, Yaron Versano, akivel az újszülött csöppségen kívül, van még egy öt éves lányuk, Alma.

Forrás: usmagazine.com
Képek: Facebook, Instagram

 

Legnézettebb videók