Műsorújság
RTL Most

A Csodanő és Bradley Cooper is csatlakozik Mundruczó Kornél új filmjéhez!

Legutóbb a Jupiter holdja miatt drukkolhattunk a magyar rendezőnek, most viszont megkaptuk a legfrissebb hírt: Deeper című filmje hamarosan forog, ráadásul óriási nevekkel a főszerepben.

Legutóbb akkor éghettünk Mundruczó-lázban, amikor a rendező esélyes volt az Aranypálma-díjra az idei Cannes-i Filmfesztiválon még májusban. Akkor ováció és tapsvihar fogadta a film készítőit a vörös szőnyegen és a vetítésen egyaránt. A nagydíjat végül nem hozták el, azonban ez mit sem változtatott a Jupiter holdja sikerén.

Most viszont úgy tűnik, újra van miért izgulnunk, hiszen Mundruczó már megint egy izgalmas projekten dolgozik, ráadásul lenyűgöző szereposztással: bizton állíthatjuk, most aztán beveszi egész Hollywoodot.

A Deeper című  thriller főszerepét nem más játssza majd, mint Bradley Cooper, aki mellett Gal Gadot, a DC univerzum legújabb üdvöskéje és a mindenkit – mozikasszákat is – letaroló Csodanő érkezik.

Arról még nincs hír, hogy mikor kezdődnek a munkálatok, de fejben kell tartani, hogy Gadot eléggé elfoglalt lesz a jövő évben, hiszen máris kezdik a Wonder Woman 2 forgatásait, aminek a premierjét 2019 decemberére tervezik. Úgyhogy vagy ezután kezdhetnek neki a Deeper-nek, vagy ha gyorsak és szoros a napirend, akkor akár a WW2 előtt is összehozhatják.

Plusz jó pont a mozi mellett, hogy az a David S. Goyer is a készítői között található, aki többek között a Sötét lovag trilógia forgatókönyvírásában is részt vett.

Gadot karakteréről eddig még semmilyen közleményt sem adtak ki, csupán Cooper szerepe tisztázott: egy megszégyenített asztronauta áll majd a középpontban, aki egy különleges kutatás során elvileg megtalálja a Föld legmélyebb pontját egy addig ismeretlen óceáni árokban.
 

Szerintetek Mundruczó megint lenyűgözi a külföldi és a hazai kritikusokat?
 

Forrás: Movieweb

Legnézettebb videók