Műsorújság
RTL Most

A Csodanő egy gyerekkórházban nyűgözte le a kicsiket

Gal Gadot éppen a Csodanő második részét forgatja Chris Pine-nal, de szakított rá időt, hogy beteg gyerekeket lepjen meg, ráadásul teljes harci díszben! Nézzétek!

Nem számít újdonságnak, hogy filmes hőseink a vásznon kívül is mindent megtesznek a rajongóikért. Többször is volt már rá példa, hogy a Marvel vagy akár a DC szereplői szakítottak rá időt, hogy találkozzanak követőikkel.

Chris Evans és Chris Pine egy fogadással egybekötött találkozót találtak ki beteg gyerekeknek, Robert Downey Jr. filmbeli szerelmével, Gwyneth Paltowal és Evansszel látogatott meg egy beteg kisfiút. Tom Holland hozzájuk hasonlóan szintén beugrott rajongóihoz egy kórházba, sőt még Ben Affleck és Henry Cavill is beszálltak a buliba.


Most ebbe a kedves és érzékeny csapatba szállt be Gal Gadot, aki éppen Virginiában forgatja a Wonder Woman 1984-et, oldalán Chris Pine-nal.

Azonban a sűrű beosztása mellett is talált rá időt, hogy elmenjen egy virginiai kórházba, ahol leült és beszélgetett az ápolókkal és a gyerekekkel. Az érkezése meglepetés volt mindenkinek, hiszen még a kórház alkalmazottai sem tudtak róla, hogy számíthatnak rá.

A szerencsés kis rajongókkal ráadásul még képeket is készített, így biztos, hogy a látogatása örök emlék marad.

Legnézettebb videók