Műsorújság
RTL Most

5 érdekesség, amit eddig nem tudtál A galaxis őrzői vol. 2.-ről

Miben segített Chris Prattnek, amikor elolvasta a film forgatókönyvét és hogyan szabadult meg Drax alakítója a nap végén vaskos maszkjától?

Az első Galaxis őrzőiben még 3 órán át tartott, amíg feltették a maszkot a Dave Bautista által alakított Draxre. A második film forgatási napjain ez lerövidült másfél órára, de megszabadulni már nem volt ennyire könnyű tőle. A nap végén szaunába kellett ülnie, hogy le tudja szedni a test- és arcfestést.

 

 

A rendező, James Gunn pontosan lemodellezte a film nyitójelentét, ami Baby Groot táncát és a körülötte látható eseményeket tartalmazta. A CGI-csapatnak közel két évig tartott, mire elkészítette ezt a jelenetet a terv alapján.

 

 

Russell Bobbit kellékesnek elég nehéz feladatot jelentett, hogy Sony walkmaneket szerezzen, mert az első részben használtak mind töröttek voltak. Felkereste a Sonyt, hogy újakat kérjen tőlük, de a cég nem tudott neki segíteni, így el kellett készítenie a walkmaneket.

 

 

Chris Pratt szerint a forgatókönyv segített neki, hogy megbirkózzon édesapja halálával, és a kisfiának is, hogy elfogadja, mit dolgozott a nagypapája.

 

 

Bradley Cooper kölcsönzi a hangját Mordálynak. Az első részben egyszerűen csak szinkronizált, a másodikban viszont kapott a fejére egy motion-capture érzékelőt, hogy a szájmozgását és mimikáját pontosan le tudják követni, miközben Mordály beszél.

 

 

Nézd A galaxis őrzői vol. 2.-t vasárnap 18 óra 55 perckor az RTL Klubon!

Legnézettebb videók