Műsorújság
RTL Most

2020 március: ezekre a filmekre érdemes lesz beülnöd!

Életre kelt Disney-mese, Jane Austen-adaptáció, korhatáros akciófilm Daniel Redcliffe-fel a John Wick alkotóitól, vadonatúj Pixar-film az elfekről, egy igazi agyament vígjáték női főszereplőkkel és egy romantikus dráma Anette Benninggel és Bill Nighy-val. 

MINT EGY FŐNÖK

Szereplők: Rose Byrne, Tiffany Haddish, Salma Hayek. A tartalomból: két rámenős barátnő, akik együtt építették fel rohamosan feltörekvő kozmetikai cégüket, kap egy olyan kivásárlási ajánlatot, ami próbára teszi barátságukat. Hirtelen azok a különbségek, amelyeknek köszönhetően eddig ők voltak a tökéletes furcsa pár, egymás ellen fordítják őket, veszélybe sodorják az üzletüket és a személyes kapcsolataikat.

Premier: 2020. március 5.

 

ELŐRE

Egy városi fantáziavilágban két tizenéves elf-fivér nem mindennapi küldetésre indul, hogy kiderítsék, maradt-e még némi varázslat a világban. A Pixar vadonatúj filmje 2020 tavaszán a mozikban!

Premier: 2020. március 5.

 

EMMA

Szereplők: Johnny Flynn, Bill Nighy, Mia Goth, Callum Turne. A tartalomból: Jane Austen imádott, örökérvényű komédiája arról, hogy találd meg a párod, és hogyan érdemeld ki a boldogságot. A csinos, okos és gazdag Emma Woodhouse riválisok nélküli fáradhatatlan méhkirálynő az ő álmos kis városában. A társadalmi osztályok nyűgeinek és a felnőtté válás kínjainak sziporkázó szatírájában Emma össze nem illő párok és romantikus botlások közt manőverezve találja meg a szerelmet, amely végig ott volt az orra előtt.

Premier: március 5.

 

TALPIG FEGYVERBEN

Szereplők: Daniel Radcliffe, Samara Weaving, Rhys Darby. A tartalomból: a John Wick producerétől! Miles egy átlagos srác, aki teljesen átlagos életet él, utálja a munkáját és még fülig szerelemes az ex-barátnőjébe, Novába. Csak a televízióból értesül arról, mi folyik a városban, ahol is egy online banda, a SKIZM teljesen ismeretlen embereket kényszerít vérre menő gladiátorharcra. Egy napon aztán Miles a dolgok sűrűjében találja magát, amikor is a SKIZM felkeresi őt, mindkét tenyerébe pisztolyt szögel és azt az utasítást osztják rá, hogy ölje meg a játék történetének legjobbját, Nixet.

Premier: 2020. március 5.

 

KÉMECSKÉM

Szereplők: Dave Bautista, Kristen Schaal, Parisa Fitz-Henley. A tartalomból: JJ (Dave Bautista), a profi CIA ügynök álmában sem gondolta, hogy a karrierje egyszer egy 9 éves kislány kezébe kerül. Miután egy félresikerült bevetést követően lefokozzák az acélos ügynököt, egy sima üggyel bízzák meg: egy családot kell megfigyelés alatt tartania. Egy nem várt fordulat azonban veszélybe sodorja a látszólag egyszerű küldetést: a família egyik tagja, a leleményes Sophie (Chloe Coleman) megtalálja a szobájában a CIA által elrejtett kamerákat. A lány üzletet ajánl, ha JJ megtanítja őt a kémszakma trükkjeire, akkor nem leplezi le az ügynököt. 

Premier: március 19.

 

HANG NÉLKÜL 2.

Szereplők: Cillian Murphy, Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe. A tartalomból: az otthonukban történt halálos eseményeket követően az Abbott családnak a külvilág borzalmaival kell szembesülnie, miközben tovább küzdenek a túlélésért – a legnagyobb csendben. Miután arra kényszerülnek, hogy nekivágjanak az ismeretlennek, gyorsan ráeszmélnek, hogy nem csak a hangra vadászó szörnyek jelentenek fenyegetést a homokösvényen túl...

Premier: 2020. március 19.

 

INKÁBB LENNÉK ÖZVEGY

Szereplők: Bill Nighy, Annette Bening. A tartalomból: Az évtizedek óta együtt élő házaspár meglátogatja felnőtt fiát. Az események azonban drámai fordulatot vesznek, amikor a férj váratlanul bejelenti, hogy elhagyja a feleségét. Elszabadulnak az indulatok, az egyre keserűbb vádaskodások azonban nem nélkülözik a híres angol fekete humor legjavát…

Premier: 2020. március 19.

 

MULAN

Szereplők: Yifei Liu, Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An valamint Gong Li és Jet Li. A tartalomból: az elismert rendező, Niki Caro kelti most életre Kína legendás harcosának történetét a Disney MULAN című filmjében. A rettenthetetlen fiatal lány mindent kockára tesz a családjáért és hazájáért, így válik belőle az egyik legnagyobb harcos, aki valaha született Kínában.

Premier: március 26.

 

Legnézettebb videók