Műsorújság
RTL Most

2020 január: ezekre a filmekre érdemes lesz beülnöd!

Alig kezdődött el az új év, zseniális alkotásokból már most sincs hiány…

BOTRÁNY

Nicole Kidman, Charlize Theron és Margot Robbie neve szinte már így is tuti garancia a sikerre, ráadásul nem csupán egy kósza limonádéfilmről beszélünk. Az alkotás ugyanis a szexuális zaklatás témakörét járja körül, méghozzá igaz történet alapján!

Premier: 2020. január 9.

 

JUDY

Az alkotás Judy Garland utolsó hónapjaiba enged bepillantást. A népszerű színész-énekesnő bőrébe Renée Zellweger bújik, aki pár napja már meg is kapta az Arany Glóbuszt az alakításáért. Vajon az Oscar-díjat is bezsebeli majd?

Premier: 2020. január 16.

 

BAD BOYS – MINDÖRÖKKÉ ROSSZFIÚK

Will Smith és Martin Lawrence ismét visszatérnek a nagyvászonra. Akcióra fel!

Premier: 2020. január 16.

 

DOLITTLE

Ezúttal Robert Downey Jr. bújik az állatokkal beszélni tudó doktor bőrébe. Egy biztos: lehengerlő látványból tutira nem lesz hiány!

Premier: 2020. január 16.

 

1917

Az első világháború idején játszódó történet két fiatal katona küldetését követi nyomon, amit mindössze 24 óra alatt kell teljesíteniük. Az alkotás bezsebelte a Legjobb drámai film díját az idei Golden Globe-n, úgyhogy nagy valószínűséggel hatalmas hiba lenne kihagyni a filmet. Nézzétek csak meg az előzetest!

Premier: 2020. január 23.

 

JOJO NYUSZI

A szatirikus alkotás főszereplője egy német kisfiú és annak képzeletbeli barátja – aki nem mellesleg Adolf Hitler. A 12 éves Roman Griffin Davis kapott egy jelölést az Arany Glóbuszon, és bár végül Taron Egerton kapta meg a díjat, mindenképp érdemes megnézni a kissrác alakítását, ráadásul Scarlett Johansson oldalán!

Premier: 2020. január 23.

 

KISASSZONYOK

Greta Gerwig a Lady Bird után ismét elfoglalta helyét a rendezői székben, és az amerikai polgárháború idején játszódó filmjében olyan nagy nevek szerepelnek, mint Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Emma Watson és Meryl Streep. Kell ennél több?

Premier: 2020. Január 30.

 

Legnézettebb videók