KERESÉS search-close

zenészek

65 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zenészek"

Retro és mai zenészek csapnak össze Balázs nappalijában

A retro számok vagy a mai slágerek a jobbak? És vajon a retro sztárok vagy a toplisták mostani éllovasai az ügyesebbek? Hamarosan kiderül, ki tud nagyobb bulit csinálni úgy, hogy nem a színpadon van. Sebestyén Balázsnál egy kisebb fesztiválnyi zenész adja a hangulatot és persze kiderül, hogy ki muzsikál majd jobban a játékokban.

Dalok, amiket össze-vissza énekel mindenki

Mit szólnak a zenészek, énekesek ahhoz, amikor a rajongók félrehallják, átköltik dalaikat és valami teljesen szürreális sül ki ebből. Viccesnek találják vagy inkább megsértődnek rajta? Megkérdeztük!

A poptörténelem legnagyobb félreértései: dalok, amelyek nem arról szólnak, amit mi gondolunk

Az elkövetkező percekben a poptörténelem legnagyobb félreértéseit vesszük sorra, többek között azokat a szerelmesnek hitt slágereket, amiknek valójában semmi közük a szerelemhez. Sőt szakításról, vagy egészen másról szólnak. Zenészekkel, szakértőkkel fejtjük meg mi lehet a félreértések oka.
Geszti Péter itt, Kiss Tibi itt mesél még többet a félreértett dalaikról.

GESZTI PÉTER: „Meglepődtünk, amikor skinheadek buliztak a Zúg a Volágára”

Geszti Péter próbálja úgy írni a dalait, hogy azoknak több jelentése legyen. Sokan mondják is neki, hogy még utólag is felfedeznek benne újabb tartalmakat, ami még sokszor neki is újdonság. De még így is akad olyan szituáció, ami képes meglepni.

Megmutatjuk mi történt a USNK és a Stolen Beat zenészeivel az X-Faktor után

A tinik odavannak értük! Az X-Faktor finalista csapatait régen látott rajongás kíséri. Mutatjuk mi történt, történik a USNK és a Stolen Beat zenészeivel azután, hogy a tévés tehetségkutatóban villámgyorsan százezrek ismerték meg őket.

Melyik sztárba voltál szerelmes?

Mindenki rajongott már valakiért az életében. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a különböző zenekarok frontemberei, akik maguk is a rajongás tárgyai, rajongtak-e valaha valakiért? Jön a Nap kérdése.

Szerinted ki a világ legjobb előadója?

Ha a legekről kell véleményt alkotni, nehéz dolgunk van, hisz mindenkinek mindig más szempontok szerint jó, vagy a legjobb valaki. A Nap kérdése ma arra keresi a választ, hogy a zenekarok frontemberei szerint ki a világ legjobb előadója.

Presser Gábor az, aki igazán ismeri Oláh Ibolyát

Az 1507-ik koncertjét adja Presser Gábor majd az Arénában, amin Oláh Ibolya is fellép. A magyar zene élő legendája és az énekesnő régóta barátok, sok közös dalon dolgoztak már együtt. Ibolyka - ahogy Presser Gábor is hívja - sok nehézségen túl van már, ezeket pedig bátran kiénekli a dalaiban.

Az interjút itt nézheted meg hosszabban.

Majka, Curtis és a kokain – érvek és ellenérvek

Van, aki szomorú, mert feloszlott a kedvenc együttese. Van, aki dühös, mert Majka az érintett akarata ellenére nyilvánosságra hozta, hogy Curtis a kokain rabja lett. Van, aki pedig örül, mert azt gondolja, hogy ha valaki nagyon belecsúszik a drogokba, segítségként bármi megengedett… Az ügy a zenésztársadalmat is megosztotta.

Miért drogozik sok zenész?

A siker és a túlzott elvárások miatt sok zenész, művész nyúlt már drogokhoz. Gondoljunk csak Jim Morrisonra, Jimi Hendrixre, Janis Joplinra vagy Amy Winehouse-ra… Keressük az okokat!

Sztárnyugdíjak, melyekből nem lehet megélni!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy több olyan egykori nagyon sikeres magyar zenész van, aki mára nyugdíjas lett, és az államtól mindössze 40-50 ezer forint nyugdíjat kap. Megmutattuk azokat a nagy és ismert nevek, akik arcpirítóan kevés összeget kapnak.

Trip to the Moon - 30 napig összezárva!

Az RTL Klub saját gyártású roadmovie sorozatában, a Trip to the MOON-ban 8 fiatal zenész 30 nap alatt 17 európai nagyvárost járt végig, miközben a leghíresebb klubokban és tereken zenéltek. Egyáltalán nem meglepő tehát, hogy mióta hazaértek, nem telt el úgy nap, hogy ne gondolnának az utazás alatt szerzett élményeikre.

Mennyit keresnek a magyar zenészek?

A gázsiról beszélni mindig is tabunak számított. Most azonban néhány magyar sikeres zenész elmeséli, általában mennyi a gázsijuk, és ebből körülbelül mennyit kapnak kézhez. COLUMBO tovább mesél gázsiról és pénzügyekről itt!

Fókusz Plusz 2017-11-18


szerző:
2017.11.18. 18:50
Így állt össze a Trip to the moon csapata!

Mák Roland úgy döntött, hogy egy igazán színes csapatot toboroz, hogy a legkülönfélébb műfajok képviselői közösen valami fergetegeset alkothassanak. Így került kiválasztásra Hien, Kállay-Saunders András, Nagy Ricsi, Antonia Vai, Mórocz Tomi, Gorbunov Dmitrij és Ian O'Sullivan!

Zenészek a Föld körül


szerző:
2017.11.03. 17:40
Zenészek a Föld körül

Végy nyolc zenészt, add hozzá Európa legszebb városait, fűszerezd meg némi humorral és máris kész egy tökéletes reality receptje. Ez a Trip to the moon, ami merőben új megvilágításba helyezi a zenész műsorokról alkotott képet. November 4-től, minden szombaton 17.20-tól kapcsoljanak az RTL Klubra.

TRIP to the MOON: A zene a közös nyelvük

Kállay Saunders András, Hien, Dmitrij, Nagy Ricsi, Mórocz Tamás, Ian O’Sullivan, Antonia Vai és Mák Roland, rendező, együtt vették nyakukba Európát. November 4-től, minden szombaton 17.20-tól TRIP to the MOON az RTL Klubon.

Rock ünnep - ezer zenésszel

Most először voltak magyar tagjai a világ legnagyobb rock zenekarának. A Rockin’1000 résztvevői ezúttal is Olaszországban csaptak a húrokba, ide utaztak el a magyar fiúk. Elmesélték, milyen a frenetikus bulit belülről átélni.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-08-22


szerző:
2017.08.22. 19:00
3 magyar a legnagyobb zenekarban

Három magyar gitáros is zenélt a világ legnagyobb rockzenekarában. A Rockin’ 1000, ahogy a nevében benne van, ezer zenészből áll, Olaszországban 1700 méter magasan egy völgyben álltak össze, hogy együtt adják elő azokat a nótákat, amit otthon gyakoroltak be. A magyar gitárosok szerint az élmény elképesztő volt.

Rockin' 1000: Magyarok a világ legnagyobb rockzenekarában

A legújabb Rockin’1000 klip. Ezer zenész a világ minden tájáról a Mount Blanc lábánál, 1700 méter magasan jött össze, hogy az otthon begyakorolt dalokat együtt adják elő. És valahol a tömegben három magyar gitáros is beleadott mindent.

ROCKIN' 1000:

Ezer zenész a világ minden tájáról a Mount Blanc lábánál, 1700 méter magasan jött össze, hogy az otthon begyakorolt dalokat együtt adják elő. És valahol a tömegben három magyar gitáros is beleadott mindent.

Klasszikus zene: mi kell ahhoz, hogy valaki világsztár legyen?

Szakértők úgy tartják, Liszt Ferenc volt a XIX. század Elvis Presley-je, az első popsztár, akit euforikus rajongói kultusz övezett. Különleges tehetség, szerencse, fáradhatatlanság, kitartás, pénz? Mi kell ahhoz, hogy valaki imádott világsztár legyen a klasszikus zene színpadán? Mennyire élnek fényűző életet azok, akiknek ez sikerült?

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Fókusz 2017-06-23


szerző:
2017.06.23. 18:55
Így érettségiztek sztárjaink!

Pont egy évvel ezelőtt a Stroy Extra stábja letesztelt néhány hírességet, mennyire tudnának helytállni magyar irodalomból, magyar nyelvtanból és történelemből. Dombóvári István, Aranyosi Péter és az Animal Cannibals mérte össze a tudását.

Több koncertet is lemondtak

Ariana Grande fizetheti minden áldozat temetési költségét - ez a hír terjedt el a világhálón. Az énekesnő már amerikai otthonában van, holnapi londoni koncertje úgy tűnik elmarad. Gyászol a zenei világ is. A manchesteri Take That lefújta közelgő fellépéseit, amelyek épp az együttes tagjainak szülővárosában lettek volna. Több zenekar is megemlékezett az áldozatokról. Egy zenei szerkesztő szerint pedig a nyári koncertekre biztosan hatással lesz a merénylet.

Elkészült egy vadonatúj Republic lemez

4 évvel Cipő, a Republic legendás frontemberének halála után elkészült az együttes második albuma. Az első klip itt nálunk, a Story Extrában mutatkozik be. A zenekar mesélt a klip forgatásáról, az új albumról, és hogy hogyan dolgozták fel lelkileg Cipő halálát, mi segítette őket.

Sztárnyugdíjak:

Több olyan, egykori nagyon sikeres magyar zenész van, aki mára nyugdíjas lett, és az államtól mindössze 40-50 ezer forint nyugdíjat kap. Nagy és ismert nevek, akik arcpirítóan kevés összeget kapnak.

Fókusz 2017-03-14


szerző:
2017.03.14. 19:00
Így szól a Nirvana dala, ha ezer zenész játssza!

El tudják képzelni, hogyan szólhat a Nirvana legnagyobb slágere, ha ezer zenész játssza? Ha nem, most megmutatjuk. Újra összeállt ugyanis a világ legnagyobb rockbandája, és együtt adták elő a Smells Like Teen Spirit-et. A projekt 2015-ben indult hódító útjára, amikor egy Foo Fighters-feldolgozással léptek színpadra az olaszországi Cesena városában.

A ByTheWay nem panaszkodik – Mozgalmas szilveszterük volt

Nem könnyű a rocksztárok élete, még ha azt is hinnénk, hogy csak siker és csillogás veszi őket körül. A sikert és az elismerést nem adják könnyen, de ezt a magyar banda is tudja, akik két évvel ezelőtt arról meséltek, hogyan is telt a szilveszter estéjük. Meg fogtok lepődni, hogy milyen mozgalmas volt a fiúk estéje.

Fókusz 2016-12-14


szerző:
2016.12.14. 19:00
Trump volt a téma a díjkiosztón

A zene ünnepére készültek, ám a politika áthúzta a tervet. Az idei amerikai zenei díjkiosztón több művész is inkább Donald Trumpra, illetve a megválasztott elnök politikájára tett megjegyzéseket. Sok sztár úgy tűnik két hét elteltével sem békélt meg azzal, hogy Trump lesz az Egyesült Államok következő elnöke.

Fókusz Plusz 2016-11-05


szerző:
2016.11.05. 18:50
Ők jutottak be a Mentorházba!

Pontosan két évvel ezelőtt ez történt az X-Faktorban: „Drámai könnyek, elkeseredett énekesek, gondterhelt mentorok – hétfőn bemutattuk a Tábor egyik arcát. Most pedig jöjjön a 24 legjobb énekes, akik önfeledten ünnepeltek rokonaikkal a döntés után. És megmutatjuk hogyan készítette fel őket a mentoruk a következő fordulóra.”

Puskás Peti: „Nagyon örültünk a lehetőségnek” – Comet dal! VIDEÓ!

A 15. Comet díjátadó gála az év egyik legnagyobb eseménye és bulija lesz, melyre a The Biebers szerezte a főcímdalt. A fiúk stúdiójában jártunk, és megtudtunk tőlük, hogyan született meg az új szerzemény. 

The Biebers & Herrer Sára – Így készült a Comet dal! KULISSZAVIDEÓ!

Puskás Petit és híres zenekarát, a The Biebers-t és Herrer Sárát, a Mary PopKids zenekarának énekesét érte a megtiszteltetés, ők komponálhatták meg a gála főcímdalát, a "Minden a miénk"-et. A srácok és Sári kirobbanó energiával meséltek a dalszerzés örömeiről!

Így készült a Comet dal!


szerző:
2016.09.16. 12:32
Így készült a Comet dal!

Megkérdeztük Puskás Petit és zenekarát, hogyan is készült a Comet gála dala. 

Az LGT örökre befejezte


szerző:
2016.09.05. 17:25
Az LGT örökre befejezte

Presser Gábor vasárnap a Facebookon jelentette be a szomorú hírt: soha többet nem ad koncertet az LGT. Karácsony János, Presser Gábor és Solti János Somló Tamás halála után úgy döntött: „Tomit” nem lehet pótolni, és nem is szeretnének ilyesmivel próbálkozni. A poszt végén köszönetet mondott Presser mindazoknak, akik szerették és bíztatták az LGT-t, és akik segítették őket a 1971-es megalakulásuk óta.

 

Zenekarok, akik az utolsó percben mondják le a koncertet

A Rockmaraton fesztivál főszervezője percekkel a koncert előtt jelentette be, hogy elmarad az egyik legjobban várt amerikai banda fellépése. Több ezer ember állt értetlenül a nagyszínpad előtt, pedig nem egyedi eset, hogy egy világsztár az utolsó pillanatban lemondja a koncertjét. De mit tehet ilyenkor egy szervező és milyen kötelezettségei vannak az előadónak?

KIS GRÓFO ÜGYVÉDJE:

A rendőrségre várták Kozák Lászlót, művésznevén Kis Grófot. A zenész május 29-én keveredett verekedésbe Abonyban. Az ügyről a Fókusz számolt be először. A zenésznek az unokatestvére korábbi barátnőjének családjával gyűlt meg a baja. Az ügyről a rendőrség csak egy szűkszavú közleményt küldött. Ebben azt írják, hogy garázdaság miatt indítottak eljárást, eddig gyanúsítottakat és tanúkat hallgattak meg, valamint házkutatást is tartottak. Bővebb tájékoztatást azonban nem tudnak adni, mert folyamatban lévő ügyről van szó.

Story Extra 2016-06-14


szerző:
2016.06.14. 17:25
A Fókusz Plusz egész héten a Bátor Tábornak gyűjt

A Fókusz Plusz gyereknapi adásában bemutatjuk a Bátor Tábort, és már egész héten nekik gyűjtünk. Azoknak, akik élményt, erőt, hitet adnak a daganatos és krónikus betegséggel küzdő gyerekeknek és családjaiknak. Akik az orvosi kezelések között nevetni segítenek, átlendítenek a lehetetlenen. Megmutatjuk, hogyan dolgoznak az önkéntesek, és kik azok az ismert zenészek, akik saját félelmeik leküzdésével szintén segíteni akarnak. Szombat este, a híradó után segítenek velünk?

Ilyen az, amikor a zenészek összerúgják a port

Rock és rapháborúk, ahol a legnagyobb barátokból pokolba kívánt ellenségek lettek. Zenészek és művészek, akik több évnyi közös munka és siker után szóba sem álltak egymással. De mikor és miért jön el a békülés ideje, ha a múlt vitáktól volt hangos?

Pintácsi Viki családja dúskál a tehetségekben

Viki három gyermeke Anka, Viktor és Zolna hozzá hasonlóan egytől egyig kiváló zenészek, énekesek, sőt még a fotózás iránt is érdeklődnek! A több lábon álló büszke anyuka pedig törekszik is rá, hogy a csemeték sok mindenben kipróbálják magukat és kibontakoztassák tehetségüket.

A pályatársak megdöbbentek Lajcsi letartóztatásának hírén

Többen azt hitték az interneten terjedő rosszindulatú pletyka, mások lehetetlennek tartják. Lagzi Lajcsi előzetes letartóztatásának hírét kollégái, a mulatós zenészek hitetlenkedve fogadták.

Nemzeti minimum: kampány az éhező magyar gyermekekért

Az éhezés nem csak a harmadik világ problémája, hazánkban is több száz gyerek megy üres gyomorral iskolába, mert szülei nem tudják számára biztosítani a reggelit, vagy éppen a vacsorát. Ősszefogtak hát a sztárok: közel 100 neves előadóművész közös koncerttel áll a Papp László Sportaréna színpadára, hogy felhívja a figyelmet a hazai gyermekéhezés megszüntetésének fontosságára. Így teszi majd ezt Bíró Eszter énekesnő,színésznő, Tasnádi Bence színművész, valamint Fazekas Róbert zenész is!

Tehenésznadrág, lovasrendőrség és az Omega

Ellátogatott hozzánk az Omega három alapítótagja: Kóbor János, Benkő László és Laux József, akiket a legendás zenekar megalakulásáról kérdeztünk. Majd vendégünk volt Szabó István filmrendező, akiről kiderült, hogy Röhrig Géza egykor a tanítványai között volt. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Borbély Ricsi könnyeivel küzdve búcsúzott az X-Faktortól

Az X-Faktor versenyzői fergeteges produkciókkal készültek az ünnepi, 100. adásra, amelyen a fiatal tehetségek mellett igazi zenészlegendák is színpadra léptek. A Reflektor stábja ezúttal is ott volt a kulisszák mögött, így megmutatjuk önöknek mindazt, amit a műsorban nem láthattak.
 

Mosolyok, könnyek, őrület és izgalom: ez volt az X-Faktor 100. adása

Legendás zenészek, ragyogó tehetségek, elképesztő dráma: a X-Faktor 100. adása méltó volt minden idők legsikeresebb tehetségkutatójához. Az ünnepélyes alkalomra tekintettel a stáb és az énekesek a színpadon tartották meg szokásos csatakiáltásukat.
 

Elképesztő dráma: Ilyen volt az X-Faktor 100. adása

Legendás zenészek, ragyogó tehetségek, elképesztő dráma: a X-Faktor 100. adása méltó volt minden idők legsikeresebb tehetségkutatójához. Az ünnepélyes alkalomra tekintettel a stáb és az énekesek a színpadon tartották meg szokásos csatakiáltásukat, és a színpad volt az is, ahol a nagy dolgok eldőltek.

Tiltott, tűrt, támogatott dalok

Demjén Rózsinak, Presszer Gábornak és Nagy Ferónak is szembesülnie kellett azzal, nem énekelhettek bármit, bármikor, különben nem adták ki az albumukat, bezúzták azt, vagy egyszerűen letiltották a koncertet.

Pénzen, nőn és kaján nem veszekednek az Animal Cannibals-es fiúk

A hétfői 8:08 – Minden reggel adásában arra kerestük a választ, hogy mennyire ronthat meg egy barátságot a közös munka? Qka MC és Ricsipí már a közös munka elején lefektették a szabályokat, de ha mégis véleménykülönbség adódnak köztük azt kő, papír, ollóval döntik el.

Reflektor 13-07-23


szerző:
2013.07.23. 23:45
Reflektor 13-07-23

Reflektor: Kubai muzsikusok fergeteges koncertje! Budapest, a gulyás és a magyar nők a kedvencei az Orchestra Buena Vista Social Klub zenészeinek. Németh Kristóf fia, Lóci fogorvos lesz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való