KERESÉS search-close

zarándoklat

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zarándoklat"

Százezres tömeg várta a pápát Csíksomlyón

A csíksomlyói zarándoklat Erdély öröksége, a párbeszéd, az egység és a testvériség jele - erről beszélt Ferenc pápa Csíksomlyón. A katolikus egyházfő százezres tömeg előtt tartott szentmisét a Mária zarándokhelyen. Szentbeszédét olaszul mondta el, azt először románra, majd magyarra fordították. A misén ott volt Áder János államfő is. Az RTL Híradó riportere Veress Kriszta a helyszínről tudósított.

Novák Laci túlélte a zarándoklatot!

Laci visszatért a hosszú útról, ahol volt ideje gondolkodni, és a saját lelkét megszólítani. Úgy tűnik, sikerrel járt a "Mackó". 

Laci: „Mi van akkor, ha megunom a lelkemet?”

Novák végül úgy dönt, lesz, ami lesz alapon elindul a zarándokúton. Felpakolva, főképp élelemmel, büszke mosollyal az arcán ki is lép a Mátyás király tér kapuján.

Helyek, ahol súlyos betegek kapnak reményt a gyógyulásra

A püspökladányi mező, az Attila-domb, Dobogókő. Egy a közös bennük. Olyan misztikus energiákat tulajdonítanak nekik, melyek segítségével szellemi, de akár fizikai megújulást is nyerhet az odalátogató. Magyarország néhány különleges helyét jártuk végig, ahol emberek csodás gyógyulásainak történetét ismerhettük meg.

Gyógyító helyek: csoda vagy csak hit?

A püspökladányi mező, az Attila-domb, Dobogókő. Egy a közös bennük. Olyan misztikus energiákat tulajdonítanak nekik, melyek segítségével szellemi, de akár fizikai megújulást is nyerhet az odalátogató. Magyarország néhány különleges helyét jártuk végig, ahol emberek csodás gyógyulásainak történetét ismerhettük meg.

Az El Caminora való készülődés részeként Puzsér végigjárta Budapest számára emlékezetes helyeit, felelevenítve a régi, szépnek nem mondható emlékeket. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Star Wars túra: zarándoklat a Tatooine bolygóra

1977. május 25-e. Mozikba kerül a Csillagok háborúja. A Star wars - saga első filmje. A legenda szerint George Lucas épp valahol a nyaralását tölti, mert valahogy a végére már nem hisz az egészben. Aztán jön egyik telefon a másik után, hogy a siker óriási.

XXI. század 12-01-31


szerző:
2012.01.31. 23:20
XXI. század 12-01-31

XXI. század: Karády Katalin szerelmei - Lenyűgöző volt a hangja és a szépsége! Mindenki sejti, de senki sem tudja, kit szeretett. Imádott játszani és nem csak az érzelmekkel. Hogyan lett az ünnepelt színésznőből kalapos lány? Zarándoklat a csodatévő rebbéhez - Minden évben ezrek zarándokolnak a csodarabbi sírjához, hogy kifejezzék tiszteletüket, illetve, hogy segítséget kérjenek tőle, és ahogy mondják, kapnak is.

Ezrek gyalogoltak a „halál útján”

Körülbelül hétezren vettek részt hétfőn az egykori Auschwitzban az Élet Menete zarándoklaton.

Fél Kettő 11-04-05


szerző:
2011.04.05. 14:15
Fél Kettő 11-04-05

Fél Kettő: A munka konzervál? - Détár Enikő szerint a sok munka segít a szépség megőrzésében, vendégünk a színésznő. El Camino - Gyógyulás, megtisztulás, vezeklés. Mit él át a hívő egy zarándoklaton? A nő helyzete - A nők egyenjogúságáról is szól az a darab, amelyben a Barátok közt Júliája, Mérai Katalin játszik.

Nekivágtak az útnak a magyar zarándokok

Elindult az Esztergomtól Máriagyűdig tartó, 420 kilométer hosszú magyar zarándokút, az úgy nevezett „Magyar Camino”.

100 ezer katona védi a mekkai zarándokokat

Szaúd-Arábia felkészült egy esetleges terrortámadásra a mekkai zarándoklat idején.

Zalatnay Sarolta eltűnt az országból!

Az énekesnő Portugália partjainál járt, ahol egy zarándokúton vett részt. A Fókuszban számol be megtisztulásáról.

Fél Kettő 10-09-28


szerző:
2010.09.28. 14:45
Fél Kettő 10-09-28

Fél Kettő: A megtisztulás útja - Zarándoklaton járt a Barátok közt sztárja, Hullan Zsuzsa. Kímélő étrend - Sok halat fogyaszt és a vegetáriánus konyhát is kipróbálta már Hujber Ferenc. Reménytelen kísérlet - Hiába erőltették, a magyarok mégsem tanultak meg oroszul. Vajon miért?

2500-an kísérik a máriapócsi kegyképet

A 48 kilométeres út alatt rendőri felvezetés mellett kísérik a kegyképet.

Megtiltották a mekkai zarándoklatot

A sertésinfluenza miatt Irán megtiltotta polgárainak a ramadáni mekkai zarándoklatot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való