KERESÉS search-close

zarándokhely

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zarándokhely"

KÖNNYEZŐ SZŰZ MÁRIA: „Az ikon az egy picit olyan, mint a számítógépes használatban egy ikon, amire rákattintunk”

Máriapócs Magyarország egyik leglátogatottabb zarándokhelye, egy könnyező Szűz Mária kegyképet őriznek itt. Orosz István, a kegyhely igazgatója mesélt a csodákról, amik szerinte a mai napig folyamatosan történnek Máriapócson.  

 MÁRIAPÓCS: Megmutatjuk az ország egyik leglátogatottabb zarándokhelyét

A Szabolcs megyei aprócska Máriapócson alig több, mint 2000-ren laknak, mégis ez Magyarország egyik leglátogatottabb zarándokhelye. Itt őriznek egy Szűz Mária képet, ami utoljára 1905-ben könnyezett. Ennek emlékét egy zsebkendő őrzi, mellyel a könnycseppeket felitatták.

Ferenc pápa: Nem szabad a csók

Komoly vitát váltott ki Ferenc pápa a katolikus egyházon belül, amiért egy olaszországi zarándokhelyen nem engedte, hogy a hívők kezet, illetve gyűrűt csókoljanak neki. Konzervatív kritikusai szerint ez a viselkedés nem méltó Krisztus földi helytartójához.

Zarándokhely lett a sírhelyük

Zámbó Jimmy síremléke egy családi ház árába került, Stadler József saját stadionjában szeretett volna temetkezni, akasztói sírhelyén most is van virág.

 

Már épül a Vörsi Betlehem

Európa legnagyobb templomi betleheme épül a Somogy megyei Vörsön. Harminc láda mohát és harminc fenyőt is felhasználnak az építéshez. Csaknem hetven éve minden évben elkészítik, és mára már nemzetközi zarándokhellyé vált a vörsi templom. Idén először lengyel zarándokokkal élőláncot formázva avatják fel advent első vasárnapján.

Fókusz 15-03-31


szerző:
2015.03.31. 19:20
Fókusz 15-03-31

Fókusz: Áldozatból vádlott? - Kirabolták, mégis ő került a vádlottak padjára. Egy asszony, akinek rémálommá vált az élete. Zarándokhely lett - Riporterünk ott van a Germanwings katasztrófa helyszínén, és előkerült egy videó a tragédiát okozó pilóta egyik repülőútjáról. Bikinis bombázók - Ki lett Miss Alpok Adria? Jönnek az év első szépségversenyének hölgyei.

Fókusz 13-03-13


szerző:
2013.03.13. 19:55
Fókusz 13-03-13

Fókusz: Hogyan tovább? - Cipő háza zarándokhely lett. Vajon van-e jövője a Republicnak nélküle? Nyuszika és bogyóka - Csak senki meg ne hallja! Híres párok arról, hogyan becézgetik egymást, amikor csak maguk vannak.

Félszáz áldozata van a robbantásnak

Ötvenre emelkedett a vasárnapi pakisztáni kettős bombatámadás halálos áldozatainak száma.

Emlékfal őrzi az iszapkárosultak kálváriáját

Devecseri, kolontári és pécsi fiatalok állítottak emlékfalat szombaton a vörösiszap- katasztórfának Devecserben.

Szó sem volt bombáról


szerző:
2010.08.16. 08:50
Szó sem volt bombáról

Bombát kerestek a franciaországi zarándokhelyen a rendőrök.

Jézus arca zarándokhely lett


szerző:
2010.05.02. 16:00
Jézus arca zarándokhely lett

Azt mondják, a helynek gyógyító ereje van, és kápolnát kellene építeni rá.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való