KERESÉS search-close

zöld csapat

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zöld csapat"

Két Tarzan megfér egy csapatban?

Az aggódás és az izgalom két nagymestere egy csapatba került. Tibi és Gábor szinte semmiben sem értettek egyet, pont ezért eléggé hangosan és látványosan estek neki a gombócoknak.

A leggyengébb csapatnak párbajoznia kellett!

Miután kiderült, hogy a zöldek szerezték a legkevesebb pontot a középdöntő első szakaszában, egy párbajon kellett megküzdeniük egymással. Csak egyikük juthatott tovább... kié lesz a legtökéletesenn a francia toast?

Andrea minden előnyüket elutasította!

Egyenlő esélyekkel akart neki menni az utolsó feladatnak, ezzel viszont Andrea teljesen kiborította Pétert. Ezt csak még jobban fokozta, amikor kiderült: Andreának nem igazán volt kiforrott koncepciója az ételükről.

Flóra azonnal tudta: Pétert küldi ki a konyhából

A zöldek tudták, hogy a kékek bármikor felszólíthatják őket, hogy a konyhafőnökük állítson ki valakit a csapatból 10 percre. Flóra nem teketóriázott, a sérült Pétertől vált meg... 

Flóra és Andrea konyhafőnökként is semmibe vették Pétert!

Hiába volt Péter a konyhafőnök, nehezen haladt a feladataival. Életlen késekkel küzdött, olyanannyira, hogy a végén a saját kezét is elvágta főzés közben. A Séf és a csapattársai egy emberként utasították, hogy pörögjön gyorsabban... míg Péter az asztalra nem csapott a késével.

Dugd el: a pirosak bármit elvehettek a zöldek pultjáról!

Veszélyes hátráltatást kaptak a zöldek: a piros csapat bármilyen készülő elemet elvehetett a pultjukról. Persze, Péterék nem hagyták magukat: amit csak tudtak, eldugtak, sőt ráadás főzelékekkel is készültek.

Andrea és Flóra kirekesztették Pétert a csapatból?

Hiába mondogatta Péter, hogy nagyon profi vajmártás készítésben, a lányok nem foglalkoztak a tanácsaival. Sem a mártás, sem a hús készítésénél nem foglalkoztak a véleményével.

A zöld csapat főzelékei

A harmadik feladatban háromféle főzeléket kellett készítenie a csapatoknak. Hogy hogyan is sikerültek az ételek? Nézd meg a kóstolást!

A zöld csapat vízparti növényekből készült étele

A második feladatban vízparti növények vártak a csapatokra, de mielőtt nekikezdtek volna a főzésnek, a Séf adott nekik poár tippet. Kíváncsi vagy a kóstolásra?

A zöldeknél is megindultak a harcok?

Andi ismét katonás ütemben osztogatta a feladatokat, azonban Péter a folyamatos vissza kérdezéseivel kezdte elrúgni nála a pöttyöst. Egy idő után már egyre hevesebben szóltak egymáshoz... vajon a zöldeknél is megindul egy háború?

A zöld csapat borjúszűzből és tonhal konzervből készült étele

Az első feladatban szűzből és tonhal konzervből kellett főételt alkotnia a csapatoknak. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek az ételeik? Nézd meg itt a kóstolást!

Andrea katonás rendet vezetett be a konyhában

A zöldek nagyon elszántak voltak az utolsó feladatban, hiszen végre ők is pontot akartak szerezni. Andrea ennek érdekében keménykezűen irányította a csapatot, ami viszont Péternek egyáltalán nem tetszett...

Flóra nem kért Péter segítségéből

A zöldeken nagy volt a nyomás, Flóra ezért igyekezett minél határozottabban irányítani a csapattársait. Egyetlen embernek volt csak gondja ezzel: Péternek, aki úgy érezte, egyáltalán nem kap elég feladatot.

Andrea és Flóra kifigurázták a konyhafőnöküket

A zöld csapat most először főzött együtt a konyhában, azonban Péter nehezen boldogult a lányokkal. Andrea és Flóra a hátsó pultban ügyködtek, kihagyva mindenből Pétert, sőt ki is nevették, amikor a konyhafőnökük rájuk szólt.

A zöld csapat jackfruitos-libamájas étele

Az első feladatban a csapatok megörültek neki, hogy libamájjal dolgozhatnak. A meglepetés csak ezután érkezett, egy jackfruit formájában. A Séf persze bemutatta nekik, hogyan kell feldolgozniuk, utána jöhetett is a főzés, majd a kóstolás.

De hogy készül a marcipán? A zöldek se tudták!

A fiúkat szemelték ki a kékek, ezért ők kapták meg nehezítésként a marcipánkészítést. Egy gond volt csupán, fogalmuk sem volt róla, hogyan kell. Vajon a kísérletezésük jól végződött?

Forró rizottó kontra erős férfi kezek a zöldeknél

Dávid és Péter rossz sorrendben kezdtek neki a feladatoknak, végül a Séf figyelmeztette őket, hogy a rizottóval kellett volna kezdeniük. Ennek meg is itták a levét, hiszen az utolsó percekben még a forró masszát gyúrmázták...

A zöld csapat sajtos finomságai

Az első feladatban háromféle sajtos ételt kellett készítenie a versenyzőknek, ráadásul csapatokban. A kóstoláson pedig eldőlt, hogyan is vették együtt ezt az akadályt.

Orsi egyáltalán nem bízott Bálint ötleteiben

A zöldeknél a második feladatban sem javult a helyzet, Orsi folyamatosan hajtotta Bálintot, aki a stresszelés és parancsolgatás helyett inkább csapatban dolgozott volna.

Bálint nem bírta elviselni Orsi stresszelését

A zöldeknél óriási volt a pánik, főleg Orsi részéről, aki nem bízott a csapattársában. Éppen emiatt folyamatosan utasítgatta Bálintot, aki ettől annyira bestresszelt, hogy még a kolbásztöltéssel is meggyűlt a baja.

A zöld csapat street food-jai

Az első feladatban háromféle gourmet street food-ot kellett készítenie a csapatoknak. Az óriási hajrá után pedig jöhetett is a kóstolás.

A zöld csapat fánkjai

A második feladatban a rettegett desszertek egyikével kellett szembenézniük a versenyzőknek: egy fánk pult várta őket. Csöröge, szalagos és képviselő fánkokat kellett készíteniük. Kíváncsi vagy a kóstolásra? Nézd meg itt!

Félelem és pánik: a zöldek kiborultak!

Emerencia és Kinga végig pánikolták az első főzést, hiszen nagyon le voltak maradva. Az utolsó percekben egyszerre töltötték és sütötték a tekercseket, és mártogatóssal küzdöttek. Vajon elkészültek időre?

A zöld csapat tekercsei

Az első feladatban ismét Ásziában kalandozhattak a versenyzők. Csapatokban kellett tavaszi és nyári tekercseket készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan teljesítettek? Nézd meg itt a kóstolást!

A zöld csapat teljesen összeomlott: kitört a krémleves pánik

Miközben Zsolt elszántan készítette a desszertek tésztáit, nem maradt ideje a többiek ellenőrzésére. Ákos hiába összpontosított, nem sikerültek a krémjei, bármivel is próbálta kijavítani őket. Ezt viszont Zsolt csak későn vette észre, és a tálalás emiatt egy óriási ámokfutás lett.

Anger Zsolt nemcsak kísérletezett, de hangosan neki is esett a konyhának

A zöldeknél feloszlott a csapat: Zsolt a hátsó pultban készítette az előételt, ráadásul még egy füstölőt is összerakott, miközben Zsófi és Ákos a főételen ügyködtek tőle teljesen függetlenül. Persze pár csontot azért lezúzott nekik Zsolt egy forralóval.

Három kemény egyéniség is megfér a zöldeknél?

Zsófi azért már érzi az elnyomást Zsolt és Ákos részéről, de szerinte jobb visszavenni az egóból, hogy jól tudjanak együtt dolgozni. A közös munkáról, az ízeikről és persze Zsófi látványos szifon-rázásáról is meséltek, sőt be is mutatták!

Szabó Zsófit kirekesztették a zöld csapatból?

Zsolt már a piactéren is csak Ákosnak magyarázta az ötleteit, ez pedig később sem változott. Őt tekintette a jobbkezének, Zsófira pedig csak a chutney-t bízta. A műsorvezető ezt annyira rosszul viselte, hogy inkább önállósította mgát.

Szabó Zsófi és Anger Zsolt összebalhéztak!

A zöld csapatban nem volt teljes az összhang, Zsolt nem bízott Zsófiban, Zsófit pedig idegesítette, hogy Ákos nem tőle kér tanácsot, miközben ő a konyhafőnök. Az ellentétek a főzés vége felé egyre jobban előtörtek belőlük.

Anger Zsolt nem bírt nem konyhafőnök lenni

Hiába Zsófi volt a konyhafőnök, inkább Zsolt tanácsaira és ötleteire támaszkodtak. A színész érezte, hogy újra vezetőként kell üzemelnie.

Anger Zsolt lett a zöldek osztályfőnöke!

A zöldek óriási összhangban és egyetértésben dolgoztak együtt Zsolt konyhafőnöksége alatt. A színész leosztotta a feladatokat és "jófej ofőként" ellenőrizte a kisk kuktákat.

Szabados Ági alig bírt főzni a remegéstől

A Híradó műsorvezetője annyira izgult, hogy a remegő kezeivel sorra törte össze a tojásokat, később pedig már a tehetetlenség miatt akadt ki annyira. Vajon Viktorral jó csapatot alkottak?

A zöldek nemcsak szagokkal, füstfelhővel is üzentek a zsűrinek

Bence majdnem rosszul lett az erős szagoktól, miközben a többiek odaégették a sajtot és vele együtt az edényt is. Szerencsére Zé észrevette a füstjeleiket és azonnal ott termett.

A zöld csapat csokis tányérdesszertje

Jól megjelent az ízek és formák játéka a zöldek tányérján, sőt a zsűri a heroikus lufi küzdelmüket is értékelte. Kíváncsi vagy, mivel nem voltak annyira elégedettek? Nézd meg a kóstolást!

A zöld csapat ázsiai étele

A zsűri jó ötletnek tartotta, hogy többféle textúrában is megjelent a rizs, azt viszont sajnálták, hogy a rizs nem lett eléggé tojásos. Nézd meg itt az értékelés!

Összegyűjtöttük, hogyan jutott el a zöld csapat a középdöntőig!

Három héten át folyt a küzdelem a középdöntőbe jutásért, a zöld csapat tagjai: Peller Anna, Sváby András és Szabó Győző az első elődöntőhéten bizonyították, hogy ott a helyük a következő fordulóban is! Nézzük, hogy szerepeltek akkor!

A séfasszony női praktikákkal irányítgatta Győzőéket

Anna folyamatosan dicsérte a fiúkat, puszikat dobált nekik, hogy harmonikusan tudjanak együtt főzni. Meg is lett az eredménye: Győző és András szót fogadtak nekik. A tálaláskor pedig már mindannyian kacagtak, a különös formájú ételük láttán.

A zöld csapat zöld főétele

Nagy volt a nevetés a második kóstoláson, hiszen Zének egy érdekes kép villant be a fejébe, amikor a zöldek ételét kóstolta.

A zöld csapat hagymás ételei

Zé kedvenc része a főelem volt, hiszen Győzőék nagyon szépen töltötték meg a szüzet. A desszertnél azonban már akadtak veszélyes elemek... Nézd meg itt a kóstolást!

A zöldek már a közös süti sütéseket tervezték

A hátráltatás ellenére Panniék feltalálták magukat és a formák helyett a habverő végét hívták segítségül a szaggatáshoz. A feladat vége felé már a közös vaníliás karika partival viccelődtek.

A zöldeknél a pörgés lett a csapatjelszó

Kati nagyon ideges volt Panni lassú tempója miatt, ezért folyamatosan sürgette, hogy haladjon gyorsabban. A feladat végén viszont újra kitört a pánik: széttörtek a tésztáik!

A zöld csapat snidlinges nyelvhallal töltött raviolija

A Séfnek tetszett, hogy annyira vékonyra nyújtották a tésztát, hogy a tojás is átlátszódott rajta. Azonban a tálaláskor rátett csírák mennyiségét már sokallta. Nézd meg itt a kóstolást!

Alexa: „Bea, ha nem lesz jó, én nem tudom, mit csinálok!”

A kapott recept helyett, Bea mindenképpen a sajátját akarta elkészíteni. Alexa belement, de végig izgult, nehogy balul süljön el a fánk tésztája.

Móni belekontárkodott mindenki munkájába?

Dávid konyhafőnökként magára vállalta a pizza tésztáját, a többiek pedig a feltétekkel foglalkoztak. Móni azonban Dávid helyébe lépve, ellenőrizgette László munkáját. A végén már mindkét fiú rászólt, hogy hagyja abba.

A zöldek bátrak akartak lenni, a nehezebb ételt választották

Lászlóék a nehezebbik ételt, a borjúnyelv lasagnét választották. Azonban abba ők sem gondoltak bele, hogy mennyi buktatót rejthet a feladat még recepttel is. Végül a zselatinos tejfölkockákkal gyűlt meg a bajuk a leginkább.

A zöldek a túlságosan omlós tészta miatt kerültek bajba?

Móni vezetésével a zöldek egy mille-feuille-t készítettek a kapott hájból, azonban először a tészta állagával, később pedig a szétfolyó krémmel gyűlt meg a bajuk. Vajon a zsűri mit szólt a desszertjükhöz?

Karfiolkuszkusz brokkolihabbal és buggyantott tojással

Az első feladatban Dávid volt a konyhafőnök, azonban hirtelen nem tudta, mit is készítsenek a zöldségekből. Ráadásul az utolsó öt percben még végtelen küzdelmet is folytatott a szifonnal.

Friss virágos ’surf and turf’

Dávid szerint Móni nem igazán tudta, hogyan irányítsa őket, ezért inkább magára vállalta, hogy elindítsa a csapattársait a második feladatban.

A zöldek Dávidtól várták, hogy berobban az ötleteivel

Az első feladatban Dávid volt a konyhafőnök, azonban hirtelen nem tudta, mit is készítsenek a zöldségekből. Ráadásul az utolsó öt percben még végtelen küzdelmet is folytatott a szifonnal.

Akkor most ki is volt a zöldek konyhafőnöke?

Dávid szerint Móni nem igazán tudta, hogyan irányítsa őket, ezért inkább magára vállalta, hogy elindítsa a csapattársait a második feladatban.

Hiába a hátráltatás, a zöldek nyugiban sütötték a tortájukat

Gábor pont akkor küldte ki Mónit tíz percre, amikor már befejezte a piskóta készítését, így nem okozott nagy fennakadást a zöld csapatnak. Az utolsó pillanatban egyedül a karamellel gyűlt meg a bajuk.

„Kriszti jó kapitány volt, jól vezette a kis közös hajónkat!”

Egy új, kiegészült csapatban mindig nehezebb egy kicsit, azonban a kiegészült zöldek nagyon jól tudtak együtt dolgozni a Gundel étteremben. Kriszti konyhafőnökségéről, a nagy múltú étteremről és a közös munkáról faggattuk őket!

A zöldek összedolgoztak: tökéletes tányérokat akartak

A zöld csapat Kriszti vezetésével jól haladt, a konyhafőnök minden lépést ellenőrzött és folyamatosan figyelte, hogyan állnak az idővel.

Zöld csapat: „Nagyon jó érzés volt a legjobbak között lenni!”

Milyen érzés volt az elsők között, párbaj nélkül felsétálni a galériára? Móni, Dávid és Roland erről és persze a saját humusz-vízióikről is meséltek.

Tűz a konyhában? Dávid füstjeleket adott a készülő a gerincről

A zöldeknél is nagy volt a bizonytalanság a kecskés feladat láttán, azonban hamar összekapták magukat. Ráadásul, Dávid annak örült a legjobban, hogy végre igazi csapatként tudtak együtt dolgozni.

Móni bizonytalansága miatt, Dávid vezette a zöldeket

Móni nem igazán tudta, hogy mit is készítsenek és hogyan, ezért mindent átengedett Dávidnak. A döntés inkább az ő kezébe került.

Roland megszűnt létezni, mint konyhafőnök?

Roland különböző tök textúrákkal képzelte el az ételüket, azonban annyira belefeledkezett a zöldségek darabolásába, hogy a többiek munkájával nem foglalkozott.

Vajon hogyan sikerültek a csapatok főzelékei?

A sárgák a sóskát választották, a zöldeknek így pedig tökfőzeléket kellett készíteniük. A zsűri a kóstoláson értékelte a teljesítményüket.

Eredményhirdetés: két csapat biztosan jutott tovább a következő körbe

Miután a kék és a zöld csapat ugyanannyi pontot (hatot) gyűjtött össze, ők biztosan továbbjutottak a következő körbe.

A zöld csapat kecskéből készített étele

A zöldeknél is nagy volt a bizonytalanság a kecskés feladat láttán, azonban hamar összekapták magukat. Ráadásul, Dávid annak örült a legjobban, hogy végre igazi csapatként tudtak együtt dolgozni.

Rizses agyvelővel töltött kelkáposzta rolád, konfitált agyvelő feketelencsével és holland mártással

Móni nem igazán tudta, hogy mit is készítsenek és hogyan, ezért mindent átengedett Dávidnak. A döntés inkább az ő kezébe került.

Tökfőzelék falafellel

Roland különböző tök textúrákkal képzelte el az ételüket, azonban annyira belefeledkezett a zöldségek darabolásába, hogy a többiek munkájával nem foglalkozott.

Borítékok rejtették az első feladat klasszikusait!

Az első feladatban a szerencsén múlt, hogy a zöld és a piros csapatnak milyen magyar ételeket kell elkészítenie. A zöldek a szalontüdőt, a pirosak a töltött paprikát húzták.

Móni gusztustalannak nevezte Roland tálalását

Móni és Roland között tovább folytatódott a veszekedés: Roland folyamatosan utasítgatta csapattársát, a végén már Dávid próbálta meg lenyugtatni őket. A tálalás is kiborította Mónit: gusztustalannak tartotta Roland munkáját.

Zöldségekből fagylalt? A versenyzőket sokkolta a harmadik feladat

Amikor a piros és a zöld csapat meglátták a pulton heverő háromféle zöldséget, még nem tudták, mi lesz a dolguk. Amikor kiderült, hogy ezekből fagylaltot kell készíteniük, mindenki kiakadt.

A második feladatban a zöldek egyenlítettek!

Meglett az eredménye, hogy Dávid elszeparálta a csapattársait, hiszen jól bántak a csigás tészta ételükkel, így megszerezték a második feladattal járó pontot és előnyt.

Ki szerzett több pontot a zöldek és a pirosak közül?

A harmadik feladat után eldőlt, hogy ki teljesített jobban a három feladat során. Az első pontot a pirosak, a másodikat a zöldek szerezték. Vajon kié lett a harmadik?

Jöhet a következő kihívás: kagylók és csigák!

A második feladatban izgalmas pult fogadta a csapatokat, amin különféle kagylók és csigák foglaltak helyet. Miután az első feladatban a pirosak szerezték meg az előnyt, ők választhattak mindenkinek.

Dávid taktikázott: szétválasztotta a veszekedő csapattársait

Az eddigi állandó feszültségből tanulva, Dávid konyhafőnökként külön pulthoz állította Rolandot és Mónit, így végre nyugodtan tudtak dolgozni. A csigákkal azonban meggyűlt a bajuk, szerencsére a séf adott nekik pár jó tanácsot.

Tüdőszalon ciprusos sárgarépa krémmel galuskaágyon

A zöldek első étele eklektikusra sikerült a zsűri szerint. A hagyma jól sikerült, azonban a tálalás maga nagyon drabális lett.

Strandcsiga vajmártással és házi tésztával

A zsűri kiemelte, hogy a zöld csapat milyen finom, vékony tésztát készített. Azonban sajnálták, hogy a csiga íze nem érvényesült a kapribogyós olaj miatt.

Csokis szuflé


szerző:
2016.10.26. 20:25
Csokis szuflé

A zsűri sajnálta, hogy a zöldek fagylaltja elveszítette a cékla jellegét. A desszert maga szép lett, azonban a szuflé nem sikerült.

Milyen volt egy japán étteremben? Erről mesélt a zöld csapat!

A középdöntő első napja izgalmasan indult: a csapatoknak egy étteremben kellett bizonyítania. Móni, Dávid és Roland meséltek a közös munkáról, a meglepetésekről és persze a japán konyha nehézségeiről.

Roland megijedt a konyhafőnök feladattól, mégis kivágták magukat

A japán étteremben Roland lett a főnök, az ismeretlen tereptől először megijedt, azonban Dáviddal és Mónival jól tudtak együtt dolgozni. Minden ételt sikerült elkészíteniük időre.

A vendégek kezében volt a döntés a japán étteremben!

Miután mindegyik vendég megkapta a megrendelt ételét, pálcikákkal szavazhattak, hogy elégedettek voltak-e a csapatokkal, vagy sem. Az első pontot a zöldek zsebelték be, és vele együtt az előnyt is!

A versenyzők vágyfokozó alapanyagokból alkottak főételt

A második feladatban a csapatok visszatértek a Konyhafőnök konyhájába, és ezúttal az érzések és azt érzelmek kerültek a középpontba: afrodiziákumokkal kellett dolgozniuk.

Óriási ellentét a zöld csapatban: Móni és Roland egymásnak feszültek

A zöld csapat tagjai közül Móni és Roland nem igazán értették meg egymást a konyhában. Miközben Roland hiányolta, hogy feladatokat osszanak rá, Móni semmiben sem bízott, amit a csapattársa készített.

A csapatoknak sikerült igazán vágyserkentő ételeket kreálniuk?

A második feladatban az afrodiziákumok kerültek a középpontba és mindkét csapatnak egy-egy főételt kellett alkotnia a választott alapanyagokból. A zsűri a kóstolás során értékelte a munkájukat.

A séf elégedett volt a csapatok munkájával!

Miután megkóstolták a zöld és a kék csapat második feladat során készített ételeit, zsűri elvonult, hogy megbeszélhessék, kik teljesítették jobban a kihívást. A pontot végül a kékek kapták meg!

Desszert krízis: Móni nem bírta a feszültséget, végig zokogta a 3. feladatot

A zöldek közötti feszültség a harmadik feladatra sem apadt, ami kikészítette Mónit. A zeszterházy tortát könnyek között próbálta meg elkészíteni a fiúkkal, végül a séf is lement megnyugtatni őket.

A zöld csapat vágyserkentő étele

A zsűri megdicsérte a csapatot, amiért ilyen jól játszott a formákkal a tányéron. Egyedül a hús formája nem tetszett nekik, amit nem így kellett volna felvágniuk. A pürével nem voltak teljesen elégedettek: kicsit édesre sikerült.

Így jutott el a zöld csapat a középdöntőig!

12 versenyző már ott van a Konyhafőnök középdöntőjében, ezen a héten csapatokban küzdenek meg a kihívásokkal és pontokat gyűjtenek. A zöld csapat tagjai – Móni, Dávid és Roland – a harmadik elődöntő héten bizonyítottak. Összegyűjtöttük a legjobb pillanataikat.

A zöld csapat töltött fánkjai

A zsűri szerint Ádám és Gábor nem fánkokat készítettek, hanem feltaláltak egy új édességet. A karamell és a dió párosítását nagyon jó ötletnek nevezték, azonban szerencsésebb lett volna, ha nem felülről, hanem oldalról töltik be a fánkokat.

A zöld csapat újragondolt vadas étele

A zsűri hiányolta az újragondol ételből a "vadasságot". Az utolsó pillanatban a tányérra tett mártást pedig jobb lett volna lehagyni, hiszen túlságosan folyós lett.

A zöld csapat töltött ázsiai tésztái

Móni annak ellenére választotta Atit csapattársául, hogy nem is ismerték egymást. Szerencsére jól tudtak együtt dolgozni a konyhában: a töltelékek finomak lettek. Azonban a tavaszi tekercs elázott az olajban, a mártásuk pedig túlzottan sós lett.

A zöldek samosáiban megszaladtak a fűszerek

Kriszti és Ottilia véletlenül túl sok fűszert tettek a tészták töltelékébe, ezt próbálták paradicsomszósszal enyhíteni. A kóstolásnál azonban kiderült, hogy még így is túlságosan erős maradt az ízesítés.

A zöldek a habcsók száradásért imádkoztak

Az édességekkel mindegyik csapat nagy küzdelmet folytatott, azonban úgy tűnt, hogy a habcsók a legnagyobb kérdés. A zöld csapat a sütő előtt imádkozott, hogy időben elkészüljenek a finom kis felhőcskék.

Két csapat biztosan továbbjutott!

Miután végigvették, hogy kik teljesítettek a legjobban a második feladatban, kiderült, melyik két csapat juthat tovább biztosan a következő adásba.

A csokitorta és a morgóhal okozta a morgó versenyzők vesztét

Különleges halfélék és töménytelen mennyiségű csokimáz – ezek voltak a keddi versenynap főszereplői. És persze Csabi és Ádám, akik megint végigveszekedték a feladatokat.

Szikrázott a levegő a döntő első napján!

Végre, végre elkezdődött a döntő! Itt már a legkisebb bakik is végzetesek lehetnek, ugyanakkor minden egyes jó ötlettel közelebb lehet kerülni a fináléhoz. 

Zé egy évvel öregebb lett, a zöldek pedig a döntőbe jutottak!

„Ma van a szülinapom” – kiáltotta el magát Fördős Zé partycuccban, és már kapta is a jobbnál jobb falatokat. Nem hiába, csupaszív junior szakácsokkal ünnepelhetett. 

Pierre kedvenc gyerekkori étele

Leniék feladata egy töltött paprika készítése volt. Nézzük vissza tudta-e repíteni a zöld csapat Pierre-t a gyerekkorába!

Így készült a zöld csapat menza menüje

Csaba, Hanga és Leni frankfurti levest készítettek pirított kolbásszal és mandulás piskótát levendulás csokoládéöntettel és mandulával. Kíváncsi arra is, hogy értékelte a zsűri a gyerekek menza menüjét? Kattintson ide a teljes adásért!

Egy ország láthatta, milyen Pierre dús hajkoronával!

Végre, végre elkezdődött a középdöntő! Mégpedig nem is akárhogy! Tanárnak öltözött zsűrivel, menzás menükkel, gyerekkori fényképekkel és sok-sok izgalommal!

Felcserélt köretek

A mai nap a magyaros ételek jegyében telt, az első feladatban pedig szakácsvizsga tételeket kellett készítenie a versenyzőknek. Mózesék súlyos hibát vétettek a tálalásnál.

A zöld csapat feladta?

Eszterék célja a harmadik feladatban az volt, hogy megszerezzék a becsületpontot, amihez egy képviselőfánk tornyot, vagyis egy Croquembouche-t kellett készíteniük. Ez a nap viszont nem a zöld csapaté volt...

Bábeli zűrzavar a zöld csapatban

A második feladatban a szemben álló felek Ági és Zoli voltak. A búra alatt füstölt, főtt marhanyelvet és zellergumót találtak. Zoli mindenképp szerette volna megszerezni a második pontot, ezért egy különleges ételt eszelt ki. Terve azonban a csapattársai képzelőerejét is felülmúlta. Kitört a kommunikációs zűrzavar a zöld csapatban!

Ki kapja a második pontot?

A zöld csapat grillezett ráját és wasabis burgonyapürét készített, valamint kolbászchipszet tálalt mellé. A sárgák pedig lecsóval töltött ráját szolgáltak fel a zsűrinek kapormártással.

Tengeri gyümölcskarikák zöldsalátával és narancsszívekkel

A zöld csapatnál a főzés feszült hangulatban telt. Az utolsó percekben még a rákok pirításával kapcsolatban is vita volt Zoli és Luca között.

Malacfarok hússal töltött zöldségek

Disznó füle, farka, körme, lássuk mi készült belőle! Ilona és Tamás a malacfarok húsából kétféle töltött zöldséget készített. A főzés közben végig Tamás dominált. Ilona ötleteit rendre elvetette. Meg is lett ennek a böjtje az értékelésnél...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való