KERESÉS search-close

záróvonal

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "záróvonal"

Videón a többszörösen szabálytalan manőver

Videón a többszörösen szabálytalan manőver. Egy nyíregyházi autós fedélzeti kamerája rögíztette, ahogyan az előtte álló áthajt a záróvonalon majd a piroson is. Mezőkövesd határában is záróvonalon előztek, azt a sofőrt megbírságolták a rendőrök. A Híradónk által megkérdezett szakértő szerint az útjelzésekkel sok esetben egyszerűen nem foglalkoznak az autósok.

Lebukott a szabálytalankodó kamionos

Záróvonalnál, a szemből jövőknek fenntartott kanyarodósávban előzött egy kamionos a 81-es főúton Vérteskethely közelében. Ezt a rendőrök is látták, utánamentek és megállították. Az elmúlt két napban az M1-es autópályán is ellenőrizték a rendőrök a közlekedőket. A cél a szabálytalan kamionosok kiszűrése volt.

SZABÁLYTALANSÁG: Újabb hajmeresztő előzés

Újabb hajmeresztő előzést vett fel az egyik pécsi helyi busz kamerája. És egy budapesti autóstól is kaptunk szabálytalan előzésről felvételt. Záróvonal, piros lámpa és két villamos sem "zavarta" a sofőrt, hogy szabálytalanul előzzön.

Tragédia az 1-es főúton, esélyük sem volt a túlélésre

Egymást érték a halálos balesetek az országban. Kora reggel az 1-es főúton, Bicskén történt tragédia. Két autó frontálisan rohant egymásba. Mindkét kocsi sofőrje meghalt, esélyük sem volt a túlélésre. Az RTL Híradó úgy tudja: egy szabálytalan manőver okozhatta a tragédiát. Az egyik jármű vezetője a záróvonal ellenére próbált előzni, eközben ütközött neki a szemből érkező autónak.

Videón az életveszélyes előzés

Versenyző autókról készített felvételt egy nézőnk motorjának fedélzeti kamerája. A videón az is látszik, ahogy egyikük dupla záróvonalnál meg is előzi a másikat.

Ön- és közveszélyes előzést hajtott végre egy motoros

Egy felújítás alatt álló felüljárón két busz között cikázva előzött, átlépve a megengedett sebességhatárt és a záróvonalat. A felelőtlen előzést az egyik helyi járatú autóbusz fedélzeti kamerája rögzítette. Legutóbb hasonló eset januárban volt Pécsett, akkor a busz és a szembejövő autós is fékezéssel tudta csak elkerülni az ütközést.

A rakparton, záróvonalon fordult meg egy turistabusz

A pesti alsórakpart kellős közepén, záróvonalon fordult meg egy turistabusz még csütörtökön. Csaknem negyed óráig ment a centizgetés, mire a sofőrnek sikerült a manőver. Egy mögött haladó autós kamerája rögzítette, mi történt. A férfi azt mondja, a busz még utána is feltartotta a forgalmat, ugyanis betolatott egy buszparkolóba. A vezess.hu szakértője szerint súlyosan balesetveszélyes volt a manőver. A rendőrség eljárást indított, nagy lehet a bírság.

 

VEREKEDÉS: Egy buszsofőr, két férfi és egy nő esett egymásnak

Filmbe illő pofonok a nyílt utcán. Egy buszsofőr, két férfi és egy nő esett egymásnak Győrben. A buszvezető azt sérelmezte, hogy egy autós elé vágott a záróvonalon a körforgalomban, ezért aztán egy piros lámpánál leszállt és kérdőre vonta a sofőrt, egy nőt. Utasa ekkor pattant ki a kocsiból - és itt szabadultak el az indulatok. A busz kamerája mindent felvett.

Hárman haltak meg miatta


szerző:
2016.11.07. 18:25
Hárman haltak meg miatta

Akár nyolc évet is kaphat a szabálytalan előzés miatt. Hárman haltak meg a kocsiban, miután a sofőr a záróvonalnál próbált előzni, miközben szemből is jöttek. Három autóval is ütköztek. A baleset még januárban történt a 83-as főúton Győrszemerénél. A szabálytalankodó sofőr is életveszélyesen megsérült, az ügyészség most emelt vádat ellene. Híradónknak azt mondta, sajnálja, ami történt.

Záróvonalon előzött, meghalt


szerző:
2016.10.20. 18:05
Záróvonalon előzött, meghalt

Vezetés közben telefonált a sofőr, ez okozhatta a halálos balesetet. Szörnyethalt az a 20 éves lány, aki csütörtök délelőtt mobilozás közben, szabálytalanul előzött egy autót, majd egy kamionnal ütközött Szolnok határában. Úgy tudjuk, nemrég szerezte meg a jogosítványt. Kocsija az ütközés után kigyulladt. A lángokat egy szeghalmi szabadnapos tűzoltó oltotta el.

Szabálytalanul előzött - három halott

Egy türelmetlen sofőr szabálytalaunl, a záróvanolon át előz, pedig hárman is ülnek mellette, és szemből is jön egy autó. Azt történt, amire számítani lehetett. Tragikus baleset. Hárman meghaltak, egy ember életveszélyesen megsérült. A frontális karambolban összesen négy autó tört össze Győrszemere után a 83-as főúton. A szabálytalan sofőr, úgy tudjuk hentesként dolgozott Ausztriában. Akár csak három ismerőse, akik vele utaztak. A balesetet közülük csak a sofőr élte túl. A vétlen autókban is többen megsérültek.

Megfordult a záróvonalon, belerohantak

Hatan sérültek meg kedd este Veszprémben, amikor egy román gépkocsi vezetője szabálytalanul megfordult egy kétszer kétsávos úton, a mögötte haladó autó pedig belerohant.

Mindketten meghaltak a motoron


szerző:
2015.07.24. 18:05
Mindketten meghaltak a motoron

A helyszínen meghalt annak a motornak a két utasa, ami péntek délelőtt karambolozott egy autóval a 6-os főúton. Az RTL Híradónak nyilatkozó szemtanú szerint, az autót vezető 74 éves férfi a záróvonal ellenére egy teherautó előzésébe kezdett. Ekkor ütközött a szemből érkező motorral.

Motorost gázolt a szabálytalan autós

Beláthatatlan kanyarban, záróvonalon előző autós miatt sérült meg súlyosan egy motoros a Veszprém megyei Csesznek közelében. A motorost kórházba vitték, az autós karcolások nélkül megúszta. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy sem a motoros, sem az autós nem ivott. Hogy az autós miért előzött szabálytalanul, még vizsgálják.

Eljárás indult Habony Árpád ellen

Eljárást indított a II. kerületi rendőrkapitányság Habony Árpád ellen. A miniszterelnök tanácsadójaként számon tartott Habony még március végén fényképezők és kamerák előtt szabálytalankodott egy budai utcában. Záróvonalat is átlépett és a biztonsági öve sem volt bekötve, ahogy a mellette utazó Andy Vajnának sem. Azt, hogy kié az autó, nem lehet tudni. Az Együtt azt mondja: minden hivatalos lehetőséget megragadnak ahhoz, hogy kiderítsék: kinek a kocsiját vezette Habony Árpád.

Eljárást indított a II. kerületi rendőrkapitányság Habony Árpád ellen

A miniszterelnök tanácsadójaként számon tartott Habony még március végén fényképezők és kamerák előtt szabálytalankodott egy budai utcában. Záróvonalat is átlépett és a biztonsági öve sem volt bekötve, ahogy a mellette utazó Andy Vajnának sem. Azt, hogy kié az autó, nem lehet tudni. Az Együtt azt mondja: minden hivatalos lehetőséget megragadnak ahhoz, hogy kiderítsék: kinek a kocsiját vezette Habony Árpád.
 

Megsértette a KRESZT Habony Árpád

Több közlekedési szabályt is megsértett vasárnap Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó, amikor az RTL Híradó kamerái előtt a záróvonalat átlépve előzte végig a kocsisort. A fekete kisbuszban Andy Vajna és Habony Árpád ült, egyikük sem volt bekötve. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint több tízezer forintos bírság és akár 8 büntetőpont is járhatna a szabálytalankodásért.

Autóútból autópálya is lehetne

Át lehetne építeni autópályává az M70-es autóutat, amelyen kedden hat ember halt meg.

Rejtett kamerán figyelik az autósokat

A sofőrök gyakran csak akkor jönnek rá, hogy lebuktak, amikor jön a bírság.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való