KERESÉS search-close

visszatérő

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "visszatérő"

Visszatért a régi Era?

A Csokival való balhé után a lány úgy érezte, visszatért az ereje és újra megtalálta saját magát...

Story Extra 2018-01-19


szerző:
2018.01.19. 16:15
A gyerekek szerint erről szólnak valójában az Oscar-filmek!

Megtudnánk tippelni filmplakátok alapján, hogy miről szólnak? Egy csapat gyerek megpróbálta és bizony, érdekes dolgok derültek ki.

Így reagált a világ az Oscar-jelölésekre

Tegnap délután kiderült, kiket tart érdemesnek az Amerikai Filmakadémia Oscar-díjra. Tarolhat a Mad Max : A harag útja, és Leonardo Dicaprio új filmje, a Visszatérő is. De vajon ki, hogyan reagált a nagy bejelentésre?

A konyhafőnök nagy visszatérője, Czigléczky Tibor

Tegnap este egy ismerős arc tért vissza a Konyhafőnök főzőpultja mögé: Czigléczky Tibor ugyanis, immáron harmadszor vágozz neki a versenynek. hogy ezúttal milyen célokkal érkezett és vajon előző két szériában szerzett tapasztalatait mennyire tudja majd az előnyére fordítani játékostársaival szemben, valamint mivel szeretné idén lenyűgözni a zsűrit, arról őt magát kérdeztük itt a stúdióban!

Kétszer már kiborult, most harmadszor is visszatér a Konyhafőnökbe

Czigléczky Tibor szinte már olyan biztos szereplője A konyhafőnöknek, akár a zsűri – ugyanis most harmadik alkalommal is megméretteti magát a versenyben.

Zoli, a Konyhafőnök nagy visszatérője

A héten egy váratlan meglepetéssel szembesülhettek a nézők a Konyhafőnök c. műsorban, amikoris a legutóbbi kieső, Fodor Pál Zoltán, újra visszatérhetett a főzőpult mögé. Hogy mit szólt Zoli a lehetőséghez, reggel elárulta. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való