KERESÉS search-close

villamosvasút

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "villamosvasút"

Felszedik a nemrég lerakott síneket Hódmezővásárhely és Szeged között

Felszedik a korábban már lerakott, használt síneket a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő, most épülő villamosvasút vonalán. Az építtető Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. korábban azzal magyarázta a máshonnan elbontott, 40 éves sínek használatát, hogy az erre a mellékvonalra még jó lesz, és költségeket is spórolnak vele.

Milliárdok a villamosvasútra

A tervezett 18,2 milliárd forint helyett már 71,4 milliárd forintot költene a kormány a Szegedet Hódmezővásárhellyel összekötő villamosvasútra és a hozzá kapcsolódó beruházásokra. Lázár János miniszter májusban még azt mondta, csak akkor érdemes építkezni, ha a költségek 35 milliárd forint alatt maradnak. Az RTL Híradó kérdésre a kormányinfón azt mondta: az eredeti vasútvonal fejlesztése is bekerült a beruházásba. Úgy tudjuk, a munkánk napokon belül elindulnak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való