KERESÉS search-close

világsláger

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "világsláger"

Slágerek, melyeket nem is annak szántak, aki sikerre vitte őket!

Világslágerek, melyek berobbantottak egy addig ismeretlen vagy kevésbé ismert előadót a köztudatba és megalapozta karrierjüket. De talán sosem gondolták volna, hogy ezeknek a daloknak a nagy részét eredetileg teljesen más énekesek számára írták az alkotók.

Külföldön híres magyar slágerek!

Ezek azok a magyar dalok, amelyek a tengerentúlon is sikereket értek el.

 

Halandzsázás mesterfokon!


szerző:
2017.02.02. 17:25
Halandzsázás mesterfokon!

Dalok, amelyeknek senki nem érti a szövegét, mégis világsláger lesz belőlük. Afric Simone és Mohaman segített eligazodni a kitalált szavak és mondatok tengerében.

Adele után Sam Smith tarolhat az új James Bond dallal

Nem kapott könnyű örökséget Sam Smith, az új James Bond dal énekese.  Az előző rész, a Skyfall főcímdala elképesztő siker volt, az ifjú angol énekes azonban felvette a kesztyűt. A „Writing’s On The Wall” című szerzemény némi meglepetésre az első olyan Bond dal, amely number one lett az Egyesült Királyságban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való