KERESÉS search-close

veszprém

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "veszprém"

38 kiskutyát szállítottak összezsúfolva az olasz kutyacsempészek

A kutyacsempészek még szombaton buktak le Rédicsnél, kocsijukban 38 kiskutyát szállítottak összezsúfolva, az állatok víz és élelem nélkül voltak. Az autó sofőrjét és utasát igazoltatták, majd átnézték a kocsit, így találták meg az egymás hegyén- hátán lévő, alig néhány hetes kiskutyákat. A két olasz férfit állatkínzás megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A kutyakölyköket állatmenhelyeken és ideiglenes befogadóknál helyezték el az ország különböző pontjain, például Budapesten, Veszprémben, és Zalaegerszegen.

KISS RAMÓNA: „Átrendeződött, hogy mi az a fáradtság!”

Kiss Ramóna fia, Noé januárban született, a műsorvezető pedig most kezd visszatérni a munka világába. Ramit a családi mindennapokról és arról is kérdeztük: hogyan tud lavírozni karrier és család között? A teljes riportot ITT nézheti vissza!

Exkluzív: veszprémi otthonukban fogadtak Kiss Ramónáék a hat hetes Noé babával!

Vajon kire ütött Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia? A boldog szülők veszprémi otthonukban fogadtak minket a hat hetes Noéval. A Fókusz stábja exkluzív interjút készített az RTL Klub műsorvezetőjével és élsportoló férjével. A családról ITT láthatsz extra videót!

Újra rendezhet botránya után Marton László

Másfél év kihagyás után újra rendez Marton László. A szexuális zaklatással megvádolt rendező darabját ma mutatja be a veszprémi Petőfi Színház. A rendezőt elsőként megvádoló Sárosdi Lilla színésznőt felháborítják a bemutató kapcsán megjelent nyilatkozatok.  Híradónknak azt mondta, nem az a baj, hogy Marton László újra dolgozik, hanem az, hogy az ügy kipattanása óta semmi nem történt.

Havazás: balesetek országszerte

Győr-Moson-Sopron megyében meghalt egy sofőr, aki autójával megcsúszott, majd a szemből jövő terepjárónak csapódott. Veszprém megyében egy anyuka és két gyereke borult árokba, miután kocsijukkal lesodródtak az útról. Nyárlőrincnél kamion csúszott át a szemközti sávba, a szemből jövő autósnak esélye sem volt elkerülni az ütközést.

Ketten sérültek meg egy gázrobbanásban, ami romba döntötte a társasház egy részét

Gázrobbanás döntötte romba egy társasház egy részét Veszprémben. Ketten sérültek meg könnyebben, amikor az épület egyik lakásában reggel detonáció történt. Utána ki is gyulladt a ház, aminek egyik fala kidőlt, a tető is tönkrement. Egy éppen arra haladó busz ablakai is betörtek. A lakásban anya és fia volt a robbanáskor. Úgy másztak ki a lángoló épületből, és a szomszédoknak is menekülniük kellett.

NAV TŰZ: Három órába telt mire megfékezték a lángokat

Teljesen leégett a NAV egyik veszprémi hivatalának teteje pénteken hajnalban. Úgy tudjuk egy villámcsapás okozta a tüzet, melyben 300 négyzetméternyi területen a tető szinte teljesen megsemmisült.

CO-mérgezés: Meghaltak a szülők

Családi tragédia Veszprém megyében! Egy gyermekük talált rá holtan arra a házaspárra, akik valószínűleg szén-monoxid mérgezésben haltak meg éjjel Tapolca-Diszelen. Házuk földszintjén aludtak, huszonéves gyerekeik az emeleten. Nekik nem lett bajuk. Úgy tudjuk, a család macskája jelezte, hogy baj van, az állat nyávogására ébredt fel az egyik gyerek. Lement a földszintre, ekkor vette észre, hogy mi történt. Azonnal hívta a mentőket, de a szülőkön már nem lehetett segíteni.

Menekültek a lángok elől


szerző:
2016.10.20. 18:13
Menekültek a lángok elől

Kigyulladt és szinte teljesen leégett egy kétszintes családi ház teteje szerda este Gyulafirátóton. Egy közelben lakó férfi vette észre a füstöt, ő hívta a tűzoltókat is. Mire odaértek, már az egész tető lángokban állt. Információink szerint a házban lakó házaspár még időben ki tudott menekülni, nem sérültek meg.

TŰZOLTÓK A TETŐN: Még izzott a szerkezet

Leégett egy családi ház teteje a Veszprém melletti Gyulafirátóton. A 110 négyzetméteres épület tetőszerkezete teljesen megsemmisült, a ház lakhatatlanná vált. A tűzoltók egy gázpalackot hoztak ki a falak közül, és a házban lakó két embert is sikerült időben kimenekíteni. Ők rokonoknál húzták meg magukat.

Újragondolt hagyományos ételek

Merre tart a magyar gasztronómia? Ezt mutatták be a Stílusos Vidéki Éttermiség fesztiválon, ezúttal Veszprémben. Vagyis a jó nevű vidéki éttermek mutatták be ételkülönlegességeiket. Ezekre annyian voltak kíváncsiak, hogy kígyóztak a sorok a bódék előtt.

Hiúzkölykök születtek Veszprémben

Játékosak, virgoncok, de anyjuk mindig vigyáz rájuk. Három hiúzkölyök - két fiú, egy lány - született a veszprémi állatkertben. A kicsik szinte egész nap követik anyjukat. A hőségben legszívesebben elbújnak a bokrok közé, ezért időnkét alig lehet észrevenni a kölyköket. 

Skorpió mászott elő a rakományból

Skorpiót találtak egy veszprémi kerámiagyártó telepen. A raklapok között bukkantak a nagyjából 5 centis állatra. Valószínűleg egy külföldi szállítmánnyal érkezett. Egyelőre a Veszprémi Állatkertben marad, de mivel nem tudni, mennyire veszélyes, külföldi szakemberek fogják azonosítani.

Motorosok közé csapódott: egy halott, hat sérült

Motorosok közé hajtott egy autós Veszprém közelében. A kocsi átment a szemközti sávba, ekkor csapódott a konvojba. Hatan megsérültek. Egy motoros meghalt. Hiába próbálta a saját fia újraéleszteni, anyján már nem tudott segíteni. A nő mögött a motoron a lánya ült, ő életveszélyes sérülésekkel került kórházba. A motorosok közé csapódó autót egy 19 éves fiú vezette. Azt állítja: semmire sem emlékszik.

Hiába dörömbölt a liftbe szorult nő

Órákra liftbe szorult egy idős nő Veszprémben. A vészcsengő nem működött, a házmestert pedig nem érték el. Hiába dörömbölt és kiabált, a házban lévők sem tudtak neki segíteni. Az ajtó nem nyílt ki, a lift pedig nem mozdult. Végül fél óra múlva elindult és úgy tűnt, kiszabadul a 76 éves asszony, de két emelet után ismét megadta magát a szerkezet.

Apja próbálta meg újraéleszteni a 15 éves fiút

Apja próbálta újraéleszteni a 15 éves fiút, akit vasárnap késő délután a veszprémi pályaudvaron magasfeszültségű áramütés ért. A tinédzser egy tartálykocsi tetejére mászott fel, ekkor történt a baleset. Testének 60-70 százaléka megégett. Azt, hogy a család mit keresett a peronoktól távol, az üzemi területen, nem tudni.

Törlőkendőt hagytak a kismamában

Törlőkendőt hagytak a császármetszés után egy kismama hasában Veszprémben. Az asszony miután újszülöttjével hazaengedték, rosszul lett és belázasodott, ismét meg kellett műteni. Férje azt állítja, az orvosok elnézést kértek, de azt mondták: ilyen elfordulhat. A férfi panaszt tett, a kórházban pedig belső vizsgálat indult.

Simicska Veszprémbe költözött


szerző:
2016.01.29. 18:45
Simicska Veszprémbe költözött

A milliárdos nagyvállalkozó Veszprém főterén és onnan 15 kilométerre Hárskúton is vett egy-egy házat és ideje nagy részét vidéken tölti. Közben Budapesten tovább folytatódik a hirdetőoszlopok körüli harc Simicska cége és a főváros között.

Két baleset egy időben, szinte ugyanott

Egy időben és szinte ugyanott történt két baleset csütörtök este Veszprémben. Összesen öt autó tört össze és ketten megsérültek.

Csodababa született Veszprémben


szerző:
2016.01.07. 18:20
Csodababa született Veszprémben

Már az is rendkívüli, hogy édesanyja teherbe esett. Méhnyakrák miatt ugyanis az asszonyt négy éve meg kellett műteni. Bár méhét sikerült megmenteni, de egy ilyen beavatkozás után rendkívül ritka a teherbeesés. Arra pedig még kevesebb példa van, hogy életet is tud adni gyermekének az anya. A szerdánmegszületett Lili az ötödik ilyen baba, akiről tudnak a magyar orvosok.

Teáznak a csimpánzok, hogy ne fázzanak

Bizony a nagy hideg ellen nemcsak nekünk, hanem az állatoknak is védekezniük kell. Különösen nehéz ez azoknak a fajoknak, amelyek nem szoktak hozzá a mínuszokhoz. A veszprémi állatkertben így például a csimpánzok gyömbéres teát isznak, hogy elkerüljék a meghűlést.

Felfüggesztették a zaklató tanárt

A balatonfűzfői tanár szexuális tartalmú üzeneteket küldött középiskolás diákjainak. Az eset egy éve történt, eddig a tanár mégis az iskolában maradhatott. Az Index derítette ki, hogy a tanár felmondott ugyan, de a Veszprém megyei KLIK területi képviselője visszahelyeztette, mondván csak ő rúghatja ki.

Kollégái mentették meg a mentőtisztet

Kollégái mentették meg az életét egy mentőtisztnek, aki munkába menet szívinfarktust kapott az autójában, Veszprémben. A férfi közvetlenül a mentőállomás előtt lett rosszul, még ki tudta nyitni a kocsiajtót, és kiabált kollégáinak, hogy segítsenek rajta. Szerencséje volt, sokan álltak az udvaron. Az egyik mentőtiszt szerint 10 emberből 9-en azonnal belehalnak egy ilyen infarktusba, ha nem érkezik gyors és szakszerű segítség.

Kettős záróvonalon fordult meg, meghalt

Dupla záróvonalon fordult meg az a nyugdíjas, aki szörnyethalt egy autóbalesetben, Veszprém megyében. A 73 éves nő kocsijába a manőver közben beleszaladt egy terepjárós. Az asszonyon már nem tudtak segíteni a mentők.
 

Tűzifáért verték meg az idős asszonyt

Saját háza előtt vertek meg egy idős nőt még vasárnap kora délután Veszprémben. Az RTL Híradó információi szerint két férfi szállt ki egy utánfutós autóból és a ház előtt összerakott tűzifát akarta elvinni. Az asszony arra kérte őket, hogy távozzanak, ekkor viszont ütni-verni kezdték.

Megfordult a záróvonalon, belerohantak

Hatan sérültek meg kedd este Veszprémben, amikor egy román gépkocsi vezetője szabálytalanul megfordult egy kétszer kétsávos úton, a mögötte haladó autó pedig belerohant.

Exkluzív képek az évad egyik leglátványosabb autós száguldásáról

Hétvégén rendezték meg a 22. országos rali bajnokságot Veszprémben. Az évad egyik leglátványosabb versenye ez, tele gyorsaságikkal, és ahol a legtöbbet lehet látni a versenyautókból. A veszprémi verseny sokat ígért: egyrészt mindenki ifj. Tóth János és Herczig Norbert nagy csatájára számított, másrészt pedig Benik Balázs visszatérte miatt volt vonzó a közönségnek.

Zarándokokra dőlt fa a Bakonyban


szerző:
2015.07.09. 18:20
Zarándokokra dőlt fa a Bakonyban

Egy férfi súlyosan, egy másik könnyebben megsérült, amikor szerda este rájuk dőlt egy fa a Bakonyban. Több mint százan, egy zarándokcsoport tagjai indultak el a vihar ellenére Hárskútról Veszprémbe az erdőn keresztül. A sérülteket órákon keresztül kereste tucatnyi rendőr, tűzoltó, mentő és önkéntes az ítéletidőben.

Fürdetik az állatokat a kánikulában

A veszprémi állatkert igazgatója szerint nagyon odafigyelnek arra, hogy minden állat kifutójában legyen árnyékos hely, ahová behúzódhatnak, friss ivóvíz és néhányuknak még pancsoló is.

Hűségpénzt kapnak a szakdolgozók

Havi bruttó nyolc és tizenötezer forint plusz pénzt kaphatnak a veszprémi kórház szakdolgozói, ha írásban vállalják, hogy egy évig az intézménynél maradnak. Az úgynevezett hűségprogramot azért vezette be a kórház főigazgatója, mert 150 szakápoló hiányzik a kórházból, és ezeknek csak egy részét tudják pótolni a segédápolók. Jelenleg is 50 betöltetlen állás van az intézményben.

A gondozó neveli a kishiúzt


szerző:
2015.06.11. 18:55
A gondozó neveli a kishiúzt

Kishiúz született a Veszprémi Állatkertben. Az alig egyhetes csöppséget anyja nem fogadta el, ezért egy gondozó neveli. Minden nap három óránként kell etetni és még éjszaka sem hagyja aludni pótmamáját. A kicsinek még a szeme sem nyílt ki, de már nagyon harcias. Egyelőre nincs neve, de azt már lehet tudni, hogy kisfiú.

A pénztárgépet is el akarták vinni

Vádat emelt az ügyészség a veszprémi trafikrablók ellen. A két férfi még februárban rontott be egy trafikba, és amíg egyikük figyelt, a másik kifosztotta az üzletet. Még a pénztárgépet is kitépte a falból. A rendőrök hamar elfogták őket.

Vízzel teli pohárral egyensúlyoztak

A legjobb, legügyesebb pincért keresték vasárnap Veszprémben a 2. Pincér Futóversenyen. A két helyi vendéglátóipari szakközépiskola diákjai közül 24-en álltak rajthoz, hogy a 650 méteres pályán, egy tálcán egyensúlyozva célba vigyenek egy pohár vizet. A feladat nem volt egyszerű, mert a gyorsaság mellett az is számított, hogy mennyi víz maradt a pohárban.

Új medencét kaptak a fókák és a pingvinek

Csaknem egy hónap után a pingvinek és a fókák szombaton birtokba vehették új medencéjüket a Veszprémi Állatkertben. Az állatok türelmetlenül várták már, hogy előbújhassanak, és végre csobbanjanak egyet az új medencékben. Az egyik fóka még produkálta is magát a kíváncsi látogatóknak.

PRODUKCIÓ: Integetett új medencéjének a fóka

Fordult egyet, a rácshoz kúszott, majd integetett a Veszprémi Állatkert egyik fókája. Türelmetlenül várta társaival, hogy végre birtokba vegyék új medencéjüket.

Kétségbeesve üvöltöttek egymással a Quaestor-károsultak

Egyesek a cégvezetést, mások viszont a kormányt hibáztatták kilátástalan helyzetükért egy veszprémi fórumon. Három és fél héttel a kötvénykibocsátó bedőlése után, még mindig nem tudják a kisbefektetők, hogy pénzükhöz juthatnak-e.

Mi lesz a károsultak pénzével?


szerző:
2015.04.03. 19:00
Mi lesz a károsultak pénzével?

A Fókusz riportere is részt vett azon a veszprémi gyűlésen, ahol nagyjából kétszázan jöttek össze, mind olyanok, akik elvesztették pénzüket a brókerbotrányban. Sokan nem hisznek abban, hogy valaha is viszontlátják a befektetéseiket, ezért próbálnak összefogni és együtt harcolni a jogaikért.
 

CSIMPÁNZOK: Gyümölcsöt majszoltak és barátkoztak

A Veszprémi állatkert két új csimpánza kedvesen fogadta a látogatók érdeklődését. Barátságosan játszadoztak és begyümölcsöztek.

Beköltözött Lili, Robi és Pierre

Lili és Robi Németországból, Pierre pedig Franciaországból érkezett, és elég hamar barátságot kötöttek. A Veszprémi Állatkertbe csütörtökön költöztek be a borjúfókák, és velük együtt jött még 16 pápaszemes pingvin is. Egyelőre ismerkedniük kell az új otthonukkal, így a közönség csak néhány hét múlva láthatja az új jövevényeket.

Elromlott a kórház egyetlen CT gépe

Nincs CT készülék a veszprémi kórházban, ezért másik kórházba viszik azokat a betegeket, akiknek ilyen vizsgálatra lenne szükségük. Csütörtökön egy baleset súlyos sérültjét vitte a mentőhelikopter a távolabb lévő intézménybe, mert a veszprémi kórház nem tudta elvégezni a vizsgálatot. A kórház igazgatója azt mondta, az egyetlen CT gépük több mint 10 éves, és éppen javítják.

Rendőröket hívtak az újságírókra

Rendőrök igazoltatták a Népszabadság újságíróit vasárnap, Veszprémben munkavégzés közben, pár perccel azután, hogy a Fidesz pártigazgatójával próbáltak interjút készíteni a választók mozgósításáért is felelős Kubatov Gáborral.

Elbukta a Fidesz a kétharmadot


szerző:
2015.02.23. 08:00
Elbukta a Fidesz a kétharmadot

Megszűnt a kormánypártok parlamenti kétharmada, miután a baloldal által támogatott független jelölt nyerte a veszprémi választást. Kész Zoltán 9 százalékkal több szavazatot kapott, mint fideszes ellenfele.

Elbukott a fideszes kétharmad


szerző:
2015.02.22. 20:33
Elbukott a fideszes kétharmad

Kész Zoltán, a baloldali pártok által támogatott független jelölt nyerte a veszprémi időközi országgyűlési képviselő-választást a szavazatok 92,39 százalékos feldolgozottsága után közzétett adatok szerint.

A parlamenti kétharmad múlik a választáson

Már csak két nap van a veszprémi időközi választásokig – de a kampány még javában tart, almával, szórólappal, lufikkal. A választókerületben 12 jelölt indul, így a politikusokat a kampány, a helyi választási irodát viszont a jelöltek egymás elleni kifogásai kötik le. A vasárnapi választás 25 településen zajlik majd, amelynek súlyát érzik a politikusok, ugyanis a Fidesz-KDNP parlamenti kétharmada múlik rajta.

Házon kívül 15-02-18


szerző:
2015.02.18. 23:25
Házon kívül 15-02-18

Házon kívül: A miniszterelnök vejének pénzügyei. Közvilágítás fideszes városokban, világítás a felcsúti stadionban. Az Orbán-kormányok alatt egyre több lett a jól fizető megbízás. Kicsoda Tiborcz István, és mivel foglalkozik, és mit lehet tudni a családjáról? A 27 éves fiatalember, aki egy idő óta a nyilvánosság előtt is éli az életét. És: A város, ahol mintha ciki lenne pártokhoz tartozni. Kampányhajrá Veszprémben, ahol a kétharmad sorsa a tét.

Kampányhajrá Veszprémben, ahol a kétharmad sorsa a tét

A jövő hét végén tartanak időközi választásokat Veszprémben. Ezt a választást sokan úgy emlegetik, hogy a Fidesz parlamenti kétharmada múlik rajta, abban az esetben, ha a hagyományosan jobboldali körzetben ezúttal nem a fideszes jelölt nyer. Serdült Szilvia a két esélyesnek tűnő jelöltet kereste meg, és körülnézett Veszprémben, ahol, úgy tűnik, a jelöltek mintha kerülnék, hogy pártokkal azonosítsák őket.

Balra nézett, de jobbról jött a vonat

A leengedett sorompó ellenére hajtott a vasúti átjáróba egy férfi a Vas megyei Bobánál. Balra elnézett, ahol az állomáson állt egy mozdony, de jobbra nem. Pedig Veszprém felől érkezett egy szerelvény, amely szinte kettévágta a kocsit. A férfi csodával határos módon horzsolásokkal megúszta a balestet.

Előzetes: Kettévágta a kocsit a vonat

A leengedett sorompó ellenére a sínekre hajtott egy autós a Vas megyei Bobánál, a Veszprém felől érkező vonat szinte kettévágta a kocsit. A sofőr az ütközés előtt csak balra nézett, jobbra nem. Hogy hogyan élte túl az ütközést, elmondjuk 6-kor az RTL Híradóban.

Veszprém megyében még elsőfokú riasztás van érvényben

A főutak már mindenhol járhatók az országban, de néhány mellékúton még hétfőn is méteres hótorlaszok között lehetett csak autózni. A Bakonyban és Komárom-Esztergom megyei egyes területein a latyakos, havas utak miatt lassabban lehetett közlekedni.

Állami cégnél is sikkasztott?


szerző:
2015.01.23. 18:20
Állami cégnél is sikkasztott?

60 milliót sikkaszthatott, most előzetesben van a pénzügyes nő. A veszprémi erdőgazdaság korábbi gazdasági vezetőjét azzal gyanúsítják, hogy sikkasztott az állami cégnél, de ez csak a tizede annak, amit az előző munkahelyén tüntetett el.

Soha nem indult ennyi független jelölt

A veszprémi időközi választáson a baloldali pártok által támogatott jelölt szerint a Fidesz-KDNP akarja összezavarni a választókat. A kormánypárt visszautasítja, hogy taktikáznának. A hétfői határidőig amúgy összesen 26-an gyűjtötték össze az induláshoz szükséges aláírásokat.

Kezdődik az aláírásgyűjtés Veszprémben

Hivatalosan is elkezdődött a kampány a veszprémi időközi választáson, a jelöltek megkezdhették az ajánlások gyűjtését. Két hét alatt kell 500 támogató aláírást összeszedniük, ha indulni akarnak az időközi választáson. A választás tétje, hogy marad-e a Fidesz-KDNP kétharmada a parlamentben.
 
 

Hétfőn kezdődik az aláírásgyűjtés

Hétfőn kezdődik Veszprémben az aláírásgyűjtés az időközi választásokra, két hét alatt 500 támogatást kell összegyűjteniük az indulóknak. A Fidesz Némedi Lajost indítja, az MSZP és több kisebb párt is a független Kész Zoltánt támogatja, az LMP pedig saját jelöltet állít: Gerstmár Ferencet. Ha a Fidesz jelöltje veszít, a kétharmadot is elveszítik a parlamentben.
 

Unatkozik, ezért mindent tönkretesz

Leszedte a faborítást, majdnem kitörte az ablakot és megpróbálta feltörni a zárakat. Költözés orrszarvú módra. Rafiki a veszprémi állatkert rinocérosza tesztelte az új orrszarvú és antilop házat és kifutót.


 

A Beatünnep koncertsorozat első állomása: Veszprém

Könnyes nosztalgiázás és hatalmas siker – így indult a Beatünnep koncertsorozata Szörényi Leventével, Bródy Jánossal és Szörényi Szabolccsal. Kilenc év után, a teltházas veszprémi arénában, 4500 néző előtt újra élőben szólaltak meg az Illés legnagyobb slágerei.

Török biztosan nem, Simicska nem biztos

Február 22-re írta ki a Nemzeti Választási Bizottság a veszprémi időközi választást. A kétharmad sorsáról döntő szavazáson egyelőre nem tudni, kik indulnak majd. Az viszont biztos, hogy ki nem. Török Gábor politológus a Facebookon jelentette be, hogy bár elgondolkodott a jelöltségen, végül mégsem indul.
 

Nagy a tét az újpesti időközi választáson

Ha a választókerületben veszít a kormánypárti jelölt, és a néhány hónap múlva esedékes veszprémi szavazást is ellenzéki vagy független jelölt nyeri, nem lesz kétharmada a Fidesz-KDNP-nek a Parlamentben.
 

Ammónia szabadult ki a jégkrémgyárban

Csaknem 200 embert kellett kimenekíteni a veszprémi jégkrém gyárból, mert ömlött az ammónia. A mérgező, maró hatású gáz műszaki hiba miatt került a levegőbe, de senki sem sérült meg.
 

Tömik a hasukat a kiselefántok


szerző:
2014.10.11. 18:50
Tömik a hasukat a kiselefántok

Nem tudnak betelni a Németországból érkezett kiselefántokkal a Veszprémi Állatkert látogatói. Még csak egy napja lehet őket megnézni, így csodaszámba megy, ahogy tömik magukba a zöldséget, gyümölcsöt valamint a faágat és boldogan futkároznak.
 

FÁNIK: Ők az új sztárok


szerző:
2014.10.11. 17:50
FÁNIK: Ők az új sztárok

Almával csalogatja a kis elefántokat az igazgató, a gyümölcs azonnal elfogy. Ilyenkor a faágaknak esnek neki. Dinkar először megpróbál ormányával szakítani egy kis levelet a gallyról, miután nem sikerül, lábával is segít. Majd boldogan majszolja a finom falatot. A három elefánt éhsége szinte csillapíthatatlan.

Több milliós rablás Veszprémben

Egy 30-40 év körüli férfi a veszprémi IBUSZ-irodát fosztotta ki még szombat délután. Tudta, hogy kamerák vannak az üzletben, és próbálta is végig eltakarni az arcát, de kétszer jól láthatóan előbukkant az újsága mögül. A férfi fegyvert fogott a két alkalmazottra, de nem lőtt.

Előzetes: Nem volt elég óvatos a rabló

Hiába próbálta eltakarni az arcát, amikor szombaton kirabolta a veszprémi IBUSZ-irodát, kétszer is hibázott. Akkor, amikor bement az irodába, és akkor is, amikor kijött onnan. Sőt lehet, hogy az ujjlenyomata is az ajtón maradt. A rablás után el tudott menekülni és még mindig nála lehet a zsákmányolt több millió forint. Hogy pontosan hogyan történt a rablás, elmondjuk a Híradóban.

Akciófilmbe illő jelenetek Veszprém megyében

Több tíz kilométeren át üldözték a rendőrök a két besurranó tolvajt. A menekülők még egy rendőrautónak is nekimentek, végül egy kukoricásban kiugrottak kocsijukból és elfutottak.

Előzetes: Akciófilmbe illő jelenetek Veszprém megyében

Több tíz kilométeren át üldöztek a rendőrök két besurranó tolvajt. A menekülők még egy rendőrautónak is nekimentek, végül egy kukoricásban kiugrottak kocsijukból és elfutottak. Az üldözés részleteit elmondjuk 6-kor a Híradóban!

Visszaköltözött Veszprémbe Pablo

A 37 éves orrszarvú helyére májusban egy fiatalabb állat érkezett, kettejüknek pedig nem volt elég hely az állatkertben. Most azonban elkészült az új rinocéroszház, így Pablo is visszatérhetett régi otthonába.
 

PABLO: Kérette magát, de végül tetszett neki

Daruval emelték be a csaknem 3 tonnás orrszarvú konténerét a kifutóba, ahol aztán kiengedték. Öt hónapig volt távol. Bár eleinte kicsit kérette magát, néhány perc után besétált házába és hosszasan csemegézett az előre bekészített finom falatokból.
 

Megérkezett a három kiselefánt


szerző:
2014.09.24. 17:44
Megérkezett a három kiselefánt

Veszprémben van a három kiselefánt, akikről az első felvételeket Híradónkban láthatták. Bár csak nemrég jöttek, az már biztos, hogy imádják a magyar almát.

KISELEFÁNTOK: A magyar almából sosem elég!

Megérkezett a három kiselefánt Veszprémbe: Nukával, Dinkárral és Félix-szel várhatóan október elején személyesen is találkozhatnak az állatkert látogatói.

Előzetes: Almával ébresztették az elefántokat

Megérkezett a Veszprémi állatkertbe a három kiselefánt Németországból. Gondozóik szerint jól viselték a több mint 1000 kilométeres utat.

Ismét lesznek elefántok Veszprémben

Félix és testvérei most még vígan játszadoznak, futkároznak Németországban, nem is sejtik, hogy hamarosan nagy út vár rájuk. Már szervezik a költözésüket.
 

Előzetes: Elefántok költöznek Veszprémbe

Egyikükről sikerült felvételeket szereznünk, így este hatkor az RTL Híradóban önök láthatják először a Veszprémi Állatkert új látványosságait.
 

XXI. század 14-04-22


szerző:
2014.04.23. 00:45
XXI. század 14-04-22

XXI. század: Egy legendás musical, amelynek egyik legszebb dalát nem játszhatták a rádiók. Valódi riport A képzelt riportról. És a veszprémi Szikla története, amely végigkíséri a XX. századot.

Látogatás a rejtélyes Sziklában

Vannak bunkerek, amelyeket évtizedek óta megállás nélkül használnak. Katonák élnek falaik között, az egyikbe mi is bemehettünk. A veszprémi Szikla története végigkíséri a XX. századot.

Törzsutas: Megyer, Sümeg és Veszprém

Törzsutas: Elmegyünk Magyarország legkisebb területű, szinte tenyérnyi településére, Megyerre. Aztán tovább utazunk Sümegre, és egyben vissza a lovagkorba. Ezt követően a királynék városa, a csodálatos fekvésű Veszprém következik, végül pedig Székely percek rovatunkat láthatják.

Törzsutas: Üzbegisztán


szerző:
2012.06.23. 12:00
Törzsutas: Üzbegisztán

Törzsutas: A mesés Kelet az európai romantika egyik legközhelyesebb toposza. E jelzős szerkezet hallatán mindenki kincsekkel megrakott karavánokra, nyüzsgő kereskedővárosokra, áruban bővelkedő bazárokra és csodálatos mecsetekre gondol, még akkor is, ha soha nem járt keleten. Részben annak járunk utána, hogy vajon létezik-e az a bizonyos mesés Kelet, aztán pedig elugrunk a Balatonhoz, ahol több témánk is lesz.

Házon kívül 12-05-23


szerző:
2012.05.23. 23:10
Házon kívül 12-05-23

Házon kívül: Cozma-ügy - Felháborodás az ítélet után. Lom és kacat - Magyarázat az mindenre van. Pálya - Összefutott a sikeres és a hajléktalan.

Állati: betömték a tigris fogát


szerző:
2012.04.03. 19:20
Állati: betömték a tigris fogát

Valóban az oroszlán az állatok királya, de most mégis tigriseké a főszerep a Veszprémi Állatkertben.

Böbe, a csodamajom


szerző:
2012.02.22. 00:10
Böbe, a csodamajom

A Veszprémi Állatkert csodacsimpánza számolni ugyan nem tudott, tudott viszont festeni, tüzet rakni és kávét főzni. Egy ország csodálta.

Zöld út az M3-as új szakaszának

Megépülhet az M3-as autópálya újabb szakasza Vásárosnaményig - közölte a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.

Balatonfüred lett az idei kedvenc


szerző:
2011.09.16. 18:57
Balatonfüred lett az idei kedvenc

Balatonfüred a legkedveltebb balatoni nyaralóhely a tó északi oldalán Veszprém megye napilapja, a Napló felmérése szerint.

Születésnapján emlékeztek Marian Cozmára

A meggyilkolt kézilabdázó szobránál koszorút, virágot és mécsest helyzetek el Veszprémben.

Halálos csípésű potyautas Veszprémben

A veszprémi üzembe Mexikóból érkező szállítmányban rendkívül veszélyes skorpiót találtak pénteken.

Méhet rejtett a gyermek szendvicse

Majdnem tragédia lett egy méhcsípésből. Szendvicsevés közben ráharapott egy méhre egy német kisfiú a káptalanfüredi strandon a Balatonnál.

Egymillió forintot loptak az álkommandósok

Egy balatonfüredi étteremtulajdonosra rontott három rendőrségi kommandós ruhához hasonló öltözetű férfi.

Portré 11-07-31


szerző:
2011.08.01. 02:20
Portré 11-07-31

Portré: Vastag Csaba majd’ 30 évet várt a sikerre. Orvosnak készült, punkzenekarokkal lépett fel, rock and roll táncversenyekre járt, de a nagy áttörést az RTL tehetségkutató show-ja hozta meg számára. A veszprémi srác az X-Faktorig vezető girbegurba, kalandos útjáról, összetartó családjáról, a verseny alatti izgalmakról is mesélt Barabás Évinek a Portréban.

Füstbe ment az illegális szemétlerakó

Felgyújtottak egy illegális szemétlerakót csütörtökön a Veszprém megyei Öskü község közelében.

Rokona lövette le a veszprémi férfit

Egy ismerősét bízta meg a gyilkossággal, aki többször rálőtt a férfira.

Lakása előtt lőtték le a veszprémi férfit

Több lövéssel életveszélyesen megsebesítettek egy férfit kedd hajnalban, Veszprémben.

Törzsutas: Veszprém


szerző:
2011.07.10. 12:00
Törzsutas: Veszprém

Törzsutas: A királynék városába, Veszprémbe látogatunk. A rengeteg látnivalóval szolgáló hely azonnal belopja magát az ember szívébe.

Elcsípték a nőket zaklató férfit

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy veszprémi fiatalembert, aki nőket támadott meg.

Hangoljon az utcazenére Veszprémben!

A világzene sztárfellépői mellett az utcazenészeké lesz a főszerep július 13. és 16. között Veszprémben.

Fél Kettő 11-06-02


szerző:
2011.06.02. 14:20
Fél Kettő 11-06-02

Önfegyelem - Balázs úgy érzi, eddig túl sok mindent elvállalt, most nemet mondott. A magyar tengernél - Szerednyei Béla a nyarakat a Balatonnál tölti és Veszprémben rendez. Szerepcsere - Műsorvezetői feladatot vállalt egy gálán Király L. Norbi.

Cozma-ügy: kiabált a vádlott az ügyésznővel

Soha akkora botrány nem volt még magyar tárgyalóteremben, mint ma a veszprémi bíróságon a Cozma - ügy tárgyalásán. A harmadrendű vádlott teljesen kikelt magából, fegyőröknek kellett megfékezniük.

Feladta magát az enyveskezű postáskisasszony

4 milliót emelt le az ügyfelek számláiról , gyakran meghamisítva azok aláírását. A pénzt szerencsejátékra költötte.

Hópárduc románc Veszprémben


szerző:
2011.03.12. 17:18
Hópárduc románc Veszprémben

Hópárduc pár érkezett Veszprémbe, abból a célból, hogy hópárduc bébikkel örvendeztethessék meg az állatkert látogatóit.

Egy napra sportolók lettek a Vastag-testvérek

Mocsai a színpadon már látta a Vastag-testvéreket küzdeni, így tudta, hogy Csaba és Tomi mindent beleadnak majd az edzésbe.

Szülővárosában koncertezett és ünnepelt Vastag Csaba

A Vastag család szülinapi ebédjét láthatják Veszprémben, ahol Mr. X-Faktor és testvérei mellett Király L. Norbi is helyet kapott az ünnepi asztalnál. Az exkluzív családi videón kívül megmutatjuk azt is, hogyan köszöntette az otthoni ötezres közönség Csabáékat.

H1N1 fertőzött volt a veszprémi fogvatartott

Az elhunyt férfi előzetes letartóztatásban volt eredetileg a börtönben, onnan február 7-én engedték ki.

Mégis járhat óvodába a cukorbeteg kisfiú

A veszprémi önkormányzat egy másik intézményben meg tudja oldani a gyerek egészségügyi ellátását.

Marian Cozma emléke előtt tisztelegtek

Több százan emlékeztek kedden este Veszprémben a 2 éve elhunyt sportolóra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való