KERESÉS search-close

veszélyes mutatvány

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "veszélyes mutatvány"

A "veszélyes mutatvány" címkével ellátott tartalmaknál (2) leggyakrabban használt további címkék:
Újabb tujázókat vettek videóra Budapesten

Újabb életveszélyes mutatványról készült videó. Egy villamos ütközőjén utazott, vagyis tujázott két fiatal Budapesten. Ezt az egyik nézőnk rögzítette. Az RTL Híradónak korábban nyilatkozó villamosvezető szerint, ők egyszerűen nem látják az ilyen életveszélyes mutatványt. A BKV azt közölte: csak akkor szűnhet meg a veszélyes jelenség, ha olyan villamosokat gyártanak, amelyekre nem lehet felkapaszkodni.
A napokban egy másik nézőnk is küldött ilyen videót, azt ide kattintva nézheti meg.

VAKMERŐ: Lánchídról ugrottak a Dunába

Fürdőgatyában poénból ugrottak a Dunába a Lánchídról. A két külföldi fiatal valószínűleg jelentős mennyiségű alkohol után gyűjtött annyi bátorságot, hogy viccesnek gondolja ezt a veszélyes mutatványt. A ugrásról felvételt is készített valaki, amit a18:00 – kor a Híradóban is láthatnak.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való