KERESÉS search-close

verés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "verés"

Halálra verték, majd pokrócba csavarva felgyújtották ismerősüket

Letartóztattak egy testvérpárt, mert – a gyanú szerint - a hétvégén pokrócba csavarták, majd felgyújtották ismerősüket a pest megyei Dánszentmiklóson. Szombaton megverték, majd megkötözték és magára hagyták. Áldozatuk másnapra meghalt. A két férfi ekkor akarta eltűntetni a holttestet, ezért gyújtották fel.

Csaknem halálra verte az anyját, mert betörőnek nézte

Betörőnek hitte anyját, ezért verte csaknem halálra - úgy tudjuk, ezt mondta a rendőröknek az az 52 éves férfi, aki kedden este támadt az asszonyra Gégényben. Úgy tudjuk, nagyon részeg volt, amikor nekiesett az anyjának. Egy üveggel támadt rá, késsel pedig többször is megszúrta. Az asszonyt életveszélyes állapotban vitték kórházba. Stábunknak nyilatkozott az áldozat másik fia.

Másfél hónapon át verte magatehetetlen anyját

Másfél hónapon át verte magatehetetlen anyját a vád szerint, 4 év börtönt kapott első fokon a kegyetlen férfi. 2017 nyarától ápolta akkor 88 éves anyját, a bajok ősszel kezdődtek. Az ügyészség szerint a férfi rendszeresen ivott, ha elfogyott a pénze, anyjától kért. Ha nem kapott, ütött. A szociális gondozó vette észre, hogy baj van. A férfi az ítélethirdetésig azzal védekezett, anyja leesett, ettől lettek sérülései. Ma mindent beismert.

Éjjelente rémálmok gyötrik a bántalmazott lányt

Rémálmok gyötrik, éjjelente még mindig felriad az a 16 éves lány, akit február végén kegyetlenül megvertek és megaláztak Nádudvaron a nyílt utcán és az egészet videóra vették. A támadással két tizenéves lányt gyanúsít a rendőrség. Őket csütörtökön hallgatták ki, mindent beismertek.  

Fényes nappal verekedett a férfi, a kamera mindent felvett

Fényes nappal, a nyílt utcán ütötte ki haragosát egy férfi Pécs belvárosában, mindent rögzített egy térfigyelő kamera. A verekedés még tavaly novemberben történt, az ügyészség most emelt vádat a támadó ellen. Úgy tudjuk, korábban munkát adott áldozatának, aki szerinte meglopta őt, ezért akart elégtételt venni. Akár két év börtönt is kaphat garázdaságért.

Videóra vették, hogy megalázzák

Megaláztak és megvertek egy tinilányt Nádudvaron. A támadók szintén lányok, az áldozat iskolatársai lehetnek. Videóra vették az egészet, a felvétel az RTL Híradó birtokába jutott. Látszik, ahogy a lányok ököllel ütik, rugdossák áldozatukat, aki sírva könyörög, hogy hagyják abba. A megvert diák kórházba került.

Felvétel készül arról, ahogy megaláztak és megvertek egy tinilányt

MEGRÁZÓ
A kutyájának nevezi és a hajánál fogva cibálja a földön térdelő, vérző orrú lányt a piros kardigános kamasz. A képek annyira sokkolóak, hogy csak kitakarva mutatjuk, a hangot is eltorzítottuk. A támadó két iskolatársa lehetett, akik videóra vették az egészet. A felvétel az RTL Híradó birtokába jutott, látszik, ahogy a lányok ököllel ütik, rugdossák áldozatukat, aki sírva könyörög, hogy hagyják abba. A megvert diáklány kórházba került. A Hajdú-Bihar megyei település életét felforgatták a február végén történtek. A rendőrség eljárást indított.

Életfogytiglant kapott az édesanyját halálra verő férfi

Jogerősen életfogytiglani börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt 47 éves férfit, aki még 2017-ben halálra verte édesanyját. A vádlott nem jött el a másodfokú tárgyalásra, korábban tagadta tettét. Azt viszont elismerte, hogy rendszeresen bántalmazta akkor 83 éves édesanyját.

Ütötte-verte az eladónőt a rabló

Ököllel ütötte, és többször megrúgta az eladónőt egy férfi egy budapesti kisboltban. A támadás közben még a nadrágja is félig lecsúszott róla. Mindez múlt szerdán történt, híradónk most megszerezte az üzlet biztonsági kameráinak felvételeit. Ezeken látszik, ahogyan a rabló a földre rántja és megüti az alkalmazottat, majd kifosztja a kasszát. A brutális felvételet teljes hosszában megnézheti: ITT.

Megverte és megerőszakolta társát két fiú az aszódi nevelőintézetben

Megrázó történet!
Megverte és megerőszakolta társát két fiú az aszódi nevelőintézetben. Tárgyalásuk most kezdődött. Tettükre nem adtak magyarázatot a bíróságon. Egyikük csak annyit mondott, valahogy belement a bajba. Az erőszak előtt rovarirtó spray-t loptak az egyik tanártól. A gázzal bódították el magukat.

Videón a gimnazista megverése

Vidóra vették, ahogy megvernek egy 15 éves, gimnazista fiatalt a biztonsági őrök egy egri szórakozóhelyen. Az eset szombaton történt. A videót, amelyen a bántalmazás van, az Index közölte először. A felvételen az látszik, hogy a kidobók több pofont adnak a fiúnak, majd kirángatják a tánctérről. A fiú a felvétel alapján nem védekezett. A verés miatt nyomozás indult.

Agresszív utasok és megvert buszsofőrök

Egy buszsofőrt megkéseltek, egy másikat pedig úgy megvertek az utasok, hogy eltört a keze. Az elmúlt napok megdöbbentő esetei után agresszió specialistával próbáljuk megérteni, mi történt velünk?

Súlyosabb büntetés a támadóknak

Mankós fiút raboltak ki, súlyosabb büntetést kaptak másodfokon. Még 2016 májusában rabolt ki két 16 éves fiú egy mankóval közlekedő 17 évest Szegeden, ezt az egyik támadó akkor 15 éves barátnője is végignézte. Első fokon megrovást kaptak, ezen változtatott a Szegedi Törvényszék.

„Nem szóltak, csak ütöttek”

Nem ismerte fel támadóit, pedig még aznap este találkoztak a kórházban. A rendőrök őrizetbe vettek egy testvérpárt, akik a gyanú szerint még tavaly novemberben otthonában megtámadtak egy létavértesi férfit. Úgy összeverték, hogy életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Minden ok nélkül támadtak rájuk

Nem kell javítóintézetbe mennie annak a fiatal lánynak, aki társaival 2015-ben brutálisan összevert három hajléktalant Debrecenben.  A támadás idején mindössze 12 éves volt. A Debreceni Ítélőtáblán tegnap úgy döntöttek, nem kell leülnie a büntetést, 2 év próbaidőt kapott.

Nem emlékszik a verésre a fiú

Monokli és zúzódások - két gyerek is azt állítja, hogy az egyik nevelő bántotta őket a makói gyerekotthonban. Mindez még két éve történt, a fiúkat ma hallgatta meg a bíróság.

Bélát megverik a nyílt utcán

Hiába szerencsés a pókerben, a győzelemnek ára van. Úgy tűnik, ellenfelei nem nézik jó szemmel, ha megkopasztják őket az asztalnál...

A teljes adásért kattints IDE!

Még élne, ha orvoshoz ment volna

Felfüggesztett börtönt kapott az az ausztrál fiatalember, aki tavaly megvert egy új-zélandi turistát egy budapesti hostelben. A férfi két nap múlva meghalt. Támadója ellen emberölés miatt folyt eljárás, de végül csak súlyos testi sértésért ítélték el.

Pofozta, rúgta a diákokat

Bántotta a diákokat, egy év öt hónap felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság azt a kaposvári tanárt, aki a vád szerint többször pofozta, falhoz nyomta és bokán rúgta a tanulókat a hetesi általános iskolában.

Bocsánatot kért a KFC


szerző:
2017.10.17. 18:04
Bocsánatot kért a KFC

Kirúgták a biztonsági őrt, aki megvert egy vendéget a fővárosi Király utcai KFC-ben vasárnap este. A gyorsétteremlánc bocsánatot kért, vállalják a felelősséget a történtekért, de elszigetelt esetként értékelik azt.

 

Véresre verte az Index újságíróját a gyorsétterem biztonsági őre

Véresre verte a vendéget az egyik fővárosi KFC biztonsági őre tegnap este. Az áldozat az index újságírója, össze kellett varrni a száját és több horzsolás is van a fején.

Gyerekek vertek hajléktalanokat

Gyerekek álltak bíróság elé Debrecenben. A vád szerint 2015-ben minden ok nélkül megtámadtak és brutális módon összevertek három hajléktalant - egyikük életveszélyes állapotban került kórházba. A fiatalok az utolsó szó jogán azt mondták, megbánták a történteket. A bíró egyiküket 3 év fiatalkorúak börtönére, két társát 2, illetve 1 év javítóintézetre ítélte. A döntés nem jogerős.

A földön is rugdosták a fiút

Féltékenységből lett verekedés – egy szegedi középiskola előtt támadtak egy középiskolás fiúra és barátnőjére még tavaly. Az ügyészség most emelt vádat. A vádirat szerint a megtámadott lány volt barátja, annak apja, keresztapja és egy ismerősük indult tavaly ősszel igazságot tenni a szegedi iskolához. Viperával, boxerrel támadtak a fiatalokra.

Úgy megverték, hogy kómába esett

Nem tudott pénzt adni támadóinak, ezért úgy megverték, hogy kómába esett egy 61 éves férfi. Április elsején a Nógrád megyei Etesen egy 19 és egy 21 éves fiatal támadt rá, miután több helyen próbálkoztak, de sehol sem kaptak pénzt. Ezen annyira feldühödtek, hogy ismerősüket agyba főbe verték. A rendőrök még aznap elkapták őket. Mostanra a vádirat is elkészült, akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek.

Videóra vették a verést

Tengerpart, drága szállodák és luxusautók. Egyebek mellett ezekkel pózol fotóin az a nő, aki a gyanú szerint megvert egy másik lányt szerda este a fővárosban. Az esetről videó is készült. A verekedő egyébként a kecskeméti maffiaperben is elítélt egyik férfi barátnője. A rendőrség nem csak őt gyanúsítja súlyos testi sértés kísérletével, hanem a videót készítő társát is.

Mi vezetett a polgármester megveréséhez?

Saját felelősségére elhagyta a kórházat és újra dolgozik irodájában Mali Zoltán Drávapiski polgármestere. Hétvégén mutattuk be a híradóban, hogyan verték meg őt Alsószentmártonban, abban a Baranya megyei faluban, ahol kocsmát és boltot is üzemeltet. A konfliktust az okozta, hogy a helyiek szerint rosszul bánik a vásárlókkal, állítólag van, akit már fel is pofozott. Mali Zoltán ezt tagadta.

Ököllel ütötte fia osztálytársát

Ököllel ütötte fia 12 éves osztálytársát egy férfi Budapesten – ezt állítják a gyerek barátai. Erről videót is készítettek. Azt mondják: látták, amint a férfi rádobta a biciklijét, és többször belerúgott fia egyik osztálytársába, amiért az – állítólag – bunyóra akarta hívni a gyerekét. Az állami gondozott fiú könnyebben megsérült. Úgy tudjuk: ő maga tett feljelentést. Az ügyészség már vizsgálja az esetet.

Tarkón vágták a taxist

Tarkón vágták és vesén rúgták. Ezt mondta Híradónknak az a taxis, akit vasárnap hajnalban vertek meg a budapesti Nyugati pályaudvar előtt. A két támadó korábban egy villamoson garázdálkodott. Kirúgták az ablakokat, majd leugrottak róla. Utána odamentek a taxishoz, aki nem akarta elvinni őket. Ezért verték meg. Aztán az egyik támadó elsétált, a másikat a megvert taxis kollégája vitte el. Ő egy távolabbi droszton állt, nem látta, hogy mi történt.

BRUTÁLIS: videó kutyakínzásról

Vasrúddal veri egy idős férfi a kutyáját, azon a videón, amit olvasóink eljuttattak szerkesztőségünkhöz. A kutya nyüszítésére egy járókelő és egy szomszéd figyelt fel Ácson.

Szórakozásból verték meg a nőt

Szórakozásból verhették meg a budapesti kilences busz utasát. A nő támadóit egy hónapig keresték, végül vasárnap, lakásukban csaptak le rájuk. A párost a biztonsági kamera felvétele alapján sikerült azonosítani. Gyorsított eljárásban ítélhetik el őket.

Baltával ölte meg az anyósát

Akár húsz év börtönt is kaphat az a nő, aki az ügyészség szerint baltával verte agyon az anyósát Budapesten. A brutális gyilkosság még 2015 februárjában történt, a 43 éves asszony ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint a két nő valamin összeveszett, és a fiatalabb addig ütötte a 83 éves asszonyt, amíg az belehalt a verésbe. Ezután menekülni próbált, de a rendőrök elfogták.

Ököllel verte a diák fejét

Videóra vették, ahogy egy tanár ütlegeli az egyik diákja fejét. Azért bánthatta a fiút, mert az nem lett kész időben a dolgozattal és nem adta be a papírt. Információink szerint a videót látta az iskola igazgatója is. Úgy tudjuk, a pedagógus ellen belső vizsgálatot indítottak, de a férfi bejár dolgozni és tanít. Az ügyben kiskorú veszélyeztetése miatt a rendőrség is nyomoz.

BRUTÁLIS: Ököllel üti a tanár a diákot

Videóra vették, ahogy ökölbe szorított kézzel üti-veri tanára az egyik gimnazista fejét. Azért bánthatta a fiút, mert az nem lett kész időben a dolgozattal és nem adta be a papírt. Úgy tudjuk, a Híradó birtokába jutott felvételt a fiatal egyik osztálytársa készítette még a tanév elején az egyik nyíregyházi szakgimnáziumban.

Válogatott kínzásokat élt át

Nem érti a nagymama, hogyan kaphatott csak felfüggesztett börtönbüntetést az a nő, aki éveken át verte nevelt lányát a Csongrád megyei Felgyőn. A kislány Híradónknak arról beszélt, hogy fojtogatta, sőt, egyszer az ágyneműtartóba is bezárta nevelőanyja. A bántalmazásokra akkor derült fény, amikor a vád szerint a nő arcon rúgta a gyereket és annak eltört az orra. A kislányt azóta a nagymamája neveli. A nevelőanyát hétfőn ítélték el jogerősen.

9. évad, 17. rész - A cselszövők

A laborba ezúttal egy egész szennyvízülepítő tartály érkezik, benne egy bűnöző, Benny Jerguson maradványaival. A nem éppen hálás feladatokra Bones az új gyakornokot, a Kubából disszidált Dr. Fuentest jelöli ki, aki véleménye szerint eszes, de túlzottan magabiztos. Kiderül, hogy Bennyt, aki a börtön után behajtással foglalkozott, halála előtt többször megverték, majd autóbalesetbe hajszolták. Booth feladata kideríteni, hogy vajon kinek állt érdekében megölni a férfit: a főnökének, egy csalódott adósnak, netán a volt cellatársának?

Egyenruhások vertek menekülteket?

Kutyákkal kergették, megbilincselték, megverték Magyarországon azokat a menekülteket, akik a kerítés ellenére átjöttek az ország területére. Ezt írja jelentésében a neves nemzetközi emberi jogi szervezet a Human Rights Watch. A Helsinki Bizottsághoz is érkeztek ilyen panaszok. Szerintük az utóbbi hetekben a magyar kormány tolerálja a bántalmazást a menekültekkel szemben. A belügyminiszter Híradónknak azt mondta: visszautasítja, hogy rendőrök menekülteket vertek volna meg.

Pánik riasztót kaptak mentősök

Pánikgombot kaptak a mentők és mostantól az önkormányzati rendészek is mennek velük a helyszínre Budapesten, ha a személyzet veszélyben érzi magát. A mentőápolók közfeladatot látnak el, így aki rájuk támad, börtönbe is kerülhet. Évente átlagosan több mint 50-szer támadják meg a mentőket. A csepeli bíróságon egy újabb ilyen ügyet tárgyaltak: egy részeg férfi vert meg két mentőst.

MEGÜTÖTTÉK: Saját telefonjával rögzítette a történteket

Hevesen vitatkozik a biztonsági őrökkel Komáromi Gergely a Közlekedési Múzeum tetején. A férfi azért mászott fel az épület tetejére még csütörtökön, hogy tiltakozzon a városliget átépítése ellen. Az utcáról készült felvételen az látszik, hogy már bő fél perce vitatkoznak, amikor az egyik biztonsági őr hirtelen odalép hozzá és gyomorszájon üti. Az esetről nemcsak utcai felvétel készült. Komáromi Gergely –a magát Ligetvédőknek nevező csoport aktivistája – saját telefonjával is rögzítette a történteket.

Ököllel ütötték a tanárnőt


szerző:
2016.06.07. 17:17
Ököllel ütötték a tanárnőt

Ököllel arcon vágtak egy tanárnőt az egyik pesterzsébeti általános iskolában tegnap délután - értesült az RTL-Híradó. Szülők támadtak rá a pedagógusra, akit azzal vádoltak, hogy megverte a gyereküket. Az iskola biztonsági kamerái azonban ilyet nem rögzítettek. A tanárnő megverését viszont igen.

Te beszélsz kidobóul? (Orosz György)

Részlet a 17. évad 8. részéből:

Orosz György vetkőzős barátja igen! Azonban kiderült, aki egyáltalán nem érti a nyelvjárást, az inkább ne is próbálkozzon csak úgy, mert verés lehet a vége.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Visszamentek és megverték az eladókat

A bolti kamerák előtt vert meg eladókat egy ötfős társaság kedd éjszaka Budapesten. Hiába próbálták őket kizárni, benyomultak az éjjel-nappali boltba, aztán nekiestek a dolgozóknak. Ököllel ütötték őket, még akkor is, amikor egyikük már a földre esett. Az egyik eladót mentő vitte kórházba. A bolgár támadókat korábban a viselkedésük miatt nem akarták kiszolgálni, ezért mentek vissza bosszút állni. Négyüket néhány óra alatt elkapták a rendőrök.

Lánya szerint apját megverték a kórházban

Nem akarta bevenni a gyógyszerét ezért öten verték meg édesapját a pszichiátrián - ezt állítja egy 69 éves férfi lánya. A nő szerint édesapját múlt hét pénteken az ágyhoz szíjazva, begyógyszerezve találta. Fején és kezén kék-zöld foltok és sérülések voltak. A kórház azt állítja, hogy a férfi agresszív volt, és az ápolók megpróbálták lenyugtatni, ekkor sérült meg.

Tizenévesek vertek meg hajléktalanokat

Ütötték és rúgták az alváshoz készülődő embereket, majd elvették az egyikük óráját és otthagyták őket vérbe fagyva. Két hajléktalant életveszélyes állapotban vittek kórházba. A támadással gyanúsított gyerekek nevelőotthonban élnek, a legfiatalabb közülük mindössze 12 éves. Egy 16 éves fiút őrizetbe vettek az ügyben.

„Csak nevelőapásat játszottunk”

Ezt mondta a bíróságon az a hajdúszoboszlói férfi, aki 2013-ban majdnem halálra verte másfél éves nevelt lányát. A kisgyerek életéért napokig küzdöttek az orvosok. Később kiderült, hogy maradandó agykárosodást szenvedett. Első fokon 12 év fegyházbüntetésre ítélték, amit ma 15 évre súlyosbított a bíróság.

Veréssel fenyegetett, ha nem kap pénzt

Másfél éven keresztül több embert is zsarolt egy 47 éves férfi Gyöngyösön. Azzal fenyegetőzött, hogyha nem fizetnek, megveri őket. Volt, aki több mint egymillió forintot adott neki, hogy ne bántsa.

Ikerpártól rettegnek Mogyoródon


szerző:
2015.09.23. 18:20
Ikerpártól rettegnek Mogyoródon

Kétségbeesett szülők kértek segítséget híradónktól. Azt mondják, a gyerekeket folyamatosan bántalmazza egy másodikos testvérpár a mogyoródi Szent László Általános Iskolában. Van, aki egy verés után az orvosi látlelettel a rendőrséghez fordult, mások az iskola után az önkormányzattól, a gyámhivataltól és a családsegítőtől is próbáltak már segítséget kérni, de hiába. Az iskola igazgatója felülvizsgálati kérelmet nyújtott be. Ezután dőlhet el a gyerekek sorsa.

Életveszélyben a benzinkúton megvert rendőr

Brutálisan megvert egy rendőrt egy férfi hétfő délután egy ajkai benzinkúton. A járőr tankolt, amikor észrevette a kúton balhézó férfit. Igazoltatni akarta, de az ütni-verni kezdte. A rendőrt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az őrjöngőt hét rendőr tudta csak megfékezni.

Előzetes: Brutálisan megvertek egy rendőrt

A járőr egy ajkai benzinkúton tankolt, amikor észrevette a kúton balhézó férfit. Igazoltatni akarta, de az ütni-verni kezdte. A rendőrt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A támadó megpróbálta a járőrautót is elvinni, de közben megérkezett az erősítés. Az őrjöngőt hét rendőr tudta csak megfékezni.

Nap, mint nap verik a menekülteket

Döntött az unió: elindul a tengeri művelet az embercsempészek ellen. A Földközi-tengerre vezényelt hadihajók első lépésben információt gyűjtenének, feltérképeznék a csempészek útvonalait, és mentenék a bajbajutottakat. Katonai erőt csak az ENSZ Biztonsági Tanácsának jóváhagyása után alkalmaznának. Közben a brit Sky hírtelevízió arról számolt be, hogy több líbiai táborban nap, mint nap megverik azokat, akik épp a kínzás, üldözés, halál elől menekülnek el otthonukból.

Megverték és kirabolták az idős férfit

Otthonában vertek meg és raboltak ki egy 72 éves férfit a békés megyei Gádoroson. A támadó elvette a férfi telefonját és a pénzét, majd kést ragadott, és még több pénzt követelt. Miután nem kapott, elmenekült a helyszínről. Nyomkövető kutyák segítségével már szombat délután elkapták.

Előzetes: Szó nélkül kezdték ütni a férfit

Szilánkosra tört az állkapcsa, és a homlokcsontja is megrepedt annak a férfinak, akit szombat hajnalban támadott meg öt fiatal a fővárosban a Deák Ferenc téren. A bántalmazókat még keresik. Híradónknak nyilatkozott a megvert férfi. Azt mondja, a támadásnak nem volt előzménye, szó nélkül, azonnal ütni kezdték, még akkor is rugdosták, amikor a földön feküdt. Végül elvesztette eszméletét. A barátja hiába próbált segíteni. Részletek 6-kor az RTL Híradóban.

Titokban tartott traumák


szerző:
2015.04.15. 22:00
Titokban tartott traumák

Minden társadalomban vannak hallgató és elhallgatott sérülések, amelyek emberek millióinak életét roncsolhatják. Ilyen a gyerekbántalmazás és ilyen a gyerekeket érő szexuális erőszak. A gyerekáldozatok kiszolgáltatottak és védtelenek, s ha elszánják magukat arra, hogy beszéljenek, felnőttekkel szemben kell más felnőtteket meggyőzniük a saját igazságukról.

Letöltötte a büntetését, szabadon engedték Damu Rolandot

A 41 éves sorozatszínészt azért ítélték 4 és fél év börtönre, mert korábban megverte és megerőszakolta akkori barátnőjét, Palácsik Tímeát. A férfi mindvégig azt állította, hogy ártatlan. Hajnali szabadulásakor felesége várta a Tököli börtön kapujában.

Két lengyelt vertek meg a benzinkúton

Még mindig nem találják a baseballütős támadókat, akik két lengyel férfit vertek össze még februárban Budapesten. Egy csepeli benzinkútnál rontottak rá a külföldiekre, de nem vettek el tőlük semmit. Mostanra kiderült, hogy a két férfi egy magyar nőt hozott Budapestre, aki végül a támadókkal utazott tovább.

Intim kapcsolatban volt a támadójával?

Akár 15 évet is kaphatnak azok, akik megvertek, kifosztottak, majd egy erdőben a kocsijának a csomagtartójába zártak egy férfit Pest megyében. Egy vadász mentette meg az életét, akinek gyanús lett az ismeretlen kocsi az erdőben. Az ügyet délelőtt zárt ajtók mögött kezdte tárgyalni a bíróság, mert a nyomozás közben kiderült, hogy az áldozat és az egyik – akkor még fiatalkorú – vádlott közeli kapcsolatba került a bűncselekmény előtt.

Súlyosan sérült férfi a csomagtartóban

Egy összetört autó csomagtartójában találtak rá a rendőrök egy fiatalemberre, akinek súlyos arc sérülései miatt mindkét szemét el kellett távolítani. A Bors című lap azt írta, hogy a fiatalember családja szerint rokonuk nem csak a pénteki balesetben sérült meg így, szerintük valaki meg is verte őt. Ügyvédi segítséget kérnek ,mert a rendőrök azt mondták, hogy közúti baleset miatt indult eljárás.

Felakasztották a juhászt, elítélték az őröket

Önbíráskodásért ítéltek el két egyori börtönőrt. A kecskeméti bíróság 4 év 4 hónapra illetve 3 év 2 hónapra ítélte őket. 2012 augusztusában felakasztottak és megvertek egy juhászt, aki egy hónapig kómában volt és csak a csodával határos módon élte túl a verést. A két férfi azért kínozta meg a juhászt, mert azt hitték, ő lopta el egyikük traktorát. Az ítélet nem, jogerős, mindket vádlott fellebezett.

Előzetes: Brutálisan verték meg a taxist

A dolgozók szeme láttára vertek meg brutálisan egy taxist egy budapesti autómosóban. A biztonsági kamera felvételén látható, ahogy a két támadó ököllel üti a taxist, ahol csak éri. A taxisnak 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek, feljelentést tett a rendőrségen. Az eset még decemberben történt, de a támadókat még mindig keresi a rendőrség. A taxis most elmesélte az RTL Híradónak, mire emlékszik.

Fókusz 15-02-26


szerző:
2015.02.26. 19:20
Fókusz 15-02-26

Fókusz: Pofonegyszerű? - Mit gondolnak Ferenc pápa kijelentéséről a szülők? Lehet egy gyerek popsijára csapni? Vagy megpofozni? Mi lesz a pénzükkel? - Feszültség és tanácstalanság. Csak hatvanezer forintot vehetnek ki a Buda-Cash botrányban érintett fiókok ügyfelei. Új szerepben - Mit keres a Konyhafőnök sármos zsűritagja a Barátok köztben: Fördős Zé egy kicsit másképp.

Késsel támadt a rendőrökre


szerző:
2015.02.11. 18:05
Késsel támadt a rendőrökre

Órákon át fogva tartotta volt élettársát és annak unokatestvérét egy férfi Budapesten. Nem tudott beletörődni abba, hogy a nő szakított vele, ezért átcsalta magához. A férfi meztelenre vetkőztette, és összeverte őket, majd levágta a hajukat egy késsel.

Előzetes: Órákon át fogva tartotta volt élettársát

A férfi nem tudott beletörődni abba, hogy a nő szakított vele, ezért átcsalta magához. A férfi a XVIII. kerület erdős részén egy bódéban élt. Az asszony az unokatestvérével ment el hozzá. Amikor megérkeztek, a gyanúsított meztelenre vetkőztette, és összeverte őket, majd hajukat levágta egy késsel.

Baseballütővel megverték, és pisztollyal is rálőttek

Hárman támadták meg, a lövés a mellkasán érte. Még az éjjel megműtötték, ma már saját felelősségére elhagyta a kórházat. A rendőrségen nem nyilatkoznak az ügyben, ezért egyelőre nem tudni, hogy miért támadták meg - úgy tudjuk, semmit nem vettek el tőle.
 

Előzetes: Baseball ütővel megverték, majd pisztollyal rálőttek

Hárman támadták meg, a lövés a mellkasán érte a lengyel férfit, akit még az éjjel megműtötték, ma már saját felelősségére elhagyta a kórházat. A rendőrségen nem nyilatkoznak az ügyben, ezért egyelőre nem tudni, hogy miért támadták meg.
 

Ferenc pápa: Néha meg lehet legyinteni a gyereket

Olykor meg lehet ütni a rosszalkodó gyereket – ezt a pápa mondta heti audenciáján. A katolikus egyházfő egy apát idézett, aki elmondta neki: ő így fegyelmez. A pápa szerint fontos, hogy a szülő ne alázza meg a gyereket, ezért ne az arcot üsse.

Hólapáttal ütötte szomszédját a jobbikos vezető

Hólapáttal többször fejbe vágta, majd fojtogatta szomszédját Manczal Szilveszter jobbikos politikus Mosonmagyaróváron. A szomszéd azt mondja, azután fenyegette és ütötte meg őt a politikus, hogy arra kérte, ne a háza elé lapátolja a havat.

Véres állattetemek sokkolták a gyerekeket

Elejtett vadállatok maradványait, szarvas fejeket, belső szerveket, lábakat találtak kiránduló gyerekek Őriszentpéter közelében egy kijelölt turistaút mellett. A véres állati testrészek látványa szinte sokkolta a négy helybeli gyereket, egyikük rosszul lett, a többiek támogatták haza.

Előzetes: Sokkoló kirándulás


szerző:
2015.01.21. 15:15
Előzetes: Sokkoló kirándulás

Szarvas fejeket, belső szerveket, lábakat találtak kiránduló gyerekek Őriszentpéter közelében, egy kijelölt turistaút mellett. A megrázó felvételeket mutatjuk az esti RTL Híradóban.

Unokája rabolta ki az idős asszonyt

Az idős asszonytól pénzt követelt, de azt a pár ezer forintot, amit kapott, kevesellte, ezért megverte a nőt, akit kórházba kellett vinni. A férfit nem sokkal később elfogták, úgy tudjuk, egyelőre tagad.

Három nap alatt háromszor rabolt a kamasz

Egy 14 éves fiú pénteken barátjával egy lakókocsit fosztott ki Egyeken, szombaton egy 65 éves férfira támadt az utcán Balmazújvárosban. Az idős férfit agyba-főbe verte, aztán kirabolta. Vasárnap pedig egy régi motort lopott el Debrecenben.

Fojtogatták az idős párt, milliókat raboltak

Egy nap alatt elfogták a zalai rendőrök azt a három férfit, akik kiraboltak és megvertek két idős embert Keszthelyen. A 73 éves férfira és a 60 éves nőre délután otthonukban rontott rá a banda. Veréssel kényszerítették őket, hogy adják oda a pénzüket.
 

Bedrogozták és verték a lányt


szerző:
2014.12.08. 18:15
Bedrogozták és verték a lányt

Egymás között adták-vették a nőket, verték, rugdosták majd prostitúcióra kényszerítették őket - ezzel vádolja a Pest Megyei Főügyészség azt a társaságot, amelynek tagjai ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint a négy férfi egy 17 éves lányt napokig fogva tartott, bezárták egy szobába, kábítószert fecskendeztek a testébe és baseballütővel verték rendszeresen. A lánynak azonban sikerült megszöknie, így fogták el a bandát.


 

Semmiképp sem úszták meg a verést

Ha nem kaptak cigarettát azért, ha kaptak, akkor meg azért verte meg az arra járókat két helybéli fiatal Tatabányán. Szombaton hajnalban az egyik nagyáruház parkolójában szemelték ki áldozataikat, akik semmiképpen nem úszták meg a verést, egyiküket pedig ki is rabolták.
 

Megverték őket és felgyújtották a házukat

Megverték, és rájuk gyújtották a házat, ezt állítja egy felsőzsolcai házaspár. A hétvégén a férfi arra ébredt, hogy rátörték az ajtót, majd valamilyen gyúlékony anyaggal fellocsolták a lakást, és lángra lobbantották.

 

BRUTÁLIS: Megverték és levágták az ujjait

Pénzt adott kölcsön a szomszédjának és ez lett a veszte. Ezt állítja egy szolnoki férfi. Mikor már sokadjára akarta visszakapni a kölcsönadott pénzt, szomszédja egy verőemberrel együtt támadt rá saját lépcsőházukban. Baseball ütővel ütötték, majd egy bozótvágó késsel levágták az egyik ujját. A falakon még mindenhol látszanak a dulakodás nyomai.
 

Tartoztak neki, levágták az ujját

Megverték, és levágták az ujjait egy szolnoki férfinak, amikor visszakérte pénzét, legalábbis ő ezt állíja. Azt mondja, néhány napja a lépcsőházban nagydarab verőemberek támadtak rá.

Az Omega két tagját megverte egy taxis?

Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet súlyos sérülésekkel szállították kórházba miután heves szóváltásba keveredtek egy taxisofőrrel. A történtekről mindkét felet kifaggattuk.

Megverték az idős asszonyt, mert feljelentést tett

Erzsike néni már több mint 1,5 éve rettegésben él, ezért most úgy döntött, hogy ugyan arcát nem vállalva, de a Fókusz kamerája előtt mesél először az áldatlan állapotokról és magányosan vívott harcáról.

Megszületett az ítélet Cristofel ellen

Bűnösnek találták személyi szabadság korlátozásában, testi sértésben és becsületsértésben is VV Cristofelt. A kubai macsót jogerősen elítélte a bíróság a legnagyobb mértékű közmunkára, azaz 300 órára.

Fókusz 13-12-11


szerző:
2013.12.11. 20:00
Fókusz 13-12-11

Fókusz: „Megérdemelte” - Nem bánja, hogy megverte Veronikát. Megkezdődött Cristofel büntetőpere. Drámai fordulatok - Út a döntőig az X-Faktorban. Hogyan látják az esélyeiket a finalisták? Királygyalázás? - Kiborult a Zámbó család az Irigy Hónaljmirigy új klipjén. Krisztián felháborodva nyilatkozott.

Elkezdődött Cristofel tárgyalása, nem bánja, amit tett

Hosszú út vezetett el odáig, hogy az egykor Veronikát bántalmazó Cristofelből önmagát áldozatként beállító leendő apuka legyen. A kubai fiú tárgyalása kedden kezdődött, ahol többek közt könnyű testi sértés miatt ült a vádlottak padjára.

Brutálisan kínozta gyermekeit a házaspár

Bántalmazta, kínozta és éheztette három gyermekét egy anya és apa. A magyar kriminalisztika egyik legdurvább esetéről a Blikk című napilap írt. A cikk szerint a két kisfiút és kislányt a szigetszentmiklósi házban több mint 10 évig kínozták.

Fókusz 13-11-11


szerző:
2013.11.11. 19:45
Fókusz 13-11-11

Fókusz: Vissza az életbe! - A ByTheWay-nek 24 órája volt, hogy felkészüljön Bozsek Márk bejelentése után. X-Faktor a kulisszák mögött. Sziporka-háború - Sebestyén Balázs és Istenes Bence adás után is osztották egymást. Miért gerjedt Nacsa Olivér Kiss Ramónára? Következmények nélkül? - Cristofel jól érzi magát barátnője mellett, aki eltartja. De Vivi több verést nem fog elnézni.

Cristofel újra barátnője imádatában sütkérezik!

Alig másfél hete, hogy Cristofel barátnője kameránk előtt elmesélte, hogyan verte meg őt szerelme. A bántalmazás azonban már a múlté, megdöbbenésünkre Cristofel újra élvezi barátnője bizalmát és teljeskörű szolgálat-készségét.

Másodjára vert nőt és még dicsekszik is vele

A vita hallatán nem gondolnánk, hogy Cristofel és Vivien boldogok, de ők azt mondják. Olyan történetet osztanak meg ugyanis a nyilvánossággal, amivel nem szoktak dicsekedni. És ráadásul ezt közösen teszik.

Forró nyomon 13-04-24


szerző:
2013.04.24. 21:30
Forró nyomon 13-04-24

Forró nyomon: Riporterünk a tervezett gyilkosság helyszínén szőnyegbe csavarta a boncmestert, aki készségesen játszotta a hulla szerepét. Mindent elmesélt és megmutatott nekünk. Aztán Tiszabőre mentünk, megmutatjuk a derékig letarolt erdőt, és kipakoltuk a gyógyszeres szekrénykéket, egészen siralmas állapotokat találtunk.

Forró nyomon 12-10-03


szerző:
2012.10.03. 22:00
Forró nyomon 12-10-03

Forró nyomon: Exkluzív interjú Bándy Kata gyilkosával. Öt évig titkolta, hogy a szülei kínozzák. Vannak-e született gyilkosok? 12 éves rejtély: Ki ölte meg a lottónyertest?

Öten vertek meg egy 20 éves fiút egy zenelejátszóért

Gergő szeme előtt mint egy film peregtek le a történtek képsorai, a budapesti Ferenciek terén egy hajnali séta ért brutális véget.

Cristofel mindenről kitálal


szerző:
2012.04.26. 21:05
Cristofel mindenről kitálal

Házasságot tervezgettek, de most már biztos: Veronika és Cristofel viharos kapcsolatának vége. A 19 éves fiatalember elmondja, hogyan bántalmazta Veronikát, a lány Baross utcai albérletében.

Cristofel a kihallgatószobában


szerző:
2012.04.17. 20:58
Cristofel a kihallgatószobában

Veronika feljelentette egykori szerelmét, ezért Cristofelt 4 rendőr vitte el. A kihallgatáson nem engedték a forgatást, de utána a fiú csak a Fókusznak nyilatkozott.

Születésnapi buliba indult, de sosem ért haza

Sok megválaszolatlan kérdés, ami egy 25 éves agrármérnök fiú halála körül kering. A szülők választ várnak, de nem kapnak. Csak a barátok elmondásából tudják, mi történt, illetve történhetett azon a januári estén.

Hogyan neveljük a gyerekeinket?


szerző:
2012.02.14. 20:35
Hogyan neveljük a gyerekeinket?

Szabad-e verni egy gyereket, azaz szükséges-e néha egy pofon vagy egy fenékre csapás? Hol a határ a bántalmazás és a fegyelmezés között? Pszichológussal, gyermekorvossal, óvónővel, egy édesanyával, és Szandiékkal elemzett a Fókusz.

Fókusz 12-02-14


szerző:
2012.02.14. 20:09
Fókusz 12-02-14

Fókusz: Kiborult - Együtt néztük a róla szóló ValóVilág-összefoglalót Kingával. A lány ismét magába zuhant. Extrém cuccok - Drága szőrme, sapka, sál. Mi az idei legmenőbb ruhakollekció kutyáknak, és mi az, amivel ártunk nekik? Pofonegyszerű? - Szabad-e elfenekelni a gyereket? A nevelés egyik legnagyobb dilemmájáról híres szülők és szakértők beszélnek.

Nyomozás alatt a volt rendőrfőkapitány

Meggyanúsította a Debreceni Katonai Ügyészség Bene László egykori országos rendőrfőkapitányt a 2006-os őszi eseményekkel összefüggésben.

Félholtra verte szállásadóját, majd megvacsorázott

A hajléktalan férfi először kézzel, majd fűrésszel esett a jótakarójának. Megpróbálta lefűrészelni az idősebb férfi lábát.

Majdnem agyonverte szállásadóját

Előzetesben van az a férfi, aki a hétvégén annyira megverte szállásadóját Jánossomorján, hogy emberölés kísérletével gyanúsítják.

Bosszúból kopaszra nyírta és összeverte a lányt

Féltékenységből megvert és levágta egy 17 éves lány haját egy 43 éves asszony a Fejér megyei Velencén.

Brutálisan elbántak a kamaszlánnyal

Megvertek, kifosztottak és hajának levágásával „büntettek” egy 17 éves lányt.

5 évre is lecsukhatják a rendőrverőket

Szigorúbb büntetést kell kapnia a törvény szerint annak, aki rendőrt bántalmaz, de fokozott védelmet élveznek a tanárok és a közterület-felügyelők is.

Brutálisan megvertek két rendőrt

Súlyos sérüléseket szenvedett az a két rendőr, akit csütörtök este négyen bántalmaztak Érden. A támadókat őrizetbe vették.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való