KERESÉS search-close

vendéglátás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vendéglátás"

Szivárványos matricák 200 helyen

Nyitva mindenki előtt azaz Open for all - ilyen matricákat ragasztanak mostantól a budapesti szórakozóhelyekre és szállodákra. Persze csak azokra, ahol vállalják, hogy nemtől, bőrszíntől és szexuális irányultságtól függetlenül bárkit szeretettel látnak. A szivárványos matricák kitalálói szerint ezzel nem csak a vendégeket segítik, hanem a vendéglátósok is jól járnak, akár anyagilag is.

 

Nem értettek a vendéglátáshoz, mégis éttermeket visznek Vietnámban

Emi és Ha története Budapestről Hoi An-ig. Emi és párja hat éve döntöttek úgy, hogy együtt élnek majd Közép-Vietnamban. Ám sem a korábban Ázsiában élő Emi, sem a Magyarországon, diplomataszülők gyermekeként felnőtt Ha nem gondolta még akkor, milyen nehézségekkel kell majd megküzdeniük itt Dél-Kelet Ázsiában.

BALATON: Már most elkezdődött a munkaerő toborzása

Már toborozzák a balatoni munkaerőt nyárra. Annyira kevés az alkalmazott, hogy a szállodák és éttermek már a szezon előtt négy hónappal igyekeznek feltölteni a létszámot. A Balaton Job ügyvezetője szerint azonban még korai a toborzás.

Adócsökkentés: drágább éttermek

Lenyelték az áfát a vendéglősök. Hiába csökkent 5%-ra az éttermi étkezés áfája, 6%-kal drágultak a vendéglők a KSH friss adatai alapján. A tulajdonosok főleg a rekord magas munkaerőhiányra hivatkoznak, azt mondják, béremelésre kellett a pénz. Ugyanakkor a kereslet is jelentősen nőtt, egy év alatt 10%-kal gyarapodott a vendéglátóhelyek forgalma.

Beszorult a vendég feje


szerző:
2018.08.13. 18:12
Beszorult a vendég feje

Beszorult a feje, a katasztrófavédők szabadították ki. Egy vendég olyan szerencsétlenül esett el egy budapesti vendéglátóhelyen, hogy a feje beszorult a bárpult és a lábtartó cső közé. Nem ez volt az egyetlen speciális mentés: egy mozgáskorlátozott nőt a 8. emeleti ablakon keresztül hoztak le, hogy kórházba vigyék.

 

Vendéglátás: munkaerőhiány az egyik, mutyizás a másik oldalon

Bezárt éttermek, munkát és munkaerőt keresők. Álláshirdetések a Balatonnál, rémhírek a szegedi éttermekről és éles viták szakmai csoportokban a Facebookon. Nincs szakképzett utánpótlás, vannak azonban külföldre menekülő dolgozók és mutyizások a bejelentésekkel. Baj van az egyik, és baj van a másik oldalon is. Mondják maguk az érintettek, a vendéglátásban dolgozók.

A hidegben alig van forgalom

Kevés a fürdőző, és alig van forgalom - erre panaszkodnak a balatoni büfések a júniushoz képest szokatlanul hűvös hétvége után. Volt, akinek szinte nulla volt a forgalma.

Munkaerőhiány a Balatonnál

Nincs, aki dolgozzon a balatoni büfékben - a vendéglátás szinte minden részterületén hiány van munkaerőből. A hamarosan induló nyári szezonra sok helyen még mindig keresik a dolgozókat.

 

A TOP 3 mit sem sejtve főzőcskézett, amikor a háttérben megjelent valaki...

Vajon mit fog szólni Barbi, Feri és Szandi, amikor észreveszik, hogy ki érkezett a szigetre?

Durván drágult a vendéglátás

Ötödével többe kerülnek a szállások, mint egy évvel ezelőtt - a statisztikai hivatal kimutatása alapján. A forgalmasabb éttermek pedig az ÁFA-csökkentés ellenére, 5-10 százalékkal emelték áraikat - a Szállodák és Éttermek Szövetsége szerint. Ők amúgy a betöltetlen turisztikai álláshelyekre hivatkoznak, és azt mondják, béremelésre kell a pénz. A Pénzcentrum úgy számol, egy átlagos családnak legalább 100 ezer forintjába kerül majd a pihenés a közelgő, októberi hosszú hétvén, 20 ezerrel többe, mint tavaly.

Megbukott a menzák 7%-a...


szerző:
2017.08.09. 07:40
Megbukott a menzák 7%-a...

Az elmúlt hetekben a NÉBIH munkatársai a közétkeztetésben és az ételek házhozszállításában érdekelt főző- és tálalókonyhákat vizsgálták. Az eredményt tegnap publikálták. Eszerint a vizsgált konyhák 7%-a elégtelen, 17%-a elégséges, 39%-a közepes, 30
%-a jó, és szintén 7%-a jeles minősítést kapott. A vizsgálat szempontjairól és az akció céljáról a NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának vezetője, Zoltai Anna mesélt.

Turisztika: 240 ezres minimálbér

Bruttó 240 ezres minimum fizetésre számíthatnak januártól az éttermek és a szállodák dolgozói. A turisztikai munkaadók ugyanis havi 60 ezer forinttal megtoldanák a jövő évi szakmunkás minimálbért - az érdekképviseletük szerint, így akarják leküzdeni a rekord magas munkaerőhiányt. Ráadásul a bérkiegészítés nemcsak a minimálbéreseknek, hanem minden munkavállalójuknak arányosan járna. A szakszervezet üdvözli a döntést, és azt ígérik, egy éven belül a vendéglátás színvonala is helyreállhat.

Nincs elég pincér a Balatonnál

A nyár első napján még mindig több száz álláshely betöltetlen a balatoni vendéglátóhelyeken. A szakemberek többsége ugyanis külföldön vállal munkát az itthoni fizetés két-háromszorosáért. A vendéglátósok érdekképviselete szerint nemcsak a fizetés, az árak is csak töredékei a külföldinek. Azt mondják, amíg harmadannyiért tudják eladni a termékeiket, mint az osztrákok, addig béremelés sem lesz.

 

Fókusz Plusz 2017-05-20


szerző:
2017.05.20. 18:50
Nincs, aki lángost süssön a Balaton parton

Nincs, aki lángost süssön a Balaton parton, annyian mentek külföldre dolgozni. A tavalyinál is nagyobb a baj. Mindjárt itt a turista szezon, de még mindig több száz dolgozót keresnek, nemcsak az éttermek, hanem a kisebb büfék is. A vendéglátós érdekképviselet most tőlünk keletre és délre keres felszolgálókat és szakácsokat. További ÁFA-csökkentést sürgetnek, de a kormány szerint az év eleji csökkentésből már lehetne emelni a fizetéseket.

"A séfek is sztárok lettek!"


szerző:
2017.04.07. 01:20

A vendéglátás jelentős mértékben járul hozzá Magyarország GDP-jéhez. A foglalkoztatást tekintve pedig több mint 130 ezer embernek ad munkát. Az utóbbi években a gasztrotematikák a  médiában is hódító útra indultak. A lap és televíziós piacon  sorra jelentek meg az ilyen jellegű műsorok és kiadványok.

Fókusz 2017-03-31


szerző:
2017.03.31. 17:25
Logikai feladványok pénztárosoknak és pincéreknek

Nézzünk két találós kérdést. Az első: ha egy étteremben a vendég elvitelre kér egy csülkös bablevest, amiben 20 tömegszázaléknál kevesebb a hús, akkor ennek mennyi az ÁFÁ-ja? A második: ha igazi tej kerül egy koktélba, amiben van alkohol is, akkor annak mennyi az ÁFÁ-ja? És ha nincs benne alkohol? Na? Ezek nem a valóságtól elrugaszkodott kérdések, és nem is egy házon belüli vetélkedő feladványai a NAV-nál, hanem a valóság január elsejétől. Jó kis feladatokat kaptak a pincérek és a pénztárosok, amióta változott az ÁFA-törvény.

Bonyolultnak tartják a rendszert

Szinte lehetetlen helyzetbe hozta az éttermeket a kormány az áfacsökkentéssel – ezt mondta Híradónknak több vendéglátós is. Az új rendszerben más áfa-kulccsal adózik, ha valaki elviszi a rendelését, az általuk kínált tej árára pedig három különböző variáció is lehetséges. Az általunk megkérdezett adószakértő szerint inkább a teljes áfát fel fogják számolni, hogy biztosan ne hibázzanak. Az államtitkár azt mondta, a probléma valós, de marad a jelenlegi rendszer.

Fókusz 2016-07-27


szerző:
2016.07.27. 18:55
Szokatlan ételekkel ütnék ki a hekket

Vízikutya, harcsakrumpli és lepény. Egyre több az olyan étterem és büfé a Balaton parton, ahol nem a megszokott ételeket kínálják. A vendéglátók szerint erre egyre nagyobb az igény. A legjobb szállodákat és vendéglátóhelyeket összefogó Balatoni Kör célja, hogy az új gasztro trendeket meghonosítsák a Balatonon.

Olcsó díjat állapított meg az I. kerület Ákosnak

Többe kerül egy hosszúlépés Ákos és Tiffán Zsolt fideszes politikus Lánchíd melletti éttermében, mint amennyiért a hely négyzetméterét bérlik havonta az I. kerületi önkormányzattól – írta meg a 444.hu. Pedig egy hete épp a túl alacsony bérleti díjak miatt mondták fel egy kerületi cukrászda bérleti szerződését. Ákos nem akart reagálni. Az önkormányzat azt írta: minden esetben egyedi elbírálás alapján állapítják meg a bérleti díjakat. A DK szerint elfogadhatatlan ez az eljárás.

Mi lesz veled balatoni vendéglátás?

Hiába lenne munka a Balatonnál, nincs munkaerő. Vagy, ha akad is, az meg nem megfelelő. Ausztria elszipkázza a magyar fiatalokat a nyárra, de akkor ki süti majd a lángost és a palacsintát? Csak a fizetés miatt mennek el, vagy ott jobban megbecsülik a magyar alkalmazottakat?

A hotelek királya Magyarországon

Jól indult az idei év a főváros szállodáinak számára, a régiós piacot tekintve. A nagyobb szállodák 50%-os foglaltságukkal a Prágai és a Bécsi hoteleket is felülmúlták. Sőt, megnyílt az első Ritz-Carlton hotel Budapesten.

Butiquehotel.hu 2016-01-09


szerző:
2016.01.09. 15:30

Butiquehotel.hu 2016-01-02


szerző:
2016.01.02. 15:30

Butiquehotel.hu 2015-12-26


szerző:
2015.12.26. 15:30

Butiquehotel.hu 2015-12-16


szerző:
2015.12.16. 22:00

Butiquehotel.hu 2015-12-09


szerző:
2015.12.09. 22:00

Butiquehotel.hu 2015-12-02


szerző:
2015.12.02. 22:00

Butiquehotel.hu 2015-11-25


szerző:
2015.11.25. 22:00
Butiquehotel.hu 2015-11-25

Talán, ha lennének vendégek, ők megtöltenék a hotelt, az üresen vánszorgó órákat és a kiapadt kasszát. Talán, ha érkezne egy szakértő, ő inspirációval töltené meg a fejeket és új ötletek születnének az üzlet felfuttatására. Talán mindez éppen megtörténik; talán valami más történik, mint ami látszik.

Butiquehotel.hu 2015-11-18


szerző:
2015.11.18. 22:00

Butiquehotel.hu 2015-11-11


szerző:
2015.11.11. 22:00
Ketté szakadt az ország?

Amíg az ország keleti felében hiába keresnek,  nem találnak munkát az emberek, addig a nyugati országrészben nincs aki dolgozzon a legkülönbözőbb állásokban. Lehet, hogy van munkaerő csak rossz helyen lakik?

Kalandor 2015-10-17


szerző:
2015.10.17. 11:10

Kalandor 15-08-29


szerző:
2015.08.29. 11:45
Kalandor 15-08-29

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-08-22


szerző:
2015.08.22. 11:35
Kalandor 15-08-22

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-08-15


szerző:
2015.08.15. 11:25
Kalandor 15-08-15

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-08-08


szerző:
2015.08.08. 11:40
Kalandor 15-08-08

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Ingázók: vállalják az utazást, csak, hogy az itthoni bérük sokszorosát kapják

Az elmúlt néhány év alatt emberek ezrei vándoroltak a nyugati országrészbe, hogy naponta akár 100 kilométert is megtegyenek Ausztriába ugyanazért a munkáért.  A Fókusz most nyakába vette osztrákok keleti oldalát, Burgenlandot és megkerestük az ingázó magyarokat.

Kalandor 15-08-01


szerző:
2015.08.01. 11:40
Kalandor 15-08-01

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-07-25


szerző:
2015.07.25. 11:50
Kalandor 15-07-25

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-07-18


szerző:
2015.07.18. 11:35
Kalandor 15-07-18

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-07-11


szerző:
2015.07.11. 11:35
Kalandor 15-07-11

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-07-04


szerző:
2015.07.04. 11:35
Kalandor 15-07-04

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Alig maradt szakképzett munkaerő a Balatonnál

Ausztria mostanában rengeteg fejfájást okoz a Balaton parti vendéglátósoknak. Nem is igazán az ország, mint inkább az ottani fizetések, ami miatt a munkavállalók tömegével hagyják el Magyarországot, miközben a magyar tenger partján gyakorlatilag alig lehet találni szakképzett munkaerőt. Ásványi Eszter riportja.

Nem marad vendéglátós a Balatonnál?

Ausztria mostanában rengeteg fejfájást okoz a Balaton parti vendéglátósoknak. Nem is igazán az ország, mint inkább az ottani fizetések, ami miatt a munkavállalók tömegével hagyják el Magyarországot, miközben a magyar tenger partján gyakorlatilag alig lehet találni szakképzett munkaerőt. Ásványi Eszter riportja.

Kalandor 15-06-27


szerző:
2015.06.27. 11:35
Kalandor 15-06-27

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-06-20


szerző:
2015.06.20. 11:20
Kalandor 15-06-20

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-06-13


szerző:
2015.06.13. 11:25
Kalandor 15-06-13

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-06-06


szerző:
2015.06.06. 11:10
Kalandor 15-06-06

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

ZSIDAI ZOLTÁN ROY: „Ezt munkaként nem lehet felfogni”

Több száz alkalmazottért és számos vendéglátóipari intézményért vállal felelősséget nap, mint nap. Éjjel-nappal dolgozik, ám munka helyett ezt sokkal inkább hobbinak, életvitelnek fogja fel. Hat éves korában csöppent bele ebbe a közegbe, ebben nőtt fel, a lénye részévé vált.

Kalandor 15-05-30


szerző:
2015.05.30. 11:20
Kalandor 15-05-30

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-05-23


szerző:
2015.05.23. 11:15
Kalandor 15-05-23

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-05-16


szerző:
2015.05.16. 11:20
Kalandor 15-05-16

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-05-09


szerző:
2015.05.09. 11:30
Kalandor 15-05-09

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-05-02


szerző:
2015.05.02. 11:25
Kalandor 15-05-02

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-04-25


szerző:
2015.04.25. 11:20
Kalandor 15-04-25

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-04-18


szerző:
2015.04.18. 11:20
Kalandor 15-04-18

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-04-11


szerző:
2015.04.11. 11:20
Kalandor 15-04-11

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-04-04


szerző:
2015.04.04. 11:20
Kalandor 15-04-04

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-03-28


szerző:
2015.03.28. 11:20
Kalandor 15-03-28

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Reese Witherspoon hotelt nyit férjével

Doktor Szöszi és szerelme, Jim Toth már rég óta tervezik, hogy megnyitják saját szállodájukat, azonban eddig még csak terv volt.

Kalandor 15-03-21


szerző:
2015.03.21. 11:20
Kalandor 15-03-21

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-03-14


szerző:
2015.03.14. 11:15
Kalandor 15-03-14

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-03-07


szerző:
2015.03.07. 11:20
Kalandor 15-03-07

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-02-28


szerző:
2015.02.28. 11:15
Kalandor 15-02-28

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-02-21


szerző:
2015.02.21. 11:05
Kalandor 15-02-21

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-02-14


szerző:
2015.02.14. 11:35
Kalandor 15-02-14

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-02-07


szerző:
2015.02.07. 11:30
Kalandor 15-02-07

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-01-31


szerző:
2015.01.31. 11:25
Kalandor 15-01-31

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-01-24


szerző:
2015.01.24. 11:20
Kalandor 15-01-24

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-01-17


szerző:
2015.01.17. 11:30
Kalandor 15-01-17

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-01-10


szerző:
2015.01.10. 11:55
Kalandor 15-01-10

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 15-01-04


szerző:
2015.01.04. 11:20
Kalandor 15-01-04

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-12-21


szerző:
2014.12.21. 11:35
Kalandor 14-12-21

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-12-14


szerző:
2014.12.14. 11:20
Kalandor 14-12-14

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-12-07


szerző:
2014.12.07. 11:40
Kalandor 14-12-07

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-11-30


szerző:
2014.11.30. 11:50
Kalandor 14-11-30

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-11-23


szerző:
2014.11.23. 11:50
Kalandor 14-11-23

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-11-16


szerző:
2014.11.16. 11:25
Kalandor 14-11-16

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-11-09


szerző:
2014.11.09. 11:40
Kalandor 14-11-09

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-11-02


szerző:
2014.11.02. 11:35
Kalandor 14-11-02

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-10-26


szerző:
2014.10.26. 11:50
Kalandor 14-10-26

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-10-19


szerző:
2014.10.19. 11:15
Kalandor 14-10-19

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-10-12


szerző:
2014.10.12. 11:40
Kalandor 14-10-12

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-10-05


szerző:
2014.10.05. 11:40
Kalandor 14-10-05

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-09-28


szerző:
2014.09.28. 11:55
Kalandor 14-09-28

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-09-21


szerző:
2014.09.21. 11:45
Kalandor 14-09-21

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-09-14


szerző:
2014.09.14. 11:50
Kalandor 14-09-14

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-09-07


szerző:
2014.09.07. 11:40
Kalandor 14-09-07

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-08-31


szerző:
2014.08.31. 11:40
Kalandor 14-08-31

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-08-24


szerző:
2014.08.24. 11:15
Kalandor 14-08-24

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-08-17


szerző:
2014.08.17. 11:15
Kalandor 14-08-17

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-08-10


szerző:
2014.08.10. 10:55
Kalandor 14-08-10

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-08-03


szerző:
2014.08.03. 11:00
Kalandor 14-08-03

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-08-02


szerző:
2014.08.02. 11:20
Kalandor 14-08-02

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-07-27


szerző:
2014.07.27. 11:15
Kalandor 14-07-27

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-07-26


szerző:
2014.07.26. 11:05
Kalandor 14-07-26

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

Kalandor 14-07-20


szerző:
2014.07.20. 11:20
Kalandor 14-07-20

Kalandor: Az RTL Klub élménymagazinja azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való