KERESÉS search-close

vendégek

75 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vendégek"

Újabb játékosok költöztek a Villába?

Nem mindennapi látogatók érkeztek a Villába, akik kíváncsiak voltak a ValóVilág9 első kiállítására, meg a villalakókra is természetesen.

Adatbázis készül a vendégekről

A Demokratikus Koalíció szerint a kormány meg akarja figyelni az embereket, ezért gyűjtik szeptembertől központi adatbázisban, ki hol, kivel és mennyi időt töltött el fizetős szálláshelyeken. Az ellenzéki párt az Európai Bizottsághoz fordult az adatgyűjtést lehetővé tévő, tavaly elfogadott jogszabály miatt. A Magyar Turisztikai Ügynökség szerint ők csak anonim adatokat kapnak, és statisztikai céllal gyűjtik majd ezeket.

Sztárok, akik egyre komolyabban lazulnak Sebestyén Balázs nappalijában!

Végre Sebestyén Balázs is megkapja a magáét szombat este! De, hogyan kerül a képbe Szellő István? Mire készül Istenes Bence Kiss Ramónával? Két évvel ezelőtt megmutattuk, hogyan pörgetik fel magukat a játékra kész, győzelemre éhes hírességek Balázs nappalijának küszöbén!

Új vendégek érkeznek Sebestyén Balázs nappalijába!

Pont egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy több érdekesség is volt péntek este Sebestyén Balázs nappalijában. Kiderült, hogy Puskás Peti párjának jó a humora, illetve az is, hogy Pumped Gabo még mindig büntetésben van VV Zsófis kalandja miatt, bár ő ezt nem érti, és hogy párja Ági, véletlenül nem vett ruhát a fehérneműjére.

Így érkeztek a sztárok a Story gálára

Hétvégén a magyar sztárvilág színe-java megjelent az év egyik legrangosabb eseményén, a Story gálán! Ki-kivel, miben érkezett és miért?

Szerelmek, anyukák és barátok a döntősök mellett!

Az első feladatban a döntősök kaptak egy kis segítséget. Mindannyian hívhattak valakit, akivel együtt főzhetnek: Ági édesanyjával, Zsolt a szerelmével,  Gergő pedig az egyik jóbarátjával alkothatott együtt a konyhában.

Könnyeivel küzdött Peller Anna

A mai Reggeli igazán rendhagyóra sikerült, ugyanis a szülinapos színésznő körül forgott ma minden és mindenki...

Vendégek érkeztek a döntősökhöz!

Mindegyik versenyző hozhatott magával valakit, aki segít nekik a második feladatban. Kati sogórnőjét, Bea egy családi barátját, Ervin pedig a barátnőjét kérte meg, hogy főzzenek együtt a döntő negyedik napján.

Ilyen egy igazi celeb party Győző módra!

Bizonyára sokan emlékeznek az RTL Klub nagysikerű főzőműsorára a Vacsoracsatára! Nyolc évvel ezelőtt a BeleValóVilág műsorvezetőjére, Gáspár Győző volt soros, és vendégeit mérhetetlenül szerette volna meglepni és elkápráztatni. Az éhes csatázók nem biztos, hogy fel voltak készülve arra, hogy belecsöppennek majd egy mulatós partiba. A fogadtatás úgy tűnt, jól sikerült!

Teltház a szállodákban


szerző:
2016.12.29. 18:30
Teltház a szállodákban

Szilveszterkor átlagosan 20 százalékkal drágábbak a szállodai szobák, mint az év többi napján, de így is teltházas szinte minden wellness szálloda. A foglalások egyötödét SZÉP-kártyával fizetik, egyebek mellett ez derült ki a szállás.hu felméréséből. A szabad szobák általában már december elejére elfogynak. A legnépszerűbb helyeken, mint például Gyulán és Hévízen, volt, aki már augusztusban foglalt.

A vendégek kezében volt a döntés a japán étteremben!

Miután mindegyik vendég megkapta a megrendelt ételét, pálcikákkal szavazhattak, hogy elégedettek voltak-e a csapatokkal, vagy sem. Az első pontot a zöldek zsebelték be, és vele együtt az előnyt is!

Bezárt a Real World Luxury Resort

Volt itt minden: kézel-lábbal mutogatás, szellemelengedés, pálinkázás, népviselet! Mindegy milyen nemzetiségű vendég érkezett a Villa Sufnijába, a villalakók mindent megtetek a kényelemért és a szórakoztatásért. És a végén abban mindenki egyetértett, hogy soha többet nem akar a szállodai pozíciójában maradni.

Új lakók érkeztek a Villa Hotelbe!

Miután az indiai vendégek távoztak, a helyükre újak érkeztek. Meg is kezdődött a barátkozás: Ati azonnal beleszeretett Paulába. Később a fiúk szkander versenyt rendeztek a haverkodás jegyében.

Ha a vendégek zenét kérnek, Krisztiánék énekelnek

Miközben a két újdonsült vendég falatozott, megkérdezték, hogy esetleg nincs-e valami zene a Villában. Krisztián és Zsolti rögtön feltalálta magát.

Perzsamacskát is loptak már szállodából

Minden mozdíthatót ellopnak egyes vendégek a szállodákból. Leggyakrabban a törölközőt és az evőeszközöket lovasítják meg, de a szállás.hu felmérése szerint előfordult, hogy laminált padlót, vagy fűnyírót is magukkal vittek a tolvaj vendégek. A balatoni strandokon sincs semmi biztonságban, bár idén kevesebb volt a lopás.

Ez a lány teljesen beindította Gábor fantáziáját

A farmerlegény első látásra 'beleszeretett' a váratlan vendégbe, akit Szilveszter gazda hozott a tanyára. Gábor fogadni mert volna, hogy le kell festenie a lányt, de abban nem volt biztos, hogy vajon akt lesz-e majd az alkotása...

Tűz a szaunában, mentették a hotel vendégeit

Pillanatok alatt füstbe borult egy szálloda Balatonfüreden, miután az alagsorban lévő szauna kigyulladt vasárnap délután. 25 vendég volt az épületben, közülük 8 embert kellett légzőkészülékben kimenekíteniük a tűzoltóknak. A lépcsőházban és folyosókon sem lehetett látni, akkora volt a füst. Több vendég az épületben rekedt és az erkélyen várta a segítséget.

Magyarul Balóval 2015-12-16

Korrupció Magyarországon. Szakértő becslések szerint évente mindenkinek, a csecsemőket is beleértve, 45 ezer forintjába kerül. Intézményesült. Többé-kevésbé Európában is. Hogyan küzd ellene az Európai Unió? Vendégünk Giovanni Kessler, az unió csalás elleni hivatalának főigazgatója. És mit tesz Magyarország? Hazai szakértőket is kérdezünk.

Magyarul Balóval 2015-12-09

Egyetlen nap alatt átvitte az Országgyűlésen az egyik legfontosabb közintézmény, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal totális átalakítását a kormány, amely mostantól nem csak felügyeli, hanem irányítja is az adóhivatalt. Átszervezés, elbocsátások, ritkuló vagyonosodási vizsgálatok, de miért használna mindez az adófizetőknek? Politikai vita.

Magyarul Balóval 2015-12-08

Észre sem vettük, és néhány év alatt okostelefon-függők lettünk. Ha igaz, naponta majd hat órát töltünk azzal, hogy a telefonunkat nyomkodjuk, mindenhol, mindig. Sokszor kettesben is. Ennek persze örülnek a fejlesztők és a kereskedők, de aggódnak a pszichológusok, tanárok, szülők, vagyis azok, akiket zavar, hogy egymás helyett csak a kijelzőre figyelünk.

Magyarul Balóval 2015-12-07

4 millióról két millióra csökkentené a szegények számát egy új módszerrel a KSH, mondván, hogy a létminimum több mint a szegénység. De akkor mi a létminimum? A KSH most úgy akar számolni, hogy a szegénységnél több szerény megélhetéshez 2 millió embernek elég napi 1800 kalória és havi 76 ezer forint. Létminimum vita.

Magyarul Balóval 2015-12-04

Alig 20 évesen már a legendás Apple-vezér, Steve Jobs karrierjét egyengeti. Később cégóriások felsővezetőinek ad karriertanácsokat, mára a Szilícium-völgy legelismertebb tréner-guruja, aki világkörüli útjain Japántól Dél-Amerikáig cégvezetőknek segít még sikeresebbé válni. Magyarországon beszélgettünk Robert Dilts üzleti tanácsadóval.

Magyarul Balóval 2015-12-03

Béremelés jövőre. A szakszervezetek 9 százalékos minimálbér emelést akarnak és 13 százalékkal növelnék a bérminimumot. A munkáltatók 3 százalékban gondolkoznak. A különbség tetemes. A tárgyalások döcögnek. Az ügy egészében majdnem egy millió embert érinthet. Ha nincs megállapodás, a kormány dönt – a jövő évi költségvetés 5%-al számol. Vita.

Magyarul Balóval 2015-12-02

Hét évet kapott első fokon emberölésért egy borosgazda, aki, mivel korábban folyamatosan meglopták, fagyállót kevert a borába, amitől a bortolvaj meghalt. A gazda nem érzi bűnösnek magát, az ügyészség meglepetésre enyhítésért fellebbez. Hol vannak a jogos védelem határai, mit tehetünk, ha a rendőrség tehetetlen, de nem akarunk börtönbe menni?

Magyarul Balóval 2015-12-01

Minden terrorista bevándorló, mondja a miniszterelnök. A menekülteket nem lehet összemosni a terroristákkal, mondja az ellenzék egy része, de nincs javaslatuk a menekültválságra. Van-e itthon terrorveszély? Félnünk kell a párizsi terrortámadások után? Egyáltalán: állandósulhat életünkben a félelem? Hárompárti vita a Fidesz, az MSZP és a DK képviselőivel.

Magyarul Balóval 2015-11-30

A hivatalos szöveg: elégedett tanárok, jó hangulat, emelkedő bérek. Aki ezt másképpen látja, feszült tanárokról, rossz légkörről, bérezési trükkökről beszél. A hivatalos szöveget az államtitkár mondja, szerinte minden rendben, de egy szakszervezet a miniszterelnökhöz fordult és sztrájkot akar. Mindkettőjüket meghallgatjuk.

Magyarul Balóval 2015-11-25

Alig van dolga a szeptemberi határzár óta a Bevándorlási Hivatanak vagy csak visszaállt a megszokott ügymenet?  Miután a hozzánk érkező menekültek száma erősen megcsappant, a legnagyobb feladat: mi legyen a már kiutasított, de még itt fogva tartott menedékkérőkkel? Alakítja, vagy szolgálja a kormány bevándorlás-politikáját Végh Zsuzsa, aki 15 éve áll az intézmény élén?

Magyarul Balóval 2015-11-24

Szakemberek elvándorlása, pénzhiány, lerobbant épületek és műszerpark. Sokkal több pénz kellene az egészségügynek, mert Magyarország párját ritkítóan keveset költ rá. A kormány szerint előbb át kell alakítani az egész rendszert, utána jöhet több pénz. De a rendszer reformja sok évig tarthat. Lehet addig várni? Hárompárti vita.

Magyarul Balóval 2015-11-23

A világvége-forgatókönyvek elterelik a figyelmet a valódi gondokról, mondja mai vendégünk, aki szerint minden országban el kellene dönteni, hogyan lehet a legolcsóbban és leghatékonyabban a legtöbb jót elérni. Vezető brit és amerikai lapok szerint a dán Björn Lomborg egyike azoknak a tudósoknak, akik a legtöbbet tehetnek a világ megmentéséért.

Magyarul Balóval 2015-11-18

Szégyen, hogy vagy 50 ezer gyerek éhezik Magyarországon, amely a világ legtehetősebb három tucat országának egyike. Még nagyobb szégyen, hogy elbukott egy civil kezdeményezés, amelyet eredetileg az összes párt támogatott, s amely kötelezte volna a kormányt a gyerekéhezés megszűntetésére. Miért bukott el? Mert a politika rátelepedett. Hárompárti vita a gyerekéhezésről.

Magyarul Balóval 2015-11-17

​44 év után vehet részt újra Európa-bajnokságon a norvégok által előzetesen lesajnált magyar futballválogatott. Ez siker. Minek köszönhető? Mit profitálhat belőle a magyar labdarúgás?  Meglehet vége az ínséges évtizedeknek? Bejött-e a futball-akadémiai program? Vendégünk az utolsó magyar EB-csapat egyik tagja és egy sportújságíró.

Magyarul Balóval 2015-11-16

Párizs után. Újabb merényletekre kell számítania Európának? Hogyan lehet védekezni? Elérkezett-e az idő az Iszlám Állam megsemmisítésére, van-e ehhez a bombázásokon túl nemzetközi akarat, katonai erő, logisztika és pénz? És: megmutatjuk Brüsszel Molenbeek negyedét, ahonnan jónéhány dzsihadista terrorista indult véres útjára.

Magyarul Balóval 2015-11-13

Családjával Magyarországra menekült a romániai diktatúra elől. Kamaszként hátrahagyott élete regényeiben köszön vissza. Világhírű író lett, harminc nyelvre lefordított könyvéből idén film készült, közben egy rangos német lap egész oldalas cikkben méltatta és világszínvonalúnak tartja újabb regényét, és elkészült friss novellás kötete – 43 évesen itt tart Dragomán György író.

Magyarul Balóval 2015-11-12

Iszunk és belehalunk. Magyarország az alkoholfogyasztással kapcsolatos negatív világranglisták élvonalában szerepel, mégsem készül alkoholstratégia a gondok kezelésére. Mi történt az eddigi tervekkel? Mit kellene csinálni? Mennyit költünk az ivásból adódó betegségek gyógyítására? És milyen egyéb gondokat okoz az alkohol? Egyáltalán: mennyit és mit iszunk? – kérdezzük szakértőktől.

Magyarul Balóval 2015-11-11

Magyarországon egyre nehezebb megfelelő munkaerőt találni. Több százezren már külföldön dolgoznak, és ez a folyamat még évekig folytatódhat. Közgazdászok szerint egészen addig, amíg Ausztriában az itthoni fizetése akár négyszeresét is megkeresheti, aki odamegy dolgozni. Béremelés kell? Vagy – ahogyan az Akadémia javasolja – jöjjenek a bevándorlók?

8:08 – Minden Reggel 2015-09-18

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-17

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-16

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-15

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-14

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Melyik csapat fogásával voltak elégedettebbek a Spíler vendégei?

Kacsatekercs, vagy vaddisznós derelye? A vendégek mindkét csapat ételét megkóstolták, majd szavazással eldöntötték, melyik csapat fogása ízlett nekik jobban.

Magát küldte Párbajra a VV7 utolsó Kiválasztottja

Öt lakóval bővült a Villa, Attila a pálinka mellett kutyáját és a humorát is hozta, Izáról gyorsan kiderült, hogy újra szingli, Szandika lecsapott Robin ágyára, Anett pedig begyűjtötte az első bókokat. Az élet nem állt meg, a zöld kendő is ismét gazdára lelt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 12-02-15

Valóvilág5 - Összefoglaló és Kiválasztás: Vera könnyek közt ajándékozta meg Attilát. Bár az Összeférhetetlent megdöbbentette a gesztus, ő is Verának készített ajándékot a szerelem napjára. Stand-uposok érkeztek a Villába, a lakók is kipróbálták magukat humoristaként. Majd ismét Kiválasztás volt, még a védett Fecó sem maradhatott nyugodt, mert tudta, egyenlőség esetén ő küld valakit párbajozni.

Sztárdömping a világraszóló eseményen

Ott volt a focista David Beckham és felesége, a Spice Girls egykori énekese. Elton John és Guy Ritchie, Madonna volt férje.

A VV-villa vendégei


szerző:
2010.11.05. 15:17
A VV-villa vendégei

A korábbi szériák játékosait műsorvezetők, sportolók, zenészek, modellek is meglátogatták.

Nem először surrantak be Obamához

Egy hónappal ezelőtt egy kongresszusi estélyre is elment a hívatlan házaspár.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való