KERESÉS search-close

vandálok

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vandálok"

4 milliós kárt okoztak a harkányi szökőkútban

Vandálok verték szét Harkány egyik nevezetességét, a Harka-kutat szerdán éjjel. A szökőkutat védő téli burkolat szerelőnyílását nyitották fel, és azon keresztül másztak be a Zsolnay díszkúthoz, melynek több elemét is darabokra törték. A kár több mint 4 millió forint, a rendőrség keresi a rongálókat.

Fiatalok döntötték le a sírokat

Pénzbüntetéssel megúszhatja az a három fiatal, akik – a gyanú szerint – brutálisan megrongálták a sírokat a budakalászi szerb temetőben, még tavaly nyáron. A vandálok 16 sírhelyet tettek tönkre. Ledöntötték a fejfákat, széttörték a márványlapokat és kripták fedelét emelték le. Több milliós kárt okoztak. A rendőrök most zárták le a nyomozást, az ügyészség hamarosan vádat emelhet ellenük.

Szétverték az óvoda udvarát

Vandálok tették tönkre egy óvoda udvari játékait Miskolcon. Hétfőn reggel szembesültek az óvodások azzal, hogy a játszótéren összetörték a padokat, a kis asztalokat, az óvodások által készített díszeket és köveket dobáltak a kerti tóba.

Metróra támadtak a graffitizők

Graffitizők támadták meg a hármas metrót kedd este a Pöttyös utcánál. Lekapcsolták az áramot a szakaszon, emiatt leállt a szerelvény. Mialatt az utasok leszálltak, annyi szürke festéket fújtak szét, hogy a festék-köd miatt a környékbeliek kihívták a tűzoltókat. Azt hitték, hogy kigyulladt a metró. A rendőrök egy graffitist elkaptak, a többieket még keresik.

Képviselők randalíroztak Vácon?

Randalírozó kormánypárti képviselőkről írt az Átlátszó blog. Információik szerint Vácon néhány héttel ezelőtt három fideszes önkormányzati képviselő belekötött az egyik trafik eladójába, majd kukákat és közlekedési táblákat rongált meg. Az ügyben a rendőrség is nyomoz. Egy helyi ellenzéki képviselő azt mondta, ha kiderül, hogy valóban városatyák voltak a rongálók, akkor azonnal lemondásra szólítják fel őket. 

Tizenévesek törtek-zúztak Esztergomban

A Szent Tamás hegyen csütörtökön nyitották meg a Kötődés nevet viselő szabadtéri fotókiállítást. A képek egy részét azonban szombat reggelre darabokra törték. A rendőrség 4 fiatalt gyanúsít a rongálással. Hamarosan bíróság elé állhatnak.

Nyíregyházán törtek zúztak az utcán

Videóra vették, ahogy három férfi őrjöngött szombat hajnalban Nyíregyházán. A felvételt egy blogger készítette és megosztotta az interneten. A férfiak valószínűleg a közeli kocsmában iszogattak, majd az utcán törni-zúzni kezdtek. Úgy tudjuk, egy másik társasággal vesztek össze, velük akartak verekedni. A dühüket végül inkább mégis a járdán lévő kukákon vezették le.

NYÍREGYHÁZI VANDÁLOK: Kukákon vezették le a feszültséget

Ordibálás törte meg a csendet Nyíregyháza egyik utcáján szombat hajnalban. A jelenetet egy blogger vette fel mobiljával, majd feltöltötte az internetre. A valószínűleg ittas férfiak nagy hévvel estek neki a járdán lévő kukáknak. A rendőrök garázdaság miatt nyomoznak.

Kamera buktatta le a vandál fiatalokat

Két térfigyelő kamera is vette őket, két fiatal mégis törni-zúzni kezdett egy pécsi étterem teraszán. Nagyméretű virágkaspókat borítottak fel, több százezer forintos kárt okozva. A rongálásról készült felvételeket az étterem vezetője a Facebookon osztotta meg, így sikerült azonosítani a vandálokat.

Vandálok verték szét a zsidó temetőt

Szétvertek és meggyaláztak sírokat ismeretlenek a gyöngyösi zsidó temetőben. A vandálok legalább 20 sírt és kriptát törtek fel, sőt több koporsót is a felszínre hoztak és felnyitották azokat. A helyi hitközség szerint a rongálók értékeket kerestek, de üres kézzel távoztak.

Szórakozásból rongálták meg a sírokat

Egy fiatal nőt és társát gyanúsítja a rendőrség azzal, hogy tönkretettek csaknem 60 sírkövet a szikszói zsidó temetőben még májusban. Elfogták az elkövetőket. A több tonnás sírkövek egy részét lerugdosták a helyükről, volt, amit vascsővel vertek szét, vagy kiástak a helyéről. A rendőrök szerint több alkalommal jártak a sírkertben.

Lába kelt a vasrácsoknak


szerző:
2011.09.29. 06:05
Lába kelt a vasrácsoknak

Több millió forint kárt okoztak azok, akik köztéri fák védelmét szolgáló fémrácsokat loptak el.

„Hitler-bajuszt” rajzoltak a pápának

A pápa képmásáról készült plakátokra a vandálok azt is ráfirkantották: pedofil.

Dulakodtak a BKV-sokkal a falfirkászok

A graffitisek csaknem 1 millió forint kárt okoztak. Videó készült az elfogásról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való