KERESÉS search-close

vanília

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vanília"

Extra videó: Íme a dzsungel új táborlakói!

Már a tegnapi adás élő bejelentkezésében láthattuk az új szereplőket, most azonban közelebbről is megismerheted őket. Peti és Rami bemutatja neked Csokoládét és Vaníliát!

A vaníliás főétel feladta a leckét a csapatoknak?

A zsűri ismét meglepte a csapatokat, hiszen vaníliát kellett használniuk, de nem desszertbe! Az édességekben megszokott alapanyagot vajon sikerült jól beépíteniük a főételeikbe?

Kati nem bírta: átadta az irányítást a fiúknak

A vaníliás főétel lesokkolta Katit, ezért inkább Ervin és Steve ötleteire támaszkodott. Egy gond volt: nem állt össze a teljes recept a fejében.

A piros csapat vaníliás főétele

A Séf örült, hogy felhasználták az ételben az eddig tanultakat, az ötlet és a megvalósítás is jól sikerült, azonban a tálalás nem lett elég központosított. Nézd meg itt a kóstolást!

Bea: „Soha sincs az, amit én akarok”

Tovább duzzadtak az ellentétek Alexa második konyhafőnöksége alatt. Bea úgy érezte, hogy egyik ötlete sem lehet jó, Andi próbálta pátyolgatni a hátsó pultban.

A kék csapat vaníliás főétele

A zsűri szerint a kékek ötletei egyenként nagyon jók voltak, azonban egy igazi egységet kellett volna alkotniuk ahhoz, hogy kiemelhessék a vaníliát. Nézd meg itt a kóstolást!

Retro kifli és mazsolás-vaníliás kiflipuding fahéjas öntettel

Mautner Zsófi képviseli az újszerű és könnyedebb, „csajosabb” fogásokat, míg Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf, Pataky Péter a nehezebb, magyarosabb, „férfiasabb”, ételeket készíti el, méghozzá kicsit újragondolva a hagyományos recepteket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való