KERESÉS search-close

valentin nap

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "valentin nap"

 Valentin-nap alkalmából a szeretteiknek üzenhettek a villalakók!

Csupaszív videóüzeneteket készítettek a játékosok...

Különleges Valentin-napi ajándék pingvineknek

Különleges anyagból készült szíveket kaptak ajándékba, amelyekkel cukin betotyogtak az odújukba. A Valentin napi ajándékokat a madarak beépítik a fészkükbe, ezzel pedig segítik a gondozók a párzásban őket.

 

Hogyan kerüljük el az első kínos randit?

Kicsit kínos, kicsit esetlen, kicsit „para” – első randi mindig volt, van és lesz is. De hogyan kerülhetjük el a katasztrófát? Mit tegyünk, hogy randi partnerünk ne akarjon az első perc után hazamenekülni, és hogyan előzzük meg, hogy beálljon a kínos csend?

Tüntettek a Valentin-nap ellen

Kicsit valósággá vált a Valentin nap című amerikai film Japánban. Egy kisebb csoport, akik magukat a Magányos Lelkek Forradalmi Egyletének hívják, tüntetést szerveztek a szerelmesek napja ellen.

Ha egyszer kihűl a szerelem nincs visszaút?

Lépten - nyomon belefutunk abba a mondásba, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó. Sokan azt mondják, ami egyszer megromlott, azt már végérvényesen nem lehet megjavítani. Vajon, tényleg így van?

Családi romantika


szerző:
2018.02.14. 16:20
Családi romantika

Nem kettesben romantikázik, hanem három gyerekével együtt utazik el pár napra Elsa Pataky és Chris Hemsworth. A színész házaspár a Kenguru szigetet választotta úti célul, mely Ausztrália déli részén fekszik -  iker fiaik és kislányuk pedig azonnal ismerkedni kezdett a természettel.

 

Hogyan készülsz a Valentin-napra?

Szerdán van Valentin-nap. Sokan örömmel vették át a tengerentúlról a romantika megünneplésének szokását, de ugyanennyien vannak, akik irtóznak ettől az ünneptől. A nap kérdéseként arról faggattuk a sztárokat, ők készülnek-e a Valentin-napra?

Matematikai képlettel a szerelem nyomában

Vajon mekkora az esélye annak, hogy megtaláljuk az igazit? Azt, akivel a szerelmet teljes egészében megélhetjük? A matematikusok is gyötrik a fejüket a problémán, ami talán a legfontosabb az emberek életében. Valójában mi a szerelem?

Jót tesz a szerelem a szívnek

Egészséges a szerelem - ezt mondta az RTL Híradónak a Magyar Kardiológusok Társaságának titkára. A szakember Valentin nap alkalmából beszélt arról, hogy bár a szerelem a szívben okozza a legerősebb tüneteket, mégis jót tesz a szívnek, mert védi a többi stressz hatástól.

Párokat csábítanak a kisvasútra

Romantikára hív a felcsúti kisvasút. Valentin nap alkalmából most hétköznap is kinyit majd pár órára az utóbbi időben csak hétvégén működő kisvasút. Azt nem árulták el, eddig mennyien jelentkeztek a romantikus programra. Kellhet a reklám, még tavaly év végén derült ki, hogy a 600 milliós uniós támogatással épült vasutat a tervezett létszámhoz képest alig használják az utasok.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való