KERESÉS search-close

való világ

46 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "való világ"

Story Extra 2017-06-22


szerző:
2017.06.22. 17:25
Tavaszi divattippek: mi legyen a gardróbunkban?

Két ex-villalakó, Dina és Lóri vállalta, hogy választ néhány szerintük tökéletes tavaszi szettet. A szerelmespár döntését aztán felkért stílus szakértőnk pontozta. Mit viseljünk napsütésben a rügyező fák alatt, amikor a szerelem fuvallata bárkit utolérhet? Két profi modellen mutatjuk meg, a nyerő színeket és stílusjegyeket!    

Videoklipet készített VV Krisztián és Mici

Videoklipet készített VV Krisztián és barátnője, Mici. Már ez se akármi, de ha még megnézik mi lett a végeredmény!

VIDEÓKLIP: Na ilyet még biztosan nem látott

Videóklipet készített VV Krisztián és barátnője Mici. már ez se akármi, de ha még megnézik mi lett a végeredmény. A Villában összejött pár mindössze néhány váltásruhával a csomagtartóban és egy előre megírt CD-vel a lejátszóban indult útnak, hogy leforgassák a világ talán legkisebb költségvetésű videoklipjét, amelyben ismert slágerekre playbackelnek.

Anyaságra készül Béres Anett

VVAnett úszik a boldogságban. Miután kedvese megkérte a kezét, az egykori valóságshow-hős már az anyaságra készül. A pár úgy gondolja, az esküvő után jöhet a gyermekáldás, és a szülői szerep. Hogy milyen esküvőt tervez Anett, és hogyan gyakorol az anya szerepre, kiderül a következő riportunkból.

 

Story Extra 2017-03-02


szerző:
2017.03.02. 17:25
Mennyire tartják magukat okosnak a VV játékosai?

Megtehettük volna, hogy fogunk egy rakás IQ-tesztet, letesszük a ValóVilág játékosai elé, megvárjuk, míg kitöltik, majd kielemezzük az eredményt. Akkor csak pár unalmas számadatot kaptunk volna. Helyette a saját véleményükre voltunk kíváncsiak, vajon mennyire tartják magukat  okosnak?

VV SOMA: miért hasonlítok Donald Trumpra?

Hogy érezte magát VV Soma, a 8. Való Világ széria győztese, miután kijött a villából? Mit szól a "rajongókhoz" és a kritikákhoz, és miért gondolja, hogy hasonlít Donald Trumpra?

Mit rejt a bőrönd?


szerző:
2017.01.06. 17:25
Mit rejt a bőrönd?

A Való Világ véget ért, de a játékosok sosem fogják elfeledni - már csak azért sem, mert szó szerint telipakolták bőröndjeiket emlékekkel. De mit rejt Tivy, Soma vagy Vivien táskája?

VV Vivien:

Vivien egy igazi színfoltja volt a Való Világ játékának. A Fókusz szerkesztőségétől pedig fair play díjat kaphatna olyan elegánsan nyilatkozott az győztesről.

VV GINA:

Gina csalódott, hogy nem nyert, de nagyon sok jó érzése maradt benne a műsor után is. Mindent nagyon szeretett a Villában és örök élményekkel távozik a játékból.

Emlékeznek még? 2002-ben indult az első VV!

102 napig tartott, és közel kétmillió embert ültetett le nap mint nap a tv képernyő elé. 2002. szeptember 11-én este szerkesztők, szereplők és műsorvezetők együtt izgultak, hogy mit szólnak majd a nézők a formabontó új műsorötlethez, a Való Világhoz. Stohl Andrással most együtt nézzük végig a Való Világ első szériájának legjobb jeleneteit.

Story Extra 2016-12-12


szerző:
2016.12.12. 17:25
Hármas összecsapás a ValóVilágban

Vasárnap megrendezték a ValóVilágok történetének első hármas összecsapását. A kiválasztott Mici Zsoltit hívta párbajra, aki Dávidot választotta a trió harmadik tagjának. Pechére. Dávid ugyanis legyőzte őket, és visszatérhetett, -immár védettséget jelző lila kendő nélkül- villatársaihoz.

Istenes Bence:

Istenes Bence még nincs 30 éves, de már rutinos műsorvezető, szemtelenül népszerű, ráadásul még boldog családapa is: mondhatjuk, hogy "bejött neki az élet". De vajon ő is így gondolja? Végigkísértük egy hétvégéjén, X-Faktoron és Való Világon át, hogy lássuk mit és mennyit dolgozik, de vajon Bence mindig ilyen vidám és laza?

Story Extra 2016-10-10


szerző:
2016.10.10. 16:55

Story Extra 2016-09-26


szerző:
2016.09.26. 16:50
Egy focista lány került a ValóVilág Villába

Alig telt el egy hét a Való Világ villájában, de máris kibontakozó kapcsolatoknak lehetünk tanúi. Hogy szerelem vagy érdekkapcsolatok szövődnek éppen, még nem egészen tiszta, de tény, hogy egy áldozata máris van a sok szemezgetésnek. Zsófi modellkarrierjét szerette volna a villahírnévvel építeni, nem csoda hát, hogy óriásit csalódott, miután a nézők máris kiszavazták a valóságshowból. A villalakókat is megdöbbentette a döntés, az meg még inkább, hogy Zsófi helyett kaptak egy focista lányt új lakótársnak.

Itt vannak az új botrányhősök

Elnézve a szombaton induló valóságshow első beköltözőit, szinte garantálni lehet, hogy már az első este történik valami. Nyolc ennyire különböző személyiség összecsiszolódása elég sok konfliktussal járhat. Már ha egyáltalán össze szeretnének csiszolódni.

Íme a legemlékezetesebb VV pillanatok

Amikor tizennégy évvel ezelőtt az első Való Világ elindult hétről hétre nézettségi rekordokat döntött és óriási botrányt kavart. Ez volt az a műsor, aztán persze az azt követő szériák is sorra, amiről az is tudott mindent, aki állította, hogy soha nem nézte. Az első magyar reality a műsorvezetők életét is megváltoztatta.  

STOHL ANDRÁS:

Mérhetetlen izgalommal várták nézők milliói, hogy milyen lesz az első, induló reality, a Való Világ? A valóság minden képzeletet felülmúlt. Sokkszerű volt a műsorkészítőknek, de az országnak is. A Való Világ indulását óriási hisztéria övezte. András pedig egy legendás mozdulattal írta be magát a műsorvezetők nagykönyvébe.

SEBESTYÉN BALÁZS:

Sebestyén Balázs röhögőgörcsöt kapott a műsor közben. A Való Világ villalakói különös szerepet töltöttek be a műsorvezetők életében, Balázs elmondja hogy szerinte ki és mi volt az, ami mindent vitt.

Ki a legszexibb VV-s?


2016.08.26. 19:00
Ki a legszexibb VV-s?

Szombat este költöznek be az új villalakók az immár nyolcadik Való Világ vadonatúj villájába. Ennek apropóján hirdettünk meg öt nappal ezelőtt, hogy az önök segítségével megválasztjuk az eddigi szériák legszexibb lány és legsármosabb fiú szereplőjét. A tízes toplisták szereplőire sok tízezer szavazat érkezett, érdekesség, hogy a legjobb pasi annyi voksot kapott, mint az őt követő kilenc együtt.

Hatalmas a készülődés a Villában

Szombaton indul a Való Világ nyolcadik szériája az RTL-en, de a jól bevált formátumot megspékelik egy kis Big Brotherrel a készítők, és rengeteg újdonságot láthatnak majd a Villában. ??? Istenes Bence műsorvezetőtársa nem Lilu, hanem Nádai Anikó lesz, mindjárt kiderül, Anikó mire számít Bencétől az élő adások alatt. Természetesen már hatalmas a készülődés a villában, tartsanak velünk és nézzék meg önök is!

Fókusz 2016-08-24


szerző:
2016.08.24. 18:55
Való Világ: Ön szerint ki a legszexibb?

Már csak 5 nap és kezdődik a Való Világ powered by Big Brother. A minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkező valóságshow augusztus 27-én indul az RTL II-n. Ez alkalomból keressük a VV történelem legjobb pasiját és legcsinosabb hölgyeit!

Fókusz 2016-07-22


szerző:
2016.07.22. 18:55

Fókusz 2016-06-20


szerző:
2016.06.20. 18:55
A testépítés egy életforma

Kellő rutinnal, gyanútlanul elindult a Fókusz stábja a testépítő Európa-bajnokságra a hétvégén, aztán jól meglepődtünk, amikor az egyik kategóriában megláttuk VV Szandikát. Ő az a szókimondó lány, akinek az ajkaiba talán a kelleténél egy picivel több hialuronsavat töltöttek. Viszont most egyáltalán nem emiatt volt különleges, hanem mert szépen kidolgozta a testét, és közben az életén is sokat változtatott.

Négyen pályáznak a húszmilliós nyereményre

Már ott volt a véghajrában, a húsz milliós nyeremény közelében, a Farmból szombaton a kétgyerekes és talán fülig szerelmes Brigi esett ki. A műsorban talált párja, Gergő még mindent vihet. Brigi szerint viszonyuk kamerák nélkül is folytatódik. A húsz milliós nyereményért az utolsó héten négyen pályáznak még, a VV győztes Aurelio máris szárnyai alá vette egyiküket.

AURELIO:

A nagydumás valóságshow-hős, mentorként költözik egy napra a tanyára, hogy felkészítse kedvenc versenyzőjét az utolsó hétre és a végső győzelemre. Aurelio, Gábort veszi majd szárnyai alá. Nagy Farm-rajongó, azt meséli, nála kötelező program este 7-kor megnézni a műsort, így a felkérésre, hogy töltsön el bent egy éjszakát, azonnal igent mondott.

Cristofel lezárta a múltat és megkomolyodott

Az egykori villalakó évekkel ezelőtt leginkább a nőverések miatt került középpontba. Két évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy megkomolyodott. Új barátnője lett, és dolgozni is elkezdett, értékesítésből tartotta fent magát.

Megmutatta bájait Nádai Anikó

Az Farm gyönyörű műsorvezetője három éve állt Nánási Pál kamerája elé állt, igen lenge öltözetben. A fotózáson természetesen az RTL Klub stábja is jelen volt.

Magukat kukkolták az egykori villalakók

Majdnem fél év legviccesebb és legdrámaibb jeleneteit felidézni nem könnyű feladat, nem csoda, hogy gyakran maguk a főszereplők sem emlékeztek minden egyes konfliktusaikra, összezörrenéseikre. Öt évvel ezelőtt a VV4 villalakóival moziztuk végig a legjobb pillanatokat.

Újra megtelt a ValóVilág luxusbörtöne

Két évvel ezelőtt régi ismerősök érkeztek a Villába. Furcsa helyzet volt ez, hiszen ebben a társaságban mindenki ismerte a másikat a képernyőről, bár személyesen sohasem találkoztak.

VV Bécinek teljesen mindegy, milyen fehérneműt hord a barátnője

Hat évvel ezelőtt a hazai sztárvilág színe java egy rendezvényen kémlelte azt, hogy mit kell viselnie nyáron, ha divatos szeretne lenni.

Új életet kezdett Cristofel?


szerző:
2016.05.05. 12:01
Új életet kezdett Cristofel?

A botrányairól elhíresült egykori villalakó napra pontosan egy évvel ezelőtt hagyta maga mögött a múltat és kezdett teljesen új életet. 

Bikinimustra Zimány Lindával és VV Veronikával

Négy évvel ezelőtt indultunk bikini felfedező útra Zimány Lindával és VV Veronikával. Bár hibátlan formáikkal bármelyik vízparton magukra vonják a kíváncsi és elismerő tekinteteket, a strandolók előtt csak és kizárólag csinos és visszafogott bikiniben hajlandóak megjelenni.

Újabb fővel bővül VV Béci családja?

A villalakóból lett rapsztár élőben jelentkezett be a Facebook-oldalán. A korábbi valóságshow-hős nem csak a mindennapjaiba engedett betekintést a rajongóinak, a jövőbeli terveiről is mesélt. 

VV Olivér megkegyelmezett az áldozatainak

A Való Világ egykori balhés játékosa valójában a nyugalom megszállottja. és ha teheti a kedvenc sportjának, a horgászatnak hódol. Négy évvel ezelőtt az RTL Klub stábja is elkísérte a nagy fogásra.

Megújultak VV Seherezádé mellei

Négy évvel ezelőtt a Való Világ szőkesége új mellméretet választott magának. A különbség rögtön látható volt.

Szakított szerelmével VV Seherezádé

A ValóVilág egykori játékosa, Seherezádé hat éven át alkotott egy párt olasz szerelmével, Claudióval, egy évvvel ezelőtt pedig úgy döntött, hogy véget vet a kapcsolatának. 

Csúnyán megverték Cristofelt

Két évvel ezelőtt VV Cristofel vesztes pozícióba került. Bár ismét őt kapta el a harci kedv, megfenyegette volt barátnőjét és a lány lakásából sem akart kiköltözni. Vivien segítséget kért. Kapott. 

Cristofelt elvitte a rendőrség

A fiúval négy éve szeretett volna interjút készített a Fókusz, de a találkozás után nem sokkal megérkezett érte a rendőrség. A forgatást leállították, Cristofelt négy rendőr kísérte be a kapitányságra.

Lilu megtalálta a második szenvedélyét

Tudta, hogy a műsorvezető első lehetőségére nemet mondott, de a tévés szakma így is kiválasztotta őt. Lilu öt évvel ezelőtt az RTL Klub kameráinak mesélt a karrierjéről, életútjáról és családjáról.

VV Gigi semmit sem bánt meg


szerző:
2016.04.07. 11:29
VV Gigi semmit sem bánt meg

Öt évvel ezelőtt esett ki a Való Világ villájából VV Gigi. A barna szépség a távozása után rögtön elővette a róla szóló újságcikkeket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való