KERESÉS search-close

vaddisznó

97 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vaddisznó"

Kerítésen keresztül támadt a vaddisznó a kutyára

Folyamatos a vaddisznó invázió a Balaton-Felvidéken. Révfülöpön a kovácsoltvas kerítésen keresztül szúrta bele agyarát egy kutyába az egyik vadkan. A helyiek félnek. A területért felelős vadásztársaság szórólapon ad tanácsokat, de interjút nem adtak.

Vaddisznók portyáznak az egyik várpalotai lakótelepen

Vaddisznók portyáznak az egyik várpalotai lakótelepen. Volt, aki egy 8-10 tagú vaddisznó kondával is találkozott. Egy másik lakó pedig egy aranysakált is fotózott a környéken. A vadak valószínűleg élelem után kutatnak a városban. A helyi vadászegyesület a bejelentések után vadriasztóval kente be a környék fáit, hogy távol tartsák az állatokat.

Kutyasétáltatás közben támadt a nőre a feldühödött vaddisznó

Szimon Zita néhány hete kutyájával sétálni indult Kismaros-Börzsönyliget erdős területén, azonban a megszokott rutin balesetbe torkollott. A nőt és a két éves golden retriever kutyáját egyik pillanatról a másikra megtámadta egy vaddisznó. Zita lábfején három helyen eltört a csont és több helyen elszakadt az ízülete és a szalagja is. Az egyetlen szerencséje az volt, hogy Sütivel nem derékpórázzal indult útnak, így az esés után rögtön el tudta engedni a kutyát, aki azonnal elszaladt, a feldühödött vaddisznó pedig utána eredt.

Videó készült a veszekedő vaddisznókról

Több vaddisznókondát is videóra vett egy fotós Szekszárdon a napokban. Az egyik ház kertjének a végébe rejtett kamerát, ami egy éjszaka alatt 108 felvételt készített a lakmározó vadállatokról. A környéken mindennapos, hogy a házaknál vonulnak a vaddisznók. Miskolcon, az Avas-Dél lakótelepen is lencsevégre kaptak egy vadmalaccsapatot, a róluk készült felvételt megnézhetik ITT.

VADDISZNÓK A VÁROSBAN: Miért tévednek lakott területre a vadállatok?

Gyakran kapunk felvételeket nézőinktől lakótelepre, házak közelébe tévedt vaddisznókról. Összeállításunkban az utóbbi hónapok termése kis és nagy vaddisznókkal!

Vaddisznók a lakótelep mellett

Negyven vaddisznót lőttek ki kevesebb, mint egy év alatt Miskolcon. Az állatokra azért adtak ki korábban kilövési engedélyt, mert egyre gyakrabban tévednek be akár a belvárosba is. Legutóbb néhány nappal ezelőtt vettek filmre vaddisznókondát egy lakótelep mellett. Az önkormányzatnál azt mondják, a Bükk közelsége miatt tévednek be ilyen gyakran a vadállatok a házak közé.

Vadállatok a lakóövezetekben, félnünk kell tőlük?

Az elmúlt években szinte mindennaposság vált, hogy lakóövezetekben, házak udvarán, utcán, veteményes kertekben vadállatokkal találkozhatunk. Tél végén, a tavasz elején pedig egyre gyakoribbak ezek a találkozások. De valóban kell félnünk tőlük? És mit tegyünk, vagy ne tegyünk, ha szembe találjuk magunkat velük?

 Vaddisznók okoztak balesetet a 6-os főúton

Vaddisznókonda okozott balesetet a 6-os főúton Pécs közelében kedd este. Több mint féltucat állat rohant át az úton, amikor egy autó közéjük hajtott. Az ütközéstől a kocsi az árokba, két vaddisznó pedig a szemközti sávban érkező másik autónak csapódott, és azt is lelökte az útról. Két embert szállítottak kórházba, két vaddisznó pedig elpusztult.

VADBALESET:  Vaddisznókat és szarvast ütöttek el a 6-os úton

Vadak okoztak több balesetet a 6-os úton, Pécs közelében tegnap este. Először egy vaddisznókonda szaladt át az úton, az egyiket telibe kapta egy kocsi. Az ütközéstől az autó az egyik árokba, a vaddisznó pedig a másik sávba repült, ahol a szembejövő kocsi is nekiment, és végül az is az árokban kötött ki. Egy sérültet vittek el a mentők. Még tartott a helyszínelés, amikor pár száz méterrel odébb egy másik kocsi egy szarvast ütött el.

Kátyúban dagonyázott egy vaddisznó Debrecenben

Vasárnap, fényes nappal vették videóra, ahogy az úttesten szaladgált, majd egy méretes, vízzel teli kátyúba feküdt. Néhány másodpercig hempergett a méretes lyukban, majd tovább állt. A teljes felvételt megnézhetik ITT

KÁTYÚFÜRDŐ: A vaddisznó legalább örül az úthibáknak

Kátyúban dagonyázott egy vaddisznó Debrecenben két napja. Fényes nappal vették videóra, ahogy az úttesten szaladgált, majd egy méretes vízzel teli kátyúba feküdt. Nem zavartatta magát, jókedvűen dagonyázott a méretes lyukban. Szerencsére a wellnesst egy járókelő sem zavarta meg, a vadállaton kívül épp senki nem sétált az utcán, így nem történt baj. De a környékbeliek szerint évek óta gondot okoznak a vaddisznók, amik egyre beljebb merészkednek a városban.

 Már nappal is felbukkannak a vaddisznók Miskolcon

A belvárostól nem messze csapatokban járnak az állatok a kertekben és az utcákon. Több lakó sötétedés után nem mer utcára menni, mert félnek a vaddisznóktól, és reggelente is csak óvatosan merészkednek ki.

 

Nem létezik olyan állat, amit VV Vivi ne tudna utánozni!

Vivi, Era és Reni a jakuzziban ülve utánozták kutyák, macskák, vaddisznók, békák és szúnyogok hangját. Hihetetlen, de tényleg ért valamit, hogy Vivi szinkronizálni tanult!

Ismét vaddisznót láttak Budapesten

Az út közepén jött, aztán elfutott a kocsik mellett egy vaddisznó vasárnap délután Budapesten a Királyok útján, erről videó készült. A felvétel készítője azt mondta Híradónknak: először azt hitték, egy kutya miatt álltak meg az autók, később látták, hogy egy vaddisznó az. A budai kerületekben gyakran látnak vaddisznót.

MEGLEPI: Vaddisznó a Rómain


szerző:
2018.11.05. 13:48
MEGLEPI: Vaddisznó a Rómain

Hallatszik a felvételen, hogy a videó készítője, Rusznyák Rudolf is meglepődött, amikor kocsijában ülve azt látta, hogy egy vaddisznó csörtet felé a Királyok útja aszfaltján. A szakember azt mondja, egy fiatal állat látható a felvételen. Valaki megzavarhatta és ezért kerekedhetett fel fényes nappal.

Vaddisznó tévedt be a pizzériába

Az állat percekig sétált az asztalok között, még a pult mögé is benézett. A riadt vadállatot végül speciális mentők fogták be és nem sokkal később szabadon engedték egy közeli erdőben.

VADDISZNÓ: Szokatlan vendég egy salgótarjáni pizzériában

Eltévedt, és egy pizzériában randalírozott egy vaddisznó Salgótarjánban. A megriadt állatot a Karancs Speciális Mentőszolgálat egyik munkatársának sikerült befognia, és a közeli erdőben engedték el.
Videó: Frink Szabolcs

Kilőtték a játszótéren a 120 kilós vadat

Egy debreceni játszótéren lőttek ki egy 120 kilós vaddisznót. A vadkant órákon keresztül terelgették a rendőrök az utcákon, de hiába próbálták visszavezetni a közeli erdős területre. Egyre több vaddisznó megy be a városokba, elsősorban élőhelyük csökkenése és a táplálékhiány miatt.

Vaddisznó invázió a Balaton északi partján

Révfülöpöt és Ábrahámhegyet is elözönlötték az állatok. A helyiek már meg sem lepődnek, ha vaddisznókkal találkoznak. A nyaralók azonban félnek. Ábrahámhegyen vadbefogóval és szöges dróttal védekeznek, az igazi megoldás azonban szakértők szerint néhány állat kilövése és az áttelepítés lenne.

 

Kilőhetik a városba tévedt vaddisznókat

Vaddisznók jelentek meg Salgótarján egyik lakótelepén. Egy ott lakó készített felvételeket arról, hogy egyik este, sötétedés után tucatnyi kisebb-nagyobb vadállat vonul az utcán az autók között. Miskolcon nemrég úgy döntött a rendőrség a helyi önkormányzat kérésére, hogy kilőhetik a városba tévedt vaddisznókat.

Vaddisznók támadtak a kutyákra

Vaddisznók támadtak egy férfi kutyáira Miskolcon, néhány száz méterre a város legnagyobb lakótelepétől.Éppen egy ösvényen sétáltak, mikor az állatok rájuk rontottak. Szerencséjük volt, sérülés nélkül megúszták a találkozást.

Sertéspestist mutattak ki egy vaddisznóban

Afrikai sertéspestis vírust mutatott ki egy vaddisznóban a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Az állat tetemét Heves megyei vadászok találták meg. Az országos főállatorvos szerint nincs ok pánikra: a vírus nem veszélyes az emberre és járványtól sem kell tartani.

Vaddisznók csörtetnek a faluban

Sötétedés után ki sem mernek menni otthonukból a szúcsiak. A Heves megyei települést este ellepik a vaddisznók. Már a házak udvarára is bemennek, végigcsörtetnek a faluban és mindent feltúrnak

Kilőtték a rongáló vaddisznót

7 hónap felderítés után kilőtték azt a vaddisznót, amelyik sorozatban dúlta fel egy pécsi külváros kertjeit. A vadász körül-belül 4 órát ült lesben, mire célba tudta venni a hatalmas állatot.

Vadkan üldözött egy horgászt

Kilométereken át üldözött egy horgászt egy vaddisznó Visegrádnál – erről a 444.hu írt először. Az állat a bozótból bukkant elő, és elindult a férfi felé. Ő megpróbálta elcsalni a kocsijával, de a disznó csaknem egy órán keresztül üldözte. Sőt: elé is állt, majd lefeküdt a földre, hogy a horgász ne tudjon tovább menni. Azóta kiderült: egy Rozi nevű, háznál nevelt szelíd vaddisznó követhette a horgászt.

VADDISZNÓS ÜLDÖZÉS:

Fischer Kristóf régóta jár Visegrádra horgászni, de nem hitte volna, hogy egyszer ilyen szürreális élményben lesz része. Pecázás közben hirtelen felbukkant egy vaddisznó, aki sokáig követte őt és ezzel még akkor sem hagyott fel, amikor Kristóf már az autójában ült. A férfi azt mondta, sokáig nem tudta eldönteni, hogy az állat, barátkozni, ismerkedni, vagy "hancúrozni" akar vele.

Vaddisznó járta körbe Bonyhádot

Átsétált a városközponton, benézett egy iskolába és még egy parkoló autó lökhárítóján is megvakarta a hátát egy méretes vaddisznó Bonyhádon. A portyáról egy rövid videó is készült, amit eddig több tízezren láttak. Végül a rendőrök állították meg az állatot, majd elszállíttatták. Egy általunk megkérdezett vadász szerint a vaddisznó azért nem bántott senkit, mert lehet neki gazdája, de hogy ki, a rendőrség vizsgálja.

VIDEÓ: Egy vaddisznó garázdálkodott Bonyhád utcáin

Szerda reggel vette videóra egy férfi, ahogy egy vaddisznó Bonyhád utcáin járkál, majd egy parkoló autóhoz dörgölőzik. Az eltévedt állathoz rövid időn belül több rendőr is kiérkezett, de a videóból nem derül ki mi lett a vaddisznó sorsa . További részletek 18 órakor az RTL Híradóban. 

Vaddisznók okoznak riadalmat Miskolcon

A helyiek szerint az egyik hétvégi házas városrészben csapatostul járnak a vadállatok. Tönkreteszik a kerteket, kitúrják a növényeket, és az ott lakók semmit nem tudnak tenni ellenük.

Támfalról zuhant le a vaddisznó

Sérült vaddisznót találtak egy miskolci parkban. Eltört a gerince, miután leesett egy magas támfalról. Mozogni sem tudott, végül lelőtték. Az utóbbi időben egyre többször tévednek lakott területre vaddisznók. Már arra is volt példa, hogy önkormányzati rendészek pórázon vezettek egy legyengült, beteg példányt.

Vaddisznóhajsza a belvárosban

Vaddisznó rohangált Budapest utcáin. A budai hegyekből jöhetett, majd a Dunán úszva érkezhetett a belvárosba, ahol több helyen is megfordult, majd egy parkban kapták el, végül pedig egy erdőben szabadon engedték.

Bemutatjuk azokat, akik vadállatokkal osztják meg otthonukat

Csodálattal vegyes félelemmel nézzük azokat a felvételeket, melyeken oroszlánokkal focizik egy férfi, víziló mászkál a család konyhájában, őzike alszik a nappaliban, vagy éppen egy hatalmas medve ölelgeti gazdáját. Vadállatokkal élni nem éppen életbiztosítás, de az biztos, hogy semmivel sem összehasonlítható érzés. A kölcsönös szelídítés folyamata, a bizalom kialakulása és őrzése a legtörékenyebb és egyben legerősebb kapcsolat két ember viszonyában is.

Fókusz 2017-05-05


szerző:
2017.05.05. 17:25
Vaddisznótól féltik a gyerekeket

Feltúrják a kerteket, tönkreteszik az ültetvényt, rengetegen panaszkodnak a vadon élő állatokra a Tolna megyei Mórágyon. Őzek és vaddisznók is szabadon járják a település utcáit. Van, aki a gyerekeket félti a legjobban, mert az iskola környékén is megjelentek már az állatok. A helyiek szerint hiába jelezték a problémát az önkormányzatnál, nem történt semmi. A polgármester ezt cáfolta.

Gyuri a falu megmentője!


szerző:
2017.02.23. 22:30
Gyuri a falu megmentője!

Erika még sohasem volt annyira büszke Gyurira, mint most, hogy végzett a veszélyt jelentő vadállattal!

Az egész falu életét felkavarta a titokzatos vaddisznó

A vaddisznó híre üstökösként terjedt a faluban, és természetesen voltak olyanok is, akik a pletykát önös érdekeikre használták fel...

Gyuri bömbölő zenével hajtotta a vadat

A polgármester utasítására Gyuri autóba pattant, és bömbölő zenével körözött a faluban, hogy előcsalogassa a fenevadat.

Stokinak eggyel több lyuk van a fenekén

A kocsmából egyenesen az állatorvoshoz vitték a sérült Stokit, akiről kiderült, hogy a darts baleset a legkisebb gondja volt... A rendőrnek ennél sokkal súlyosabb sérüléssel kellett megküzdenie!

Tömegével fogy majd a szarvashús áfa-csökkentés után?

Ha néhány élelmiszernek csökken az ára, annak örülni kell. Még ha ezek ritkábban vásárolt dolgok is, mint mondjuk a szarvas- vagy vaddisznóhús, vagy bármi halféleség, az olcsó pontytól a drága lazacig. Ezeknek is csökkentené az ÁFÁ-ját a kormány, hogy több fogyjon belőlük. De vajon, ha kisebb lesz rajtuk az adó, tényleg olcsóbbak lesznek? Mert a tapasztalat azt mutatja, hogy ez egyáltalán nem biztos. De főleg: mit kezd az egyszeri háziasszony egy kis szarvashússal és lazaccal? Főleg, ha még sose csinált ezekből se ebédet, se vacsorát. Tettünk egy próbát, és nekiálltunk főzőcskézni.

Túlszaporodtak a vadak


szerző:
2016.12.04. 18:17
Túlszaporodtak a vadak

Tömegével lövik ki a következő hetekben a vadakat Magyarországon. Annyira elszaporodtak főként a szarvasok és a vaddisznók, hogy az már a vadászkamara szerint is nehezen kezelhető. A vadak egyre több kertben teszik tönkre a terményeket. Az éhes állatokat a kerítések sem állítják meg, sok helyen egyszerűen kidöntik.

Farkasok, vaddisznók, medvék - vadállatok a közelünkben

Magyarországon sem ritka, hogy veszélyes vadállatok tévednek be falvakba, városok közelébe. Kijönnek a erdőkből élelmet, dagonyát keresve vagy egyszerűen kíváncsiságból. Így filmeztek le vaddisznókat bosszantó farkaskölyköket, farkas falkát vagy akár medvéket is emberközelben. Íme az utóbbi idők állati sztorijai az RTL Híradóból.

Elkergette a farkaskölyköket

Vagánykodás az éjszakai erdőben: farkaskölykök bosszantják a vaddisznót, ami elkergeti őket. Ez látszik azon a legfrissebb felvételen, amit az Aggteleki Nemzeti Park kameracsapdája rögzített. A park munkatársai folyamatosan figyelik az Aggteleki-karszton élő farkas-kolóniát. Az állatok hosszú kihagyás után több mint tíz éve jelentek meg Magyarországon, azóta már szaporodnak is.

Mónin kifogott az idő az első feladatban?

Az első feladatban vaddisznó pofát kellett készítenie a versenyzőknek. Móninak meg is volt az elképzelése az ételéről, azonban annyira elmerült a főzésben, hogy nem vette észre: elszaladt az idő!

Ati először főzött egyedül, a séf árgus szemekkel figyelte

Az első napján azonnal csapatban dolgozott, Mónival az oldalán, így az elődöntő kapujában mutathatta meg először, hogy mire is képes egyedül. A séf figyelmeztette is: figyeli minden mozdulatát!

Vajon mit szólt a zsűri a versenyzők vaddisznós főételeihez?

Vaddisznópofából kellett főételt alkotnia a versenyzőknek. A középdöntő kapujában ez volt az utolsó főzésük, amit saját kútfőből készítettek.

Így értékelte a zsűri az első feladat főételeit!

Miután végigkóstolták az első feladat vaddisznóból készült főételeit, a zsűrinek el kellett döntenie, hogy melyik versenyző teljesített a legjobban és kit juttatnak előnyhöz. Mónira esett a választásuk!

Vörösboros áfonyás vaddisznó, rókagombás risottóval

Ati risottót készített a vaddisznópofából, azonban egy dolgot elfelejtett felhozni a Piactérről: a fehérbort. Ezt fehérborecettel próbálta meg helyettesíteni, amivel inkább csak bajt okozott.

Vörösboros vaddisznópofa, hófehér karfiolpürével és pirított rókagombával

Móni a zsűri szerint egy nagyon jó kis triót állított össze a tányéron. A hús kellemesen puha lett, azonban a köretként tálalt gomba kissé jellegtelen lett.

Vaddisznópofa csicsókával és rókagombával

Dávid jól bánt az ízekkel, azonban a vaddisznópofára nem vigyázott eléggé, ezért ez nem sikerült jól.

Jerked vaddisznópofa, karamellizált gyökérzöldségekkel, cukkinis-parmezános ropogóssal

Attila megfogadta a séf tanácsát és leszedte a padlizsánok héját, azonban nem volt kellőképpen alapos. Ráadásul a tálalása sem siekrült, a séf a kóstolás során újra rendezte a tányérját.

Vaddisznópofa tagliatelle tésztával, répamártással és karamellizált fügével

Roland jó értékelést kapott a zsűritől, hiszen a hús és a tészta párosítása jó ötlet volt. Azonban a séf szerint teljesen feleslegesen helyezte a tányérra a karamellizált fügéket.

LÁTVÁNYOS: Ilyen az, amikor vaddisznó ijeszt meg farkasokat

Vaddisznó ijeszti el az Aggteleki Nemzeti Park területén élő fiatal farkasokat. A felvételt azok a kameracsapdák rögzítették, amelyekkel a nemzeti park területén élő nagyragadozók életét kutatják. A farkasok idén születtek, már korábban is készültek felvételek róluk.
 

 

Vaddisznó elől menekült a fára

7 méter magasba, egy fára mászott fel egy vaddisznó elől egy 17 éves fiú a Borsod megyei Bőcsnél. Lemászni viszont nem tudott, hosszú percekig kiabált segítségért, mire meghallotta valaki. Hívták a rendőröket, végül ők szedték le a fáról. Mire kiértek, a fiú már nagyon fáradt volt, alig bírt kapaszkodni.

MEGIJEDT A VADDISZNÓTÓL: rendőrök szedték le a fáról

A Hernád partján sétált gyanútlanul a bőcsi férfi, amikor szembejött egy vaddisznó és fölkergette egy hét méter magas fára. A riadt kiránduló nem tudott lejönni, segítségért kiabált, végül a rendőrök hozták le.

Cuki és veszélyes váratlan vendég


szerző:
2016.04.29. 19:55
Cuki és veszélyes váratlan vendég

Attila fedezte fel a reggeli ellenőrző körútján, hogy egy idegen ólálkodik a csirkék birtokán. A farmerek mind a csodájára jártak, majd Kongó egy hirtelen mozdulattal rárontott a kis jövevényre.

Dia magát látta a vadmalacban


szerző:
2016.04.29. 19:55
Dia magát látta a vadmalacban

Szilveszter gazda magával vitte a kis betolakodót. Norbi segített neki elkapni, Dia pedig ráült a ládára, hogy ne tudjon kiszabadulni. A gazda viszont inkább a hordozó dobozka épségéért aggódott.

Kilőhetik a városba tévedt vaddisznókat Miskolcon

Azért adott engedélyt a helyi önkormányzat, mert egyre több kárt okoznak a kertekben a vadállatok. Van olyan városrész is, ahol egész vaddisznócsordák járnak a kertekben és kint az utcán is.

Vaddisznók okozták a balesetet


szerző:
2015.11.29. 18:09
Vaddisznók okozták a balesetet

Egy idős asszony sérült meg súlyosan, amikor két autó ütközött össze Makó és Klárafalva között a 43-as úton szombat kora este. Több vaddisznó futott át keresztben az úton, őket próbálta elkerülni egy autós, ekkor ütközött a szembe jövő másikkal. A Híradónknak nyilatkozó autós oktató szerint, szürkületkor számítani kell a vadállatok megjelenésére.

Nézzék, ennek a keselyűnek beszorult a feje a halott vaddisznó hátsójába!

A főszerepben egy éhes keselyű és egy halott vaddisznó. Sportban ezt hívják úgy, hogy borult a papírforma.

Sérült vaddisznó vergődött a patakban

Patakba esett vaddisznót mentettek meg a haláltól a XVII. kerületben a Noé Állatotthon munkatársai. Az állatot egy kutyáját sétáltató férfi vette észre. A segítség még éppen idejében érkezett: a sérült vaddisznó a befogásakor már nagyon kimerült volt.
 

A Dunába vetette magát a vaddisznó menekülés közben

A Bors írta meg, hogy járókelők vaddisznót láttak reggel a budapesti Haller utcában. Az a Duna felé vette az irányt és belevette magát a vízbe. Végül rendőrségi motorcsónakkal érték utol.

Előzetes: Vaddisznóhajsza a belvárosban

Reggel a budapesti Haller utcában bukkant fel egy vaddisznó, arra járók értesítették az állatmentőket. Hogy mi lett a sorsa a kóbor vaddisznónak, elmondjuk 18:00-kor az RTL Híradóban.

Vaddisznó miatt haltak meg ketten


szerző:
2015.06.02. 18:01
Vaddisznó miatt haltak meg ketten

Egy gumigyár dolgozói több kocsival tartottak hazafelé munkából, amikor az egyik autó elé kiugrott a vaddisznó. A sofőr elütötte a 100 kilós állatot, ami ettől a mögötte haladó kocsi szélvédőjére csapódott. Az lesodródott az útról, és fának hajtott. A 28 éves sofőr és 50 éves utasa meghalt. A fiatal sofőr szerdán ünnepelte volna a születésnapját.

ELÉUGROTT: Vaddisznó miatt haltak meg ketten egy balesetben

Egy gumigyár dolgozói több kocsival tartottak hazafelé munkából Jánoshalma határában, amikor az egyik autó elé kiugrott a vaddisznó. A sofőr elütötte a 100 kilós állatot, ami ettől a mögötte haladó kocsi szélvédőjére csapódott. Az lesodródott az útról és fának hajtott. A 28 éves sofőr és 50 éves utasa meghalt.

Előzetes: Vaddisznó miatt haltak meg ketten egy balesetben

Egy gumigyár dolgozói több kocsival tartottak hazafelé munkából, amikor az egyik autó elé kiugrott a vaddisznó. A sofőr elütötte a 100 kilós állatot, ami ettől a mögötte haladó kocsi szélvédőjére csapódott. Az lesodródott az útról és fának hajtott. A 28 éves sofőr és 50 éves utasa meghalt. Hogy a vadásztársaság szerint meg lehetett-e volna előzni a tragédiát, elmondjuk 6-kor az RTL Híradóban.

Sváb vaddisznópörkölt flutával

Luca egy családi recepttől remélte, hogy bejuttatja a középdöntőbe.

Vörösboros vaddisznóragu kakukkfüves burgonyagratinnel

Köretét képes volt Zsolt a kezével a sütőben tartani, hogy nehogy nyers maradjon.

Vaddisznó steak gombapürével és kétféle ízesítésű gnocchival

Máté nem volt maradéktalanul elégedett vadételével. De vajon mit szólt a zsűri hozzá?

Gombászó vaddisznó a gyümölcsösben

Zolinak le kellett rajzolnia az eredeti tervét az étel elkészítésére vonatkozóan. Ugyanis a zsűri mindig azt kifogásolja, hogy a főzés közben túlbonyolítja a dolgokat. Most kiderült, hogy mennyire tartotta a koncepciót!

Vad tányérok készülőben

Ahogy közeledik a középdöntő, úgy nőnek az elvárások. A versenyzőknek már nem elég jót főzni, ki kell hozniuk magukból a maximumot. A zsűri izgalmas és kreatív ételt várt tőlük az első feladatban vaddinsznóhúsból.

VADASPARK: Malackák akcióztak az újszülött körül

Egész nap közel a kerítéshez heverészik az egyhetes tulok, aki nagyon barátságos. A szomszédos kifutóból a kis vadmalacok is rendszeresen átszöknek hozzá a látogatók között. Neve még nincs a bikaborjúnak, a látogatók ötleteit várják a gondozók.
 

Pórázon vezette a vaddisznót


szerző:
2015.03.27. 18:35
Pórázon vezette a vaddisznót

Eltévedt vaddisznó okozott riadalmat csütörtökön Miskolcon. Az állat órákon át sétálgatott a helyi egyetem parkjában és egy forgalmas úton az autók között. Biztonsági őrök és önkormányzati rendészek próbálták elkapni, hiába. Végül a helyi állategészségügyi telep munkatársa fogta be és szállította el. Az állat valószínűleg beteg volt, péntek reggelre elpusztult.

Mémmé váltak a városba tévedt vaddisznók

Vaddisznó őrzi a Láncidat, és vaddisznó került Batman helyére is. Bár továbbra sincs meg a két fővárosba tévedt állat, az internetet elárasztották a róluk készült felvételek.

Velünk történt


szerző:
2015.01.19. 13:55
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Fókusz 15-01-16


szerző:
2015.01.16. 19:20
Fókusz 15-01-16

Fókusz: Hajtóvadászat? - A magyar vaddisznó kriminalisztika Bonny és Clyde-ját tömegek követik az interneten. Brüsszeli magyarok - Mekkora most a készültség az országban? Dr. Tóth - Gyógyult daganatos betegek tapasztalatai, és a rákbetegség kialakulásának megelőzése.

Vaddisznók tartják rettegésben a lakosságot

Madonna Gábort és társát, Rocksteady Attilát nagy erőkkel üldözi a rendőrség. Így hívják ugyanis azt a két vaddisznót, amelyek három nappal ezelőtt úgy döntöttek, hogy benéznek a városba. A magyar vaddisznó kriminalisztika Bonnie és Clyde-ja hatalmas riadalmat okozott. A két csavargó nincs egyedül. Állítólag egy társuk Újpesten bujkál.

Vaddisznó-hajsza Budapest belvárosában

Továbbra sem találják azt a két vaddisznót, amelyek napok óta kószálnak Budapest utcáin. Legutóbb a Blaha Lujza tér és az Astoria között filmezte le valaki, ahogy éppen rendőrautó üldözi őket. Akkor nem sikerült elfogni a két állatot. A vadgazdálkodási szakértő szerint nem véletlen, hogy éjszakáként bukkannak elő.

Városi vadászat: a vaddisznók nyomában

Madonna Gábort és társát, Rocksteady Attilát nagy erőkkel üldözi a rendőrség. Így hívják ugyanis azt a két vaddisznót, amelyek három nappal ezelőtt úgy döntöttek, hogy benéznek a városba. A magyar vaddisznó kriminalisztika Bonnie és Clyde-ja hatalmas riadalmat okozott. A két csavargó nincs egyedül. Állítólag egy társuk Újpesten bujkál.

Előzetes: Folytatódik a hajsza a vaddisznók után

Továbbra sem találják azt a két vaddisznót, amelyek napok óta kószálnak Budapest utcáin. Legutóbb a Blaha Lujza tér és az Astoria között filmezte le valaki őket, éppen rendőrautó üldözte az állatokat, de nem sikerült elfogniuk. A hajsza képeit megmutatjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Vaddisznók kószálnak Budapesten

A rendőrség honlapján közzétett közlemény szerint az éjjel több állampolgári bejelentés is érkezett, amely szerint két vaddisznót láttak a városban. Mit tehetünk, ha szembe találjuk magunkat egy vadkannal, mit szabad és mit nem, és hogyan lehet őket kikerülni?

Vaddisznókat fotóztak Pest közepén

Vaddisznók tévedtek a fővárosba, és igen forgalmas helyen, a Szent István Park környékén fotózták le éjszaka azokat. A szakember szerint a budai hegyekből jöhettek, és a Dunán úszva érhettek el a belvárosig.

Forró nyomon 13-11-02


szerző:
2013.11.02. 20:00
Forró nyomon 13-11-02

Forró nyomon: Magyarországon hetente egy nő hal meg családon belüli erőszak miatt. És vannak, akik hosszú évekig, évtizedekig tűrik a brutalitást, mégsem menekülnek, nem mernek kilépni a házasságból. Annak is utánajártunk, hogy kinek van joga ellenőrzni a gázkészüléket, és mindezt kinek kell kifizetni.

Fókusz 13-07-24


szerző:
2013.07.24. 20:50
Fókusz 13-07-24

Fókusz: A mámor fogságában - VV Éva magától vonult be a kórházi elvonókúrára, azt mondja, nem akar inni többet. Bébibiznisz - A nagyszülőknek jó üzlet az angol trónörökös születése, az apja csak a haját irigyli tőle. Elhallgatott rettenet - Kulka Jánosék elmondták, amit még senki nem mondott el a romagyilkosságokról, megszólalt egy vádlott is.

Hivatlan vendég: Vaddisznó a házunkban

Vannak, akikre a frászt hozza, néhányunk pedig szembeszáll a fenevadakkal. Benkő Dániel viszont meg is etette a nála született kis vadmalacokat. Mit tehetünk, ha szembejön velünk egy vaddisznó?

Vadmalac a Balatonban - Várjuk videóikat!

Hétfőn egy vaddisznót láttak fürdeni Zamárdinál. Ha Önök megörökítették a pillanatot, kérjük töltsék fel felvételeiket az RTLKlub.hu/Hirek oldalra.

Fókusz 12-06-26


szerző:
2012.06.26. 20:55
Fókusz 12-06-26

Fókusz: Szépség a csúcson - Egycsapásra világsztár lett Palvin Barbara, aki Cannes-t is meghódította. Az exkluzív interjúban a szerelem is szóba került. Milliós tartozások? - Évek óta ki nem fizetett közösköltség-számlák, végrehajtási eljárások, háborgó lakók. Kozsóra össztüzet nyitottak hátralékai miatt. Hajtóvadászat - Barnamedve költözött a Börzsönybe? Mi a teendő, ha veszélyes állattal kerülünk szembe?

Cumizik, tévézik és a kertben túr a kismalac

Saját otthonában nevel egy vaddisznó bébit a veszprémi állatkert egyik gondozója.

Vaddisznóval ütköztek a sztrádán

Egy vaddisznó okozott balesetet az M3-as autópályán vasárnap éjfél előtt nem sokkal.

Vadmalac-áldás a szerelmesek ünnepén

Hat vadmalac született Bálint-napon a Budakeszi Vadasparkban és már aznap bebarangolták kifutójukat.

Vaddisznó az aknában


szerző:
2010.11.16. 11:03
Vaddisznó az aknában

Egy csaknem 100 kilós vaddisznót kellett kimenteniük a tűzoltóknak egy nagycserei tanya vízóraaknájából.

Disznók okoztak halálos balesetet

Az M7-esen egy vaddisznócsordába rohant egy kamion, majd a járműnek csapódott egy személyautó.

Állatok életveszélyben az áradás miatt

Több ezer szarvas és vaddisznó került veszélybe a Duna áradása miatt a gemenci erőterületeken.

Vízbe fojtottak egy vaddisznót

Két férfi ölte meg a vízben úszó állatot, pechjükre egy horgász mindezt felvette.

Vaddisznó utáni hajsza a fővárosban

Az állat valószínűleg az árral sodródott Budapestre, a Margitszigetnél mászott partra.

Vaddisznót mentettek a Dunából


szerző:
2009.05.27. 18:10
Vaddisznót mentettek a Dunából

Az állat a Lánchíd és az Erzsébet híd közötti szakaszon vetette magát a vízbe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való