KERESÉS search-close

vízimentő

34 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vízimentő"

Lali rámozdult az őt szájon át lélegeztető vízimentőre

Lali bepróbálkozott egy csinos vízimentő lánynál, aki kimentette őt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Mentőhajóra gyűjtenek a vízimentők

Mentőhajóra gyűjtenek a vízimentők. Az idén véget ért Red Bull Air Race biztosításához használt hajók közül vennének meg kettőt. A szervezők ugyanis eladják eszközeiket. A vízimentők az elöregedő flottájukat frissítenék a hajókkal. 16 millió forintra lenne szükségük hozzá.

 

Kelemen Annát minden érdekli, most éppen a vízimentés

Kelemen Anna teljesítette misszióját és mindent információt kiderített a biztonságos strandolásról és az életmentésről. A magyar Pamela Anderson, a strandok bombázó őrzője vízimentőnek állt. Mindent megtanult és mindent meg is mutat, de miért szingli még mindig?

KELEMEN ANNA: a strandok bombázó őrzője

Kelemen Annát aggasztják a vízparti balesetek, melyek száma 6 százalékkal emelkedik a napsütötte hónapokban. Azért, hogy biztonságos strandolhasson minden információt kiderített az életmentésről.

Fürdőzők mentették ki a fuldoklót

Strandolók mentettek ki a vízből egy részeg fürdőzőt Kunfehértón. A férfi úszás közben fuldokolni kezdett, amit még időben észrevettek a közelben lévők. Mire a vízimentő odaért, már a partra húzták. Egy szabadnapos ápolónő látta el, amíg a mentők megérkeztek. A Balatonban közben megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki kedden merült el a vízben.

A hamis bélyegző buktatta le

Orvosnak adta ki magát egy férfi Siófokon – kuruzslás miatt bíróság előtt kell felelnie tettéért. Az álorvos 2016-ban az egyik siófoki hotelben vállalt munkát vízimentőként. Ellátta a betegeket, gyógyszereket írt fel, de volt, hogy injekciót adott be nekik. Végül egy véletlen buktatta le. Tettéért akár börtönbe is zárhatják.

Meghökkentő képregény: megosztó, ezért sikeres?

Meghökkentő képregénnyel hívják fel a vízimentők a horgászok figyelmét, hogy használjanak mentőmellényt, ha csónakba ülnek. A képet a szóvivőjük rajzolta, mert néhány napon belül két horgász is vízbe fulladt. A rajz megosztja az embereket, mindenesetre egy nap alatt, több mint százezren látták.

 

Lali kis híján a Velencei-tóba fullad

Lali reggel nagyon lelkes volt a vízimentő tanfolyam miatt. El is utazott Nikivel együtt a Velencei-tóhoz, azonban Laller már az úszás szintfelmérőnél megbukott.

ÉNB Lali:

Velence Mitch Buchannon-je, ÉNB Lali bevetette magát a Velencei-tóba, de sajnos hamar kiderült, hogy a sorozat sztárja nem vízimentőnek született. Laller már az első feladatnál elbukott, ugyanis a hínárok és a kagylók annyira összezavarták, hogy kis híján a tóba fulladt. Bár Lalika nagyon haragudott az oktatóra, a bukás után a fejébe vette, hogy Nikivel együtt a Velencei-tavon marad, és más munka után néz.
 

Előző rész (2017. augusztus 15.)

Rolandot idegesíti Andor, aki folyton be van állva, és bulit rendez az albérletben. Lali reggel lelkes, mert ma indul a vízimentő tanfolyama a Velencei-tavon. Karola megcsalja Szilárdot Dani apjával.

Lali vízimentő karrierje hamar kudarcba fullad

Lali reggel nagyon lelkes volt a vízimentő tanfolyam miatt, azonban a Velencei-tavon hamar kiderült, hogy Lali nem vízimentőnek született...

Következő rész (2017. augusztus 15.)

Rolandot idegesíti Andor, aki folyton be van állva, és bulit rendez az albérletben. Lali reggel lelkes, mert ma indul a vízimentő tanfolyama a Velencei-tavon. Karola megcsalja Szilárdot Dani apjával.

Lali kimenti fuldokló rajongóját a vízből

Miután Lali megbántja rajongóját, észreveszi, hogy Mancika fuldoklik a vízben. Miután hősiesen kimenti a lányt, a vízimentős elhinti, milyen tehetséges vízimentő lehetne belőle, Laller pedig elhatározza, hogy elvégzi a tanfolyamot.

Lali legnagyobb örömére Niki visszaköltözik Budapestre!

Lali számára jól kezdődött a nap, ugyanis Niki beállított az albérletbe...

Eszmétletlenül lebegett a vízen a nő

Vízibicikli-kölcsönzős és vízimentős mentett életet közösen csütörtök délután Balatonmáriafürdőn. Egy 50 éves, értelmi fogyatékos német nő segítségére siettek, aki ruhában, eszméletlenül lebegett a víz felszínén. Vízibiciklivel mentek érte, és együtt vitték ki a partra. A mentők egy órán át küzdöttek a nő életéért, végül sikerült újraéleszteni.

Laci újraértelmezte az újraélesztést

Kati az újraélesztést is megtanította a három vízimentő tanoncnak, azonban Laci egészen mást cisnált, mint amit kellett volna... Dorka kárára!

Gyuri szimulálásból csillagos ötöst kapna!

Kati a kezébe veszi az irányítást, és Gyurit, Szifont és Lacit felkészíti a vízimentésre, azonban már az első mozdulatok kikészítik a falu fociedzőjét...

Így segítenek a fuldoklónak


szerző:
2015.05.13. 18:25
Így segítenek a fuldoklónak

Egyesek rosszul mérik fel a képességeiket, mások nem foglalkoznak a viharjelzéssel. Legtöbbször ilyen esetekben riasztják a vízirendészeket a Velencei-tavon. A tóból tavaly nyáron 68, a Balatonból pedig 141 embert mentettek ki. A mentőszolgálat tisztje szerint, ha valaki nem gyakorlott a mentésben, óvatosan próbáljon meg segíteni, ha bajba jutottat lát.

Szentgyörgyi Rómeó vízi mentőnek állt

Szentgyörgyi Rómeó vízi mentőnek állt, sőt még egy cápával is összetűzésbe keveredett. A nem mindennapi karib-tengeri kalandról mesélt nálunk!

Nem keresik tovább a Rábában eltűnt fiút

A 15 éves fiú vízitúra közben tűnt el még kedd este.

Éles bevetésen a vízimentők új hajója

A katasztrófavédelem 15 millió forintos felajánlásával a szezon végéig dolgozhat a Balatonon a hajó.

Munkába állhat a legmodernebb mentőhajó

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság 15 millió forintot adott. Ebből a szezon végéig dolgozhat a Rupert hajó.

Jégről mentési gyakorlat a Balatonon

A Balaton jege sok helyen vékony, de a hétvégével jönnek a korcsolyázók. A vízimentők felkészültek az esetleges balesetekre.

Egész nap mentettek a Balatonon


szerző:
2010.07.24. 21:07
Egész nap mentettek a Balatonon

Főként meggondolatlan vitorlázók, szörfösök és fürdőzők kerültek bajba a viharos szélben.

Pénteken még biztos marad a hőségriasztás

A rekkenő hőség után hidegfront érkezik, de a szakemberek szerint az is legalább olyan veszélyes.

Tragédiák sokasága az orosz kánikulában

Egy nap alatt hetvenegyen fulladtak bele tavakba és folyókba Oroszországban.

Tengernyi munkát hoz a balatoni vihar

Stégen rekedt horgászok, homokpadon akadt vitorláson rekedt emberek kértek segítséget.

Ellepi a vízimentőket a munka


szerző:
2010.07.08. 18:38
Ellepi a vízimentőket a munka

Egyre több a vízbefulladás a Balatonnál. Két nap alatt ketten haltak meg.

Vége a vízimentő-szezonnak


szerző:
2009.10.03. 11:44
Szigeten rekedtek az ítéletidőben

Az Abádszalókon kempingező fiatalokat a vízimentők vitték ki a partra.

Kevesebb haláleset a Körösökön

A gyulai vízimentők a balesetek elkerülésére számos előadást tartottak a fiataloknak.

Családi tragédia a Balatonon


szerző:
2009.05.24. 08:22
Családi tragédia a Balatonon

Már csak holtan találták meg a vízimentők azt a férfit, aki családjával együtt kajakkal borult a vízbe Siófok közelében.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való