KERESÉS search-close

víz alatt

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "víz alatt"

Istenes Bence a víz mélyén mutatta be a mai játékot!

Az a törzs győz, amelyik több pontot szerez a merüléses játékban! Pontokat úgy gyűjthetnek a csapatok, ha színes zsákokat hoznak fel a víz mélyéről, és minél mélyebbre úsznak, annál több pontot szerezhetnek!

Ájulásból és öklendezésből sem volt hiány a fiúk párbajozása során

A fiúk párbajban mérték össze az erejüket: kötélhúzás, tormaevés és levegővisszatartás várt rájuk. Az, hogy kivel és milyen párbajnemben versenyeznek a srácok, a lányokon múlt. Nézd meg, hogy kinek törték össze mind a három életet jelentő dinnyéjét, és ki lett a legjobb!

Még vannak vízben álló házak

Három nappal a vihar után még mindig vízben áll több ház Balatonmáriafürdőn, az egyik legalacsonyabban fekvő tóparti településen. Csordultig tele a Balaton, és hiába működik napok óta teljes kapacitással a siófoki zsilip, a vízszint még mindig jóval a szabályozási maximum felett van.

Bence vs. Berci - Ki bírja tovább a fullasztó tartályban?

Istenes Bence és hű társa, Berci kipróbálták a Holtak Szigetén felállított egyik kegyetlen játékot. A két srác a fullasztó tartályba dugva a fejét párbajozott, ám egyikőjük tovább bírta a víz alatt. Mit gondolsz, kinek fogyott el előbb a levegője? Nézd ma este 18:55-től a Survivort!

Áradások három kontinensen

Európában most Franciaországban okoz jelentős károkat az özönvíz. Víz alatt van az Egyesült Államokban Texas egy része. Ázsiában Kína középső részén is súlyos a helyzet.

Panaszkodnak a gazdák a belvíz miatt

Dolgoznának a gazdák, de esélyünk sincs arra, hogy a földekre menjenek. Az RTL Híradónak nyilatkozó termelő szerint tehetetlenek a belvíz ellen. A rengeteg csapadék ugyanis nem folyik el a földekről, a környező árkok is színig teltek. Az országban már 39 ezer hektár van víz alatt. Ahol nem a belvíz, ott az árvíz fenyeget. Ipolytarnócon 9 család attól retteg, mikor kell újból elhagyniuk otthonukat.

Fókusz 14-09-15


szerző:
2014.09.15. 18:00
Fókusz 14-09-15

Fókusz: Megőrültek értük - Honnan érkezett a versenyre Jonathán, Szabó Ricsi és Júlia? Az X Faktor legnagyobb pillanatai. Víz alatt az ország - Járhatatlan utak, elárasztott falvak a hétvégi esőzésektől. Normális jelenség vagy már a klímaváltozás következményei mindez? „Zaklatnak minket” - Kamera elé ált a Soroksáron meggyilkolt asszony férje. Azt mondja, elviselhetetlen számukra már az állandó rendőri jelenlét.

Tojásvadászat a víz alatt


szerző:
2011.04.24. 17:37
Tojásvadászat a víz alatt

Egy floridai férfi a boltja előtti tengerparton természetbarát színekkel díszített tojásokat rejtett el a korallzátonyok homokjában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való