KERESÉS search-close

vérteszt

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vérteszt"

Sokat várnak az új vérteszttől

Igazi áttörés lehet a szakemberek szerint a daganatok gyógyításában az a vérteszt, amit amerikai kutatók fejlesztettek ki. A vizsgálattal egy egyszerű vérvétellel lehetne megállapítani valakiről, hogy van-e daganatos betegsége.

Öt tünet, ami a depresszióra utalhat

A depresszió sokakat érintő probléma, azonban erről a lelki eredetű betegségről a legtöbben csak hallgatnak. Az emberek szégyellik, és csak elenyésző százalékuk megy szakemberhez. Dr. Tóth felfedi a betegség 5 leginkább árulkodó tünetét, melyekre mindenképp fokozott figyelmet kell fordítani.
 

Fél Kettő 11-06-03


szerző:
2011.06.03. 14:20
Fél Kettő 11-06-03

Mentorok - Min változtatnának a következő X-Faktorban? Vendégünk Nagy Feró és Geszti Péter. Vérteszt - Egy eljárással a közeljövőben már a várható életkort is meg lehet majd jósolni. Oszama rejtekhelyén - Pakisztánban járt az RTL riportere, vendégünk Novák András.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való