KERESÉS search-close

véleménynyilvánítás

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "véleménynyilvánítás"

Elmarasztalták az államtitkárt

Jogszerűtlenül nyilvánított politikai véleményt az Igazságügyi Minisztérium államtitkára, amikor a Nemzeti Választási Bizottság elnökének írt levélben kifogásolta, hogy nem függesztették fel Czeglédy Csaba mentelmi jogát - mondta ki a Választási Bizottság. A DK képviselőjelöltjét költségvetési csalással vádolták. A DK szerint a Fidesz már teljesen természetesnek tartja, hogy beleszólhat független intézmények működésébe.

Nem jelenti fel támadóját, és nem is haragszik rá

Ezt mondta az RTL Híradónak az a nő, aki szombaton sípszóval igyekezett megzavarni Orbán Viktor beszédét Tusnádfürdőn. A közönségből többen rátámadtak, egy fotós a hajánál fogva földre rántotta, végül kivezették a rendezvényről. Ladó Andrea azt mondja, számított atrocitásra, mert szerinte már Tusnádfürdőn sem tűrik az ellenvéleményt. A nővel készült hosszabb interjút itt találja.

Kifütyülte Orbánt, hajánál fogva rántottak a földre

A hajánál fogva rántottak földre egy nőt, aki fütyülni próbált Orbán Viktor tusványosi beszéde alatt. Az erdélyi származású fiatal később azt mondta, a paksi bővítéshez kapott orosz hitel és a városligeti fakivágások ellen akart tiltakozni. Végül egy biztonsági őr hátra csavarta a kezét és kivezette. A Fidesz frakcióvezetője szerint a nő csak provokálni akart, a szervezőket hiába kerestük.
 

Plakátfestők: „Csak véleményt nyilvánítottak”

Mégsem bűncselekmény a plakátfestés a főügyészség szerint – ez derül ki a levélből, amit azok a szegedi aktivisták kaptak, akiket januárban első fogon rongálásért ítélt el a szegedi bíróság. 2015-ben festették le a kormány bevándorlásról szóló nemzeti konzultációs plakátjait. A másodfokon eljáró főügyészség szerint a plakátfestés véleménynyilvánítás, így az nem bűncselekmény.

Nem bosszú, átszervezés?

Szót emelt a szabad véleménynyilvánítás mellett, ezért elbocsátották a munkahelyéről. Ezt állítja Híradónknak egy jogász, akit az Antall József tudásközponttól rúgtak ki. Az állami támogatásból működő intézet vezetője két hete a budapesti olimpiával kapcsolatban már figyelmeztette kollégáit, lehet véleményük, de azt ne vállalják nyilvánosan.

RTL II: Kormány kampánya véleménynyilvánítás

Nem jogsértő a kormány népszavazási plakátkampánya – ezt állapította meg a Kúria jogerős döntésében. Ezzel helybenhagyták a Nemzeti Választási Bizottság korábbi állásfoglalását. A legfőbb bírói testület szerint a kormány mostani, menekültügyi plakátjai nem tényeket állítanak, hanem mint fogalmaznak - legfeljebb orientálnak, így pedig nem is nevezhető valótlannak a plakátok tartalma.  Nemény András, az MSZP alelnöke magánszemélyként fordult a bizottsághoz. Egyebek mellett azért, mert úgy látja: a kormány valótlanságokat állít és nem egyértelmű megállapításokra jut a menekültekről.

Kommentek, trollok, balhék, felelősök

Az internet és a véleményszabadság, ami mindenképpen érték. Ön olvas kommenteket a neten? Komolyan veszi őket? Ír is? Mit? Miért? Véleményt, ellenvéleményt, esetleg jól esik önnek, hogy következmény nélkül bárkinek majdnem bármit odamondhat? Meglehet fizetnek önnek azért, hogy kommentekkel támogassa a kormányt vagy valamelyik ellenzéki pártot? Arról már kezdünk valamit sejteni, hogy miért és mennyiben felelős egy kiadó a weboldalain olvasható kommentekért. De mi a teendője egy kiadónak, hogy ne kelljen bíróságokra járkálnia?

PÁSZTORY DÓRA: Kiáll Hosszú Katinka mellett

Pásztory Dóra parasportoló szerint a fejlődésnek nincs alkalmatlan ideje. Ezért egyetért és támogatja Hosszú Katinkát abban, hogy kiálljon a véleménye mellett.

Az állásunkba kerülhet egy közösségi poszt?

Pest megye egyes részein a tűzoltóknak kötelezettséget kellett vállalniuk, hogy nem nyilvánítanak véleményt egyes közösségi oldalakon. A Lánglovagok Egyesület emiatt panaszt tett. Az ügy kapcsán meghívtuk az egyesület elnökét és Kelkó Tamás hr-szakértőt.

Megütötték az M1 műsorvezetőjét Balatonfüreden

Borsa Miklóst szombaton támadták meg, azt kérdezték tőle, hogy ő mondja-e a híreket, majd ütni kezdték, és azt kiabálták: "most hazudj". A műsorvezető az arcán sérült meg, a támadás után a veszprémi kórházban látták el.

Reggeli - Csak csajok 12-06-29

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való