KERESÉS search-close

végrendelet

32 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "végrendelet"

Adri utolsó üzenete: „Hajrá Zsuzsu, tedd oda magad!”

Adri a kiesése után még üzenhetett minden villalakónak. Nemcsak Rolinak vallott be egy nagyon meglepő dolgot, de azt is leírta, hogy kinek szurkol. Egykori versenytársai pedig nem hagyták válasz nélkül a levelét.

Reni végrendelete miatt Greg sírógörcsöt kapott

A Párbaj másnapján a villalakók levelet kaptak. Zsuzsu olvasta fel Reni utolsó sorait, a végrendeletében ugyanis mindenkinek üzent valamit.

Vivi végrendelete mindenkit kiakasztott

Egy utolsó üzenetben még Vivi is „szólhatott” a villalakókhoz, akik nemcsak azt tudták meg, kire hagyta a szuperképességét, de még egy kis meglepetést is kaptak Vivitől.

Itt a Drága örökösök első előzetese!

Új magyar sorozat indul hamarosan az RTL Klub műsorán! Premier január 1-jén 18:50-től, majd január 2-től minden hétköznap 18:50-től! Még több információ ide kattintva!

Bécy megdöbbentő végrendeletet írt

Reggel Bécy azt javasolta Gáboréknak, hogy hagyjanak fel az ellenségeskedéssel, elvégre Tamás legénybúcsúja miatt vannak itt. Felajánlotta, hogy elviszi Tamást és Gábort egy motorcsónakos kirándulása egy tengeri barlangba, Lalit pedig a szállodában hagyta azzal a feladattal, hogy készítse elő a nagy esti partit a lakosztályában, és lássa vendégül a modell-lányokat. Bécy-nek azonban titokban az volt a terve, hogy a barlangban hagyja pár órára Tamást és Gábort, hogy megleckéztesse őket a tegnapi viselkedésükért.

Ki, mit, kire - sztárok végrendelete

Kire hagyja Pintér Tenya a lovait, vagy épp Nagy Feró a rádió múzeumát? És vajon ki az, aki a Story Extrát sem hagyná üres kézzel, ha történne vele valamit?

Végrendeletet írt félelmében Karola

Végéhez közeledik a telenovella: pénteken minden titokra fény derül! Már a mai epizódban is sorfordító történések várhatók, például Karola felkeresi az Erdész lányok mostohaapját, Bélát, hogy a műtétje előtt végrendelkezzen, amit persze senkinek sem árul el…

Kim Kardashian furcsa végrendelete

Bár még egyáltalán nem mutatja az öregedés jeleit Kim Kardashian, harmadik gyermeke világrajövetele után úgy döntött, végrendeletet ír. A dokumentumban külön passzust szentelt annak, hogy ha bekövetkezik a legrosszabb, ő akkor is tökéletesen szeretne kinézni.

Közel a megegyezés!


szerző:
2017.07.25. 18:00
Közel a megegyezés!

Idén januárban hunyt el Klapka György, örökösei azonban csak mostanra tudtak megegyezni a hagyatékáról. Az üzletember végrendeletét márciusban hallgatták meg először gyerekei és unokái. Általános megdöbbenésre egyik fiát teljesen kizárta örökségéből, másikat pedig DNS –tesztre kötelezte. Ennek ellenére nem alakultak ki ellentétek a vagyon miatt, Sandy pedig azt mondta, a héten véglegesíthetik, ki mennyit kap a milliárdokra rúgó összegből. 

A végrendelet nem függ össze a halállal!

Böröcz Helgával a végrendelkezés fontosságáról és az ezzel kapcsolatos tévhitekről bezsélgettünk. Kinek érdemes végrendeletet írni? Milyen a jó végrendelet? Kit illethet meg a végrendelet? Most minden kiderül!

Előző rész (2017. április 28.)

Kristóf nem tud megbékélni az apja végrendeletével. Vajon kibékül-e Vilmos és László egymással? Vajon hogy alakul Bandi és Renáta közös „biznisze”? Liza viselkedése aggodalomra ad okot.

Következő rész (2017. április 28.)

Kristóf nem tud megbékélni az apja végrendeletével. Vajon kibékül-e Vilmos és László egymással? Vajon hogy alakul Bandi és Renáta közös „biznisze”? Liza viselkedése aggodalomra ad okot.

Gyász és végrendelet a Barátok köztben

Ezen a napon, hat évvel ezelőtt Berényi Claudia szörnyű tragédián ment keresztül. Sok év után végre talált egy férfit, aki mellett megtalálta a szerelmet, a barátságot, a hű társat. Minden szépen alakult addig, míg a boldogságban úszó nő, holtan találta Valtert, a kedvesét. A végrendeletben pedig döbbenetes dologra kérte Claudiát az elhunyt férfi.

ByeAlex végrendelkezett?


szerző:
2017.01.10. 12:22
ByeAlex végrendelkezett?

Az X-Faktor mentora igazi egyéniség, így biztos, hogy sokan nem is csodálkoznak a „döntésén”, amit tegnap tudatott rajongóival.

Sanya végrendelete meglepte a farmereket?

Gábor már a Párbaj előtt pedzegette, hogy neki mindenképpen nyert ügye van, bárki is térjen vissza győztesként a nyolcadik megmérettetésről. Sanya levele megérkezett, Cintia pedig felolvasta, viszont a benne rejlő végrendelkezés - ami a Heti Gazda személyét illeti - nem aratott osztatlan sikert...

Meglepetés és döbbenet - ezt okozta Dia végrendelete

Az utolsó kieső levele nem várt fordulatot hozott a Farmon. Dia azt rebesgette, hogy Dórit teszi meg Heti Gazdának, Cintia viszont azt állította, ő  nem tudott semmit távozó barátnője szándékairól.

Attila élvezte Dóri kényeztetését


szerző:
2016.04.27. 19:55
Attila élvezte Dóri kényeztetését

Heni azt hitte, rosszat tesz ezzel a srácoknak, de azzal nem számolt, hogy lesz olyan, aki kifejezetten élvezni fogja ezeket a feladatokat is. Attila már-már imádta Dóri kényeztetését.

Semmi nyoma Prince végrendeletének!

Csütörtökön lesz egy hete, hogy holtan találták a pop hercegét minnesotai otthonában. Temetése titokban, családja és barátai körében történt, hamvait Minneapolis egyik külső kerületében helyezték örök nyugalomra. A gyász még nem ért persze véget, de máris súlyos kérdések merültek fel a Prince örökségével kapcsolatban.

Heni pokollá teszi a farmerlegények életét?

A Párbajon alulmaradt játékos keze a kerítésen túlról is visszaér, mégpedig végrendeletével. Korábban tett ígéretei nem csak üres szavak voltak. A postás által kézbesített levelében feketén-fehéren leírta, mit vár el a farmerektől, és hogy kinek a feladata lesz ezt betartatni.

Heni bosszútállna végrendeletével


szerző:
2016.04.23. 21:35
Heni bosszútállna végrendeletével

A lányok összedugták a fejüket, és megtervezték, mi álljon Heni végrendeletében, ha ő marad alul Sanyával szemben a Párbajon. Kellemes büntetésekre számíthatnak a fiúk, a gyengébbik nem képviselői pedig kiváltságos helyzetekre.

Polgármester csalhatott hamis végrendelettel

Vádat emelt az ügyészség az ellen a polgármester ellen, aki két társával megszerezett egy örökös nélkül maradt vízvári házat. A vád szerint a Dél-somogyi község vezetője a családsegítővel játszott össze. Megtudta, hogy az elhunytnak nincs hozzátartozója ezért, lefizetett egy másik férfit, hogy hamis végrendelettel szerezze meg a majdnem 5 millió forintos házat és több mint 13 millió forintos értékpapírjait.

 

Szexhiány és Zsu gyötri a villalakókat

Szegény villalakók, mintha nem lenne elég, hogy kínozza őket a kiéhezettség, a rafinált a végrendeletében csúnyán odaszúrt nekik.

Zsu utoljára odaszúrt, Fanni köpött

Talán nem volt még egy olyan villalakó a ValóVilág történetében, aki ennyi negatív érzelmet váltott volna ki a többiekből, és mivel ezzel maga Zsuzsa is tisztában volt, úgy gondolta, búcsúlevelében még egy lapáttal rátesz.

Ádám utolsó szavai mindenkit kihoztak a sodrából

Bár Ádám már nincs a Villában, utálói száma nem csökkent, sőt! A végrendelete mindenkinél kiverte a biztosítékot, főleg Fanninál, aki a lábszagának felhánytorgatása miatt hasonlóan elegánsan búcsúzott tőle.

Ádám utolsó szavaival mindenkit vérig sértett

A Párbaj vesztes végrendelete mindenkinél kiverte a biztosítékot. Maci sunyi, Zsu egy álnok kígyó, Robin egy nyálgép, Fanninak pedig nem csak nagy az egója, de még lábszaga is van.

Reni a végrendeletében utolsó csapást mért a többiekre

A keménykezű lány végrendeletében hátrahgyta szuperképességeit, melyeket kiesése után Macira és Dennisre hagyományozott. Persze azonnal parázs vitát váltott ki levele további részeivel, amellyel többek között Lacinál is kiverte a biztosítékot.

Dávid távollétében is nagy port kavart a Villában

A szimpátiaszavazás utolsó helyezettje ugyan már nem lakik a Villában, végrendeletében azonban kicsit odaszúrt Zsuzsának és Daninak is, tovább táplálva ezzel az irányukban már egyébként is meglévő ellenszenvet.

Dávid végrendelete szétszakítja Danit és Zsu-t?

Dávid végrendelete rendkívüli vihart kavart, olyat, amelyik még az addig rendkívül stabilnak tűnő Zsuzsa-Dani tengelyt is alapjaiban megrázta. Az mindenképpen elmondható, hogy Daninak nincs sok szerencséje a VV-ben, ha nőkről van szó.
 

Csala Zsuzsa végakarata a kabátzsebéből került elő

A halála után tíz hónappal temette el a család a színésznőt, aki 2014 februárjában hunyt el. A rokonok először azt hitték, hogy nem készült végrendelet, ezért egy cseppet sem volt egyszerű az örökösödés kérdése, ám a minap rejtélyes módon előkerült egy papír Zsuzsa végakaratáról.

Komár László kizárta fiat az örökségből

Komár László végrendeletétől hangos a magyar sajtó. Az énekes ugyanis kizárta fiát hagyatékából. Meghívott szakértőnkkel, Dr. Magyar Györggyel sorra vettük, hogy milyen jogi lépésekre számíthatunk Komár László örököseitől.

Gyerekeit követeli Jacko exfelesége

Deborah Rowe azt állítja, ő a vérszerinti anyja a popsztár két idősebb gyerekének, sajtóhírek szerint viszont csak béranya volt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való