KERESÉS search-close

változtatás

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "változtatás"

Ki, mit csinálna másképp?


szerző:
2018.03.22. 16:50
Ki, mit csinálna másképp?

Bizonyára Önökkel is előfordult már, hogy valamit másképp csinálnának az idő előrehaladtával, mint egykor. Hát akkor, időutazásra fel!

Mit teszel, ha valamit nem szeretsz magadon?

Mindenkinek van olyan testrésze, amivel nem elégedett, vagy amit megváltoztatna magán. Vajon a legdögösebb sztárcsajok, hogyan barátkoznak meg ezzel a problémával? Ez a nap kérdése.

 

Kamatmentes lesz a diákhitel 2

Kamatmentessé teszik a csak képzésre költhető "diákhitel 2-őt" októbertől. Jövő februártól pedig havi 70 ezer forintra emelik a "diákhitel 1" maximálisan felvehető összegét. A kormánydöntést a családügyi államtitkár jelentette be. Azt mondta, anyagi okból senki sem maradhat ki a felsőoktatásból. Azoktól, akik már elvégezték az egyetemet, és most törlesztenek, a munkáltatójuk átvállalhatja majd a részleteket.

BKK: Változtatnak-e a pótdíjon?

A Budapesti Közlekedési központnak változtatni kellene bírságolási szokásain a Demokratikus koalíció szerint, miután kiderült, hogy a második és harmadik kerületi bíróság kimondta: aránytalanul magas pótdíjat szab ki a cég a bliccelőkre. A döntésről az Index számolt be először. Egy 350 forintos buszjegy miatt 32 ezer forintot követelnek a bliccelőtől, ami 92-szeres pótdíjat jelent.

Attila új cicivel lepte meg szerelmét, de még van, amit átszabatna rajta

Patrícia azért csináltatta meg a melleit, hogy még jobban tetsszen szerelmének, Attila ugyanis imádja a plasztikázott lányokat, és szeretné belőle is kihozni az igazi cicamacát. A lányt négy hónappal ezelőtt műtötték, és nem tagadja, hogy a műtét utáni időszak nagyon nehéz volt. Bár Patrícia elégedett a külsejével, Attila kedvéért feltöltetné a száját, és a fenekét is kerekebbre műttetné, ugyanis ő mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy megfeleljen a szerelmének. De vajon Patrícia mit változtatna meg Attilán?

 

 

 

Mi történne, ha megváltoztathatnánk egy dolgot az életünkben?

Mi történne, ha egy dolgot megváltoztathatnánk életünkben? Vajon mi lenne az? Véleményvezéreinket kértük meg, valljanak színt a Story Extrának.

Hajni elfogadja, hogy Karesz suttyóként viselkedik

Karesz Hajni beszólása miatt elveszti a fogadást, a fiú pedig értetlenül áll a dolog előtt: Hajni közli, hogy ő csupán azt akarta, hogy Karesz ne úgy beszéljen vele, mint egy haverjával, hanem mint a barátnőjével...

Kevesebb lehet a tornaóra?


szerző:
2016.12.15. 18:23
Kevesebb lehet a tornaóra?

Átgondolja a mindennapos testnevelés iskolai szerepét az Emberi Erőforrások Minisztériuma - írta az Index. Az oktatási államtitkár szerdán jelentette be, bár szerinte továbbra is szükség van a mindennapos testnevelésre, átgondolják a feltételeket, lazulhat a tantárgy tartalma. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint a heti öt óra sok, a diákok fáradtak, ezt a PISA-teszt siralmas eredményei is jól mutatják. Az EMMI Híradónknak is elismerte, hogy valóban változtatnának, de a heti öt óra mindenképpen marad.

Mit változtattál volna meg a neveltetésedben?

Gyerekként óriási hatással vannak ránk szüleink, hiszen hatalmas szeretettel egyengetik fejlődésünket. Felnőtt fejjel mégis úgy gondolhatjuk, egy-két dolgot talán másképp csináltunk volna a helyükben. Te mit változtattál volna meg a neveltetésedben? - ezt kérdeztük a hazai hírességektől.

Az otthon is perelhetné az idősek gyerekeit

Akár a szociális otthon is beperelheti az idős emberek gyermekeit, hogy fizessék az eltartásukhoz szükséges összeget, ha arra nem elég a nyugdíjuk. Így változtatna a Polgári Törvénykönyvön a kormány. Az Alaptörvényben eddig is benne volt a szülőtartás kötelezettsége, de eddig csak a szülő perelhette be ezért a saját gyerekét.

Jövőre szigorodnak a jogosítványszerzés szabályai

Az alvás közbeni légzészavar is akadálya lehet a jogosítvány megszerzésének vagy meghosszabbításának egy új jogszabály szerint. Az intézkedés több százezer embert érinthet. Ez azt jelenti, hogy szigorúbb orvosi alkalmassági vizsgán kell megfelelnie annak, aki jogosítványt szeretne kapni, vagy meg akarja hosszabbítani a már meglévő engedélyét. Hogy pontosan mire terjed ki a változtatás és mire számítsanak az autósok arról Dr. Hantos Ádám, orvos-ügyvédet kérdeztük.

Bölcsődék lesznek a családi napközik

A kormány a bölcsődei férőhelyek hiánya miatt változtatna a mostani szabályozáson 2017-től. A családi bölcsik mellett bevezetnék a mini bölcsődéket és a munkahelyi bölcsődéket is.

Őszi lehangoltság, vagy depresszió?

Fáradtság, alvászavar, energiahiány, szorongás. Ezeket a tüneteket az ősz beköszöntével gyakrabban érezzük. Hogy miért vagyunk deprimáltabbak ebben az évszakban és mit tehetünk azért, hogy változtassunk ezen, abban Dr. Belső Nóra, pszichiáter volt a segítségünkre.
 

Kibővíti a kormány a GYED Extrát

Fél évvel a szülés után munkába állhatnak jövőre a kismamák, anélkül, hogy elveszítenék a gyerekük két éves koráig adható gyermekgondozási díjat. Novák Katalin családügyi államtitkár igazságosabb rendszerről beszélt, szerinte a döntés akár 500-600 ezer forint többletet is jelenthet egy dolgozni akaró édesanyának.

Anyagi okokból maradt a Vörös Hadsereg

Mennie kell a Vörös Hadseregnek, a jövőben nem hívhatják majd így a fő utcát egy Tolna megyei faluban. Csibrákon már évtizedek óta Vörös Hadsereg útjának hívják a településen átmenő főutat. Egy 2012-es törvény szerint azonban már nem lehetne ez a neve.

Változtathatnak az útdíj rendeleten

Nem volt túl olajozott a matricavásárlás az év első napjaiban, ráadásul egyre több fideszes politikus is bírálja az új matricarendszert. Hétfőn éppen Gulyás Gergely, a törvényalkotási bizottság elnöke fogalmazott meg kritikát.

Tilos ostort használni a lovin


szerző:
2014.11.01. 18:35
Tilos ostort használni a lovin

Tilos ütni a lovakat ezentúl a lóversenyeken - így döntött a Kincsem Nemzeti KFT frissen kinevezett ügyvezető igazgatója, így se ostort, se botot nem használhatnak a galopp és ügetőversenyeken a zsokék.

Szükséges a nőnek megváltoztatni a férfit?

Péterffy Lili szerint fontos kompromisszumot kötnünk bizonyos dolgokban és alkalmazkodni a másikhoz, Maranec Fruzsina azonban úgy véli nem szabad megváltoztatni párunkat.

Bővült a végtörlesztésre jogosultak névsora

Megváltoztatta a végtörlesztést szabályozó törvényt a Parlament. Eddig sokan kimaradtak a kedvezményes törlesztés lehetőségéből.

Rákóczi lett a Lágymányosi hídból

Rákóczi hídra változtatják a budapesti Lágymányosi híd elnevezését.

Fél Kettő 10-10-18


szerző:
2010.10.18. 14:40
Fél Kettő 10-10-18

Változtass! - A külső átalakulás oka a belső változás? 50 éve a színpadon az egyik kedvenc szomszédunk, Pásztor Erzsi. Hogyan látta a szombat estét a bennmaradó Szabó Mariann? A Fél Kettő vendége az X-Faktor versenyzője.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való