KERESÉS search-close

válogatás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "válogatás"

Top 6 - Anastacia személyi asszisztensének mondta magát, csak épp az énekesnő nem tudott róla

Elsőre még a mentorok is elhitték azt az elképesztő történetet, amit Ács Norbert előadott 2 éve az X-Faktor válogatásán. Bár a világsztár énekesnő sosem hallott róla, a srác azt állította, hogy ő Anastacia asszisztense. Norbert pechjére Anastacia éppen a Final Four kézilabda bajnokok ligája miatt Budapestre jött, így szembesítettük őt Norbi történetével.

Top 7 - A Párduc lányok, akiket ha akarnánk se tudnánk elfelejteni

Hogy a Párduclányok név honnan ered, az a mai napig nem derült ki. Az tény, hogy párban léptek színpadra, és mindketten nők, de inkább vinnyogó macskák néven kellett volna benevezniük 2013-as X-faktorba. A Párduclányoknak ráadásul nem ez volt az első fellépése az X-Faktorban, 2011-ben szántották fel először a színpadot. Akkor Ibolya énekelt, lánya, Margaréta pedig táncolt. Az sem volt jobb.

Top 4 - Hörcher László, a minden műsorban feltűnő botrányhős

Mindegy, hogy a műsort X-Faktornak, Hungary’s Got Talentnek, Csillag Születiknek ívják,  Hörcher László - vagy ahogy saját magát hívja:  a géppuskalábú celeb mindig feltűnik a válogatókon.

Ezek voltak a tehetségkutatók legmegdöbbentőbb válogatásai!

A Toplista csapata szerdai adásában feleleveníti a kappanhangú kalandorokat, messziről jött hantásokat és a hivatásos botránykeltőket is, akik hiába próbálták meggyőzni a zsűritagokat arról, hogy helyük van az élő show-kban!

Hiába a sok nehézség, Apollónia ennek ellenére is pozitívan áll az élethez!

A MIRELITE MIRSA Zrt. alkalmazottja, Apollónia évek óta dolgozik a cégnél. Balázs az első napon nála tanulta meg, hogyan kell kiválogatni a burgonyákat. A három gyermekes anyuka a közös munka során elárulta, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenie a mindennapokban. A teljes adást ITT tudod megnézni!

Top 10 - Picasso Branch: a banda, akiért megőrültek a lányok

A banda, amelyről a női szívek álmodtak, Kozsó pedig beteljesítette ezt az álmot. Hogy ez a brancs pontosan miért kapta a Picasso nevet, az rejtély, mindenesetre az biztos, hogy a fiúk jól festettek együtt. A banda válogatására 1999-ben közel ötezer fiú jelentkezett. Bár ezt senki sem mondta nekik, mégis sokan úgy gondolták: nem az énektudás az elsődleges szempont a tagok kiválasztásánál. A Picasso Branch srácai azonban nem csak jól néztek ki, de tényleg tudtak énekelni. Ezt még most, húsz évvel később is be tudják bizonyítani.

 

Opitz Barbi meglepte az új X-reménységeket

Két éve mutattuk be: elkezdődött. Már javában kereste a 2017-es X-Faktor csapata az év legjobb hangját szerte az országban, sőt a határokon túl is. Összesen 120 településen várták a jelentkezőket, és nem mentek üres kézzel. Orosházára például a 2016-os győztest, Opitz Barbarát is elvitték magukkal - meglepetésként.

Az utolsó válogatáson leesett az X-Faktor mentorainak az álla

Véget ért az X-Faktor válogatása, de az utolsó adás is tartogatott még rendkívül meglepő produkciókat. Például a kecskeméti Dynamic Duónak és az erdélyi USNK csapata produkciója láttán leesett a mentorok álla.

Itt a lehetőség, hogy te is Barátok közt legyél!

Még nem zárult le a válogatás, bárki bekerülhet a Barátok közt állandó szereplőgárdájába. A 20 éves sorozat szereplői is arra bátorítanak mindenkit, hogy aki az RTL kultikus sorozatához szeretne csatlakozni, az ne habozzon. A casting időpontja: szeptember 8-án, 10:00 óra; a 15 – 20 év közötti jelentkezőket várjuk. Szeptember 9-én 10:00 órakor pedig a 20 év feletti jelentkezőket várjuk. Helyszín: Média Center Campona, 1222, Bp. Nagytétényi út 29. Minden jelentkezőt megkérünk, hogy pontosan érkezzenek!

Kiss Ramóna imádja Puskás Peti humorát

Kezdetét vették az X-Faktor válogatók. Erről pedig Puskás Peti számolt be Instagram oldalán. Úgy tűnik továbbra is teljes az összhang a műsorvezető Kiss Ramóna, és a mentor között, hiszen ahogy azt Peti meg is jegyzi, Rami még mindig imádja a humorát.

X-Faktor 2018: Íme a meghallgatási helyszínek és időpontok listája!

Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatójának stábja az egész országot bejárja, hogy Téged is megtaláljon. Ne felejtsd el bevésni a naptáradba, hogy mikor és hol mutathatod meg, hogy benned is ott van az X! 

TOP8: Ha az Oscar-gáláért nem is, ezekért a ruhákért odáig voltunk!

Az idei filmes eseménytől nem igazán dobtuk hátra magunkat. Ettől függetlenül így is akadt bőven olyan részlet, amelyekben elmerülhettünk unatkozás közben. Ilyenek voltak a csodálatos ruhák is. Nézzük, a kedvenceinket!

Sosem látott casting fotók és videók sztárjainkról!

Pont egy évvel ezelőtt a Fókuszban eddig a nyilvánosság előtt ismeretlen videókat, fotókat láthattak a nézők, olyan legelső válogatásokról, castingokról, amelyeken a hírességeket alig lehet felismerni. Robert Pattinson, vagy Miley Cyrus alig hasonlít későbbi önmagára, de Kiss Ramóna, vagy Voksán Virág is sokat változott, amióta felfedezték. A notórius próbafelvételiző Lali pedig már éppen feladta, amikor az Éjjel-Nappal Budapestbe hívták.

Jöjjön 8 meglepő tény a Dr. Csontról!

Minden hétfő este 21:35-kor új epizódokkal jön a híres sorozat, mielőtt azonban ma este is elmerülnénk a nyomozásban Booth-szal és Brennannel, összegyűjtöttünk nektek pár izgalmas érdekességet a sorozatról.

A versenyzők a világ legerősebb paprikái közül válogattak

Egy óriási csípős pult várta a versenyzőket, amelyen a világ legdurvább paprikái pihentek. Édes, kellemesen pikáns és gyilkos alapanyagok is akadtak közöttük. Vajon az egyik legerősebbet, a skorpiót beválasztotta bárki is?
 

Best of: Ez történt az Anikó Show-ban a 18. héten!

Július 3-án új időszámítás vette kezdetét, ugyanis az Anikó Show-val visszatért az RTL Gold képernyőjére az egyik legnépszerűbb műfaj, a talk show. Elevenítsd fel velünk a 18. hét legjobb pillanatait, és ne feledd: minden hétköznap 17:00-tól Anikó Show az RTL Goldon!

Az Anikó Show-ban bármi megtörténhet!

Szerelem, megcsalás, dráma! Ezek voltak a talk show eddigi legemlékezetesebb pillanatai! Ne feledd, Anikó Show minden hétköznap 17 órától az RTL Goldon!

Best of: Ez történt az Anikó Show-ban a 15. héten!

Július 3-án új időszámítás vette kezdetét, ugyanis az Anikó Show-val visszatért az RTL Gold képernyőjére az egyik legnépszerűbb műfaj, a talk show. Elevenítsd fel velünk a 15. hét legjobb pillanatait, és ne feledd: minden hétköznap 17:00-tól Anikó Show az RTL Goldon!

Ezek voltak a Survivor legkeményebb pillanatai

Összegyűjtöttük azokat a pillanatokat a Survivorből, amikor a legdurvább megpróbáltatásokon kellett keresztülmennie a szigetlakóknak. Egy dolog biztos: szenvedésből nem volt hiány a túlélőshow-ban!

Best of: Ez történt az Anikó Show-ban a 14. héten!

Július 3-án új időszámítás vette kezdetét, ugyanis az Anikó Show-val visszatért az RTL Gold képernyőjére az egyik legnépszerűbb műfaj, a talk show. Elevenítsd fel velünk a 14. hét legjobb pillanatait, és ne feledd: minden hétköznap 17:00-tól Anikó Show az RTL Goldon!

Best of: Ez történt az Anikó Show-ban a 13. héten!

Július 3-án új időszámítás vette kezdetét, ugyanis az Anikó Show-val visszatért az RTL Gold képernyőjére az egyik legnépszerűbb műfaj, a talk show. Elevenítsd fel velünk a 13. hét legjobb pillanatait, és ne feledd: minden hétköznap 17:00-tól Anikó Show az RTL Goldon!

Fókusz 2017-09-25


szerző:
2017.09.25. 17:20

Story Extra 2017-09-25


szerző:
2017.09.25. 16:55
Best of: Ez történt az Anikó Show-ban a 12. héten!

Július 3-án új időszámítás vette kezdetét, ugyanis az Anikó Show-val visszatért az RTL Gold képernyőjére az egyik legnépszerűbb műfaj, a talk show. Elevenítsd fel velünk a 12. hét legjobb pillanatait, és ne feledd: minden hétköznap 17:00-tól Anikó Show az RTL Goldon!

Fókusz 2017-09-18


szerző:
2017.09.18. 17:20
Ha lemaradtál volna, gyere el a Barátok közt pótválogatójára!

Ne keseredj el, ha lecsúsztál volna a híres sorozat szereplőválogatójáról! Itt vannak az újabb időpontok!

Fókusz Plusz 2017-05-13


szerző:
2017.05.13. 18:50
Milyen alapanyagokat tennél Kati kosarába?

Bea Katit hátráltatta, aki emiatt nem mehetett le a piactérre, sőt: a többiek válogatták neki össze az alapanyagokat! Vajon mit szólt az ajándékokhoz?

VÁLOGATÁS: Opitz Barbi szívesörömest beállt a casting csapatba

"Aki elindul a műsorban, nagyon sok élménnyel tud gazdagodni. Sokat lehet fejlődni, sok barátot lehet szerezni" - mondta a legutóbbi X-Faktor győztes énekes, aki most Orosházán segített az új tehetségek kiválasztásában.

Opitz Barbi volt a meglepetés az X-Faktor válogatáson

Elkezdődött. Már javában keresi a 2017-es X-Faktor csapata az év legjobb hangját szerte az országban, sőt a határokon túl is. Összesen 120 településen várják a jelentkezőket, és nem mennek üres kézzel. Orosházára például a tavalyi győztest, Opitz Barbarát is elvitték magukkal - meglepetésként.

Liza:

Mióta véget ért az X-Faktor, Lizával nagyot fordult a világ. Felköltözött Pestre, a Margaret Island előzenekaraként járja az országot, illetve az X-Faktor szerkesztőségében dolgozik. Liza sok vidéki meghallgatáson részt vesz, és azon van, hogy minél több tehetséget felfedezzen!

Erős egyéniségeket keresnek a Survivorbe!

Elképesztően sok a jelentkező a Survivorre, közülük mutatunk most néhány karaktert, akik akár egy cápával is harcba szállnának! A műsor kreatív producere pedig elárul néhány érdekességet a Survivor kapcsán!

Imádod a sci-fi mozikat? Most összeszedtünk tízet, amit nem hagyhatsz ki!

Szeretsz kalandozni, ráadásul az űrben? Imádod az idegen lényeket, a fikciós történeteket és a lenyűgöző látványvilágot? Akkor a sci-fik neked valók. Nézzük, miből érdemes szemezgetni.

Sztárok, akik majdnem meghaltak forgatás közben

Van, akinek egy verekedős jelenet, van, akinek fulladás és van, akinek egy lenge öltözet került majdnem az életébe. Egy biztos, filmsztárjaink élete nem csak játék és mese. Összegyűjtöttünk nektek 5 színészt, akik majdnem az életükkel fizettek egy-egy, azóta már híressé vált jelenetért.

Zsófika elsöprő sikert arat egy újabb castingon

Barbit azzal lepi meg Zalán, hogy Zsófit meghívták egy gyerekmodell castingra. Bár Barbi tudja, hogy Sári ellenezné, mégis elhatározza, hogy elviszi a kislányt.

X-Faktor: Út a döntőig

Az X-Faktor fináléjába egy szem lány jutott, Opitz Barbinak van tehát esélye arra, hogy az eddigi győzelmi arányt 3:2 ről 3:3-ra szépítse. Mármint ami nemek arányát illeti. Mata Ricsi tudott élni a második eséllyel és most ő is a győzelem kapujában toporog, ahogy a háború elől, Ukrajnából menekült Dmitrij is.

5 lélekmelengető film a hideg téli estékre!

Nincs is jobb annál, mint mikor egy hosszú nap után megpihenve bekuckózzuk magunkat a takaró alá és a forró tea és nasi mellé megtaláljuk a tökéletes filmet. Azt a filmet, ami kikapcsol, ellazít és elrepít egy másik világba, ahol a kalandé és a szerelemé a főszerep. Íme, 5 nem mindennapi alkotás, ami garantáltan felmelegíti a lelked!

Íme, a Star Wars filmek hét legikonikusabb gonosza

Valljuk be, keresve se találna az ember fia jobb filmet arra, hogy negatív karaktereket gyűjtsön. Az egyelőre hét részből álló sorozatnak köszönhetjük ugyanis minden idők legemlékezetesebb gonosztevőit. Mutatjuk kik szerintünk a legelvetemültebbek!

Story Extra 2016-10-21


szerző:
2016.10.21. 16:55
Ezt látnod kell! - A Való Világ történetének legdurvább pillanatai

Volt, hogy sírtunk, volt, hogy nevettünk, de egy biztos: a tizennégy éve elinduló Való Világ rengeteg felejthetetlen pillanatot okozott. Most összegyűjtöttünk nektek néhányat a legmaradandóbbakból.

A plázacicáktól a kigyúrt alakokig mindenki ott volt a ValóVilág válogatásán!

A VV nyertesek elit klubjába sokan szeretnének bekerülni. VV Szabolcstól VV Robinig eddig 7 alkalommal vitt mindent a győztes!  És hamarosan újra indul minden idők leghíresebb valóságshowja. ValóVilág, powered by Big Brother, minden eddiginél nagyobb a kihívás! A válogatás már elkezdődött, és mi is ott voltunk!

Fókusz 2016-06-20


szerző:
2016.06.20. 18:55
Figyelem! Szerepelhetsz a Barátok köztben!

Magyarország legsikeresebb sorozata felvételt hirdet, ha megfelelsz a szabályoknak, és szeretnél belevágni életed legnagyobb kalandja, azaz szerepelni, ne habozz! Jelentkezz! 

ISTENES BENCE:

Hatalmas tömeg, buli, táncosok, konfetti és sok-sok X-Faktor tábla. Így indult az első válogató a 2016-os X-Faktorban. Óriási taps és ujjongás fogadta a megfiatalodott mentorcsapatot, akikről Istenes Bencének is megvan a véleménye.

Gordon nem bízta a véletlenre a kukta-válogatást

Bennetek lenne elég bátorság ahhoz, hogy jelentkezzetek kis kuktának Gordon konyhájába? Rengetegen voltak, akik ezt megtették, azonban lehetséges, hogy páran jobban tették volna, ha bele se kezdenek. Amikor előtted köpik ki az ételt... nem lehet túlzottan kellemes.

Köztük van 2016, az új X-Faktor?

Az X-Faktor nyílt napján kerestük azokat az énekeseket, akikben ott rejtőzhet az a bizonyos X. Íme az eredmény...

Sírva nevetős korképek: 5 magyar film, amit látnod kell!

Pofátlan irónia, könnyfakasztó humor, szívbemarkoló korrajzok. Összeválogattunk néhány magyar filmet, melyek mondatai szállóigévé váltak, és egy generáció nőtt fel rajtuk.

Filmcsokrok teasütemény mellé

A szkeccsfilm olyan, mint egy nyáresti fröccs a teraszon, vagy mint a kakaó tetején a tejszínhab. Mindez a film nyelvén. Flört a műfajokkal, mely, ha nyitottak vagyunk az újra, garantáltan elrabolja a szívünk.

Dokumentumfilmek, amiket mindenképpen látnod kell

Ha dokumentumfilmről van szó, sajnos sokunk fejében az unalmas, lassú tempójú okatatófilmek jellenek meg. Ez azonban csak a műfaj egy részére igaz. Íme 5 fantasztikus dokumentumfilm, ami megváltoztathatja a világról alkotott képedet. Szerintünk ezek a legjobbak.

Új négylábú szereplő a Barátok köztben

Ritka alkalom, hogy nem a Barátok Közt készítői, hanem Önök választhatták ki az ország legnépszerűbb sorozatának legújabb szereplőjét! Ráadásul egy csúnyasági verseny legjobbjai között kellett dönteni, a győztes pedig meg sem állt Vili bácsi kapujáig.

Mutatjuk a legdurvább esküvői fotókat!

Azt mondja, hogy egy esküvőről csak sablonfotókat lehet készíteni? Nézze meg ezeket a képeket, és megváltozik a véleménye. 

Íme, a Hungary's Got Talent kimaradt jelenetei!

Volt itt vetkőzés, pohár evés és többször majdnem a színpad is felgyulladt. Hét héten keresztül több száz önjelölt tehetség próbálta bebizonyítania Hungary’s Got Talentben, hogy neki bizony ott a helye produkciójával a hazai művészvilágban, sokan azonban végül nem kerülhettek képernyőre.

Mit csináljunk, ha válogatós a gyerek?

Minden szülő rémálma, amikor a gyerek nem eszik rendesen. Az anyuka hiába készíti el szépen az ételt, esetleg terít meg hozzá étvágygerjesztően, a gyerek csak fújja ki az ételt, meg tologatja és húzza a száját. Klausmann Viktorral és Cziglán Karolinával utánajártunk, hogy mit kezdhet a szülő egy finnyás gyerekkel.

Csuja Imre: „Csodákat láttunk”

A színművész mesélt a tehetségkutató eddigi válogatóiról, majd felköszöntöttük születésnapja alkalmából. De Szerednyey Béla is vendégünk volt, akit munkájáról és családjáról kérdeztünk. Nagy Ricsi pedig elmondta, hogyan öltözik a nyári hőségben. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Hungary's Got Talent: válogató embertelen hőségben

A Hungary’s Got Talent válogatóin az embertelen hőséggel is meg kellett küzdenie azoknak, akik hosszú órákon át vártak a sorukra abban a reményben, hogy életük nagy lehetőségének kapujához közelítenek. Az X-Faktor győztes Kocsis Tibor szerint olyan ez, mint egy edzőtábor, bírni kell a gyűrődést minden körülmények között. Volt, aki kiborult, más barátokat és új ihletet is gyűjtött amíg eljutott a színpadig. Fehér István riportja.

Hungary's Got Talent: izzasztó helyzet a válogatón

Hetek óta keresi az RTL és a négy zsűritag az ország legsokoldalúbb tehetségeit, gőzerővel zajlik a Hungary’s Got Talent című műsor válogatója. Az elszánt indulók kedvét a hőség sem szegte, volt, aki legyezővel, volt, aki sok folyadékkal hűsítette magát. Fehér István riportja.

Hungary's Got Talent: az első válogatás!

Hétvégén elkezdődtek - az RTL Klub-on ősszel induló tehetségkutató showműsora,- a Hungary’s Got Talent meghallgatásai. A mezőny már most nagyon változatos és izgalmas.  Forgó Viktor riportja.

Akik bejutottak a Táborba


szerző:
2014.09.30. 18:23
Akik bejutottak a Táborba

Az X-Faktor válogatásán továbbjutott versenyzőknek szombaton és vasárnap a Táborban kell majd bizonyítaniuk, és az már most látszik, hogy sem nekik, sem a mentoroknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen a mezőny talán soha nem volt még ennyire erős.

 

Nagy Ricsi nem adta fel az álmait

Tavaly Tóth Gabi küldte el a tizennyolc éves fiút az élő show küszöbén, aki idén megerősödve tért vissza, és szeretné, ha ezúttal sokkal tovább menetelhetne, mint 2013-ban.

Reflektor 14-09-22


szerző:
2014.09.23. 00:00
Reflektor 14-09-22

Reflektor: Trokán Nóra világsztárokkal bulizott. Nevetésben nem volt hiány az X-Faktorban.

X-MULATÓS: Először volt ilyen produkció az X-Faktorban

MC Attika és Sir Round lazán vették az X-Faktor válogatását. Úgy voltak vele, hogy ők csak jól akarják érezni magukat. Fellépésük azonban sokkal jobban sült el a vártnál.

 

X-Faktor: tehetségek, akik könnyeket csaltak a mentorok szemébe

1 millió 800 ezer nézőnek aranyozta be Jonathán a szürke, zuhogó esős estéjét szombaton. A mélyen vallásos fiú volt az első az X-Faktor második válogatásán, amikor a mentorok meghatódtak.   

 

Botrány tört ki az X-Faktor válogatásán

Hörcher László ordibált, ledobta a színpadra a mikrofont, kiviharzott, majd visszajött és durván sértegette a mentorokat.

Fókusz 14-09-08


szerző:
2014.09.08. 18:00
Fókusz 14-09-08

Fókusz: Ezek megőrültek? - Kifektették a mentorokat és saját magukat is. Jönnek az X-Faktor legvakmerőbb produkciói! Veszélyes játék? - Rúzs, lábgyanta, alapozó a gyerekek kezében. És kislányok, akik már óvodába is teljes sminkben érkeznek. Botrány a koncerten - A világsztár saját biztonsági embereire támadt Budapesten. Lloyd Banks kínos balhéja a látványos bemutató után.

Szombattól újra X-Faktor!


szerző:
2014.09.02. 14:00
Szombattól újra X-Faktor!

Szeptember 6-án este fél 8-kor startol az X-Faktor 2014-es évada! AZ RTL Klub mentorasztalánál idén Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert mellett Amerikából a műsor idejére hazatérő Little G Weevil blueszenész foglal helyet. A műsorvezető Istenes Bence lesz, aki először vezet majd egyedül szombati egész estés show-t.

Péntektől péntekig 13-12-27

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-12-20

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-12-13

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-12-06

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-11-29

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-11-22

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-11-15

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-11-08

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-11-01

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-10-25

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Fókusz 13-10-22


szerző:
2013.10.22. 19:45
Fókusz 13-10-22

Fókusz: Nagy a tét - Fura fazonok a ValóVilág-válogatón. Az egykori döntősök most a leendő Villalakókat faggatták. Hogy csinálja? - Nemrég egy autót, most egy buszt tüntetett el. Jonathan az x-faktorosokat is csőbe húzta. Sztárszerelem - Először áll kamera elé Nagy Sándor és az X-Faktor korábbi döntőse, Gubik Petra. A vallomás a Fókuszban!

Péntektől péntekig 13-10-18

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-10-11

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-10-04

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-09-27

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-09-20

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-09-13

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Fókusz 13-09-09


szerző:
2013.09.09. 19:45
Fókusz 13-09-09

Fókusz: Újratöltve - Jól vizsgáztak az X-Faktor új mentorai, bemutatjuk az idei széria legelső felfedezettjeit. Nagy találkozás - Puskás Ferenc özvegye 57 év után köszönhette meg megmentőjének, hogy segített neki átjutni a határon. Megrázó tragédia - Megszólal a győri kosárlabdacsapat kapitánya, aki szintén ott volt a buszon. Megdöbbentő vallomás!

X-győztesek, akik a saját álmukat élik

Vajon ki lehet az új Vastag Csaba, vagy Oláh Gergő? Már az első válogatón kitűnhet -e a sokezres tömegből? Az X-Faktor már a Fókusz Pluszban elkezdődik, utána pedig ki tudja, kiknek kezdődik új fejezet az életében.

Péntektől péntekig 13-09-06

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

A 2013-as X-Faktor legnagyobb meglepetése

Oláh Gergő újra a mentorok előtt. Nyugodjon meg minden versenyző, Gergő nem hajt idén ismét a győzelemre. Karancslapujtő aranytorka mindössze meglepni jött mentorapját és az új ítészeket.

Péntektől péntekig 13-08-30

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-08-23

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-08-16

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-08-09

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-08-02

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-07-26

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-07-19

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-07-12

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-07-05

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-06-28

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-06-21

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Péntektől péntekig 13-06-14

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való