KERESÉS search-close

vállalkozó

65 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vállalkozó"

Moldován András: „Most megijesztettél! Akkor velem sem lennél elégedett mint befektető?”

Az örökké elégedetlen vállalkozó még a Cápákkal sem lenne elégedett a közös munka során? Részletek hétfőn 21:40-től az RTL Klubon!

Mégsem engedik ki a villanyszerelők megölésével gyanúsított vállalkozót

Hiába várta családja, nem mehetett haza a két villanyszerelő megölésével gyanúsított vállalkozó. Bár hétfőn a bíróság úgy döntött, hogy letartóztatását megszüntetik és bűnügyi felügyeletbe kerül, vagyis nem hagyhatja el otthonát, csütörtökön másodfokon a döntést megváltoztatták.

 

„Nekem ebben benne van mindenem!” - A Cápákon áll vagy bukik, hogyan alakul a vállalkozó élete!

A Flywear szemüvegek megálmodója mindenét feláldozta a vállalkozás érdekében! Részletek hétfőn 21:40-től a Cápák között következő részében!

Tippek a cápáktól! Ezekre figyelj, ha vállalkozni szeretnél!

A kezdő vállalkozók sokszor mind ugyanabba a hibába futnak bele. A Cápák között befektetői elárulták, hogy mik ezek, és hogyan lehet kivédeni őket!

Eltűnt az építtető a család nehezen összespórolt millióival

A szülők és nagyszülők hosszú éveken át spóroltak, hogy László megvehesse első lakását, egy új építésűt Nyíregyházán. Átadták az előleget a vállalkozónak és vártak, de szinte még egy kapavágás sem történt. Végül az építtető belement, hogy visszaadja az előleget, de mindez csak ígéret maradt…

Szenzációs új műsor az RTL Klubon  - Próbára teszed magad a mélyvízben?

A következő napokban valódi nagyragadozók költöznek a képernyőre. Olyan emberek, akiktől eddig távol állt a média, a nyilvánosság, akik csendben üzleteltek és a háttérben mozgatták a szálakat. Most azonban vállalják a szereplést, hogy láthassuk, hogyan gondolkodnak, hogyan kötnek üzletet.

Egy építkezés buktatói

Beckerék nemrég költöztek új házba három gyerekükkel Halásztelken. Szép házban laknak, szép kerttel, de van némi szépséghiba. A fűtés nem megy 17 fok felé és villany sincs, csak a szomszédok jóvoltából. És a fő gond: a tulajdonviszonyok se rendezettek, szóval a család patthelyzetbe került. Várják a banktól az utolsó hitelrészletet, de az addig nem jön, amíg nincsenek meg a közművek. Az építtető viszont addig nem viszi be a közműveket, amíg a család ki nem fizet mindent. De a történet még ennél is súlyosabb!

Visszafoglalta az általa üzemeltetett éttermet

Visszafoglalta az általa üzemeltetett éttermet az a vállalkozó, akivel egy elszámolási vita miatt szerződést bontott a vendéglátóhely tulajdonosa, az ELMŰ. Hadnagy Csaba több mint egy éven át működtette az egyik fővárosi sporttelepen található éttermet, aztán szerződést bontottak vele és a hely üzemeltetését másra bízták. A bíróság azonban másodfokon a vállalkozónak adott igazat, így kedden este a munkatársaival elbarikádozta magát az étteremben. Az ELMŰ perre megy, mert az üzemeltető szerintük nem tartotta be a szerződését.

RTLII Híradó 2018-01-19


szerző:
2018.01.19. 21:30
A kerítés miatt bukhatja a pénzt

A határkerítés építése miatt bukhatja el a házát – ezt állítja Híradónknak egy vállalkozó. A második, úgynevezett okoskerítésre 28,4 milliárd forintot költött a kormány tavasszal, a munkával sok alvállalkozót is megbíztak. A híradónknak nyilatkozó sándorfalvi férfi azt állítja, csaknem 96 milliós munkát végzett el, de 60 milliót nem kapott meg.

Mészáros cége építheti a vasutat

75 milliárd forintos vasúti felújításban vesz részt Mészáros Lőrinc cége. Az R-Kord nevű vállalkozás árbevétele 2014 óta több mint a tízszeresére emelkedett. A céget egy évvel korábban vette meg a felcsúti fideszes polgármester. A szocialisták szerint a kormány ugyanazt a receptet alkalmazza, csak Simicska Lajos nevét Mészáros Lőrincére cserélték. A kormány hétfőn nem válaszolt az ügyben feltett kérdésünkre, de korábban Orbán Viktor visszautasította, hogy a hozzájuk közel álló vállalkozóknak kedveznének.

Vizoviczki hét év börtönt kapott

7 év börtönre és 600 millió forintos vagyonelkobzásra ítélték Vizoviczki Lászlót! A szórakozóhelyeiről ismert budapesti vállalkozót és 33 társát egymilliárd forintos csalással vádolták. Vizoviczki az eljárás alatt végig tagadott, még az utolsó szó jogán elmondott tíz órás beszédében is a vádirat pontjait cáfolta tételesen. Most még nem kell börtönbe mennie. Az ítélet nem jogerős, a védők fellebeztek és az ügyészség is súlyosbítást kért.

Fókusz 2017-04-20


szerző:
2017.04.20. 17:25
31. rész - Segítség, a saját családom árul el!

Egy ház, ami nem készül el időben. Ungváriék az anyóshoz költöznek, aki pokollá teszi az életüket. A család széthullik, az építkezésből pedig tragédia lesz.

Mindent belepett a por


szerző:
2017.01.02. 18:47
Mindent belepett a por

Balhé a bontáson. Elzavarta egy vállalkozó a 168 óra újságíróját, amikor felvette, hogy belepi a por a környéket egy józsefvárosi épület bontásakor. Mindez december 30-án történt. A vállalkozó korábban azzal szerepelt a hírekben, hogy pofonvágott egy idős nőt, aki a kerület fideszes polgármestere ellen tüntetett. A férfi híradónak telefonon először azt mondta: szabályos volt a bontás, néhány órával később már azt állította: nem az övé a bontást végző cég, csak véletlenül járt arra.

Életfogytiglan a kegyetlen gyilkosságért

Eldurvult az elszámolási vita, és nagyon sajnálja a történteket. Ezt mondta az utolsó szó jogán a szegedi tábalbíróságon az a szolnoki férfi, aki még 2013. májusában négy lövéssel meggyilkolt egy helyi vállalkozót, feleségére pedig egy viperával támadt rá. Az asszony még időben kiugrott az ablakon és elmenekült, férje azonnal belehalt a támadásba. A gyilkost még aznap elkapták a rendőrök, a Szegedi Ítélőtábla jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte, legkorábban 30 év múlva szabadulhat.

Vele ölette volna meg feleségét és gyerekeit

Zsivány gyerek vagyok, de nem ölök embert. Ezt mondta Híradónknak a férfi, akit – állítása szerint egy soproni vállalkozó volt feleségének megölésére akart felbérelni. A 43 éves férjet az ügyészség nemrég vádolta meg, emberölés előkészületével. A bérgyilkosságra felkért férfi maga jelentkezett Híradónknál. Azt mondta először csak pénzbehajtásnak hitte az egészet.

FÉNYŰZŐ: Ilyen házat épített magának az áfa-csalásból meggazdagodott vállalkozó

Olcsó kínai lámpákkal kereskedett, de csak papíron. Miközben a Szlovákiában vámoltatott árut többször is eladták, a lámpák végig egy Balaton környéki  raktárban porosodtak. A vállalkozó társaival 470 millió forint áfát csalt el. A luxusvillát lefoglalták. A nyomozás vádemelési javaslattal most zárult le, az ügy részleteit megnézhetik a 18 órakor kezdődő Híradóban.

Stadler és a gólkirály


szerző:
2016.06.06. 19:15
Stadler és a gólkirály

Huszonkétezres stadionjával jóval megelőzte korát, az egykor milliárdos Stadler József konzervekért és élelmiszerért vásárolt játékosokat és sikercsapatot épített a kilencvenes években. A Fókusz végigkövette a vállalkozó börtönéveit, és most is ott voltunk, amikor egy súlyos betegség után előttünk találkozott egykori sztár játékosával.

A robbanás után hiába várják a kártérítést

Hiába várnak arra, hogy valaki kifizesse a 2 millió forintos kárukat - erről panaszkodott Híradónknak az az idős házaspár, akinek szomszédja magára robbantotta a házát Bősárkányban. Az eset másfél éve történt, a házaspár otthona is megrongálódott. Biztosításuk nem volt, a robbantó időközben meghalt, így nincs, akin behajtsák az újjáépítés költségét. Aminek egy részével még ők is tartoznak egy vállalkozónak.

Házat is építettek a bebetonozott holttestre

Több köbméternyi törmelék alatt, egy pincében, bebetonozva találták meg annak a vállalkozónak a holttestét, akinek megölésével többek között egy dunaújvárosi önkormányzati képviselőt gyanúsítnak. A vállalkozó még 2013. május 1-jén tűnt el, a rendőrök gyanúja szerint aznap ölték meg a saját házában. A nyomait nagyon alaposan próbálták eltüntetni. Egy házrész épült arra a területre, ahová a férfit korábban bebetonozták.

Előzetesben a fideszes politikus


szerző:
2016.02.12. 18:00
Előzetesben a fideszes politikus

Gyilkossággal gyanúsítanak egy politikust. Gál Roland dunaújvárosi képviselőt és társát előzetes letartóztatásba helyezték. A nyomozás egy 2013-ban eltűnt dunaföldvári vállalkozó ügyében indult újra.

10 milliót kaphat, aki feladja állami állását

Akár 10 millió forinttal is támogatná az állam azokat a közalkalmazottakat, akik maguk mondanak fel és vállalják, hogy hosszú ideig nem vállalnak állami munkát. Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, a több milliós támogatás akkor jár, ha a dolgozó később vállalkozó lesz.

Így buliztak egykor a kormányzati politikusok

Nem csak politikusokat, jól menő menedzsereket is kitermelt magából a Fidelitas - ezt mondta híradónk kérdésére a kormánypárt ifjúsági szervezetének egykori alelnöke. Csepreghy Nándor is szerepel azokon az évekkel ezelőtti fotókon, amelyeket a 444.hu közölt. A képeken feltűnő emberek közül többen azóta kormányzati pozícióban dolgoznak. Csepreghy Nándor szerint természetes, hogy lehetőséget kaptak a kormánytól. Az ellenzéki Együttnél azt mondják, az a probléma, hogy a Fidesz kormányközeli vállalkozókat is képez.

A külügyminiszter barátja, akihez dőlnek az állami megbízások

Kuna Tibor, ha úgy vesszük, lehetne ma Magyarországon a sikeres vállalkozó mintaképe. Néhány éves cégei egyre több megbízást kapnak, egyre növekednek és egyre több bevételt termelnek. Kuna Tibor a politikából indult, mindig a Fidesz környékén mozgott, és jóbarátja Szijjártó Péter külügyminiszternek, akit a Fidelitasból ismer. Kuna cégei igen jól szerepelnek az állami megbízások és közbeszerzések között, ezekből már milliárdokat keresett. És Kuna Tibor arról is mesélt, hogyan élte meg, amikor háború robbant ki Orbán Viktor és Simicska Lajos között.

Klapka György egészségére a felesége vigyáz

Az üzletember rendszeresen megszegi az orvosi utasításokat, ezért Mária próbálja kordában tartani. A vállalkozó azt mondja, hogy a családja mellett a munkája tartja életben, úgyhogy azután sem tud és akar lassítani, hogy szívpanaszai miatt pacemakert kapott.

Váltottak, hogy legyen idejük a gyerekükre

Saját vállalkozás a korábbi munkahely helyett. Édesanyák, akik gyermekeikért úgy döntöttek, inkább váltanak, mert a mindennapos feszített tempó mellett nem jutott elég idejük a családjukra. Ezt mutatja majd be a Moments365 fotókiállítás, amelyhez több lelkes édesanyáról készítettek portrét. A cél, hogy a vállalkozóvá vált anyák egy olyan közösséget hozzanak létre, ahol megoszthatják egymással tapasztalataikat és terveiket.

Házon kívül 15-06-03


szerző:
2015.06.03. 23:20
Házon kívül 15-06-03

Házon kívül: Garancsi - Sokat keresett tavaly a miniszterelnök túrapartnere. Az utolsó órában - Kilenc hónapja nem kap kezelést egy rákos beteg. Átértékeled? - Odamondanak a fogyatékkal élők.

Siófoki gyilkosság: vádemelést javasolnak

Lezárták a siófoki rablógyilkosság nyomozását, a rendőrség vádemelést javasol a három gyanúsított ellen. Tavaly augusztusban egy siófoki vállalkozót öltek meg. Vascsővel verték agyon, saját kertjében, hogy megszerezzék a nála lévő pénzt.

Szemtelenül sokat keresnek és nők

Sikeres vállalkozók, egyikük egy miskolci panellakásból indult, közgazdász lett, tanácsadóként bejárta a világot és ma egy óra alatt keres annyit, mint első havi fizetése volt. Másikuk Budapesten, később Bécsben is bevezetett egy új irodatípust, az úgynevezett co-working-et. Karriert csináltak, fiatalok, szemtelenül sokat keresnek és nők.

100 milliót zsaroltak ki a vállalkozóból

Emberrablással vádolják azt a férfit, akit a rendőrök fogtak el Miskolcon. A férfit első fokon tavaly januárban elítélték, de mivel nem kezdte meg előzetes letartóztatását, a Debreceni Ítélőtábla elfogatóparancsot adott ki ellene. Azzal vádolják, hogy egy helyi vállalkozó volt élettársának kérésére társaival először kirabolták, majd saját lakásában fogva tartották a vállalkozót, és arra kényszerítették, hogy a bankból 100 millió forintot vegyen fel.

Teljesül az álmuk: vehetnek egy új autót

Írisz néhány napja még arról mesélt Híradónknak, hogy férjével gyűjtik a kupakokat, hogy az azokért kapott pénzből autót vásároljanak. Csütörtökön egy vállalkozó el is vitte tőlük az eddig összegyűlt mintegy másfél tonnányit. Ekkor jött a meglepetés: a férfi nemcsak a kupakokért kapott csaknem 100 ezer forintot adta át Írisznek, hanem még ugyanennyivel kiegészítette az összeget.

Előzetes: Öt kiló TNT-vel robbantották fel a vállalkozót

Csaknem öt kiló TNT-vel robbantották fel Boros Tamás vállalkozót, az alvilág egyik ismert alakját a budapesti Aranykéz utcában még 16 évvel ezelőtt - ez derül ki a most elkészült vádiratból. Részletek 6 órakor az RTL Híradóban.

Paradicsomlében úszott Amszterdam

Az Oroszország ellen bevezetett szankciók miatt több helyi vállalkozó nem tudta eladni a terményét, ezért inkább paradicsomdobó versenyt rendeztek.

Turistaparadicsom a legszegényebb magyar település

A kicsi, magyar faluba egyszer csak jótevő érkezett. A holland vállalkozónak a fejébe vette, hogy a helyiekkel együtt földi paradicsommá változtatja a települést. Ahol se vezetékes ivóvíz, se térerő, se munka nem volt eddig.

Stadler József már csak árnyéka önmagának

A juhászból lett dúsgazdag vállalkozó, majd az abból lett adócsaló elítélt ma árnyéka önmagának. Újabb ötéves börtönbüntetéséből még hátra lett volna néhány hónap, de a 65 éves férfi állapota annyira leromlott, hogy kiengedték, édesanyja várta őt haza.

Hogyan lehet egy jó ötlettel a csúcsra jutni?

Magyarország milliárdos üzletembereit látogattuk meg. A leggazdagabb magyarok TOP 150 listáján szereplőket. Gyártulajdonosok, bankárok, kereskedők, számítógépes guruk világába kísérjük most el Önöket. Oda, ahová még egy 2 milliárdos lottónyereménnyel sem lehet bekerülni.

Házon kívül 12-04-04


szerző:
2012.04.04. 23:10
Házon kívül 12-04-04

Házon kívül: Félmilliárdos adomány a tehetős vállalkozótól. Mi hajtotta a hidegvérű gyilkost? Zenészek, akiknek van véleményük.

Hajsza a pénzéért, amiért megdolgozott

Egy iskola felújításán dolgozott a villanyszerelő, el is végezte, amit kértek tőle, de mégsem jut hozzá a pénzéhez. A fridzsider üres, a számlákat már nem tudja fizetni, és a kocsiját is lefoglalták. Végigjártuk vele a történet összes szereplőjét!

Újra börtönbe kerülhet Tasnádi

Szombaton megint rács mögé kerülhet Tasnádi Péter. A gyanú szerint két és fél millió forintot próbált kizsarolni egy vállalkozótól.

Házon kívül 11-09-20


szerző:
2011.09.20. 23:15
Házon kívül 11-09-20

Házon kívül: Van, akinek LCD-tévére kellett, és van, aki ebből fizette ki a villanyszámlát. Egy a közös bennük: a felvett hitel többszörösét fizették vissza a kiemelkedően magas THM-ek miatt. Mivel jár, ha a kormány 30 százalékban maximálja a THM-eket? Honnan szerez majd pénzt, aki igazán rászorul? - Tünde boltot nyitott, Dénes disznókat vett, Anita pedig zöldségeket árul. Elindult a szegények bankjaként ismert Kiútprogram, amely azokat hitelezi, akiket páros lábbal rúgnának ki a bankokból. Mire jutottak a kezdő, de lelkes vállalkozók?

A tulajdonos orra előtt törtek be

Fegyverrel rabolt ki három, kommandósnak öltözött férfi egy balatonfüredi vállalkozót.

Pénzükért demonstráltak


szerző:
2011.06.03. 19:40
Pénzükért demonstráltak

Vállalkozók tüntettek Szombathelyen egy szennyvíztelep avatásánál.

Csődbe viheti a lassan érkező állami pénz

Már az üzemét is le kellett állítania egy százhalombattai vállalkozónak, mert több mint egy éve nem kapja meg az államtól a neki járó pénzt.

Eurómilliókat nyúlt le az elfogott vállalkozó

Egyik ügyvédjénél fogták el azt a soproni vállalkozót, akit 8 millió eurós sikkasztással gyanúsítanak.

A kormány kikényszerítené a béremeléseket

Azt kérik, hogy akinek csökkent a bére, jelentse be a kormány által felállított bizottságnak.

Demján: kényszerhelyzetben volt a kormány

Demján Sándor szerint elkerülhetetlenek a különadók és a nyugdíjpénztári átalakítás a gazdasági növekedéshez.

30 ezren tüntettek az ukrán adóreform ellen

Az ukrán parlament előtt 30 ezres tömeg gyűlt össze, hogy tiltakozzon az új adótörvénykönyv ellen.

Csődtől rettegnek a devecseri vállalkozók

Attól tartanak az élelmiszeriparban dolgozók, hogy a jövőben senki nem akar majd tőlük vásárolni.

Se gáz, se meleg víz a középiskolában

Nem fizették ki az árát, leszerelte a kazánt a beszerelő cég egy nagykőrösi középiskolában.

Vesztegető ellenőrökön kattant a bilincs

Egy el nem készült útról szóló igazolás kiállítását ajánlotta fel egy útépítő cég vezetőjének két műszaki ellenőr.

Jön az új Széchenyi Terv!


szerző:
2010.07.28. 17:52
Jön az új Széchenyi Terv!

Az új Széchenyi terv legfontosabb pontjai: lakástámogatás, egészségipar, megújuló energiák.

Stadler ismét hűvösre kerülhet?


szerző:
2010.07.21. 20:14
Stadler ismét hűvösre kerülhet?

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség vádat emelt az ismert vállalkozó és két társa ellen, mert 151 millió forint értékben könyveltek el fiktív számlákat.

Ismét börtönbe kerülhet Stadler

Különös visszaesőként, folytatólagosan elkövetett adócsalás miatt emeltek vádat ellene.

Bank a mélyszegénységben élőknek

A program lényege az, hogy a kis összegű hitelekkel a szegények önmagukat tudják kirángatni kilátástalan helyzetükből.

Megmutatta magát a rejtett kamerás vállalkozó

Kiállt a sajtó elé, és nyilvánosságra hozta nevét az a vállalkozó, akinek felvételeit az utóbbi napokban többször is láthatták.

Tízmilliót gyűjtöttek a szegény gyerekeknek

Tízmillió forintot gyűjtöttek jótékony vállalatvezetők a szegény gyerekek hétvégi étkeztetésére Hódmezővásárhelyen.

300 milliós hitelcsalást lepleztek le

Három építési vállalkozót és két műszaki ellenőrt vett őrizetbe a Veszprém megyei rendőrség.

Mi lesz a balatoni munkavállalókkal?

A vállalkozók szerint, ha beindul a szezon, az új elektronikus bevallás miatt sok lesz az adminisztráció.

Vagyonadó: ma van az első bevallási határidő

Három vagyontárgy típust, a légi, a vízi és a nagy teljesítményű személygépkocsikat terheli.

2000-szer büntették meg a parkolóőrök

Minden idők legmagasabb parkolási bírságát törölte el a Fővárosi Bíróság.

Fűtenek már a fehérvári lakásokban

A mérőórákat a gyártó céggel hitelesítteti és átvizsgáltatja az önkormányzat.

Csak realizált bevétel után kelljen adózni!

Ezt szeretné elérni a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége. Az elmaradt fizetések miatt szerintük már sok cég ment csődbe.

Sokaknak nőhet a terhelése


szerző:
2009.07.24. 07:56
Kisvállalkozók a multik árnyékában

Miért kapnak több támogatást a multik a kis- és középvállalkozásoknál?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való