KERESÉS search-close

vágatlanul

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vágatlanul"

VÁGATLANUL: Rúzsa Magdit sokan a kismamaságról faggatják

Nemrég közösségi oldalán jelentette be Rúzsa Magdi, hogy 2020-ig már csak egyetlen budapesti koncertje lesz. A Story Extra stábja ott volt a Budapest Parkban, ahol Magdi a koncert előtt elárulta, hogy igazak-e a találgatások azzal kapcsolatban, hogy visszavonulásának oka a várandósság.

EXKLUZÍV: teljes interjú az új amerikai nagykövettel

A magyar kormánynak akart üzenni azzal, hogy megérkezése után a CEU-ra látogatott - ezt mondta az RTL Híradónak az új amerikai nagykövet. David Cornstein szerint a Trump-kormány figyelemmel kíséri az egyetem sorsát, szerinte a magyar kabinetnek minél hamarabb alá kellene írnia az egyetem fennmaradását garantáló megállapodást. Az új nagykövet határozott és erőskezű vezetőnek nevezte Orbán Viktort, a miniszterelnök washingtoni látogatásáról azonban szerinte nincs döntés.

Vágatlan - Beszélgetés Rudolf Péter

Rudolf Péter színész, rendező imádja a sportokat, a mai napig, amikor csak teheti, rúgja a bőrt. Persze az sem mellékes, hogy nagypapája profi futballista volt, dédnagyapja pedig színész, rendező. A nagypapával való misztikus élményéről is mesél a vágatlan Portréban.

Vágatlanul Török Ferenccel


szerző:
2018.02.12. 01:30
Vágatlanul Török Ferenccel

Török Ferenc elképesztő és hihetetlen történetekről számol be, melyek mind közelebb vitték őt ahhoz, hogy az 1945 című filmet létrehozza, amelyben nemcsak a fekete-fehér képalkotás, hanem a komplex téralkotás is lenyűgöző, a zseniálisan válogatott színészgárdáról nem is beszélve. A rendező arról is mesél, hogy vajon mi a közös az első vizsgafilmjében, a Moszkva tér című alkotásában, és az 1945-ben.

Vágó Piros elmesélte élete legcikibb sztoriját

Vágó Pirost profi rádiósként nehéz kizökkenteni komfortzónájából. Váratlan látogatásunkkal, és szokatlan kérdéseinkkel azonban sikerült kicsit meglepnünk: megtudtuk, mi volt eddigi legjobb döntése, melyik világsztárral találkozna legszívesebben, és élete legcikibb sztoriját is elmesélte.

ALLERGIÁS LÁNY: több sebből vérzik a történet?

Egy brit producer három évvel ezelőtt allergiás sokkot kapott egy magyar étteremben. A szülők most újra nyilvánosságra hozták egy amerikai műsorban lányuk történetét, a Fókusz stábja pedig felkereste azt a szemtanút, aki újraélesztette a lányt, valamint az étterem tulajdonosával is beszéltünk, akik egyedül csak a mi stábunknak adtak interjút.

A teljes adást ITT nézheti meg!

EXKLUZÍV: Oszter Sándor reagált az őt ért vádakra

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, Oszter Sándor vízi életteret készül létrehozni birtokán, állítása szerint ehhez minden engedélye meg is van. Már csak a víz hiányzik. Nem csak neki, hanem a diósjenői horgászoknak is, akik azt állítják, Oszter munkálatai miatt apad a helyi tó.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Story Extra: Így él egy popikon!

Pont egy évvel ezelőtt, a Story Extra Vágatlanul rovatában egy igazi legendát ismerhettek meg közelebbről a nézők. Csepregi Évához kopogtatott be a stáb, váratlanul, aki lerántotta a leplet egy családi titokról, sőt még azt is elárulta, hogy anno melyik zenekar törte a legtöbb borsot a Neoton Família orra alá.

A Story-gála házigazdája Fördős Zé volt

A Story-gála házigazdája Fördős Zé volt. Nézzék meg miket kérdezett tőle riporterünk, Fruzsi és hogy miben zavarta meg…

A táncdalkirály otthona!


szerző:
2017.01.31. 17:25
A táncdalkirály otthona!

Ritkán látott fotók és felbecsülhetetlen értékű díjakat is mutatott nekünk Aradszky László. Kérdéseinkre adott válaszait vágatlanul mutatjuk!

Szerednyey Béla nem tréfál


szerző:
2016.11.29. 17:25
Szerednyey Béla nem tréfál

A színész éppen beéneklésre sietett, mi pedig elcsíptük néhány kérdés erejéig. Láthatóan a fellépésre koncentrált, hiszen már háromszor is színpadra szólították, de azért így is megtudtunk érdekességeket a vitorlázásról, a feleségéhez fűződő szoros viszonyáról és persze nem hagytuk ki a jól ismert Tréfis törpevetést sem.

Story Extra 2016-11-29


szerző:
2016.11.29. 17:25
15 kérdés váratlanul vágatlanul - Sebestyén Balázs

Mivel Sebestyén Balázs nekünk egyáltalán nem mondta azt, hogy gyertek át, ezért elcsíptük két Gyertek át! felvétel között. Balázs keményen állta a sarat és miközben válaszolt, még a kulisszák mögé és az öltözőjébe is bepillantást nyertünk.  Sőt, még arra is választ kaptunk, hogy mikor vallott utoljára szerelmet a feleségének, illetve az is kiderült, mennyire ismeri a kollégáit. 15 kérdés váratlanul vágatlanul - Sebestyén Balázs.

Story Extra 2016-11-24


szerző:
2016.11.24. 17:25
Váratlanul vágatlanul: Pumped Gabo

Biztosan sokakban felmerült már a kérdés, hogy vajon mit csinálhat kedvenc sztárja otthon, a négy fal között, vagy amikor senki nem látja. Legutóbb Pumped Gabónál jártunk, aki mos, főz, takarít, sőt még az agyát is karban tartja. 21 kérdés váratlanul vágatlanul. Pumped Gabo.

Niki Belucci lakásán jártunk


szerző:
2016.11.16. 17:25
Niki Belucci lakásán jártunk

A sokat utazó dj megosztotta velünk további útiterveit és fellépő ruháit is megszemlélhettük, ami között akad egészen extrém is. A magassarkú cipő pedig már elengedhetetlen kelléke a lemezlovas szettjének. De a legérdekesebb kinyilatkoztatása talán az, amit párjáról árult el a szőkeség.

Kiszel Tünde birodalma


szerző:
2016.11.07. 17:25
Kiszel Tünde birodalma

Bekukkantottunk Kiszel Tünde gardróbjába és a csodálatos kilátást is megcsodálhattuk otthonából. És azt is kiderítettük, hogy mi igaz azokból a pletykából, ami szerint romantikus szálak kötötték össze Sylvester Stallonéval.

Story Extra 2016-11-07


szerző:
2016.11.07. 16:55

Hány szerelme volt Dollynak?


szerző:
2016.08.24. 18:00
Hány szerelme volt Dollynak?

Fellépésük előtt leptük meg a Dolly Roll-t, és a zenekar énekesnőjét, Dolly-t bombáztuk kérdéseinkkel, aki még a színpadra lépés előtti készülődés közben is készséggel válaszolt. Például arra, hogy hány szerelme volt, milyen emléke kötődik egy bőregérhez, és hány lépést hajlandó megtenni smink nélkül. 

 Sztárek Andrea átlagos háziasszony életet él

A Barátok közt szigorú börtönpszichológusa a hétköznapokban átlagos háziasszony életet él. Sztárek Andreával stílusosan a piacon találkoztunk, és ott faggattuk a színésznőt. Andrea pedig magánéleti titkokat árult el nekünk, és még egy receptet is kaptunk bónuszként. Aztán végül még irigyeinek is üzent. Váratlanul, vágatlanul, Sztárek Andrea.

Janicsák Veca önvédelemre okította riporterünket

Janicsák Veca mindig nagyon igyekszik óvni a magánéletét, most azonban ajtót nyitott nekünk, megmutatta a lakását és bepillantást engedett hétköznapjaiba. A fiatal anyuka folyamatosan dolgozik és küzdősportot is űz. Kameráink előtt édesapjával való kapcsolatáról is beszélt.

Elázott a Farm izomembere


szerző:
2016.08.03. 18:00
Elázott a Farm izomembere

A Farm izomemberét otthonában leptük meg, vagyis jelenlegi lakhelyén, egy panzióban. Sanya lakását ugyanis elöntötte a víz, így költözni kényszerült. Ennek ellenére büszkén vezetett körbe minket ideiglenes otthonában, és bátran válaszolt még a legzavarbaejtőbb kérdéseinkre is!

Hogyan élne Czutor Zoli, ha nem lenne családja?

Czutor Zolit, a Belmondo együttes frontemberét váratlanul leptük meg budapesti lakásában. Megtudtuk, hogy bevállalna-e még egy 6. gyereket, és azt is, hogy hogyan élné az életét, ha egyáltalán nem lenne családja. Provokatív kérdésünk se hozta zavarba! Zoli még arra is választ adott, hogy a poligámiában, vagy a monogámiában hisz inkább.

Szandi első gyerekkora


szerző:
2016.07.20. 18:00
Szandi első gyerekkora

Az énekesnő az otthonában olyan helyiségbe is beengedte riporterünket, ahova eddig még nem mehetett kamera. Elárulta, hogyan pótolja a korai siker miatt kimaradt gyerekkorát a 13 évesen ismertté vált énekesnő. De, mi minden van még a házukban, ami miatt maximum csak a boltba kell kimozdulniuk? 16 kérdés váratlanul vágatlanul.

Férjhez megy-e idén Ladinek Judit?

Ladinek Judit megmutatta rumli szobájukat, ami egyszerre rögtön három funkcióval is bír. Valamint magassarkú gyűjteményét, amelyben akadnak olyan darabok, amelyeket ma már csak 5 percig képes a lábán viselni.

Story Extra 2016-07-14


szerző:
2016.07.14. 17:25
Kitől kapta Kovács Patrícia az első csókot?

Kovács Patrícia elárulta nekünk, hogy mivel tölti a nyarat. Nos, nem pihenéssel. De nem állt meg ennyinél, azt is kiszedtük belőle, hogy ki volt az a szerencsés, akivel életében először csókolózott.

Papp Szabit, a Supernem énekesét elkaptuk a backstage-ben

Levetkőzik ebéd közben, és furcsa tetoválást tervez egy testrészére. Ha ebből kellene kitalálni, hogy kiről van szó, nagyon furcsa lenne, ha ez bárkinek is sikerülne. Papp Szabit, a Supernem énekesét a Volt fesztiválon kaptuk el a backstage-ben, és jól kifaggattuk.

Badár Sándor: vasutasból lett humorista

Badár Sándor kiváló humorista, egykori vasutas, most rendbe teszi életrajzát. Mikor volt színész, mikor vasutas, és hogy pontosan mi áll a névjegykártyáján, ha egyáltalán van neki. Azt is elárulja, hogy vezet és hogy hogyan drukkolt focistáinknak az Eb alatt.

Klapka György elárulta mi a gazdagság receptje

Klapka György nem szereti maga körül a csillogást, ezért otthonában is mellőzi azt. Saját közegében kérdeztük mindenről, és azt is elárulja számára milyen a tökéletes nő.

Farkasházi Réka lerántotta a leplet legnagyobb vágyáról

Rékát óriási készülődés közepette, zenekari próbáján kaptuk el, ahol nemcsak a zenélésbe hallgathattunk bele, de érdekes titkokra is fény derült.

Aranyosi Petit saját telke rendezgetése közben kaptuk el

Bár váratlanul jelentünk meg, a humorista vette az akadályokat, a kérdés-zápor közepette pedig még a telkét is bejártuk!

Story Extra 2016-06-20


szerző:
2016.06.20. 17:25
Vajon Dopeman sarokba szorítható pár keresztkérdéssel?

A rappert próbáltuk kizökkenteni magabiztosságából. Hogy sikerült-e, azt döntsék el Önök! Elöljáróban annyit elárulhatunk, nem könnyű olyan témát találni, amire a nagyszájú fenegyerek nem szívesen válaszolna.

Nádai Anikó megmutatta frissen épült családi fészkét!

A Farm gyönyörű műsorvezetője Budapest melletti otthonukban vezetett körbe minket, igaz, még az álomház nincs kész! A beköltözés körüli munkák jelenleg is gőzerővel zajlanak, a kőműveseket is a fiatal anyuka irányítja.

Abaházi Csabán látszik a rutin!

Jól zengő hangját mindenki felismeri, a rádiós műsorvezető pedig még riporterünk alig-alig felismerhető fütyülését is be tudta azonosítani!

Szexi pózok és őszinte válaszok Kovács Dórival

Meglátogattuk az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplőjét. Kovács Dóri ma már DJ-ként és modellként keresi a kenyerét. A Story Extra egy fotózáson látogatta meg a lányt. Szexi pózok, őszinte válaszok. Váratlanul vágatlanul.

Vajon mi Koós János titka, hogy ilyen fiatalos?

De hogy csinálja? A legendás énekes otthonában fogadott minket és még azt is elárulta, mi az a három dolog, amin azonnal elsírja magát.

Tóth Andi éppen új klipjét forgatja

Sminkelés közben értük utol Andit, aki végigvezetett minket a forgatás helyszínén. A csinos énekes igazán beolvadt a western környezetbe, közben pedig még kérdéseinkre is válaszolt. Váratlanul vágatlanul.

Meglestük, hol készülnek Jolly slágerei!

A mulatós műfaj egyik mesteréhez, Jollyhoz kopogtunk be, aki otthonának minden szegletét megmutatta nekünk. kérdés váratlanul vágatlanul. Tarcsi Zoltán, azaz Jolly.

Barabás Évi megmutatta az otthonát

Jöjjön most a Fókusz műsorvezetője, akiről köztudott, hogy imádja a természetet és az állatokat. De vajon otthonában mennyire jelenik meg mindez? Ugye kíváncsiak, Évi hol tölti mindennapjait? Most megnézhetik.

Mészáros Dóri nem tagadja: még mindig a testéből él

Miért is tenné? Hiszen büszke alakjára, és nem véletlenül. Hamarosan önök is láthatják, hogy Mészáros Dóra bizony majd kicsattan, még az éjszakázások sem viselik meg. Váratlanul vágatlanul.

Miller Zoltánra a Madách színház öltözőjében törtünk rá

A sármos színész ritkán nyilatkozik magánéletéről, ennek ellenére mi kopogtattunk és kérdeztünk, Milu pedig meglepő módon, minden kérdésünkre kendőzetlen őszinteséggel válaszolt. Ismét kulisszatitkok.

Pokorny Liával kalandoztunk a kulisszák mögött

Magyarország egyik legkedveltebb színésznőjét, Pokorny Liát előadása előtt sikerült elkapnunk. Bekukkantottunk az öltözőjébe, megmutatta nekünk a jelmezét, a színpadot, válaszolt minden kérdésünkre, és még egy vérre menő kő-papír-olló harc is belefért. Hogy sikerült-e nyernie? Nézzük!

Mucsi Zoltán a tökéletes férfi!

Ezt a színész állította magáról, amikor a Story Extra stábja próba után kérdések özönét zúdította a színészre. Hogy miért gondolja így, mi az eredeti szakmája és mi utánozhatatlan egyéniségének titka, most elárulja.

Som-Balogh Edina ismét babát vár?

A Barátok közt színésznője a hétvégén rajtoló Sztár Gokart című műsor készítése miatt költözött a családjával egy szállodába, persze csak egy éjszakára. De kameránk elől ott sem volt menekvés. Jöttünk, kopogtattunk és kérdeztünk. Így most fény derül a titkokra, ugyanis a pletykák szerint Edina ismét gyermeket hord a szíve alatt.

Papadimitriu Athinát lakásfelújítás közben leptük meg

A színésznő elárulta, hogy egy görög embert a hazugsággal nagyon ki lehet hozni a sodrából, de kiderült az is, hogy bár jelenleg nincs hol főznie a felújítás miatt, imád a konyhában tevékenykedni.

Völgyesi Gabi: „Nálam nincsenek tabuk”

A két gyerekes anyuka nem csak énekesnőként, de jogászként is helytáll. Elárulta, hogy egyetemista korában takarítónőként dolgozott, a színpadon állva pedig többször elfelejtette már a dalszöveget.

DJ Seherezáde egy igazi háziasszony!

Ezúttal a dögös ex-villalakó otthonába kopogtunk be, akiről kiderült, hogy meglepően házias, megmutatta kedvenc helyét a lakásban és kiskori képeit is megnézhettük. 17 kérdés és egy kis teniszezés váratlanul vágatlanul.

Ha Csonka András egyszer elkezdi, nem lehet leállítani!

A színész szeret nagyon sokat beszélni, éppen ezért észnél kellett lennie a Story Extra stábjának, hogy a lakásában forgatott Váratlanul vágatlanul ne legyen 3 órás. De az öt percbe is jó sok mindent belefért: egy kis edzés, a lakás körbemutogatása és még egy kedves titkot is elárul a múltjából.

Story Extra 2016-05-17


szerző:
2016.05.17. 16:55
Csórics Balázzsal edzés közben futottunk össze

A Barátok közt szereplője rácáfolt a sztereotípiára, miszerint a férfiak egyszerre nem képesek több dologra koncentrálni. Hiszen Balázs edzett, mindeközben még a legpimaszabb kérdéseinkre is válaszolt, sőt, költői vénáját is megcsillogtatta. A szemfülesebb nézőink kedvéért pedig egy másik dögös médiaszereplőt is elrejtettünk a háttérben.

Bay Évát a tévés bakikról faggattuk

Ahhoz, hogy a műsorvezetőt megnevettessük, elegendő volt egyetlen kicsike ruhadarab is. A televízióst idilli környezetben, az otthonában faggattuk, ahol arra is kíváncsiak voltunk, mennyire szófogadóak a kutyái.

Ha kell, Pataki Zita szívesen dalra fakad

Most Pataki Zita dolgos hétköznapjaiba kapcsolódtunk be. Gyors sminkigazítás és már indultunk is a stúdióba. Útközben pedig választ kaptunk többek közt arra is, hogy volt-e plasztikai beavatkozása, mi miatt feküdt kórházba utoljára, hol él most és hogy mennyire megy neki a viccmesélés.

Király L. Norbit favágás közben leptük meg

Az énekes magányosságát jelenleg szobájában élő kis szakállas agamája, Bendegúz enyhíti. De kiderül, Norbi nagyon jól farag rímet pár szó használatával. Sőt őszintén elmondja, miért tett kitérőt egy kis időre az elektro világába.

Leteszteltük Dombóvári István humorát!

Dombi kimondottan vicces ember. Ez tény. Évek óta szórakoztat színpadon és képernyőn keresztül is. De kíváncsiak voltunk arra, hogy vajon akkor is úgy vág-e az agya, amikor váratlanul állítunk be hozzá, és kérdések tömkelegét zúdítjuk rá.

Az Animal Cannibals másik tagját is elkaptuk!

Csütörtökön Ricsipínél, az Animal Cannibals egyik frontemberénél jártunk. Sok mindent megtudtunk, de sajnos nem volt időnk mindenre. Ezért ma visszamentünk, hogy a másik fenegyereket, Qka MC-t is kifaggassuk, és még több titkot megtudhassunk róluk. Qka rappelt nekünk celluxról, eljárt egy csárdást, és bebizonyította, hogy ha valakinek kerek a popsija, attól még lehet jó matekból.

Megismertük az Animal Cannibals legsötétebb titkait!

A fiúk már több mint 25 éve vannak a pályán, de magánéletükről szinte semmit sem tudunk. Legtöbben még az igazi nevüket sem ismerik, hiszen mindenki csak Ricsipíként és Qka Mc-ként emlegeti őket. Meglátogattuk hát Ricsipít, és megpróbáltunk minél többet kideríteni róla.

Horányi Juli nemcsak a hangjával tarol!

Az énekesnőt két próba között, egy kis lazítás közben kaptuk el. Az X-Faktor felfedezettje most félretette a daloka, inkább faviccet mesélt és kávét főzött a Story Extra riporterének. 19 kérdés váratlanul vágatlanul.

Mérai Katalin az életben is egy igazi anyatigris?

A Barátok Közt Julijához, Mérai Katalinhoz egy színdarab próbája közben toppantunk be, ahol rögtön meg is ostromoztuk kérdéseinkkel. Leteszteltük főzésben való jártasságát, kreativitását, ügyességét és figyelmét is.

Kérdések és tesztek sortüzével támadtuk le Mohamed Fatimát

Az énekesnő még zenekari próbáját is megszakította, hogy pár perc alatt kifaggathassuk zenéről, pihenésről és szokásairól. De nekünk ez nem volt elég! Leteszteltük matekból, megtudtuk ki a legfontosabb az életében, milyen arcot vág, amikor mérges, és hogy tud-e egyszerre két dologra figyelni.

Egy szinkronhang, aki mindenkinek a fejében van

Jim Carrey, Will Ferrell, Dan Aykroyd, esetleg Peter Griffin. Rájuk gondolva egy hang jut eszünkbe. Kerekes József. A Jászai-Mari díjas színész önmagában is kedves és vicces, nem csak Ace Ventura hangjaként. Ismerjük meg Kerekes Józsefet.

Bepillantottunk Dobó Ági baba kuckójába

A második babáját váró szépségkirálynő hétköznapjaiban mindig akad egy kis sírás, de szerencsére a nevetés is elég gyakori náluk. Gyereknevelésről, hisztiről, férfiakról és persze a szépségversenyekről is kifaggattuk.

Aurelio továbbadta helikopterező tudományát

A ValóVilág 6 győztesére, Aurélióra nagy rendrakás közepette találtunk rá. Az egykori villalakó majd kicsattant a jókedvtől és még helikopterező tudományára is megtanította volna operatőrünket. Persze a móka és kacagás mellett az elmúlt időszak nagy veszteségei is szóba kerültek.

Íme Karda Bea újdonsült választottja

Karda Beát épp főzés közben érte a Story Extra. A művésznő megmutatta otthonát és féltett ereklyéit, valamint újdonsült választottjáról is mesélt váratlanul vágatlanul.

Polgár Kriszta a villantások koronázatlan királynője?

A 2008-as Miss Earth Hungaryt, Polgár Krisztit leptük meg váratlanul, aki épp a délutáni úszásra készült fiaival. Szerencsére volt még pár szabad perce, ami alatt bebizonyította, hogy a szép nők igenis lehetnek éles eszűek.

Papp Feri igazi motor szakértővé vált az évek alatt

Az Irigy Hónaljmirigy gitárosát kaptuk el egy titkos klubba igyekezve, ahol cimboráival találkozott. Feri oldott hangulatban mutatta meg a kamerának az igazi amerikai mintára létrehozott privát motoros klubot, melynek már a tiszteletbeli tagja lett. Az is kiderült, milyen jól ért a motorokhoz, és hogy még Rudolf Pétert is elcsalogatná a mirigy következő klipjébe.

Bánfalvy Ágnesről rántottuk le a leplet

A színésznőt váratlanul kaptuk el a színházi öltözőben és csak a büféig tudtuk elkísérni, de ennyi is elég volt, hogy a sokáig külföldön dolgozó és tanító színésznő, aki már 24 éve ismét itthon él, meséljen például egyik kedvenc szerepéről, a hetvenes években forgatott Abigélből.

Budai Zsuzsi minden vágya, hogy végre anyuka lehessen

Az ex szépségkirálynőre törtük rá az ajtót a minap, hogy váratlan kérdéseinkkel ejtsük zavarba. A gyönyörű lány nem mindenre válaszolt szívesen, de azt megtudtuk, hogy a sok házi kedvenc mellé azért már nagyon hiányzik neki egy kisbaba. Váratlanul vágatlanul.

Szikora Róbertnek még a rap is megy

A zenész otthonába van egy kis stúdió, ott értük utol váratlanul. Olyannyira, hogy érkezésünk előtt a zenész éppen egy új dalt írt. De aztán zongorázott és még legbecsesebb kincseit is megmutatta.

Meglestük Tóth Tibi rock barlangját

Az mindig egy érdekes helyzet, amikor egy igazi rocker beenged minket a lakásába. Élve a lehetőséggel, mi szimatoltunk és körbenéztünk a Hooligans gitárosánál.

Koós Réka a legkínosabb élményeiről is lerántja a leplet

Mielőtt a színésznő elrohant volna a lőtérre, gyorsan feltettük neki a kérdéseinket is, amire igyekezett a legjobb válaszokat adni, habár nem minden kérdésre válaszolt szívesen. Persze azért dalra fakadt a végén.

Becézgetnéd Somát? Adunk pár tippet!

Főzés közben leptük meg Somát a házában, aki megmutatta sámán hangszereit, lánya kézimunkáit és felsorolta az összes foglalkozást, amit eddig életében űzött. Váratlanul vágatlanul, Spitzer Gyöngyi, azaz Soma.

Vajon miért szingli még mindig Nagy Ricsi?

A fiatal zenész otthonában fogadott minket. Kíváncsiak, hogy hol és hogyan tölti a mindennapjait az örök szingli fiú? Most megmutatjuk!

Vastag Tomi belepirult a kérdésekbe!

Az énekest musical előadása előtt kaptuk el és szegeztük neki kérdéseinket. A válaszokból azt is megtudhatják, hogyan vélekedik születendő gyermeke neméről és, hogy milyen fehérneműt lát legszívesebben egy hölgyön.

Munka közben lestük meg Solti Ádámot

A sármos színész még az öltözőjét is megmutatta a Story Extra kamerájának. Persze a gyors körbevezetésen túl gyerekkori vágyai, és felnőttkori álmai is szóba kerültek.

Intim titkok a Barátok közt Berényi Zsuzsájáról

A Story Extra váratlanul lepte meg Csomor Csillát, a kérdésekre adott válaszait pedig vágatlanul tálaláljuk.

Kiderült, kivel csókolózott először Szabados Ági!

Sok titokra fény derült Szabados Ági életéből. A Story Extra váratlanul lepte meg a Híradó msűsorvezetőjét, akinek képességeit is próbára tettük, majd elárulta álláspontját a kiskifli-nagykifli dilemmáról is.

Béres Anett nemcsak a lakását, legújabb tetkóját is megmutatta

VV Anett, a csinos, mosolygós, szőke lány, aki a ValóVilág harmadik szériájában tűnt fel először a képernyőkön. Ő volt most az, aki a lakásán fogadott minket, és válaszolt a lavinaként rázúduló kérdésekre.

Détár Enikő masszázst vagy simogatást választ?

Détár Enikőt egy színházi próba közben lepte meg a Story Extra kamerája. A díváról az is kiderül többek között, hogy mit tart fontosnak egy párkapcsolatban.

Vastag Csaba legmerészebb ajánlata

Az énekest épp teltházas koncertje előtt érte utól a Story Extra kamerája, persze váratlanul. Vastag Csaba őszinte válaszaiból megtudhatják, mikor részesíti előnyben az ádámkosztümöt, illetve hogy melyik volt a legmerészebb ajánlat, amit egy rajongójától kapott.

Nagy Feró imádja a szerelmet


szerző:
2016.03.04. 17:51
Nagy Feró imádja a szerelmet

Jobban megismerhettük a nemzet csótányát, aki váratlanul vágatlanul válaszolt a Story Extra kérdéseire. Úgy tűnt, számára tényleg nincsenek tabuk…

Madár fecskében?


szerző:
2016.03.03. 17:45
Madár fecskében?

A mai váratlanul vágatlanul áldozata Erdei Zsolt volt, aki ügyesen kivédte a neki szegezett kérdéseket, és még a borítékban találtra is azonnal válaszolt.

Tóth Andi elárulta, kinek adná be a derekát

A Story Extra ezúttal az X-Faktor ötödik évadának nyertesét faggatta váratlanul vágatlanul. Sok kérdésre válaszolt, többek közt arra is, hogy ki az, akinek nem tudna ellenállni…

Melyik testrész indítja be Fodor Zsókát?

„Hát volt idő, amikor volt olyan testrész. Ma már…” - kezdte válaszát a Barátok közt Magdi anyusa. De ettől még sokkal több dolgot is elárulta a Story Extra kamerájának.

Kormos Anettel fedeztük fel a Dumaszínház rejtett zugait

A Showder klubban feltűnt humoristanő, aki szarkasztikus humoráról is közismert, a Dumaszínház kulisszái mögött vitt körbe minket. Persze, róla is kiderítettünk egy-két dolgot: például, hogy Anett leginkább akkor szeret bolondozni, ha látja is a közönséget.

Filmnézés közben kaptuk el Oláh Gergőt

A váratlanul vágatlanul elől még egy moziban sem lehet biztonságban senki. Oláh Gergő még így is készségesen válaszolt minden kérdésünkre. Még kanalat is ragadott, hogy egy kis akusztikus zenéléssel fokozza a hangulatot.

Zsidró Tamás elárulta, mit látna szívesen egy hölgyön

A hajszobrásznak nem volt könnyű dolga. Munka közben kellett válaszolnia a Story Extra kamerájának, ám a kérdések nem voltak mindig könnyűek. Ráadásul a végén teljesen elbizonytalanodott, vagy csak zavarba jött?!

Megcsalták valaha Puzsér Róbertet?

A Váratlanul vágatlanul legújabb áldozata a kíméletlen kritikus és egykori Csillag születi zsűritag volt, aki az egészen személyes kérdésektől sem riadt vissza.

Szabó Győző a hét fő bűnből már ötöt összehozott

A színész nemcsak a tehenek tejivászatáról, és az orosz pezsgőkről mesélt riporterünknek, de az is kiderült, hogy első együttlétekor fontos szerepet játszott a Queen és a tévézés.

Vannak „olyan” képek Sipos Peti telefonjában?

A mirigyes Sipos Peti kivételt tett: a Story Extra kameráját beengedte otthonába. Megmutatta innen-onnan beszerzett hangszer-kollekcióját, és még jódlizott is a kedvünkért. A piros borítékot ugyan már fejjel lefele fogadta, de még így is frappánsan válaszolt az utolsó kérdésre.

Szájtorna közben lestük meg Felméri Pétert

A színpadra lépés előtti utolsó percekben lestük meg a stand up királyt: a bemelegítés, bár viccesnek tűnt, neki nagyon hasznosnak bizonyult. És csak azért, hogy mi is segítsünk nyelve és agya beindításában, riporterünk fejtörőkkel bombázta.

Winkler Robi megmutatta szőrös és csupasz gyűjteményét

A mai váratlanul vágatlanul áldozata Winkler Robi, akit munka közben lepett meg a Story Extra kamerája. Épp egy mély szakmai beszélgetésbe csöppentünk bele, amikor rátaláltunk az irodák labirintusában. Robi hozta a formáját, és természetesen csak beszélt, és beszélt és beszélt...
 

Varga Izabella büszke rá, hogy 18 év után is ennyire szeretik a nézők

A Barátok közt Balogh Nórája újabb elismerést kapott a szombati Story Gálán. Őt választották a Story kedvencének. A profi színésznőt, aki egyúttal csodálatos édesanya is, a díjátadó után kaptuk el egy rendhagyó váratlanul vágatlanul erejéig.

Szexi vagy visszafogott Erős Antónia?

A Story Extra kamerái semmiről sem maradtak le a szombati eseményen. Vártalanul vágatlanul elkísérték Erős Antóniát a sminkelésből a színpadra, hiszen ő volt az est egyik műsorvezetője.

Nagy Sanyinak nem a mutogatás az erőssége

A színészt a Madách színházban kaptuk lencsevégre, ahol kiderült, hogy a kitalálós játékok nem igazán tartoznak az erősségei közé. Persze, a kulisszák mögé is benéztünk vele, ahol érdemes figyelni a piros nyilat – aki keres, az talál.

Kabai Laci titkos ügynöknek is állhatna

Az Irigy Hónaljmirigy dobosa bizony a tapintás mestere, olyannyira, hogy még csukott szemmel sem lehet kifogni rajta. Bármi is kerüljön a kezébe, ő kitapintja az igazságot.

Embert esznek Sipos Tamás kutyái?

Sipos Tamással nem lehet viccelni, már ami a kutyáit illeti. A Story Extra riportere megpróbálta, ez lett belőle...

Molnár Andi táncba vitte Istenes Bencét

Sok szex, vékonyabb combok, őszinteség és az imádnivaló nagymama ráncok. Sok mindenre kellett válaszolnia a táncosnőnek, hogy kiállta-e a Vágatlanul próbáját? Megnézhetitek!

Így tanulhatsz modellkedni Sütő Enikőtől!

A Story Extra stábja váratlanul látogatta meg gyönyörű otthonában, ahol rögtönzött modell tanfolyamba csöppentünk. Most a járás és a szexi nézés volt terítéken. Hiába, profiktól tanulni a leghatékonyabb.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való