KERESÉS search-close

vádlott

57 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vádlott"

Az őrök fogták vissza - kis híján az operatőrre támadt egy vádlott a bíróságon

A 23 éves férfit azzal vádolják, hogy 2017-ben húsvétkor otthonában rátámadt mozgáskorlátozott, nyugdíjas szomszédjára. Az asszonyt brutálisan megverte, megerőszakolta, majd magára hagyta sérült áldozatát, aki életét vesztette.

M. RICHÁRD: „Két percen múlt az életem”

Újra kellett indítani a szívét. Perceken múlt az élete. Ezt mondta a két halálos áldozatot követelő Dózsa György úti baleset egyik vádlottja. Múlt héten megműtötték a szívét. Azt mondja, a beavatkozás sikerült, de később több komplikáció adódott. Újra fel kellett nyitni a mellkasát, mert majdnem elvérzett. A műtét után nem tudták felébreszteni, később pedig rendkívül szapora lett a pulzusa, amit napokon keresztül nem tudtak kezelni.

Ötmillió forint kártalanítást kap az államtól az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja

Ötmillió forintos kártalanítást kap jogerősen az államtól az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja, akit 2009-ben ítéltek életfogytig tartó szabadságvesztésre. A börtönkörülmények miatt perelte be az államot. A brutális gyilkosság 2006-ban történt Olaszliszkán. Szögi Lajos tanárt többen halálra verték, mert az autójával majdnem elsodort egy 11 éves kislány. Szögi Lajos családjának ügyvédje szerint a kártérítés teljes összege az áldozat családját illeti.

Felmentették a kettős gyilkosság vádlottját

Első fokon felmentették a mendei kettős gyilkosság vádlottját és társát. A bíró szerint a bizonyítékok nem támasztják alá, hogy a két férfinak köze lenne az emberöléshez. A vád szerint egyikük különös kegyetlenséggel végzett egy idős házaspárral három éve, hogy megszerezze pénzüket. Közben társa az utcán figyelt. Az ügyész fellebbezett az ítélet ellen.

Sírva könyörgött a vádlottnak a meggyilkolt lány anyja

Összeomlott a tárgyalóteremben az az asszony, akinek 17 éves lányát 2017-ben gyilkolták meg Borsodnádasdon. Az asszony sírva kérte a gyilkosság 21 éves vádlottját, hogy nézzen a szemébe. Ő azonban rezzenéstelen arccal ült. Ma tartották az ügy előkészítő tárgyalását, az ügyészség 14 év fegyházbüntetést kért a vádlottra. Az anya korábban azt mondta, sajnálja a gyilkost is.

Nem találkozott a vádlottakkal

Nem kellett a gyilkosság vádlottjaival egy teremben lennie a tanúvallomás alatt - így védte a bíróság azt a nőt, akinek párját brutális kegyetlenséggel ölték meg a Borsod megyei Putnokon februárban. A támadók akkor arra kényszerítették, hogy végig nézze élettársa kivégzését.

Exkluzív: a Fókusznak nyilatkozott a pedofíliával vádolt férfi!

Két évvel ezelőtt először, csak a Fókusznak nyilatkozott az a férfi, akit pedofíliával vádoltak a békásmegyeri szülők, és aki után valóságos hajtóvadászatot indítottak.

Nem kerülhet szabadlábra az olaszliszkai lincselés harmadrendű vádlottja

Kifogástalan viselkedése ellenére sem szabadulhat feltételesen az olaszliszkai lincselés harmadrendű vádlottja, így döntött a bíróság. 2006-ban ő is tagja volt annak a csoportnak, amely gyerekei előtt vert agyon egy tanárt a Borsod megyei faluban. Azt hitték, hogy a tanár elütött egy kislányt, aki átszaladt az úton. A lány elesett, de nem sérült meg. A rokonok viszont rátámadtak a sofőrre.

Állítólag társa is volt a hajléktalanokat agyonverő fiúnak

Változtatott a vallomásán az ítélethirdetés előtti napon a tatabányai kettősgyilkosság vádlottja. A 16 éves fiút azzal vádolják, hogy kegyetlenül agyonvert két hajléktalant tavaly áprilisban Tatabányán. Bár korábban mindent beismert, most azt mondta, nem egyedül tette - kényszerítették, hogy ölje meg a hajléktalanokat. Eddig erről nem beszélt.

Nem tudta, hogy halálos méregből főz

Ezt mondta a nyomozóknak az a férfi, aki a gyanú szerint felelős a tavaly év végi tömeges metilalkohol-mérgezésért. Ketten meghaltak és összesen 21-en lettek rosszul decemberben Hajdú-Bihar megyében, miután beleittak a halálos keverékbe. Kiderült, korábban hasonló ügy miatt már elítélték a 47 éves gyanúsítottat.

Fél órán át kínozhatta a lányt

Megrázó: brutálisan, hosszú perceken keresztül ütötte-verte, azután fojtotta meg áldozatát a 14 évvel ezelőtti gyilkosság vádlottja. Újabb részletek derültek ki Tompa Eszter megölésével kapcsolatban.

 A főnővér is vádlott lett

Meghamisított kórházi jegyzőkönyveket küldtek a rendőrségnek - egy főnővért és egy ápolót vádol ezzel az ügyészség a két éve gyógyszertúladagolás miatt meghalt 87 éves asszony ügyében. Az eset a budapesti János Kórházban történt

Tagadja a kettős gyilkosságot

Az igazi gyilkos még szabadon járkál – ezt mondta a bíróságon a mendei kettős gyilkosság vádlottja. Az ügyészség szerint azonban ő a gyilkos, aki brutálisan meg is verte áldozatait, miközben társa a ház előtt őrködött. Végül 70 ezer forinttal menekültek el.

 

Elsírta magát a vádlott


szerző:
2017.05.29. 18:05
Elsírta magát a vádlott

Elsírta magát a bíróságon az a nő, aki halálra késelt egy idős asszonyt egy éve Derecskén. Albérlőként lakott a házban, a támadó és áldozata is részeg volt, amikor a gyilkosság történt. A vádlottat első fokon már elítélték, akkor 4 év négy hónap börtönt kapott, most ez jogerős lett. A nő azt mondta, megbánta, amit tett.

M3-as buszbaleset: sofőrök is gyanúsítottak

Két embert hallgattak ki gyanúsítottként az M3-as autópályán decemberben történt buszbaleset miatt, amelyben öten meghaltak, több mint harmincan pedig megsérültek - erről a Blikk számolt be elsőként. Az RTL híradó úgy tudja, az egyik gyanúsított a busz sofőrje, a másik annak az autónak a vezetője, amelyik előzés közben megcsúszott és a busznak csapódott. Mindkettőjük jogosítványát elvették. A baleset egyik áldozatának, egy 12 éves kisfiúnak az édesanyja nyilatkozott a Híradónak. Azt mondta, szerinte a buszsofőr is hibázott.

Beteg, ezért nem megy bíróságra Fodor Ibolya

Elhúzódik a tárgyalás, amelyben költségvetési csalás miatt vádlott Fodor Ibolya. A hazaárulózási és sikkasztási botrányairól ismerté vált volt pécsi fideszes politikus a vád szerint, korábbi cégénél összesen 3,1 millió forint adót csalt el. A pécsi polgármester korábban Fodor Ibolyát viselkedése miatt lemondásra szólította fel, nemrég viszont - ahogy tegnap elmondtuk - a Pécsi Értéktár Bizottság tagjának javasolta. Hogy miért, arról hiába kérdeztük Páva Zsoltot.

12 évet is kaphat a nő támadója

Akár 12 év börtönre is ítélhetik azt a férfit, aki az ügyészség szerint tavaly októberben akart megerőszakolni egy nőt a 15. kerületben. A vádlottat ráadásul egy másik bűncselekmény miatt jogerősen több mint két év börtönre ítélték korábban és éppen akkor kellett volna bevonulnia, amikor megtámadta áldozatát. Végül csak a nő mobilját tudta elvenni, és a járőrök még a közelben elfogták.

Négy és fél órán át beszélt a vádlott

Négy és fél órán keresztül beszélt az utolsó szó jogán az a férfi, aki a vád szerint 2010-ben meggyilkolta két ismerősét. A kezdetektől ártatlannak vallja magát. A bíróságon hétfőn több oldalnyi jegyzetet olvasott fel, idézett filozófustól, de még a bíró által lektorált könyvből is. Több kriminalisztikai könyvet is tanulmányozott, így készült fel utolsó beszédére, hogy ártatlanságáról meggyőzze a bíróságot.

Elvérzett az idős asszony


szerző:
2016.05.18. 18:00
Elvérzett az idős asszony

Egyetlen késszúrással gyilkoltak meg egy nyugdíjas asszonyt kedd este Derecskén. Az özvegy egy 41 éves nővel élt együtt a családi házban. A rendőrség őt gyanúsítja a gyilkossággal. Szerintük ittasan valamin összeveszhettek, majd a nő hirtelen kést rántott és combon szúrta az asszonyt.

Élete végéig börtönben marad az eperföldi gyilkosságok fő vádlottja. A férfit jogerősen tényleges életfogytiglani fegyházra ítélte a bíróság. Társai közül hárman 40, 15 és 18 év fegyházat kaptak. Az Ítélőtábla súlyosbította az elsőfokú ítéletet, a bíró pedig azt mondta, hogy az elsőrendű vádlottat soha többé nem szabad emberek közé engedni. A banda öt embert gyilkolt meg brutális kegyetlenséggel, köztük egy négytagú családot. Megrázó történet!

Halálra verte a családfőt, 12 évet kapott

12 évet kapott a gyarmati gyilkosság most 19 éves vádlottja. A fiatal még 2014-ben tört be egy családi házba Gyarmaton és a 84 éves családfőt úgy megverte, hogy a férfi néhány nappal később belehalt sérüléseibe. A fiú akkor még csak 17 éves volt, ezért büntetését fiatalkorúak börtönében kell letöltenie. A tárgyalás után a megölt férfi családja sírva távozott a bíróságról. Az ítélet nem jogerős.

Bunda-per: senki sem megy börtönbe

A csütörtöki bundaper vádlottjai is megúszták börtön nélkül. A 23 egykori focista és sportvezető közül heten kaptak felfüggesztett szabadságvesztést, a legsúlyosabb büntetést az ügy koronatanúja kapta. Úgy tudjuk, az ügyészség és a védelem is fellebbez az ítélet ellen.

Vörösiszap: Vannak felelősök, de nem ők ültek a vádlottak padján

Egy évekig tartó büntetőper, rengeteg irat, vádlottak és ügyvédek hada, és egy ítélet, ami enyhén szólva is felháborodást keltett. A vörösiszap-katasztrófáról van szó. Csalódtak az áldozatok, reklamált az ügyészség, dühösnek mutatták magukat a politikusok, értetlenkedtek a kommentelők. Pedig ha az ember végignyálazza az ítéletet, sok mindent megérthet belőle: ahogy a bírónő is mondta, vannak felelősök, csak nem azok, akiket perbe fogtak. Serdült Szilvia erről is beszélgetett az áldozatokkal, és elmagyarázza a nagy vitákat kiváltó döntés hátterét.
 

Korábban már megkéselte a feleségét

Azzal gyanúsítanak egy debreceni férfit, hogy még pénteken baltával megölte volt feleségét, aztán rágyújtotta a szobát. Ezután magával is végezni akart, de a rendőrök időben értek a helyszínre és kihívták a mentőket.

Hagyóék ártatlannak tartják magukat

Ártatlannak tartják magukat a Hagyó per vádlottjai. Hagyó Miklós egykori főpolgármester-helyettes és a BKV vezetői ellen indult perben ma élhettek a vádlottak az utolsó szó jogával. Az évek óta tartó bírósági perben a 15 vádlottat bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel és más bűncselekményekkel vádolják. Ítélet január végén várható.

Azt állítják, hogy nem köpték le a politikust

Nem köpték le a vajdasági magyar szövetség elnökét. Ezt állítja az ügy egyik vádlottja. Szerinte a helyszínen készült felvételek is ezt bizonyítják. Pásztor Istvánra tavaly májusban rontottak rá tüntetők a Kossuth téren. Többen leköpték. A történtek után három embert állítottak bíróság elé. Ügyükben hétfő délelőtt nem tudott ítéletet hozni a bíróság.

100 évnyi fegyházbüntetést kaptak az eperföldi gyilkosok

Több, mint 100 évnyi fegyház- és börtönbüntetést kapott az a kilenc vádlott, akik a csepeli hajléktalan gyilkosságokban vettek részt. Az eperföldi gyilkosok néven elhíresült társaságnak hosszú volt a bűnlajstroma az emberöléstől a kábítószer kereskedelemig számos bűncselekményt írtak a számlájukra. Felkavaró riport következik.

Nem kért bocsánatot a gyilkosságokért

Nem kért bocsánatot és mentegette magát a bíró előtt a csepeli eperföldi gyilkosságok elsőrendű vádlottja. Az öt halálos áldozatot követelő gyilkosságsorozat ügyében a vádlottak szerdán beszélhettek utoljára a bíró előtt. A többiek bocsánatot kértek az áldozatok hozzátartozóitól. A bandát azzal vádolják, hogy 2010-ben megölték egy ismerősüket, 2011-ben pedig egy család négy tagját.

Fókusz 15-04-02


szerző:
2015.04.02. 19:20
Fókusz 15-04-02

Fókusz: Ki a felelős? - Halálra gázolta a busz, de a sofőrt felmentették. A 11 éves Danika szülei a felelőst keresik. Hihetetlen történet! - Negyvenegy éve él puskagolyóval a fejében a mezőszentgyörgyi asszony. Hogy került oda, és miért nem vette észre? Fura magyarok - Orrot fújunk, pusziszkodunk, félénkek vagyunk, és furcsa ételeket eszünk. Hogyan látnak minket a nálunk tanuló, külföldi diákok?

Fókusz 15-03-31


szerző:
2015.03.31. 19:20
Fókusz 15-03-31

Fókusz: Áldozatból vádlott? - Kirabolták, mégis ő került a vádlottak padjára. Egy asszony, akinek rémálommá vált az élete. Zarándokhely lett - Riporterünk ott van a Germanwings katasztrófa helyszínén, és előkerült egy videó a tragédiát okozó pilóta egyik repülőútjáról. Bikinis bombázók - Ki lett Miss Alpok Adria? Jönnek az év első szépségversenyének hölgyei.

Zalatnay Saroltát megint elítélték

Így nyilatkozott megrendülten, könnyeivel küszködve 11 éve Zalatnay Cini, miután 3 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték csalás miatt. Úgy tűnik nem tanult az esetből. 

Ítéletek a nyelvvizsga-perben


szerző:
2015.02.04. 18:29
Ítéletek a nyelvvizsga-perben

18 vádlott, 10 jogerős ítélet. Volt, aki pénzbüntetéssel megúszta a nyelvvizsga-csalást de volt, aki több éves börtönbüntetést is kapott első fokon. Az elsőrendű vádlott, aki legtöbbször maga diktálta le a megoldásokat a vizsgázóknak, első fokon négy év börtönbüntetést kapott.

Felfüggesztett börtön első fokon

Kilenc vádlott, összesen közel tizenhárom év szabadságvesztés, mindez felfüggesztve. Ítéletet hozott első fokon a bíróság a miskolci munkaügyi központban történt visszaélések ügyében.

Nyelvvizsga botrány: ”Hoffer Misi” is vádlott

A Barátok közt egykori Hoffer Misijét alakító volt színész is vádlott a nyelvvizsga botrányban a Blikk információi szerint. A vádirat alapján Halász Gábor - aki 2006 óta a Zala megyei Kiskutas polgármestere - vesztegetéssel jutott hozzá a bizonyítványhoz.

 

Bocsánatot kért a Flórián téri bankrabló

A férfi még 2009-ben egy óbudai bankfiókot rabolt ki és a kiérkező rendőrök láttán túszt is ejtett. Végül sikerült a szomszédos lépcsőházba menekülnie. 2010-ben kapták el, ügyében ma született ítélet.

Forró nyomon 13-05-22


szerző:
2013.05.22. 21:30
Forró nyomon 13-05-22

Forró nyomon: Stábunk olyan civileket talált a Poór-ügy kapcsán, akik teljesen másképp emlékeznek a rendőrgázolásra. Aztán utánajárunk, hogy a rengeteg legálisan működő alapítvány közül hogyan válasszunk. Végül kiderítjük, ki menti meg a megkínzott teheneket és az éhező kutyákat.

13 év börtön a hajléktalan gyilkosnak

Jogerősen 13 év fegyházbüntetéssel sújtotta a társát agyonverő helyi hajléktalant a Győri Ítélőtábla.

Becsődölhet a Pest Megyei Bíróság

Erősen megcsappant „kasszával” kell megküzdenie nap mint nap a Pest Megyei Bíróságnak.

Katonai bíróság előtt a fegyőrök

A vádak szerint 2009 februárjában úgy megvertek egy rabot a kaposvári börtönben, hogy ő később belehalt sérüléseibe.

Tolvajokat bántalmazó rendőrt ítéltek el

Felfüggesztettet kapott a dinnyetolvajokat megverő rendőr. Az ítélet jogerős.

Életfogytiglani a skalpolós feleséggyilkosnak

A férfi kegyetlen módszerekkel vetett véget felesége életének, majd a részleteket másnap megosztotta szomszédjával is. Megrázó történet!

Feladta magát a Cozma-ügy negyedrendű vádlottja

A férfi még kedd reggel szökött meg egy budapesti lakásból.

Megszökött a Cozma-ügy negyedrendű vádlottja

Az RTL Híradó információi szerint Pál Gábor kedd reggel szökött meg egy budapesti lakásból.

Visszakozott a romagyilkosságok koronatanúja

A legtöbb korábbi vallomását visszavonta a romák elleni támadássorozat büntetőperének koronatanúja a szerdai tárgyaláson.

„Üssed, mert még él”


szerző:
2011.05.20. 16:01
„Üssed, mert még él”

Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt összesen 61 év szabadságvesztést kapott 6 vádlott.

Randimesével próbálta menteni az irháját

Átverte a rendőröket a romagyilkosságok negyedrendű vádlottja két éve, egy igazoltatás során, nem sokkal a gyilkosság után.

Tárgyalás vádlottak nélkül


szerző:
2011.02.05. 09:24
Tárgyalás vádlottak nélkül

Márciustól távolmaradás miatt már nem lehet végtelenségig húzni a pereket, mert a vádlottak nélkül is lehet majd ítéletet hozni.

Enyhítették Zuschlag János büntetését

Zuschlag János 8 és fél év helyett 6 évet, Katus Ferenc 5 év hat hónap helyett 3 év hat hónapot kapott.

Vádat emeltek Hunvald és társai ellen

A volt polgármester és 24 társai ellen az erzsébetvárosi ingatlanpanama miatt emelt vádat az ügyészség.

Művészek, tudósok pénzére utaztak a csalók

Összesen 37 millió forintot sikerült kicsalniuk áldozataiktól, de ebből csak kétmillió lett meg.

Cosma-ügy: 10 lemeznyi felvételt elemeztek

A belső kamerafelvételek bemutatásával folytatódott a Cozma-tárgyalás a Veszprém Megyei Bíróságon.

Üzent a legfőbb gyanúsított


szerző:
2010.01.04. 07:29
Vesztegetésen kaptak egy ügyészt

Hatszázezer forintot kért a Fővárosi Főügyészség volt szóvivője egy vádlottól.

Tömeges kivégzések a drog miatt


szerző:
2009.06.26. 09:29
Tömeges kivégzések a drog miatt

20 embert kivégeztek, és 20 vádlottat elítéltek a Drogellenes Világnapon Kínában.

Életfogytiglan az olaszliszkai gyilkosnak

Első fokon életfogytiglani börtönbüntetést kapott az olaszliszkán elsodort kislány apja.

Elítélték, leülte, majd felmentették

A bélyeghamisítással vádolt férfi ellen hamisan tanúskodtak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való