KERESÉS search-close

utazó

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "utazó"

Japánban szerzett élményeiről mesélt Badár Sándor

Összeszámolni is nehéz, hogy hány országban járt már Badár Sándor. Ezúttal Japánban, immáron második alkalommal és végre olyan dolgokat is kipróbálhatott, amikre harminc évvel ezelőtt, az első útján nem volt lehetősége.

 

Badár Sándor a világ körül!

Badár Sándor gyerekkora óta imád utazni, és több kontinenst is bejárt már az évtizedek alatt… persze az emlékezetes kalandokból is bőven jutott neki. A népszerű stand-upos, az Everest-expedícióról nemrég hazatért Badár Sándor amikor csak teheti, utazik. Rengeteg országot bejárt már, nyelvtudása - illetve annak hiánya - miatt rengetegszer keveredett már kalamajkába. Ezt egyáltalán nem bánja, sőt: csak további úti célok lebegnek a szeme előtt.

Story Extra 2017-01-05


szerző:
2017.01.05. 17:25
Az egyik honlap már odaítélte a Golden Globe-ot

Vasárnap kiderül, a mértékadó portál főnöke mennyire jó szakember, milyen jól tippelt vagy éppen milyen jól mérte fel az erőviszonyokat.

Siófokon járt a ráktúlélő világutazó

Utolsó állomásához érkezett Randolph Westphal, német világutazó, a kerékpározás Guinness-rekordere.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való