KERESÉS search-close

trilógia

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "trilógia"

Rejtély a Star Wars rajongóknak

Rejtély foglalkoztatja a Csillagok háborúja rajongóit világszerte, miután megjelent a legutóbbi trilógia zárórészének előzetese.  A film címe ugyanis Skywalker felemelkedése. Ám Luke Skywalker meghalt az előző részben, és a rajongók nem értik a dolgot. Azt gondolják, hogy egy különleges meglepetés vár rájuk a december 20-i világpremieren.

Ewan McGregor benne lesz a Star Wars 9-ben?

Múltkor már keseregtünk, hogy az egyetlen spin-off se történik meg, amit vártunk (Obi-Wan Kenobiról), most viszont jött egy új hír, és még nem tudjuk hova tenni.

Lessetek be ti is az Útvesztő harmadik részébe!

Nem, nem csupán az előzetesről beszélünk, hiszen két exkluzív jelenet is nyilvánosságra került a 20th Century Fox jóvoltából!

Végre megnézhetjük A szabadság ötven árnyalata előzetesét!

Jó, pontosítunk: elő-előzetesét! De a lényegen ez mit sem változtat: jó minőségben leshetjük meg, ahogyan Jamie Dornan pucérán mászkál ki a tengerből, ja és esküvőznek, mézesheteznek, meg akcióznak is egy kicsit Dakota Johnsonnal. Felpezsdültél már?

Újabb Star Wars rendező távozik! Mi történik?!

A Han Solo-film körüli őrület után, úgy tűnik, már megint egy SW-botrány van készülőben, hiszen a trilógia befejező része is rendező nélkül maradt.

Sose lesz vége a Jurassic World-filmeknek!

Nem mindenki szerette a negyedik dinós kalandot, de tény, hogy nagyon jól hozott a kasszáknál és Chris Prattet is zabálta a nép. Ezek után nem volt meglepő a második rész híre, azonban ezzel nem lesz vége a bulinak.

Újra felbukkanhat a tetovált lány?

Be tudná fejezni a nagysikerű Millennium-könyv negyedik részét Stieg Larsson élettársa - ezt állítja az elhunyt svéd író partnere jövő szerdán megjelenő életrajzban.

Szombattól látható Pécsen a Munkácsy-trilógia

A három festmény közül az Ecce Homo címűt 80 év után most először állítják ki Debrecenen kívül.

Pécsre utazik a Munkácsy-trilógia

A bibliai témájú festmények Európa egyik kulturális fővárosában április 24-től október végéig lesznek láthatóak.

Ismét együtt a Munkácsy-trilógia

Augusztus 19-én állítják ki újra a trilógiát a debreceni Déri Múzeumban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való