KERESÉS search-close

toborzás

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "toborzás"

Legyél te is börtönőr!

Meglepő toborzófilmet készített a büntetésvégrehajtás. A börtönéletet mutatják be 20 percben, metálzenei aláfestéssel, bunyókkal, szökéssel, jó útra tért rabbal. Itt is munkaerőhiány van, mint annyi más helyen, valahogy ezen próbálnak segíteni. Vajon milyen nehézségeket okoz, hogy a börtönben ugyanannyi munkára kevesebb az ember? BV-őrökkel (és egy rabbal) beszélgettünk.   

Wellness-hétvége véradóknak


szerző:
2018.11.04. 16:31
Wellness-hétvége véradóknak

Wellness-hétvégével toboroz véradókat az Országos Vérellátó Szolgálat.

 

 Továbbra sincs elég kukás a fővárosban

A Fővárosi Közterület- fenntartónál ideiglenes munkaerőhiányról beszélnek, miközben már a nyári hónapokban is gondot okozott a szelektív hulladékok elszállítása. A FKF szerint jelenleg 15 kerületben csúszik az edények ürítése, mert nincs elég dolgozójuk. A társaság már rádióban, plakátokon és állásbörzéken is próbál kukásokat toborozni.

Embereket toboroz a posta

Már elkezdték a munkaerő toborzást a Magyar Postánál, hogy minden csomagot időben ki tudjanak szállítani az ünnepekre. A vezérigazgató-helyettes azt mondta, bizakodó, hogy idén el tudják kerülni a tavalyihoz hasonló több hetes csúszásokat. Ehhez viszont az is kell, hogy mindenki tisztában legyen vele: az Unión kívülről érkező, értékes küldeményeket vámoltatni kell. Mivel ez időbe telik, érdemes minél hamarabb rendelni.

Pénzt kap, aki új dolgozót hoz

Fejvadászatra ösztönzi dolgozóit a MÁV, pénzt adnak annak az alkalmazottjuknak, aki beajánl egy új munkavállalót - erről a Magyar Idők írt. Híradónk megtudta: a BKV is így próbál embereket toborozni. Mindkét cégnél több száz állás üres, ezért már ezzel a fajta munkaerőtoborzással is megpróbálkoznak. A vasutas szakszervezet szerint, még ha akad is jelentkező, a többség a felkészítő tanfolyamokon elvérzik.

200 ezer forint nettó kezdő fizetés a BKV-nál, nincs elég ember

200 ezer forintos nettó kezdő fizetéssel próbál sofőröket toborozni a BKV, mert nincs elég emberük. A hiányt most túlórákkal megoldják, de a metrópótlás idején több száz sofőrre lesz szükség. Híradónknak interjút adott egy most Németországban dolgozó volt BKV-s buszvezető. Azt mondta, kint fél millió forintnak megfelelő euró az átlagfizetés.

 

Ukrajnában toboroznak munkaerőt

Ukrajnából toboroz munkaerőt a magyar állam - derült ki a Közbeszerzési Értesítőből. Óriásplakátokon, rádió és tévéreklámokban hirdetik majd a hónapok óta betöltetlen magyarországi álláshelyeket - főleg ukránoknak. A kormány utoljára még azt közölte, legfeljebb határon túli magyarok jöhetnek szóba a munkaerőhiány enyhítésére. Most arról írták, elfogyott az utánpótlás. Az ukrajnai toborzó kampányra nyolcvankét millió forintot költenek.

Határvadász bárkiből lehet?


szerző:
2016.12.13. 15:53
Határvadász bárkiből lehet?

Kőkemény férfiak állnak a magyar határ és a kerítés mellett. Erősek, határozottak, kisportoltak, ahogy az egy, nevezzük így, határvadásztól elvárható. Ezt a képet mutatja a rendőrség toborzó filmje, amivel a határ védelmére keresnek embereket. A Házon kívül riportere, Serdült Szilvia riportjának szereplői azonban nem igazán felelnek meg ezeknek a kritériumoknak. Sőt. Mert, ahogy kiderült, a kormányhivatalok nagyon sokféle embert behívtak a toborzásra. Nézzék meg:

Határvadászokat toboroztak: Kismamát is behívtak

Kőkemény férfiak állnak a magyar határ és a kerítés mellett. Erősek, határozottak, kisportoltak, ahogy az egy, nevezzük így, határvadásztól elvárható. Ezt a képet mutatja a rendőrség toborzó filmje, amivel a határ védelmére keresnek embereket. Serdült Szilvia riportjának szereplői azonban nem igazán felelnek meg ezeknek a kritériumoknak. Sőt. Mert, ahogy kiderült, a kormányhivatalok nagyon sokféle embert behívtak a toborzásra. Csabát például, aki járni és beszélni is nehezen tud a betegsége miatt. Vagy egy 8 hónapos terhes kismamát. Lássuk, ők hogy boldogulnának, ha nekik kéne védeniük a határt.

Házon kívül 2016-11-02


szerző:
2016.11.02. 23:50

Ünneplőket toboroz a KDNP


szerző:
2016.10.22. 18:40
Ünneplőket toboroz a KDNP

Toborzó levelet küldött a polgármestereknek a KDNP. A párt frakcióvezetője arra kérte a települések vezetőit, hogy holnap az állami megemlékezésekre szállítsák buszokkal az ünneplőket. Erről elsőként az Index írt. Harrach Péter a Híradónak elismerte: minden polgármesternek elküldte a levelet. Sződliget független polgármestere ezt felháborítónak nevezte. Holnap a Parlament előtt mond beszédet Orbán Viktor. Az Együtt arra kérte híveit, hogy fütyüljék ki a miniszterelnököt.

Takarót, élelmiszert gyűjtenek a katonáknak

Takarókat, gyógyszereket és élelmiszert gyűjt a déli határ mellett szolgáló rendőröknek és katonáknak a Zsaruellátó nevű Facebook csoport. A civil mozgalmat az utóbbi napokban többen is megkeresték azzal, hogy segítségre szorulnak a határvadászok. Közben a rendőrség filmet készített a határvadászok egy napjáról. Vonzó szolgálatnak mutatják be a határ védelmét, és így toborozzák a jelentkezőket.

Kötelező toborzó közmunkásoknak?

Kötelező katonai toborzóra hívnak közmunkásokat - tudta meg a Kisalföld.  A közfoglalkoztatottaknak azt írták, hogy aki nem fogadja el az állásajánlatot, azt 3 hónapra kizárhatják a közmunkaprogramból. A Honvédelmi Minisztérium viszont azt mondja, nem kötelező aláírni a katonai szerződést. A szocialisták szerint felháborító, hogy a kormány zsarolással akar katonákat toborozni. A Belügyminisztérium Híradónkkal azt közölte: nem lesz következménye annak, ha valaki nem jelenik meg a toborzáson.

Kezdődik a szezon, toboroznak a vízimentők

Idén több száz ember jelentkezését várják. Bárki mehet, akinek van nyáron szabadideje és jól tud úszni – a képzését megszervezik. Még csak az előszezon kezdődött el, de már most 7-ből 3 hajót vízre bocsájtottak. Az elmúlt 15 évben jelenősen kevesebb tragédia történt a Balatonon, de még így is évente 3-4 ember fullad a tóba.

Fiatalokat toboroznak


szerző:
2015.02.24. 18:19
Fiatalokat toboroznak

Legalább 90 keresztényt, köztük nőket és gyereket rabolt el az Iszlám Állam Szíria északi részén. Néhány fogolynak sikerült elmenekülnie. Közben a spanyol rendőrség felszámolt egy hálózatot, amely a hatóságok szerint fiatalokat, főleg nőket toborzott a terrorszervezet soraiba.

Legalább 59 embert ölt meg a merénylő

A merénylő a toborzásra jelentkező újoncok között robbantotta fel magát.

Egyre több fiatal áll katonának


szerző:
2010.01.07. 16:16
Egyre több fiatal áll katonának

Tankokkal, katonai terepjáróval ésfegyverekkel próbálták a honvédelmi pálya felé terelni a diákokat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való