KERESÉS search-close

természeti jelenség

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "természeti jelenség"

Gejzírszerűen tör fel a víz több bükki forrásból

A látványos természeti jelenséget az okozza, hogy a csapadékos idő miatt időszakos karsztforrások léptek működésbe a Bükki Nemzeti Parkban. A négy forrást akár egy egész napos túra keretében meg lehet nézni.

Hátborzongató felvétel Japán egyik legaktívabb vulkánjáról

A Szakuradzsima nevű tűzhányó Japán déli részén, egy kis, lakott szigeten helyezkedik el. Péntek hajnalban láva és kőzuhatag tört fel a hegy oldaláról, miközben látni lehetett a vulkántól nem messze lévő település, és egy üzem fényeit, sőt még azt is, ahogy autók járnak arrafelé.

Ködfelhő a Balaton felett


szerző:
2016.01.09. 18:52
Ködfelhő a Balaton felett

Több méteres ködfelhő száguldott végig péntek reggel a Balaton keleti részén. A különleges természeti jelenség váratlanul, alig néhány perc alatt alakult ki, és ugyanilyen hamar el is tűnt, de a hatalmas hullámra hasonlító felhőfalat így is rögzítették a kamerák, és a helyiek is lefotózták.

Kamera rögzítette, amint leomlott a hegyoldal

A látványos természeti jelenség órákon át tartott, és 10 ezer köbméter föld zúdult alá Kína középső részén. A földcsuszamlásban, amelyet sokan egész közelről néztek, senki sem sérült meg.

Ufót láttak Texasban?


szerző:
2015.11.07. 11:38
Ilyet 18 évig még biztos nem lát!

Az évszázad árapálya - így hívják azt a természeti jelenséget, amely csak nagyon ritkán fordul elő Franciaországban. Ilyenkor a tenger betör egy öbölbe, ahol 14 méternél is jobban megemelkedik a vízszint. Volt, aki hat órát autózott azért, hogy lássa az árapályt.

LÉGI FELVÉTEL: Az évszázad árapálya

A lenyűgöző jelenség csak nagyon ritkán fordul elő Franciaországban. A tenger betör egy öbölbe, ahol 14 méternél is jobban megemelkedik a vízszint.

Tornádó tombolt Oroszországban

Az ott meglehetősen ritka jelenség egy távol keleti, Kínával határos városban végzett óriási pusztítást.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való