KERESÉS search-close

tehetség

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tehetség"

Szoboszlai Dominik 18 éves, de már a második legértékesebb magyar labdarúgó

Csupán 18 éves, de már a második legértékesebb magyar labdarúgó. Szoboszlai Dominik a hírek szerint már négy milliárd forintot érhet. Nemcsak a salzburgi futballszurkolók egyik legkedveltebb játékosa, hanem világviszonylatban is kiemelkedő képességekkel bír. Hiába egyre több a futballakadémia Magyarországon, ő mégis édesapja  focisulijából jutott el odáig, ahol most tart. Megmutatjuk az Ausztriában légióskodó sztárfocista életét.

Sok tehetséggel találkoztunk, de ma este nem őket rangsoroltuk!

Lehet X-Faktor, Csillag Születik vagy Hungary’s Got Talent, minden egyes válogatás alkalmával több ezer önjelölt énekes várakozott a sorára az RTL Klub székháza előtt. Sokan tényleg tehetségesek voltak, ma este azonban nem őket rangsoroltuk. Bár a tehetségek produkciót is milliók nézik meg, a meghökkentő, sokkoló önégetések pillanatok alatt az internet sztárjai lesznek.

A női egyenjogúság is téma volt az idei Glamour-gálán

Bátrak, erősek, ügyesek és kiállnak magukért. Az év nőit is érte már hátrány a nemük miatt. Pénteken 11. alkalommal rendezték meg a Glamour Woman of the Year gálát, ahol a díjazottak közül többen is egy erős nőnek köszönték a sikerüket.
A est műsorvezetője Lilu ide kattintva elmondja, miért tartja fontosnak, hogy elismerjék a tehetséges nőket.

Nem fogod elhinni, hogy milyen tehetség lakozik VV Reniben!

Reni köszöni szépen nem él a gondolkodás lehetőségével, azonban felfedezte, hogy egy sokkal különlegesebb dologban tehetséges!

Történelmet írtak az X-Faktor nyertesei!

Egy évvel ezelőtt a tehetségkutató döntőjében Ricco&Claudia történelmet írt, ugyanis először nyert csapat a magyar X-Faktorban. A Fókusz stábja egy egész napot töltött a nyertesekkel. Mutatjuk!

11 évesen már több mint 2 méter magas a kínai lány

11 éves és máris 210 centiméter magas Zhang Ziyu. Az általános iskolás lányt már most hatalmas kosárlabda tehetségnek tartják és a korábbi NBA játékos után, a női Yao Ming-ként emlegetik. Yao Ming 229 centi magas, de az orvosok szerint ha Zhang Ziyu ebben a tempóban növekszik, még őt is túl szárnyalhatja.

Frenetikus sült krumpli sütés...

Azt már eddig tudtuk, hogy Zsuzsu nem éppen egy konyhatündér. Most ismét megcsillogtatta gasztronómiai tehetségét...

Szorgalom vagy tehetség kell ahhoz, hogy valakiből sikeres zenész váljon?

Egy dolgot mindenképp érdemes tisztázni, ha valaki zenésznek vagy énekesnek adja a fejét. A siker nem jön magától. A csillagok szerencsés együttállásától kezdve a tehetség és a szorgalom is nagyban közreműködik abban, hogy a várva várt siker megérkezzen. A mai nap kérdése ezt a dilemmát járja körül.

VV Csoki: Say My Name (Destiny's Child)

Hallgasd meg VV Csoki előadásában a Say My Name című számot!

Meglátogattuk az X-Faktor felfedezettjeit

Taka, az egykor Tokióban élő orvos rezidens még meg sem mondta szigorú természetű édesapjának, hogy benevezett az X-Faktorba, míg Arany Tímea édesanyjával nyaralás közben egy óceánjáró hajón is már bizonyította tehetségét.

Látványos: így zsonglőrködik a labdával a magyar tehetség

Ronaldinho, Neymar és Kvárta Mátyás, azaz Kvartam – hogy mi a közös ezekben a világhírű focistákban és Kvartamban? Az, hogy mindannyian kiemelkedően űzik a futball egy különleges változatát, a szabad stílusú labdarúgást, azaz a freestyle-t.

Gáspár Laci igazságtalannak érezte a történteket

Pontosan egy évvel ezelőtt Puskás Petit először láthattuk dühösnek, a legrosszabbul pedig Gáspár Laci járt. Az X-Faktor 2017-es szériában történt meg, hogy Laci egyik zenekara kiesett, a másiknak pedig párbajozni kellett. Ezzel pedig megismételte pechszériáját, ugyanis 2016-ban pont ugyanígy kezdett az X-Faktorban.

X-Faktor: itt a nagy visszatérés!

Láttunk már példát arra, hogy megnyerte az X-Faktort az, akit korábban a Mentor Házból küldtek haza. Danics Dóra két évvel ezelőtt például arról mesélt, hogy a mérhetetlen szomorúság, és csalódottság után újra felépítette önmagát és pontosan úgy, és annyit változott, amire szüksége volt ahhoz, hogy képes legyen a győzelemig menetelni. 2016-ban egy volt vetélytársa tért vissza, a tett helyszínére, aki nem volt más, mint Jáger Kinga.

A bankban is az éneklésről faggatják Zdroba Patrikot

Az X-Faktor első válogatója óta megszólítják az utcán, és munkahelyén, a bankban is az éneklésről Zdroba Patrikot. De, hol volt eddig a tehetséges fiatal, miért csak most jelentkezett az X-Faktorba? Kiderül a videóból!

 ZDROBA PATRIK: „Átléptem a határaimat!”

Az X-Faktor mentorai tátott szájjal nézték és hallgatták Zdroba Patrik produkcióját. A banki alkalmazott Patrik, arról mesélt a Fókusz stábjának, hogy mi volt az a meghatározó megmérettetés, ami miatt az X-Faktorba is jelentkezett.

Az X-Faktor egyik versenyzője bizonyítani akar!

A szuper szexi énekes-táncos szembeszállt az előítéletekkel, és igyekezett bebizonyítani, hogy a bombázó fotómodelleknek is van helyük a magyar poppiacon! Beyoncé, Ciara, Jessica Simspon Nicole Scherzinger: csak néhány elképesztő tehetségű, gyönyörű és fantasztikus mozgású bombanő azok közül, akik fényes karriert futottak be az USA-ban. A Fókusz utánajárt, hogy nálunk mi a helyzet!

Így indult Majka karrierje!

Mikor Dopeman beköltözött a villába, már a legelső alkalommal meglátta az ózdi fiúban a tehetséget. El is határozta: felkarolja a fiatal tálentumot!

Fésűs Nelly több éves tévhitet oszlatott el magáról!

Szenzációs Négyesben őrületes rúdtánccal varázsolta el a zsűrit - a Reggeliben pedig Nelly elmesélte, hogy sokat készült a produkcióra, és egy több éves tévhitet is eloszlatott magáról!

Simon Kornél vízilabdázónak áll?

A színész a Szabadság, szerelm című film forgatása alatt tudta meg, hogy mennyire tehetséges a vízilabdában. Kornél egyébként a mai napig aktívan sportol, hiszen egykor több mint száz kiló volt.

A Beckham-családban is akad egy ifjú Justin Bieber?

A híres famíliában mindenki tehetséges valamiben, kíváncsi vagy, hogy a legkisebb Beckham-fiú mennyire jól énekel? Victoria felvette és megosztotta!

Kilenc tehetség egyetlen családban, ők Gerendásék!

Gerendás Péternek 9 gyermeke van, és mindegyikük életében nagyon fontos szerepet tölt be a zene. Hamarosan még egy családi koncerten is fellépnek. De milyen lehet ennyi apróságot és karrierjüket segíteni?

Risztov Éva: „Abból nem lehet megélni, hogy az ember olimpiai bajnok”

A londoni olimpia után elkezdett a civil életével foglalkozni, el akarta dönteni: mihez kezdjen, ha véget ér a sportolói karrierje. Valamiből azután is meg kell élnie. Kacifántos karrierjéről és motivációs előadásairól is mesélt Gergőéknek.

Még mindig jóképű


szerző:
2018.07.02. 16:50
Még mindig jóképű

Nem mindennapi világsztár érkezett a hétvégén Magyarországra. Fabrizio Ravanelli, az olasz válogatott, és a Juventus FC egykori csatára azért érkezett, hogy fiatal magyar tehetségeket után kutasson.

Ilyet még nem látott az amerikai zsűri: magyar lány ejtette őket ámulatba

Az amerikai X-Faktorban négy igennel jutott tovább Vajda Vivien. A magyar kötélugró lányt felállva ünnepelték. A huszonkét éves lány tizennégyszeres világbajnok, Szombathelyen kezdett ugrókötelezni. A műsorban sírva mesélte el, hogy a klubban, gyerekkorában sokat cikizték és bohócnak nevezték. Megkerestük egykori sportegyesületét, ahol csodálkoztak azon, hogy Vivien milyen emlékeket őriz magában...

Majdnem meghalt az X-Faktor egyik felfedezettje!

Pontosan egy éve annak, hogy a tehetségkutató egyik kedvence, Stone Vietnámban lett rosszul, aminek az lett a következménye, hogy döbbenetes körülmények között, de megmentették az életét egy kórházban.

Justin Timberlake imádja a kosárlabdát!

Az énekes szenvedélye eddig sem volt újdonság, viszont vadonatúj videójától a ti szátok is tátva marad…

14 évesen iskolázta le a felnőtteket a magyar golfzseni!

Svéd kutatók szerint 5 évvel tovább élnek azok, akik golfoznak. A mindössze 14 éves Kötél Bence nem csak golfütőt fogott már, hanem a 2017-es Magyar Kupán a teljes felnőtt mezőny előtt végzett!

20 éves a Mystery Gang!


szerző:
2018.04.24. 08:15
20 éves a Mystery Gang!

Vendégünk a Mystery Gang dalszerzője és énekese, Egri Péter volt, aki nem csak az együttes jubileumáról, hanem a fiatal tehetségek gondozásáról is mesélt nekünk!

Itt a Ham ko Ham új videoklipje!

Pont egy éve számoltunk be arról, hogy elkészült az X-Faktorból megismert Ham ko Ham első videoklipje, a forgatásra pedig természetesen stábunk is elkísérte a csapatot. A tehetségkutatóban a srácok mentora ByeAlex volt, aki tartotta a kapcsolatot a fiúkkal, olyannyira, hogy ő teker az ellopott bicikliről szóló kisfilmben, sőt, végül kiderült, hogy… De nézzék meg inkább a klipet!

Tehetséges utód!


szerző:
2018.03.14. 16:50
 Tehetséges utód!

Will Smith mindhárom gyereke örökölte a művészi vénát: két fia, Trey és Jayden, valamint lánya, Willow is egyaránt kacsintgat a színészettel és a zenével. Utóbbi terén talán Willow jár legelőrébb: maga írja számait és rengeteg fellépést tudhat a háta mögött.

Így énekelnek a muzikális kutyák

Láttál már éneklő kutyát? A Fókusz riportere összegyűjtötte a világ legmuzikálisabb kutyáit, akikben biztos benne van az a bizonyos X.

Macskatehetségekből a héten sincs hiány

A három tagú zsűri ismét gorcső alá vette a cicák lenyűgöző produkcióit, és el is mondták véleményüket! Szavazz te is a Felix Faktor versenyzőire!

X-Faktor: így énekelt Bozsek Márk a Mentorházban!

A Barátok közt egykori szereplője igazán jól meglepte a rajongókat, ugyanis kiderült róla, hogy a színpadon, mint énekes is tökéletesen megállja a helyét. Négy évvel ezelőtt a Mentorházban is fantasztikusan énekelt, amit Geszti Péter is igazán értékelt.

X-Faktor: bánat és eufória

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a tehetségkutató válogatója a táborozás állomásnál járt. A Fókusz kamerái nyomon követte az akkori eseményeket, ahol összeborulás, könnyek és csalódottság fogatta a stábot a művelődési ház előtt.

Emlékeztek Tóth Andi legelső produkciójára?

Már három éve annak, hogy a fiatal lány az X-Faktor színpadára lépett, hogy megmutassa a zsűrinek, mit is tud. Hiába, már akkor benne volt Andiban az X, ugyanis a produkció után a közönség állva tapsolt.

Szerelmi vallomások az X-Faktor színpadán!

Három évvel ezelőtt az egyik versenyzőért Gabi volt oda totálisan, a másik pedig csak azért jött, hogy láthassa élete mentorát. Tóth Gabi és a versenyzők között komoly érzelmi csaták dúltak a 2014-es tehetségkutatóban.

Figyelem, Bozsek Márk a színpadon!

Habár ez nem most volt, ugyanis a Barátok közt egykori szereplője négy évvel ezelőtt állt az X-Faktor színpadára. Érdekes, olyan volt Márk, mintha mindig is énekes lett volna, és nagyon hamar levett a lábáról mindenkit.

Emlékeztek még az X-Faktoros Benjire?

A fiatal tehetséges zenész három évvel ezelőtt, ezen a napon igencsak elvarázsolta a mentorokat. Polgári nevén Le Quang Huy egyszerűen fergeteges hangulatot hozott a színpadra és énekhangja meg tökéletes volt. Nektek hogy tetszett a produkció?

Ő az a tehetség, aki könnyeket csalt a mentorok szemébe

Emlékeztek még Szabó Ricsire, vagy Jonathánra? Három évvel ezelőtt 1 millió 800 ezer nézőnek aranyozta be az esős és hűvös szombatját. Egyszerűen nemcsak meghatódtak az X-Faktor zsűritagjai, hanem őszintén odavoltak az énekesekért is.

Nagy visszatérés az X-Faktorban!

Három évvel ezelőtt a Fókuszban bemutatták a 2014-es X-Faktor válogatóját, ahol egy igen kellemes meglepetésben részesültek a műsor mentorai. A színpadon egyszer csak Danics Dóra tűnt fel, de végül őt is igen meglepték.

Az X-Faktor színpadán Miss Balcsi!

Három évvel ezelőtt a 2013-es Miss Balcsi szépségverseny nyertese, Ilyés Jenifer úgy döntött, meg akarja hódítani az X-Faktor zsűrijét. Kivételesen most nem a szépségével szeretett volna sikert aratni, hanem énektudásával.

Exkluzív felvételek: így készült Tóth Andi legújabb videoklipje!

Figyelem, fantasztikusan szép és szexi képek következnek!

Nem fogjátok elhinni, ki szerepel Bruno Mars legújabb videoklipjében!

Annyit elárulunk, hogy nagyon dögös, és nagyon szexi az illető!

Már mindenki gyakorol! X-Faktor 2017: Szeptember 2-tól az RTL Klubon!

2017-ben is folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi és Opitz Barbara után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán. X-Faktor, szeptember 2-tól az RTL Klubon!

Már mindenki gyakorol! X-Faktor 2017: Szeptember 2-tól az RTL Klubon!

2017-ben is folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi és Opitz Barbara után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán. X-Faktor, hamarosan!

Már mindenki gyakorol! X-Faktor 2017: Szeptember 2-tól az RTL Klubon!

2017-ben is folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi és Opitz Barbara után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán. X-Faktor, szeptember 2-tól az RTL Klubon!

Tamás megvillantotta rap tudását az AK26-nak

Tamás elmondta, hogy számára Hiro és Giajjenno az istenek. Tominak az AK26 jelent mindent, ezért nem meglepő, hogy több AK26-os tetoválása is van. Mivel a fiú legnagyobb álma, hogy egyszer fellépjen az AK-s fiúkkal, úgy döntött, elrappeli az egyik szerzeményüket.

Bemutatjuk a Muzsika Tv legújabb tehetségét!

Örömmel értesültünk arról, Phatbeat is részt vett a Muzsika Tv Extra műsorában. A fiatal zenész elárulta nekünk, hogy csak most kezdi bontogatni a szárnyait, így előfordul, hogy picit lámpalázas még a fellépések előtt. Ne feledjétek, hogy a Muzsika Tv Extra vadonatúj műsora augusztusban lesz látható a képernyőn. 

Fókusz 2017-07-27


szerző:
2017.07.27. 19:00
Nézd meg Tündi és Gabi dögös békülős hastáncát!

Miután Tündi és Gabi kibékültek, Tündi négy év után újra táncra perdült, és a csinos hastáncos hölgyek egy közös produkcióval koronázták meg barátságukat.

Íme Martin és Nóri közös beatboxos produkciója!

Bár a rap nem túl nőies műfaj, mikor Nóri elkezdett szövegeket írni, rögtön tudta, hogy rapper szeretne lenni. Martin és Nóri egy közös produkcióval is készültek, és daluk rögtön elnyerte a közönség tetszését.

3. rész (előzetes) - Youtube sztár vagyok!

Július 3-tól minden hétköznap 17:00-tól Anikó #show az RTL Goldon! Nádai Anikó civil vendégekkel beszélget majd hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül.

Exkluzív! X-Faktoros dalpremier!

Bizonyára mindenki emlékszik a tehetségkutató egyik formációjára, a Non Stop együttesre. Hat évvel ezelőtt a Reflektor műsorában debütáltak az egyik legújabb dalukkal.

Fókusz 2017-05-16


szerző:
2017.05.16. 17:25
Íme egy szuper kezdeményezés a tehetséges fiataloknak!

A La femme magazin évek óta segít a tehetséges fiataloknak, és összehozza őket mentorokkal. A kezdeményezés szülőatyjával, Barta Zsolttal és két tehetséges fiatallal, Marjai Kamilla addiktológussal és Bánki Beni slammerrel beszélgettünk.

DALPREMIER! Hallgasd meg te is Opitz Barbi legújabb slágerét!

A 2016-os X-Faktor győztesének első saját szerzeményét nálunk hallhatjátok először! Mutatjuk! 

Hihetetlen erővel robbant be a Muzsika TV sztárjának legújabb klipje!

A népszerű magyar énekes, Josh a napokban osztotta meg vadonatúj klipjét közösségi oldalán, melyet egyszerűen imádnak a rajongók. Mi meg el is hoztuk nektek!

Gáspár Laci:

Bár az még egyelőre titok, hogy Tóth Gabi helyét ki tölti be a mentorok között, az viszont már biztos, hogy Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti ismét mentor lesz. A srácok már nagyon várták, hogy újra kezdődjön az "őrület", és együtt keressék 2017 legtehetségesebb előadóit!

Május 20-X-Faktor-Nyílt nap:

Ha az elmúlt szériákat irigykedve nézted végig, a jelentkezésedet viszont addig halogattad, hogy kifutottál az időből, ne csüggedj: még van egy lehetőséged arra, hogy bebizonyítsd, Benned van az X-Faktor! Gyere el május 20-án 9 órára az RTL Klub székházához (1222 Budapest, Nagytétényi út 29.), és mutasd meg, hogy te vagy az új X-Faktor!

DALPREMIER! – Hallgasd meg az X-Faktor énekesnőjének vadiúj dalát!

A 2016-os tehetségkutató egyik legkülönlegesebb hangú versenyzője, Vince Aliz Liza hatalmas örömhírrel lepte meg a rajongóit! Mutatjuk!

A magyar énekes meghódítja a világot?!

Három évvel ezelőtt a Fókusz riportere egy igen őszinte interjút készített hazánk egyik legismertebb énekesével. Ákos akkor koncertturnéra indult, és Párizsban, Rómában meg Moszkvában is fellépett az ott élő magyarok előtt.

Puskás Petit hatalmas szerencse érte!

Három évvel ezelőtt történt, hogy a 2016-os X-Faktor mentorát egy olyan ember karolta fel, aki rengeteg tapasztalattal és életszeretettel rendelkezik. Az R-Go frontembere, Szikora Róbert több mint negyven éve van a pályán, zenéjéért több generáció is rajongott, és rajong a mai napig, így ha valaki, ő mindent tud a szakmáról. Puskás Petinek tehát kivételes szerencsében volt része, hogy az akkor 61 éves zenész láthatta el jótanácsokkal.

Íme a csupasz valóság! Ismerd meg te is Ewan McGregort!

Hogyan lett a moziimádó kisfiúból előbb drogfüggő a vásznon, majd alkoholista a valóéletben? Hogy vált mégis mindenki hősévé, Obi-Wan Kenobi-vá és lett a magánéletét féltve őrző, a lányait pedig imádó, feminista családapa? A Trainspotting sztárja, most tényleg mindent megmutat!

Te mit üzennél a szülinapos X-Faktorosnak?

A 2016-os tehetségkutató egyik legkülönlegesebb hangú énekese, Gorbunov Dmitrij ma ünnepli 25. életévét. Emlékeztek még arra, honnan jött, és hogyan indult el a zenei pályán ez a fantasztikusan tehetséges fiú?

Elkészült Oláh Gergő legújabb videoklipje!

Az énekes négy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon kitört a csendből és megvalósította az egyik legnagyobb álmát. A Fókusz mutathatta be először az X-Faktorban elhangzott Győztes dalnak videoklipjét, melynek szövegét már szinte egy ország fújt kívülről.

Új tehetség tündököl a Muzsika TV színpadán! – Hallgassátok!

Kossuth Gergő tehetségéhez nem fér kétség, aki nem utolsó sorban Kossuth Lajos oldalági leszármazottja. A romantikus fiatalembernek megszületett a legelső videoklipje, mely garantáltan meghódít. Mutatjuk!

A tehetség ára – Mi lett a csodagyerekből?

Egy évvel ezelőtt a Fókusz stábja felkereste Szász Marcit, akit már néhány évesen zseninek kiáltotta ki. A fiú tavaly, huszonnyolc éves fejjel azt mondta, ellenségének sem kívánja, amin átment onnantól kezdve, hogy néhány évesen zseninek kiáltották ki. Idővel a tehetsége mérhetetlen súllyal nehezedett rá. Ráadásul miután tizenöt évesen egyetemista lett, szinte minden nap azzal kellett szembesülnie, hogy nem arra kíváncsiak mit tud, hanem azt kérik rajta számon, amit nem.

Opitz Barbi:

A 2016-es X-Faktor győztese, Opitz Barbi is keresi az új tehetségeket, és arra buzdít titeket, hogy jelentkezzetek, és merjetek nagyot álmodni! Barbi azt is elmesélte, mi történt vele az X-Faktor vége óta, és milyen volt panamai álomutazása.

Tóth Gabi: „Szakítottunk!”

Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy az X-Faktor egyik mentora úgy döntött, a Fókusz kamerái előtt elmeséli, miért ment tönkre az akkori párkapcsolata. Mint kiderült, a szerelemesek nem tudtak elég időt fordítani egymásra, és a kapcsolatukra, mert mindkettőjüknek a munka volt akkor a legfontosabb.

Könnyek között – Így fogadták otthon az X-Faktor versenyzőjét!

Már öt éve annak, hogy ezen a napon a Fókusz stábja elkísérte az X-Faktor énekesét. Otthonáig kísértük, ahol Baricz Gergőt a szülei könnyezve fogadták, emellett akkori szerelmét, Verát most vitte haza először a szülőkhöz. Hogy mit szólt a lány a nem mindennapi bemutatáshoz? Az a videóból kiderül!

Tóth Andira rátalált a szerelem! – Interjú!

Két éve, ezen a napon adott interjút az X-Faktor egykori győztese. A Fókusznak akkor elmesélte, hogy olyan érzése van, mintha egy álomban élne, mintha egy tündérmesébe csöppent volna. Miután az énekesnő megnyerte a tehetségkutatót, utána megkapta élete első színházi szerepét, közös fellépése volt kedvenc zenekarával, a Hooligans-szel, és akkor úgy tűnt, a szerelem is rátalált.

Az X-Faktor győztese elárulta, kitől örökölte tehetségét!

Opitz Barbi őstehetség, kijelenthetjük. Viszont arról még sosem mesélt, hogy ezt az isteni adományt kitől is örökölte. Nos, mit tippeltek?

Sikerült! Teljesült Tóth Andi álma!

Két éve már, hogy a Fókusz kameráinak örömmel és büszkén mesélt arról az énekesnő, hogy szinte minden vágya teljesült az X-Faktor óta. Kiderült, tizenhat évesen azzal a rockbandával léphetett fel, amit évekkel ezelőtt a többi rajongóhoz hasonlóan csak a tömegből csodált. Az X-Faktorban Hooligans nótával tört be, és azóta is érezni körülötte az elképesztő pezsgést, amit csak egy őstehetség képes kiváltani.

A Barátok közt sztárja különleges Valentin-napi meglepetéssel készült!

Csórics Balázs végre új heti rovatba vágott bele, ami merőben más, mint az eddigi….

Opitz Barbi: „Ahhoz, hogy kitűnjön egy énekes a többi közül…”

Biztos sokan vallják, hogy a tehetség még nem elegendő ahhoz, hogy valaki kiemelkedjen társai közül. A Story Extrában az X-Faktor énekesei árulták el, hogy vajon mi a siker titka.

Tóth Andi óriási dologra szánta rá magát!

A fiatal lány két évvel ezelőtt úgy döntött, élete egyik legnagyobb kalandjába kezd. Először jelentkezett az X-Faktorba, ahol meg tudta mutatni határtalan tehetségét és kitartását, ami egyenesen a döntőig repítette, majd meg is nyerte a versenyt. Később pedig rájött, végleg Budapestre szeretne költözik. A döntésben persze szülei is támogatták az akkor 16 éves lányt.

Híres szülők híres gyerekei


szerző:
2017.01.20. 19:04
Híres szülők híres gyerekei

Ha azt mondjuk Kaia Gerber, Lila Grace, Lily Rose vagy Iris Law, akkor az valószínűleg ezek a nevek még nem mondanak túl sokat senkinek. De ha úgy soroljuk fel őket, hogy Cindy Crawford, Kate Moss, Johnny Depp vagy éppen Jude Law gyerekei akkor már annál inkább. Egyre több világhírű modell, színész, híresség csemetéi jelennek meg a kifutón vagy egy-egy világmárka arcaként. De vajon a nevük miatt vagy tényleg a megnyerő külsejük, tehetségük miatt kerülnek a kifutókra, címlapokra vagy egy-egy márka arcaként?    

 

A Ham ko Ham tagjai igencsak meglepődtek ma reggel! – FOTÓK!

A zenekar nemes egyszerűséggel berobbant az X-Faktorba, és onnan már nem volt megállás. A fiúkért azóta is odavannak a rajongók, sőt a minap egy hihetetlenül cuki ajándékkal lepték meg kedvenceiket. 

Tehetség vagy szorgalom: melyik a fontosabb?

Tehetség és szorgalom - a Válótársak színészeitől ezúttal azt kérdeztük, szerintük melyik a fontosabb a kettő közül, melyikre van nagyobb szükség a sikerhez?

Tehetségek a színpadon: Mi kell ahhoz, hogy valaki kitűnhessen?

Tehetségből nincs hiány, ezt láthatjuk az idei X-Faktorban is. De ez sokszor nem elegendő. Mit gondolnak az X-Faktor mentorai: Szerintük mi kell ahhoz, hogy valaki kitűnhessen? Ez a nap kérdése.

Danics Dóra szexi fotózáson járt

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy az énekesnő élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben, sőt ez a változás még az öltözködési stílusára is kihatott. Hogy ez mennyire így volt, arról a Fókusz csapata is meggyőződhetett, amikor elkísérte Dórát egy címlapfotózásra.

Ma ünnepli 17. születésnapját az X-Faktor egyik döntőse!

Az aranyhajú lány, Opitz Barbi egyik nagy álma már teljesült, bekerült a tehetségkutató döntőjébe. Az énekesnő gyönyörű hangjával minden szombaton elvarázsolja a nézőket és a mentorokat. De ki is valójában ez a fiatal lány?

Ilyen az élet Tóth Gabival – VIDEÓ!

Két évvel ezelőtt a Fókusz csapata kitalálta, hogy az énekesnővel szeretne eltölteni egy egész napot. Ami kiderült, Tóth Gabi mindig is ezer fokon égve élte az életét, nincs ez másképp az X-Faktor idején sem. Nehéz volt már akkor utolérni, annyira pörög, de a stáb azért megpróbálta egy napját lekövetni, amibe rengeteg minden belefért: találkozás az anyukájával, egy új tetoválás, próbák a két csapatával és a saját zenekarával is…

MATA RICSI: az első adás óta mindenki a csajozásról kérdezi

A mindössze tizenöt éves versenyzőt az első adásban Istenes Bence nemcsak az éneklésről, hanem a csajozásról is faggatta. Az eset óta mindenki ugyanazt kérdezi Ricsitől.

Gáspár Laci sokkolódott – Balogh Eszter távozott az X-Faktorból

Túl vagyunk a tehetségkutató első élő show-ján. Hihetetlen izgalmakat és meglepetéseket tartogatott a műsor, melyre még a mentorok sem tudtak felkészülni lélekben.

Extra produkció! ByeAlex az X-Faktor színpadán!

Biztos sokan emlékeznek arra, hogy két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt meg, hogy a tehetségkutató harmadik élő show-jának meglepetés vendége az énekes volt. A színpadra ByeAlex lépett, aki mára maga ülhet a mentorok székébe. Hamarosan a Mentor Házban énekelhetnek az új versenyzők!

Sebestyén Balázs betartotta ígéretét – FOTÓK!

Ugyan nem Martin, a Kicsi Óriások döntős ovisa nyerte meg a kis tehetségek kategóriájának fődíját, de a legnagyobb álma mégis teljesülhetett, ugyanis a rádiós-tévés műsorvezető elhívta őt egy reggeli Morning Show-ba, ahol kedvére kérdezősködhetett egész nap...

Szexuális üzenetekkel zaklatják X-Faktor egyik játékosát

Két évvel ezelőtt kaptuk fel a fejünket arra a hírre, hogy szexuális tartalmú levelekkel és képekkel zaklatták az X-Faktor tisztalapos versenyzőjét, a 19 éves Krizsma Gwendolint. Két hete érkezett meg az első levél, amivel ráadásul szerelme szembesült először.

Állkapoccsal vették be a színpad szélét – Got Talent első adás!

Pont egy évvel ezelőtt kezdődött a Hungary’s Got Talent műsora. Voltak durva fellépők is. Az egyik jelentkezői leamortizálták a színpadot, közben felgyújtották és szétverték egymást. Íme az epikus produkció mögött álló kőkemény srácok, akik nem csupán jól tűrik a fájdalmat, de vélhetőleg egyáltalán nincs is fájdalomküszöbük.

Szívszorító történet – Az anyukája magára hagyta, mégis neki üzent!

Pont egy évvel ezelőtt a Hungary’s Got Talent műsorba tűnt fel a 12 éves Pécsi Virág Veronika. A lányt kiskorában elhagyta az édesanyja, azóta az apukája igyekszik mindkét szülőt pótolni a lánya életében. A Got Talent versenyzője azt reméli, hogy a távol lévő édesanyja is látja majd, hogyan énekli el Koncz Zsuzsa Mama című dalát a Got Talent színpadán.

A Barátok közt sztárját így még biztos nem láttad! – VIDEÓ!

Úgy látszik, Kiss Péter Balázst is elkapta a flow-élmény, és beszívta őt a közösségi média varázslatos világa. Örömmel adjuk hírül, a fiatal színész elindította hivatalos Facebook oldalát.

 INTERJÚ - Ákos őszinte vallomása

A híres zenész sok mindent letett már arra a bizonyos asztalra, amire jogosan lehet büszke. Ákos négy évvel ezelőtt adott interjút a Fókusznak, melyben elmesélte hogyan indult pályafutása, amikor a gimis bandával először léptek színpadra. A beszélgetésből még sok titok kiderült.

Itt a módszer, amivel bárki megtanulhat rajzolni!

A jobb agyféltekés rajzolás segítségével, manapság már bárki alkothat mesterművet. Ám a sikerélményen kívül számos más hatása is van ennek a technikának, amiért érdemes belevágni.

A magyar sztár bronzérmes lett! - Szexi DJ

Ebben a szakmában nem elég csinosnak és szépnek lenni, persze az inkább előny, mint hátrány. Lemezlovasnak lenni komoly kihívás, hiszen ez a munka a szórakoztatóipar fellegvára. A ex-villalakó is belevágott a lemezlovasságba és kiderült, milyen jól tette. Egy nemzetközi DJ verseny harmadik helyezettje lett a szőke lány. Hogy kiket előzött meg a verseny során? Kattintsatok!

Kiss Ramóna bemutatta nekünk a családját!

Már két éve történt, hogy a Barátok közt sztárja egy igen őszinte interjút adott a Fókusz riporterének. A történetben még az volt a szép, hogy a nézők megismerhették Ramóna húgát is, Debórát, akivel jó pár évvel ezelőtt még nem találta a közös hangot a színésznő, mostanra azonban elválaszthatatlanok.

Óriási botrányt okozott az X-Faktor versenyzője!

Két évvel ezelőtt hatalmas tömeg várta az R-GO fellépését. Szikora Robi és csapata előtt még egy meglepetésben részesülhetett a közönség. Az tehetségkutató egyik legextrémebb figurája az énekestől kapott engedélyt arra, hogy a várva várt koncert előtt felléphessen saját szerzeményével a színpadra. Hörcher Lászlót csúnyán kifütyülték a nézők.

GESZTI PÉTER:

Geszti Péter hisz a Kicsi Óriások apró tehetségeiben. A zsűritag azt vallja, hogy az őszinteség, a zsigerből jövő tehetség és a gyerekek felnőttként való kezelésében van a műsor sikere, ezért ő is könnyű szívvel engedné el lányait a tehetségkutatóba.

Egy vak fotós a paralimpia legnépszerűbb arca

Joao Maia, a világ talán egyetlen vak fotósa és a riói paralimpiai játékok egyik legnépszerűbb alakja. A férfi 28 évesen egy fertőzés miatt vesztette el a látását, ekkor döntötte el, hogy fotózni kezd, mert úgy az érzi, az ő szeme a szívében van.

Kell hozzá tehetség, hogy valaki profi táncos legyen?

Lassítja az öregedést, megelőzi a szédülést - gondoljanak csak a piruettező balett táncosokra, akik rengeteg pörgés után sem veszítik el az egyensúlyukat, és kutatások azt is bizonyítják, hogy aki táncol, sokkal frissebb marad az agya.

Botrány az X-Faktor színpadán – Ilyet még nem láttál!

Nincs olyan év, hogy ne boruljon ki valaki a válogató során. A csalódottság sokszor döbbenetes dolgokat válthatnak ki egyes emberekből. Két évvel ezelőtt se úszták meg az akkori mentorok a súlyosabb kiborulásokat, ugyanis volt ordibálás, dobálás és durva sértegetés.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való