KERESÉS search-close

taxis hiéna

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "taxis hiéna"

Rejtett kamerával jártunk a bulinegyedben!

A Fókusz stábja rejtett kamerával járt a bulinegyedben, ahol sokak szerint már elszabadult a pokol! Találkoztunk olyan taxis hiénákkal, akik akár több ezer forinttal vágják át az embereket és olyan lakosokkal is, akik csak félve nyilatkoztak arról, hogy lassan piros lámpás negyeddé változik át az otthonuk környéke. A Házon kívül stábja nemrég szintén a bulinegyedben forgatott, ahol olyan drogárusokkal találkozott az RTL stábja, akik kamu anyagot árulnak százezrekért!

Hiénák nyomában: ügyeskedő taxisokat buktattunk le

Kevert nyelven nyerészkedő, az útonállókat megszégyenítő sofőrök és egy, magát külföldinek kiadó riporter, aki megpróbál eljutni Á-ból, B-be, nem csekély anyagi áldozat árán. Rejtett kamerával teszteltük a taxisokat. Azt, hogy ez hogyan sikerült?  Mindjárt látni fogják. Annyit elárulunk, horror árakon.

Fókusz 2016-08-23


szerző:
2016.08.23. 18:55
Taxis hiénák Ferihegyen

Dupla árat kért egy magát külföldinek kiadó utastól egy taxis hiéna a repülőtéren - a férfi mindezt mobillal rögzítette, majd eljuttatta az RTL Híradónak. A hiénáknak nevezett, taxitársaságokhoz nem tartozó fuvarozókkal évek óta küzd a repülőtér, ám tehetetlenek. A taxisok szerint a szigorúbb ellenőrzés oldhatná csak meg a problémát.

Taxis hiénák zaklatják az utasokat

Egyre durvábban zaklatják a Liszt Ferenc reptéren az érkezőket az illegális taxisok, erről panaszkodnak utasok. Egyikük videóra is vette a történteket. A felvételen az látható, hogy néhány engedély nélkül dolgozó úgyneveztett "taxis hiéna" körülvesz egy kisgyerekes anyát, majd kiveszik a kezéből a bőröndöt. Így akarják arra kényszeríteni, hogy az ő autójukba szálljon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való