KERESÉS search-close

tartalék

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tartalék"

Sokaknak okoz gondot a nyugdíj késése

Az általunk megkérdezett nyugdíjasok közül sokaknak gondot okoz az is, ha csak egy napot késik a nyugdíja. A Gazdaságkutató Intézet vezérigazgatója szerint a nyugdíjasok 60 százaléka a létminimum környékén egyensúlyoz. Molnár László azt mondja, másfél millió embernek okozhat problémát ezért, ha csúszik a nyugdíja kifizetése. Ráadásul ezeknek az embereknek szinte esélyük sincs tartalékot képezniük, hogy átvészeljenek egy hasonló helyzetet.

 

Leállították az összes felújított orosz metrót

Nincs tartalék, minden egyes használható szerelvény közlekedik a 3-as metró vonalán azért, hogy tartani tudják a menetrendet. Ezt mondják a Metróért Egyesületnél. Azaz, szerintük, ha egy jármű is meghibásodik, ritkítani kell a menetrenden. A BKV csütörtökön az összes felújított orosz metró közlekedését leállította, így kizárólag a 40 éves szerelvények közlekednek.

Jelentősen csökkent a jegybank tartaléka

Több mint 10 milliárd euróval, azaz háromezer milliárd forinttal csökkent a jegybank devizatartaléka - írta a portfolio.hu. A tartalék azért fontos, mert így szerezhet valutát az állam, és ez az a pénz, amellyel válság esetén stabilizálni lehet a forint árfolyamát. A szocialisták szerint kisebb tartalék sérülékenyebb forintot jelent, de a Nemzeti Bank szerint most már ennyi pénz is elég az ország stabilitáshoz.

3,6 milliárdot kap a kormánytól Felcsút környéke

3,6 milliárd forintból építenek kerékpárutat és gasztrosétányt a Váli-völgyben, Felcsúttól nem messze. Mindezt a kormányzati tartalékokból fizetik, azt viszont nem tudni, hogy ezért pontosan mi és mikorra épülhet fel. A kormányt hiába kerestük nem nyilatkoztak. A DK szerint ez pazarlás és hasznosabban is el lehetne költeni ezt a pénzt.

Kiürült a kamra, a farmerek éheznek


szerző:
2016.03.28. 19:55
Kiürült a kamra, a farmerek éheznek

Heni és Attila felmérték a kamra helyzetét, és kiderült, hogy szinte semmi sem maradt benne. Ezek után jött a taktikázás: kecskét vagy inkább csirkét vágjanak?

800 milliót ad sportra a kormány

800 millió forintot költ sporttámogatásra tartalékaiból a kormány. A Magyar Közlönyben jelent meg, hogy az Magyar Labdarúgó Szövetségre és sportági fejlesztésekre fordítják a pénzt. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma azt állítja, hogy az egészet a kézilabda támogatására költik majd. A kormány évek óta eredményesebb labdarúgást és több szurkolót remél az elköltött milliárdoktól, de a céljaik egyelőre nem teljesültek. A DK szerint megdöbbentő, hogy a rendkívüli tartalékokból is sportra költenek.

Önkéntes tartalékosokat hívnak be

Benkő Tibor, a Honvéd Vezérkar főnökének javaslatára Simicskó István honvédelmi miniszter elrendelte a tartalékos katonák mozgósítását. Ötszázan kapnak behívót. A honvédelmi tárca indoklása szerint erre a tömeges menekülthelyzet miatt van szükség.

Hónap elején kiderül, hol húznak a nadrágszíjon

A minisztereknek mácius 1-ig kell eldönteniük, honnan vesznek el pénzt a tárcájuknál.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való