KERESÉS search-close

tarján zsófi

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tarján zsófi"

Tarján Zsófi tofuval töltött gombája

Zsófi tányérján egyáltalán nem látszott, hogy a készítője amúgy nem vegetáriánus. Az ízek is finomak lettek, a tálalás viszont egy picit kaotikusra sikerült.

Megvan a Konyhafőnök VIP első három középdöntőse!

Megannyi küzdelem, étel és kihívás után eldőlt, hogy kik jutottak tovább a verseny következő fordulójába!

Forrnak az indulatok a Villában!

Baukó Évával és Gombival arról beszélgettünk, hogy mi az a pont, amikor már végleg elfogy a türelem, Adával és Tarján Zsófival pedig olyan témákról, amikről a nők hezitálás nélkül hazudnak. Hogy milyen témák kerültek még elő a pénteki 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül!

10 téma, amiben a nők hezitálás nélkül hazudnak

Köztudott, hogy a nők hajlamosak kegyes hazugságokra. Ettől azonban még nem megbízhatatlanok, csak nem akarnak rossz színben feltűnni. Hogy miket nem szeret bevallani Tarján Zsófi és Ada, azt most elárulták.

X-botrány és a „Hernádi titok”

Miért nem láthatták a nézők Hernádi Judit lányát az X-Faktor eddigi adásaiban, miközben Zsófi majdnem a véghajráig eljutott? Tele vannak a lapok találgatásokkal. Most tiszta vizet öntünk a pohárba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való