KERESÉS search-close

tanulságos történet

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tanulságos történet"

A "tanulságos történet" címkével ellátott tartalmaknál (2) leggyakrabban használt további címkék:
Egy fura történet arról, hogyan szórakozik a bank egy családdal

Ha valakiknek, nekik találták ki a családok otthonteremtési támogatását, a CSOK-ot. Viki és Győző nagycsaládosok, négy gyereket nevelnek, és álmukban se gondolták volna, hogy gond lehet az igénylésükkel. Főleg, hogy Győző ügyvéd, és pontosan ismeri a jogszabályokat. De nem így alakult, már fél éve hadakoznak a bankkal, és még mindig nem oldódott meg az ügyük. A történetük viszont mindenképp tanulságos.

Attól, hogy mozgássérült vagy, még lehetsz szexi!

Ez a lány itt Rachelle Friedman. Egy baleset következtében 2010-ben deréktól lefelé megbénult. Azóta a mozgássérültek elfogadásáért küzd, most pedig modellt állt egy fotósorozathoz, hogy bebizonyítsa: a sérült emberek ugyanolyan szépek és szexik lehetnek, mint egészséges társaik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való