KERESÉS search-close

tanácsadó

68 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tanácsadó"

George Birnbaum: Sorost javasoltuk ellenségnek

Kampánytanácsadó cég alkotta meg a Fidesz számára az ellenségképet Soros Györgyből - ezt állítja egy svájci lapnak adott interjúban George Birnbaum. A kampánystratéga az azóta elhunyt Arthur Finkelstein üzlettársaként dolgozott, és úgy fogalmazott: a Soros György elleni kampányuk volt a legegyszerűbb az összes munkájuk közül. Hogyan lesz rosszakarónk egy olyan emberből, akivel még csak nem is találkoztunk? Ezzel a témával foglalkozott a XXI. Század című műsorunk korábban. A videót megnézheti ITT.

RTLII Híradó 2018-01-24


szerző:
2018.01.24. 21:30
Az LMP is dolgozna Ron Werberrel

Újra hatással lehet a választási kampányra Ron Werber. A 2000-es évek elején feltűnt tanácsadó többször is segítette az MSZP kampányát, és ezért súlyos kritikákat kapott. Most az LMP miniszterelnök-jelöltje szeretné, ha velük dolgozna. Arról, hogy mennyiért és milyen feltételekkel, valamint hogyan alakulna a párt kampánya, nem beszélnek, mert még nem egyeztek meg.

Háromszoros bérért ad tanácsokat Sonkodi

Lázár János örül, hogy olcsón jutott jó tanácsadóhoz. A Miniszterelnökséget vezető miniszter így kommentálta, hogy a nyáron távozó politikai államtitkára, Sonkodi Balázs most korábbi fizetése háromszorosáért, havi 3 millió forintért már tanácsadóként dolgozik a Miniszterelnökségnek. Lázár János azt is mondta, Sonkodi Balázs most háromszor annyit vagy háromszor olyan jól dolgozik, ezért is jár neki magasabb fizetés. Az LMP szerint egy ilyen ügy után normális országokban lemond a miniszter.

MAMI PARA: Hogyan tápláljuk a csecsemőt?

Geszvein Erika, párkapcsolati és családterápiás tanácsadó, szakpszichológus azt mondja, a szoptatás megalapozza az anya-gyerek kapcsolatot. Ugyanis ilyenkor felszabadul az oxitocin nevű boldogsághormon. De egyáltalán nem rossz anya az, aki nem tudja mellre tenni kisbabáját. Ugyanis manapság egyre kevesebb anya képes szoptatni.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

A sokoldalú új francia first lady

Ő a Premiére dame, azaz a francia first lady: mindenki Brigitte Macronról beszél Franciaországban. Nem csak az újonnan megválasztott francia elnök élete szerelme, hanem legfontosabb tanácsadója már évek óta. 24 év van köztük, de nem is lehetnének jobban egy hullámhosszon. De ki ő valójában? Miért egyedülálló a kapcsolatuk? Összeállításunkban ezekre a kérdésekre kerestük a választ.

Százmilliós állami hirdetések a Lokálban

Majdnem nettó 400 millió forintért hirdet a Szerencsejáték Zrt. a Lokál című heti és napilapokban idén, ezt a Magyar Narancs derítette ki. A Lokált a Modern Média Group adja ki, amelynek Habony Árpád, a miniszterelnök állítólagos tanácsadója az egyik tulajdonosa. A Szerencsejáték Zrt. azt írta, a hirdetési felületek kiválasztásakor mindig a hatékonyságot tartják szem előtt. Az Együtt viszont úgy látja, Habony Árpád lapjai piaci szempontból értéktelenek, és a Fidesz közpénzből épít médiabirodalmat magának.

Mit árul el rólunk az öltözködésünk?

Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy megjelenésünkről mennyi minden olvasható le. Figyeljünk erre jobban, hiszen a sikeres stílusválasztás rengeteg önbizalmat adhat.

Elismerték, volt vizsgálat Habony ellen

Az adóhatóság belső vizsgálatot indít, Habony Árpád pedig büntetőfeljelentést tesz, miután nyilvánosságra kerültek tavalyi vagyonosodási vizsgálatának adatai. Jogi képviselője Híradónknak eljuttatott levelében ugyanakkor elismerte, hogy az adóhatóság valóban indított vagyonosodási vizsgálatot Habony ellen. A sajtó már régóta szeretné megtudni, miből él Habony, akiről több vezető fideszes politikus is elismerte: tanácsokat ad neki.

Nem tudni, Orbán sem kér-e Habony tanácsaiból

Nem árulta el a miniszterelnök sajtófőnöke, hogy Orbán Viktor továbbra is igényt tart-e Habony Árpád munkájára. Lázár János csütörtökön azt mondta, azért nem szerződtetik Habony Árpádot, mert nem tartanak igényt a tanácsaira. A titokzatos tanácsadóról Orbán Viktor eddig csak annyit mondott, hogy nincs rajta semmilyen kifizetési listán. Az utóbbi időben azonban egyre több kormánypárti politikus ismeri el, hogy kap tanácsokat Habony Árpádtól.

Nem politikus, nem közéleti szereplő, csak egy jobboldali meggyőződésű polgár, aki ingyen ad tanácsokat. Ez derült ki Habony Árpádról abból a sablonválaszból, amelyet a minisztériumok küldtek az Együtt képviselőjének. Szabó Szabolcs kérdezte meg az összes tárcát a miniszterelnök rejtélyes tanácsadójáról. Bár a Miniszterelnökségi Kabinetiroda a képviselőnek nem válaszolt, az RTL Híradó kérdésére, hogy ki fogalmazta az egyenválaszt, elküldték ugyanazt a sablonszöveget.

A tanácsadó, akiről senki sem mer nyíltan beszélni

A múlt héten láthatták „nem értem” című új sorozatunk első részét. És most folytatjuk. Mert mindig akad valami a politikában, amit tényleg nem értünk. Most azt, hogy egy  fontosnak és befolyásosnak tűnő tanácsadóról miért nem mer senki egyenesen beszélni.  És hogy ez a titokzatos ember miért olyan fontos, hogy ingyen kapja azt, amiért más vagyonokat fizet. De azt sem, hogy honnan vannak 10 milliói cégalapításra, és miért tűnik úgy, mintha felé lejtene a pálya, ha a médiavállalkozásairól és az állami pénzekről van szó.

Kicsoda valójában Habony Árpád?

Egyre több vezető fideszes politikus és kormánytag ismeri el, hogy tanácsokat kap Habony Árpádtól. Eddig azt lehetett tudni, hogy Orbán Viktor főtanácsadója Lázár Jánosnak és Rogán Antalnak is segített már. Most kiderült, a Fidesz alelnöke, frakcióvezetője és Tarlós István főpolgármester is kapott tőle tanácsot. Habony Árpádnak ennek ellenére sem a kormánypárttal, sem a Miniszterelnökséggel nincs szerződése, és nem tudni, miből él. De az kiderült, hogy mivel fontos ember, a lagzijára ingyen kapta meg a Szépművészeti Múzeumot.

Milyen minőségben? Jó minőségben...

Tarlós István Habony Árpádi minőségében tárgyalt Habony Árpáddal - legalábbis ezt válaszolta a főpolgármester az ATV műsorvezetőjének arra a kérdésére, hogy mégis milyen szakértőként beszéltek a közösségi közlekedésről egymással. Tarlós azt mondta, valóban találkoznak Habonnyal évente kétszer, de nem mondott arról semmit, hogy miről beszélgetnek. A Parlamentben Kósa Lajost is megkérdezte a 444.hu újságírója arról, milyen minőségében, és milyen tanácsokat ad Habony Árpád például a Fidesz frakcióvezetőjének.

Habony közvetített Tarlós és Orbán között

Habony Árpád, a miniszterelnök állítólagos tanácsadója közvetített Orbán Viktor és Tarlós István között a BKV finanszírozásáról szóló vitában. Ezt a főpolgármester ismerte el az Indexnek. A miniszterelnök sajtófőnöke szerint a kormány továbbra sincs hivatalos munkakapcsolatban Habony Árpáddal.

Dubaiban köszönthette az újévet Habony Árpád

A luxusszállodáiról híres közel-keleti város repterén legalábbis névre szóló táblával várta az egyik exkluzív hotel sofőrje a miniszterelnök tanácsadójaként emlegetett Habonyt. A szállodában a legolcsóbb szoba is majdnem 200 ezer forint egy éjszakára, egy lakosztály pedig majdnem 650 ezer forintba kerül.

Hol szórakozott Ibizán a titokzatos miniszterelnöki tanácsadó?

Egy luxusmulató a napfényes Ibizán, a spanyol tengerparton. Különleges belső tér, táncosok, mutatványosok, különleges és drága ételek és italok. Egy hely, ahová sokan vágyhatnak. De a Heart clubról valószínűleg kevesen hallottunk volna, ha nem kerül elő egy felvétel, amelyen Habony Árpád, a miniszterelnök és több miniszter titokzatos tanácsadója szórakozik ott. De milyen is ez a mulató? Kik járnak oda és mennyiből szórakoznak? 

A legjobb mémek Habony Árpád ibizai partizásáról

A mémgyárban most Habony Árpád ibizai reklámfilm szereplése a legfelkapottabb termék. A miniszterelnök főtanácsadóját ábrázolták cuki nyusziként, de belecsempészték a legendás kultfilm, a Ponyvaregény jeleneteibe is. Összegyűjtöttük a legjobb alkotásokat!

Egy ibizai luxusklub reklámfilmjében szerepel Habony Árpád

A miniszterelnök tanácsadójaként emlegetett férfi a klipben az asztalok között táncolókat figyeli. Az Index szerint a testőre is feltűnik a videóban. A klub az egyik legfelkapottabb hely a világon. Csak a belépő és a show megtekintése átszámítva több mint 61 ezer forintba kerül.

Mesterházy a tanácsadók nevére is kíváncsi

Nem árulja el Rogán Antal, hogy kik adnak neki tanácsot összesen havi négy és fél millióért. A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a szocialista Mesterházy Attila kérdésére leírta, hányan és mennyiért dolgoznak ilyen pozícióban, de szerinte nincs lehetősége felfedni tanácsadói kilétét. A Transparency Internationalnél azt mondják, a politikai tanácsadók is kormánytisztviselők, vagyis, nyilvánosságra lehetne hozni az adataikat. Mesterházy Attila azt mondta, kikéri a tanácsadók nevét is.

Bármennyi tanácsadó, jóval több pénzért

Korlátlanul vehet fel tanácsadókat Rogán Antal az általa vezetett új minisztériumba, és többet is fizethet nekik, mint amennyi a kormánytisztviselőknek jár. Erről nyújtott be módosító javaslatot Lázár János miniszter az Országgyűlésnek. A kormányszóvivő szerint ez csak egy lehetőség. A Fidesz-frakció alig több mint egy hete azt ígérte híradónknak, az adófizetőknek nem kerül pluszpénzébe a Miniszterelnöki Kabinetiroda felállítása. Az ellenzéki pártok nyilvánvaló pénzkidobásról beszélnek.  

Habony Árpád közszereplő a bíróság szerint

Habony Árpád közszereplő, ezt a bíróság mondta ki, igaz, egyelőre első fokon. A pert a miniszterelnök tanácsadójának tartott Habony indította az Index egyik videója miatt, amelyen az látszik, hogy egy azóta bezárt belvárosi luxusáruházból lép ki. Szerinte nem adhatták volna le a felvételt, a bíróság viszont másképp látta.

Elindult a Habonyhoz köthető hírportál

Elindult a Habony Árpádhoz köthető internetes oldal a 888.hu. A portál főszerkesztő hírigazgatója G. Fodor Gábor, a Századvég stratégiai vezetője. Ő az a politikai tanácsadó, aki a Magyar Narancsnak azt nyilatkozta, hogy a polgári Magyarország valójában mindössze egy politikai termék. Az internetes lap kiadója a Modern Média Group, amelyet nemrégiben alapított Habony Árpád. A miniszterelnök tanácsadójaként emlegetett Habony összesen majdnem 50 millió forintot rakott a cégbe.

Finkelstein: A lényeg, hogy legyen ellenségkép

Ha azzal kampányolsz, hogy ezt vagy azt a csoportot kidobod az országból, inkább lehet esélyed, mintha valami racionális dologról, például a nyugdíjreformról beszélsz - ezt mondta Orbán Viktor nem hivatalos tanácsadója Arthur J. Finkelstein egy 5 évvel ezelőtti rendezvényen. A hangfelvételt a 444.hu mutatta be. A Fidesz szerint a menekültek elleni lépéseknek nincs köze a politikai tanácsadóhoz.

Újabb bejelentést tesznek Habony ellen

Az Együtt és a Demokratikus Koalíció újabb bejelentést tesz az adóhatóságnál Habony Árpád miatt. A miniszterelnök tanácsadója 48 millió forintot tett egyik új cégébe a Modern Média Groupba, miközben a két ellenzéki párt szerint nincs kimutatható jövedelme. Az adóhatóság az RTL Híradó kérdésére adótitokra hivatkozva nem válaszolt arra, hogy van-e eredménye a Habony ellen állítólag már korábban indított vagyonosodási vizsgálatnak.

Honnan lett 48 milliója Habonynak?

Az Együtt és a Demokratikus Koalíció újabb bejelentést tesz az adóhatóságnál Habony Árpád miatt. A miniszterelnök tanácsadója 48 millió forintot tett egyik új cégébe a Modern Média Groupba, miközben a két ellenzéki párt szerint nincs kimutatható jövedelme. Az adóhatóság az RTL Híradó kérdésére adótitokra hivatkozva nem válaszolt arra, hogy van-e eredménye a Habony ellen állítólag már korábban indított vagyonosodási vizsgálatnak.

A Fidesz nem fizet Finkelsteinnek

Nemcsak a miniszterelnök és a kormány, hanem a Fidesz sem fizet a nemzetközileg ismert amerikai kampányszakember, Arthur Finkelstein tanácsaiért. Ezt közölte Híradónkkal a nagyobbik kormánypárt és Orbán Viktor sajtófőnöke.

Orbán: két napja találkoztam Finkelsteinnel

Rendszeresen kapcsolatban vannak, legutóbb két napja járt Orbán Viktornál Arthur Finkelstein amerikai politikai tanácsadó – ezt mondta az RTL Híradónak a miniszterelnök. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön azt mondta: ő nem is hallotta a világszerte ismert tanácsadó nevét. Azt ugyanakkor sem a Fidesz, sem a kormány nem árulta el, hogy kitől kapja a fizetését Finkelstein. A politikai tanácsadó nemrég közös angliai céget alapított Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadóval. Az Együtt szerint átláthatatlanok Orbán és tanácsadóinak kapcsolatai.

Századvéges vezetője lesz Habony cégének

A milliárdos kormányzati megrendeléseket elnyert Századvég Intézettől visz cégvezetőt Angliában alapított vállalkozása élére Habony Árpád. Lánczi Tamás politikai elemző vezeti majd a vállalkozást. Lánczi nem árulta el, honnan ismeri Habonyt, aki hivatalosan a Századvéggel sem áll kapcsolatban. A miniszterelnök tanácsadója, akinek egyetlen ismert itthoni vállalkozása évek óta nem termel számottevő bevételt, a világ egyik legismertebb politikai tanácsadójával, Arthur Finkelsteinnel közösen alapította a londoni céget. Az Együtt elnöke szerint Habonynak el kell számolnia azzal, miből volt pénze céget alapítani.

Céget alapított Nagy-Britanniában Habony

A cégbe beszállt Arthur J. Finkelstein is, aki korábban a Fidesz kampányaiban is dolgozott. Telefonon elértük a vállalkozás igazgatóját, aki azt állította az RTL Híradónak, hogy nem ismeri személyesen Habony Árpádot. A férfi egyébként több mint egy tucat másik angol cégben is volt igazgató.

Szemtelenül sokat keresnek és nők

Sikeres vállalkozók, egyikük egy miskolci panellakásból indult, közgazdász lett, tanácsadóként bejárta a világot és ma egy óra alatt keres annyit, mint első havi fizetése volt. Másikuk Budapesten, később Bécsben is bevezetett egy új irodatípust, az úgynevezett co-working-et. Karriert csináltak, fiatalok, szemtelenül sokat keresnek és nők.

Orbán: Az én dolgom, kire hallgatok

Csak rá tartozik, hogy kinek a tanácsaira hallgat, ezt válaszolta Orbán Viktor újságírói kérdésre, ami azt firtatta: Habony Árpád politikai tanácsadó-e? A miniszterelnök szerint az újságírók rosszul használják a politikai tanácsadó kifejezést. Ez ugyanis egy jogi értelmezés és nem azt jelenti, hogy ki kivel szokott beszélgetni. Orbán Viktor azt mondta, az nyilvános adat, hogy ki dolgozik a kormánynak politikai tanácsadóként.

Rogán: Habony magánemberként ad tanácsot

Társadalmi munkában, ingyen ad tanácsokat a miniszterelnöknek Habony Árpád. Rogán Antal szerint csak erről beszélt Orbán Viktor, amikor kedden azt mondta: Habony neve egyetlen kifizetési listán sem szerepel, és azt is: nem tudja befolyásolni, a sajtó kit tart a tanácsadójának. Orbán Viktor korábban több olyan képet is megosztott közösségi oldalán, amelyen Habony Árpáddal együtt szerepel, és még a Fidesz.hu is miniszterelnöki tanácsadóként írt róla.

Habony Árpád ingyen osztja tanácsait

Társadalmi munkában, ingyen ad tanácsokat a miniszterelnöknek Habony Árpád. Rogán Antal szerint csak erről beszélt Orbán Viktor, amikor tegnap azt mondta: Habony neve egyetlen kifizetési listán sem szerepel, és azt is: nem tudja befolyásolni, a sajtó kit tart a tanácsadójának. Orbán Viktor korábban több olyan képet is megosztott közösségi oldalán, amelyen Habony Árpáddal együtt szerepel, és még a Fidesz.hu is miniszterelnöki tanácsadóként írt róla.

„Nincs hivatalos kapcsolatom Habonnyal”

Semmilyen hivatalos kapcsolatban nem áll Habony Árpáddal - ezt Orbán Viktor mondta az Index kérdésére. A miniszterelnök úgy fogalmazott: nem tudja azt befolyásolni, hogy ki nevezi magát a tanácsadójának, vagy kit neveznek annak az újságok. Habony Árpád gyakori vendége a Fideszes rendezvényeknek. Korábban Rogán Antal azt mondta róla, hogy neki és a miniszterelnöknek is szokott tanácsokat adni, Lázár János ugyancsak elismerte, hogy ő is ki szokta kérni Habony véleményét.

Vizsgáltatnák Habony anyagi helyzetét

Vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez az Együtt Habony Árpáddal szemben, akit a miniszterelnök tanácsadójaként tartanak számon, mivel nem értik, miből van pénze – a szerintük – milliárdos médiavállalkozást létrehozni. A Válasz.hu írta meg, hogy Habony fele részben tulajdonosa egy cégnek, ami az új jobb oldali médiacentrum lehet. A kormány érdemben nem reagált a hírekre.

Eljárás indult Habony Árpád ellen

Eljárást indított a II. kerületi rendőrkapitányság Habony Árpád ellen. A miniszterelnök tanácsadójaként számon tartott Habony még március végén fényképezők és kamerák előtt szabálytalankodott egy budai utcában. Záróvonalat is átlépett és a biztonsági öve sem volt bekötve, ahogy a mellette utazó Andy Vajnának sem. Azt, hogy kié az autó, nem lehet tudni. Az Együtt azt mondja: minden hivatalos lehetőséget megragadnak ahhoz, hogy kiderítsék: kinek a kocsiját vezette Habony Árpád.

Eljárást indított a II. kerületi rendőrkapitányság Habony Árpád ellen

A miniszterelnök tanácsadójaként számon tartott Habony még március végén fényképezők és kamerák előtt szabálytalankodott egy budai utcában. Záróvonalat is átlépett és a biztonsági öve sem volt bekötve, ahogy a mellette utazó Andy Vajnának sem. Azt, hogy kié az autó, nem lehet tudni. Az Együtt azt mondja: minden hivatalos lehetőséget megragadnak ahhoz, hogy kiderítsék: kinek a kocsiját vezette Habony Árpád.
 

Feljelentést tettek Habony ügyében

Bírósághoz fordult az LMP, hogy kiderüljön, van-e diplomata útlevele Habony Árpádnak. Ezt ugyanis a kormány nem árulja el. A Fidesz frakcióvezetője szerint nevetséges az ellenzéki párt felvetése, amely szerint a miniszterelnök tanácsadója nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet. A Párbeszéd Magyarországért pedig Habony feltételezett lakhelye előtt demonstrált, miután az RTL Híradó kiderítette: azt sem lehet tudni biztosan, hogy egyáltalán van-e érettségije Habony Árpádnak.

Habony Árpád titokzatos életrajza

Csak az általános iskolát nevezik meg Habony Árpád életrajzában, ami a Who is who-ban, azaz a Ki kicsoda című kiadványban szerepel. A többi oktatási intézményre csak utalnak. Híradónknak sikerült felvennie a kapcsolatot az életrajzokat közlő kiadó vezetőjével, aki arról tájékoztatott bennünket, hogy minden információjuk az adatközlőtől, azaz jelen esetben Habony Árpádtól származik, ők az adatokat nem ellenőrzik. Megpróbáltunk utánajárni, milyen végzettsége van a miniszterelnöknek is tanácsokat adó Habonynak, de nem jártunk sikerrel.

Szijjártó nem tudja, kinek dolgozik Habony

Szijjártó Péter nem tudja, kinek dolgozik és kiknek ad tanácsot Habony Árpád, de ő maga is többször beszélgetett vele korábban, politikai témákról is. A külgazdasági és külügyminiszter a 444-nek adott interjújában azt is mondta, mivel Habony Árpád sosem tartozott olyan szervezeti egységhez, amit ő vezetett, ezért nem is érdeklődött a tanácsadóról.

Habonyék rejtélyes külföldi cége

Éveken keresztül volt közös külföldi cége a kormányfő tanácsadójaként emlegetett Habony Árpádnak, és a milliárdos kormányzati megrendelések elnyerő Századvég elnökének, valamint helyettesének, tudta meg az RTL-Híradó. A céget a kedvező adózásáról ismert Luxemburgban jegyezték be 2010-ben, és az iratok szerint befektetési tanácsadással foglalkozott. Heim Péter, a Századvég elnöke az RTL Híradónak azt mondta, igazából semmire sem használták a céget, de minden díjat és adót befizettek utána.

Vita Habony Árpád parlamenti belépőjéről

Rombolja a közbizalmat, hogy Habony Árpád ad tanácsokat a kormány tagjainak és vezető fideszes politikusoknak - a Párbeszéd Magyarországért szerint. Az ellenzéki párt úgy látja, nem jó, ha olyan ember segíti Orbán Viktort és politikustársait, akinek nincs szerződéses viszonya sem a Fidesszel, sem a Miniszterelnökséggel, nem tudni, miből van jövedelme és miből él fényűző életet.

Pintér: Habonnyal nincs dolguk


szerző:
2014.12.20. 18:50
Pintér: Habonnyal nincs dolguk

A belügyminiszter szerint nem kell átvilágítaniuk a Nemzetbiztonsági szolgálatoknak Habony Árpádot. Az átvilágítást az Együtt kezdeményezte mert, szerintük Habony a miniszterelnök, és több vezető Fideszes politikus tanácsadójaként olyan információkhoz juthat hozzá, amelyek ezt indokolttá teszik.
 

Habony Árpád, a titokzatos tanácsadó

Láthatóan luxusban él, befolyásosnak mondják, de hivatalosan nem dolgozik sem a kormányzatnak, sem a Fidesznek Habony Árpád, aki Orbán Viktornak is ad tanácsokat.

 Egymilliós fizetést kapnak a megbízottak

Majdnem bruttó egymillió forintot keres a miniszterelnöki megbízottak többsége, de olyan is van közöttük, aki ennél is többet kap.

Titokzatos bérház, illusztris lakókkal

Van egy szép épület Budapest belvárosában, ami nagyon régi, műemlék, és nemrég jó sok pénzből felújíttatta az önkormányzat. Mondhatni, gyönyörű lett, kívül is, belül is. A 22 lakásból 20 önkormányzati, csak 2 magántulajdon, az egyik az V. kerület polgármesteréé. Egy másik lakáshoz pedig kulcsa van a miniszterelnök titokzatos és rejtőzködő tanácsadójának, Habony Árpádnak. És a házat magát is titkok lengik körül: például hogy kik és milyen alapon laknak benne, és aki megvehette, az milyen alapon vehette meg. Rengeteg kérdésünk volt a házzal és a lakókkal kapcsolatban.
 

Megosztja a jobboldalt Zoltai kinevezése

Megosztja a jobboldalt Zoltai Gusztáv kinevezése, akit Lázár János a főtanácsadójának kért fel. A politikusok mellett már közéleti szereplők is bírálják a MAZSIHISZ volt ügyvezető igazgatójának megbízatását.

Fókusz 14-08-14


szerző:
2014.08.14. 19:30
Fókusz 14-08-14

Fókusz: Megírta halálát - Megérezte a tragédiát, és verseket írt róla. A 13 éves Dóri és szülei szívszorító története. Korán kezdik - Őrület és izgalom a tetőfokon. Sziget , ahogy a gyerekek látják. Kérem a következőt! - A világ egyik legbefolyásosabb embere, dr Oz után bemutatjuk Dr Tóthot. Most főszereplőként, a tévében oszt majd orvosi tanácsokat.

Gazdálkodj okosan! 13-10-03

Gazdálkodj okosan!: Nem devizahitelesek, nagyobb a baj. 12 különböző hitelük van. A házukat már elveszítették, most a túlélésért küzdenek. Jogász tanácsadónk meglepő javaslatot tett.

Gazdálkodj okosan! 13-09-12

Gazdálkodj okosan!: A Deluxe Dollz lányai a Gazdálkodj okosan stábjához fordultak: segítsünk nekik, hogy profi vállalkozássá alakulhassanak. Nedda és Eszter álmodozó, kreatív, igazi művészlélek. És mindketten ugyanabba a dologba szerettek bele.

Gazdálkodj okosan! 13-09-05

Gazdálkodj okosan!: Saidi Mejdiék szintén nagycsaládosok. Tunéziai férj magyar feleségével Balatonszabadiban él. Három generáció egy családi házban. 13 milliós forintos lakáshitelt próbálnak rendezni egy keresetből, de másfél éve képtelenek fizetni. A családnak mérlegelni kellett: törlesztik tovább az adósságukat, vagy a napi megélhetésüket biztosítják? Döntöttek, törlesztenének. Össze is gyűjtöttek hatmillió forintot, abban a reményben, hogy befizetik és le tudják zárni a hitelüket. A bank viszont köszönte szépen, de nem fogadta el a pénzüket. Mi történt, mit lehet ilyenkor tenni?

Mikor adjunk mobilt a gyerekek kezébe?

Nem lehet elég korán kezdeni. A szülők viszonylag korán szembesülnek azzal, hogy gyermeküket vonzza a telefon. A kicsik még nem tudják pontosan, hogyan kell fogni a készüléket, de fogják. Próbálnak úgy viselkedni, ahogy tőlünk látták.

Ki lehet-e mászni a 13 milliós hitelcsapdából?

Élesben teszteltük a túlélési tanácsadó tanácsait egy családnál, amely már szerepelt a Házon kívülben: van-e remény, hogy megszabaduljanak a 13 milliós hiteleiktől?

Állástippek: Önéletrajzírás felsőfokon

Krisztina munkát keres, Zsóka segít neki. Négyrészes sorozatunk első részében a tanácsadó segítségével Krisztina azt tisztázta, pontosan milyen munkát is keres. Most Zsókával megírnak egy olyan önéletrajzot, amit az állást hirdetők feltehetően értékelni fognak.

Csak átmeneti segítség a sok adomány

A Vajas család kilakoltatásáról három hete láthattak riportot a Házon kívülben. Most visszamentünk hozzájuk, mert a riport óta nagyot változott az életük. Sokan segítettek nekik, de ez csak rövid időre húzza ki őket a bajból.

A kritika hatalma, avagy tévedések vígjátéka?

Kritikus az, aki gonosz, frusztrált, és képes tönkretenni az alkotót. Kritikus az, aki tanácsot ad és támpontokat a közönségnek. Melyik igaz? A XXI. század ennek járt utána.

Megölték az afgán elnök egyik tanácsadóját

Megölték vasárnap este Hamid Karzai afgán elnök egyik tanácsadóját, parlamenti képviselőt.

Tanácsadókkal a tanácsadók ellen

Papcsák Ferenc, korábbi elszámoltatási felelős szerint, aki az általa kötött szerződéseket támadja, az a zuglói elszámoltatást akadályozza.

4-es metró: 21 milliárdos tanácsok

Sokallja a négyes metró építése kapcsán kifizetett tanácsadói díjakat az Állami Számvevőszék.

Példás nevelőapa volt az ácsi gyilkos?

A gyerekek imádták a férfit, az anyuka élete szerelmét látta benne, elszakíthatatlanok voltak.

Csak csajok 10-06-22


szerző:
2010.06.22. 09:56
Csak csajok 10-06-22

Itt a nyár, a szerelem évszaka, amikor mindenki egy kis gyengédségre, figyelemre vágyik. Mit tehetünk, hogy végre betoppanjon a várva várt igazi az életünkbe? Hogyan vonzzuk be a szerelmet úgy, mint a mágnes? Tippek, praktikák a keddi Csak csajokban!

Csak csajok 10-06-09


szerző:
2010.06.09. 10:26
Csak csajok 10-06-09

Barbee és Frank szakértői felügyelettel, vagyis profi segítséggel kezdtek el randizni.

„Ártalmas a telepesítés”


szerző:
2010.03.14. 18:52
Lindsay Lohan, az új divatdiktátor

Az Ungaro vasárnapi divatshow-ján mutatkozott be a botrányhősnő, mint művészeti tanácsadó.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való