KERESÉS search-close

türelem

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "türelem"

VV Hunor: „Hát ez nem egyszerű!”

A fiú szerint egyre nehezebb elviselni a többieket a Villa falai között, pláne az örökös taktikázások miatt. Na és mi a helyzet Reni, Zsuzsu és Greg szövetségével?

Lufi nem tudja elviselni, ha valaki a jobb oldalán ül

Andrea teljesen kikészült unokatestvére, Lufi viselkedésétől. A nő annyira babonás, hogy 13-án az „ágyból sem kel fel”, ráadásul egy alkalommal a kiborult só miatt még egy kisebb családi csetepatét is rendezett. Andreának már fogyóban van a türelme, és reméli, Anikó a segítségére lehet unokatestvére megszállottságának enyhítésére…

Sebestyén Áginak a lovak a kedvencei

Sebestyén Ági élete nem könnyű: Pumped Gabo párjaként a türelem elengedhetetlen a mindennapokban. Az olykor sok bosszúságot okozó szerelme elől néha állatok közé menekül az egykori fitnesz modell: a lovak a kedvencei.

 

A Barátok közt színésze mégsem mondta ki a boldogító igent?

Pontosan egy évvel ezelőtt történt, ezen a napon, a sorozat egyik színésze, Solti Ádám a Fókusz kamerái előtt elmesélte, hogy miért maradt el az esküvője. Kiderült, a pár nem a korábban kitűzött napon mondja ki a boldogító igent, ugyanis Ádám olyan esküvőt szeretett volna biztosítani Bernadettnek, melyre gyermekkora óta vágyik.

Kell-e melegíteni az autót?


szerző:
2017.01.14. 11:45
Kell-e melegíteni az autót?

Ismerős mindenkinek a kép, amikor rohanunk, öltözünk, kapkodunk, beülünk a kocsiba, indítjuk és már megyünk is. De vajon várnunk kell-e a rajttal benzines vagy dízeles motor esetében?

Itt a patika, hol a patika! – Nem mindegy, kihez és hova járunk!

Biztos mindenkivel előfordult már, hogy bizonytalankodva lépett be egy gyógyszertárba, ahol kifejezetten jól esett a patikus kedvessége, és sokat segített az illető tudása. Idán 6. alkalommal hirdették meg az Év gyógyszertára és az Év gyógyszerésze címet, amit a szakma és a lakosság szavazhatott meg.

Elismerés a végtelenül nyugodt rendőrnek

Elismerés a végtelen türelméért. Jutalmat kapott az a szombathelyi rendőr, aki egy baleset okozójának próbálta elmagyarázni az elsőbbségadási szabályokat. A vétkes sofőr a tíz perces parttalan vita végére sem értette, hogyan kellett volna áthaladnia a kereszteződésen. A rendőr azonban az utolsó pillanatig rendkívül higgadt tudott maradni. Felettesei szerint nyugodt viselkedése használ a rendőrség megítélésének, ezért kapott elismerést.

A Barátok közt sorozat közleménye - Figyelem!

A sorozat készítői rendkívüli közleményt adott ki Rékasi Károly egészségi állapotáról, és a karakterének további sorsáról.

Julia Roberts nem viccel, ha fel kell vállalnia önmagát – Vallomás!

A széles mosolyáról jól ismert színésznő mindig is a természetes szépségek táborát erősítette, mind a mai napig. Sosem volt hivalkodó, netán sok, a lágyság, a nőiesség, és az őszinteség az ő védjegye, amiről újra megbizonyosodhattunk.

Tóbiás mindent megtesz, hogy megnyugtassa Zsófit

Zsófi egyre nehezebben viseli az anyai feladatokat, de Tóbiás mindent megtesz, hogy könnyebb legyen az életük. Közben a helyzet élesedik, és az apuka se bírja már cérnával.

Huszárik Kata kisfia próbára teszi édesanyja türelmét

A Barátok közt Kertész Mónikáját alakító színésznő, Huszárik Kata közel húsz éve ismerkedett meg koreográfus férjével, kisfiuk pedig már tízéves. A kis Gergő igen belevaló srác, sőt olykor talán túlságosan is vakmerő.

Stana imádja a rajongóit


szerző:
2015.02.27. 10:00
Stana imádja a rajongóit

A gyönyörű színésznő mindig végtelen türelemmel fogadja rajongói kéréseit, mosolyogva pózol egy-egy fénykép erejéig és mindenkit megajándékoz autogramjával.

Fókusz Plusz 13-06-22


szerző:
2013.06.22. 19:30
Fókusz Plusz 13-06-22

Fókusz Plusz: Portyázó magyarok - Türelmetlenek, izgágák és tudatlanok vagyunk? Milyen a magyar turista, ha nyaralni megy? Luxusvakáció kolbásszal és pálinkával. Pörkölt New York módra - Miért népszerű Manhattanben a magyar konyha? A kínaiak élnek-halnak a töltött káposztáért. De mit szeretnek az amerikaiak?

Újra dübörög az 1 perc és nyersz stúdiója!

Az 1 perc és nyersz! sikerét a nyertesek most a képernyő előtt idézik fel. Felejthetetlen élmény volt a játék, na és a jutalom, amit kitartásukért és ügyességükért kaptak cserébe.

Csak csajok 10-08-31


szerző:
2010.08.31. 09:00
Csak csajok 10-08-31

A mai Csak csajokban szó esett a munkamániás párokról és a szófogadatlan gyerekekről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való