KERESÉS search-close

tüdőgyógyász

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tüdőgyógyász"

„Örökösen ordított a gyerekekkel”

Volt, aki egekig magasztalta, mások nem tartották jó orvosnak a gyilkossággal gyanúsított férfit Sátoraljaújhelyen, ahol 9 éve dolgozott tüdőgyógyászként. A kórház szerint soha nem merült fel kifogás szakmai munkájával szemben. Stábunknak az egyik szomszéd azt mondta, nyers volt, és sokszor durván beszélt a gyerekeivel.

Napi Doktor: betegségre utalhat, ha kapkodjuk a levegőt mozgás után

Gondoljunk csak bele, hányszor legyintettünk: Nem jó az állóképességem, azért lihegek ennyire!, mindezt miután felbaktattunk a negyedik emeletre, mert nem jó a lift…Na innentől kezdve viszont érdemes elgondolkozni, hogy nem áll-e valamilyen komolyabb légzőszervi megbetegedés a háttérben! Dr. Bánfi Andrea, tüdőgyógyásszal beszélgettünk.

Napi Doktor: Megérkezett a klímaszezon

A meleggel megérkezett a klímaszezon, legyen szó akár autóról, akár munkahelyről, sokszor az egész napot klimatizált helyiségekben töltjük, ami nem feltétlenül tesz jót a szervezetünknek, sőt, akár komoly betegségek kialakulásához is vezethet. Dr. Kelemen Krisztina tüdőgyógyásszal beszélgettünk a klímaberendezések okozta megbetegedésekről.

Reggeli - Csak csajok 12-09-03

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való