KERESÉS search-close

túra

83 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "túra"

BABETTA: Ruhaszárító kötéllel, kamionstoppal, de elérték úti céljukat

Farkas Gábor, Bartha Zsolt és Tekes László három hete indult útnak Szegedről, hogy Babettáikkal Athénig guruljanak. A társaság korábban már bejárta a környező országokat, ezért választottak most egy távolabbi úticélt.

Értelmi fogyatékosoknak szerveztek túrát

Jótékonysági túrát szervezett értelmi fogyatékosoknak egy autós túraegyesület. 50 Veszprém megyei fiatalt vittek ma terepjárókkal a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkba, félnapos erdei autós útra.A résztvevő értelmi fogyatékosok többsége ritkán mozdul ki a négy fal közül, ezért is jelentett igazán nagy élményt nekik a túra.

Lemaradt és rossz felé indult el a túrázó diák

Eltévedt egy veszprémi középiskolás fiú a Bakonyban. Egy polgárőr és egy szabadnapos rendőr talált rá a sötétedő erdőben. A diák az iskolával túrázott, lábát fájlalta és lemaradt a többiektől, ezután pedig rosszfelé ment tovább…

Fördős Zé újra próbára tette bátorságát!

A Konyhafőnök VIP műsorvezetője mindig képes meglepni minket, hol a magasban repked, hol magányos vándorutakról jelentkezik be, most pedig a mélybe ereszkedett.

Megcsinálták! Két Trabival hódították meg az Északi sarkkört!

Legutóbb június közepén voltak vendégeink az Északi sarkkört két Trabival támadó fiatal társaság, most pedig már haza is értek kalandos útjukról! A részletekről ők mesélnek!

Sminktáska és tűsarkú - Greg és Geronazzo Mária alapvető kellékei túrázáshoz

Mit keres Geronazzo Mária arany tűsarkúban az erdő mélyén? Greg, a magyar Ken baba vitte őt oda, hogy kikapcsolódjanak, ám hamar kiderült, hogy bizony a nomád élet egyiküknek sem való. És hogy kettejük közül ki vitt magával sminkbőröndöt?

13 ezer km - biciklivel!


szerző:
2018.06.19. 09:14
13 ezer km - biciklivel!

Horváth Bálint barátnőjével gondolt egy nagyot, és a Hollandiában szerzett biciklis tapasztalataikra támaszkodva rögtön nemcsak a szomszéd faluig, hanem egészen Indiáig tekertek, ahol egy könyvtár létrejöttében segédkeztek. Íme a teljes történet!

Trabival az Északi sarkkörig!


szerző:
2018.06.12. 08:59
Trabival az Északi sarkkörig!

Négy fiatal úgy döntött, Trabanttal vágnak neki Európának, hogy egészen Finnországig jussanak - Sváby András és műsorvezetőink pedig nem voltak restek, Trabiba pattantak, és mentek pár kört!

Örömhír: elindult a Magyar Everest Expedíció

Klein Dávid és Suhajda Szilárd célja, hogy oxigénpalack nélkül másszák meg a Föld legmagasabb hegycsúcsát, a Mount Everestet. Pont egy évvel ezelőtt az útra ismert emberek is elkísérik őket: Lilu, Geszti Péter, Száraz Dénes és Badár Sándor is felgyalogol az 5300 méter magasságban található alaptáborba, ahogy Jász Zoltán kollégánk is.

Márk nekiment a vadásznak, aki rálőtt Dundira

Nem elég, hogy nagy volt az ijedtség, amikor nem találták Noémit, még egy lövés is eldörrent. Majd egy vadász került elő, aki elég bunkón viselkedett a kis családdal, amit Márk nem tűrhetett szó nélkül.

A teljes adásért kattints IDE!

Motorral a világ végéig


szerző:
2018.02.23. 08:48
Motorral a világ végéig

Egy fiatal jól menő cégvezető egyik nap fogta magát felpattant egy motorra és egyedül nekivágott – szó szerint – a világ végének. Hatalmas kaland volt, de nem csak szép emlékekkel tért haza. A több mint 11 ezer km-es út sokban megváltoztatta Balázst.

Szafari túra dínókkal és leopárd kinézetű zsiráfokkal

Gabo, Kabát és Rozina szafari túrára indultak, és olyan állatokkal találkoztak útközben, amikről lehet, hogy még te sem hallottál!

Fókusz Plusz 2017-11-04


szerző:
2017.11.04. 18:50

Survivor a Mátrában


szerző:
2017.11.02. 08:00
Survivor a Mátrában

Lilla és Nóri legújabb kalandjai a Reggeliben!

Nóri nem mindennapi előnyben részesült

Mivel az előző zsákmányszerzésen Nóri végzett a második helyen, ezért rá is várt egy kis meglepetés: túrázni mehetett Lillával, ahol Istenes Bence komoly választás elé állította a két lányt.

Babettával járják be Európát

A nagyobb hegyek előtt fogaskereket cserélnek a motorban, hogy bírja a megpróbáltatásokat. Járgányaik mellett alszanak, így járják be Babettával Európát. Egy szatymazi három fős baráti társaság találta ki a nem mindennapos kirándulást. Átszuperált egy sebességes motorjaikkal megmászták a Fogarasi-havasokat, majd legurultak vele a Fekete-tengerre. A 40 km/h-s végsebességű járgányokkal a 10 napos nyaralásból ők nyolcat utaznak.

Story Extra 2017-08-11


szerző:
2017.08.11. 17:25
Nézz be a kulisszák mögé: így forgat Fördős Zé és csapata!

A Konyhafőnök zsűritagja sosem mond nemet a kalandokra, sőt szereti megfűszerezni is azokat. A képeit nézegetve nemcsak éhesek leszünk, de komoly ingerünk lesz, hogy kimozduljunk a szabadba.

Story Extra 2017-05-15


szerző:
2017.05.15. 16:55

Fókusz 2017-04-05


szerző:
2017.04.05. 17:25

Útinapló a Mount Everestről


szerző:
2017.04.03. 11:57
Útinapló a Mount Everestről

A Fókusz csapata is ott van a csúcstámadásra készülő magyarokkal és az őket az alaptáborig kísérő bakancsos hírességekkel. Jász Zoltán kollégánk így számol be az Everest Expedíció 2017 hétvégéjéről:

Bocsánatért esedezik a főrégész

Magyarázkodásra és bocsánatkérésre kényszerült Egyiptom főarcheológusa, miután idiótának nevezte Lionel Messit. Zahi Hawass személyesen kalauzolta körbe az argentin futballsztárt Egyiptomban, de kiborult azon, hogy semmilyen reakciót nem látott az arcán. A főrégész egy újabb túrára hívta Messit, de persze egyáltalán nem biztos, hogy lelkesebb lesz.

Egy új világot fedezett fel magának Badár Tomi

Fotótúra Kubában! Dél-Amerikáig utazott Badár Tamás, hogy a fotós képességeit csiszolja, és fantasztikus élményekkel gazdagodott. Tomi szürreális élményeiről, az utazásról, és a nem várt izgalmakról is mesélt riporterünknek.

 

Emmy Rossum farkasokkal túrázik

Emmy Rossum a szabadidejét szívesen tölti túrázással, de legutóbbi kirándulásához szokatlan társakat választott magának. Két kifejlett farkassal indult neki a kaliforniai hegyeknek.

Jociék az erdőbe érve szembesültek az első problémával

A három fiú dalolászva autózott az erdei túra helyszínére, azonban odaérve észrevették, hogy nincs náluk kaja. Az első sokkból felébredve hamar összerakták a képet, hogy Dávid a járdán hagyta a kajás dobozt. Végül a srácok úgy döntöttek, hogy mindent együtt csinálnak, ezért közösen mászták meg az első akadályokat.

Vissza a természetbe – Back to the future! vagy nature?

Reggel azzal piszkálták Bálintot, hogy híres lett, és közel másfél millió ember láthatta őt a tévében a milliárdos Bernadett oldalán. Ekkor pattant ki Dávid fejéből az a remek ötlet, hogy menjenek el valahova, csak ők hárman, hiszen rájuk fér egy kis lazítás. 

Mindig is kutyaszánra vágyott

Többszáz kilométer kutyaszánon, mínusz 20-30 fokos hidegben – internetezők váltják valóra egy 38 éves, miskolci édesanya gyerekkori álmát. Egy regényben olvasott először a kutyászanhajtásról, azóta szerette volna kipróbálni. Az internetes szavazásnak hála, néhány hónap múlva megteheti. Majdnem 14 ezer szavazatot kapott, így áprilisban utazhat Norvégiába, egy 330 kilométeres kutyaszán-túrára.

Hajmeresztő túra az iskolába

Egy 800 méter magas sziklát kell megmászniuk egy kínai hegyi faluban élő gyerekeknek, hogy hazajuthassanak a völgyben lévő iskolából. Hajmeresztő útjukat a függőleges sziklafalon csak rozoga, fából eszkábált létrák segítik, de a legveszélyesebb szakaszokon nincs semmilyen kapaszkodó. Mivel már többen meghaltak az úton, most egy acéllétrával tennék biztonságosabbá a túrát.

Fördős Zé bámulatos magaslatokba jutott!

A sztár séf hihetetlen kalandokon ment keresztül az elmúlt napokban és természetesen a gasztronómia is előtérbe került! Kíváncsi vagy, mit csinál szabadidejében a Street Kitchen házigazdája? Mutatjuk!

Lacinak sikerül tüzet csiholni az erdő közepén

Laci boldogan nekivágott élete nagy kalandjának, a zarándoklásnak. Úgy tűnik, először nem mérte fel a terepet, de meglepetésünkre ügyesen megoldotta a helyzetet. 

Medina csodái


szerző:
2016.06.05. 10:05
Medina csodái

Ha valaki vidéki hangulatra vágyik, mindenképp látogasson el az Apponyi Kiskastélyba. Öko kert, kenuzás, fűszerkert, finom ételek és a vidámság garantált!

Családi kaland: saját kezűleg épített vitorlással kerülték meg a Földet

Horváthék egy szép napon úgy döntöttek, építenek egy vitorlást. Aztán amikor kész lett, még nagyobbat álmodtak, és azt mondták, mind a négyen vízre szállnak és körbehajózzák a Földet. Volt, hogy majd egy hónapig nem álltak szilárd talajon. Ez is érdekes élmény volt, de azt mondják egymásról még különlegesebbeket tanultak.

Az X-Faktor lányai nyakukba vették az országot

Tóth Andi, Danics Dóri, Horányi Juli, egy kisbusz és három nap. A lányok ezúttal nem nyaralni indultak, hanem egy rádiós turnén vettek részt, ahol a fél országot bejárták. Erről persze mi sem maradhattunk le. Az éterben már hallhatták őket, mi pedig mutatjuk mi zajlott a kulisszák mögött.

Rengeteg pénzbe került a farmerek kiszabadulása

A szabályzat egyértelműen kimondja, hogy a kerítés átlépése azonnali kizárással jár, ezért a játékosok kétszer is meggondolják a határok feszegetését. Most viszont Szilveszter gazda legális lehetőségeket biztosított a farmereknek...

Delhusa Gjon a meleg tavaszi napon kirándulni indult

Nem volt egyedül: magával vitte jó barátját is, a farkaskutyáját. A képein jól látszik, hogy felkészült a túrára: Gjoni jobb kezében túrabot, oldalán védelmező házi kedvenc, nincs mitől tartania az erdőben az énekesnek!

Szikláról zuhant a patakba

Négy méterről zuhant a Cuha-patakba egy turista a Bakonyban. A férfit súlyos törésekkel szállították a győri kórházba, de nincs életveszélyben. Egy hete szintén a Bakonyban egy fiatal zuhant a mélybe. A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy még egy egyszerű túrára is megfelelően fel kell készülni.

Öten sérültek meg a turai balesetben

Legsúlyosabban egy 16 éves fiú. Két személygépkocsi ütközött össze egy egyenrangú kereszteződésben, az egyik jármű felborult, kerítésnek csapódott, majd az árokban állt meg.

Kalandor 2015-10-10


szerző:
2015.10.10. 11:15
Kalandor 2015-10-10

Hisszük, hogy az élmények szebbé tehetik az életet, ahogy azt is, hogy a megszerzett tudás és élmények olyan javak, amelyeket soha senki sem vehet el tőlünk - közhelyes, de igaz- és amelyek emléke életünk végéig velünk marad. Így gyűjteni őket, különösen fontos. Ebben próbálunk mi segíteni. Az RTL Klub turisztikai, vagy ahogy inkább mi szeretjük hívni: élménymagazinja, azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről-hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk. A műsor célja, hogy szórakoztató, de ugyanakkor ismeretterjesztő formában mutassa be a hazai és külföldi úti célokat, valamint olyan élményeket közvetítsen, amelyeket az utazók, turisták, vendégek is keresnek utazásaik, pihenéseik során.

Kalandor 2015-10-03


szerző:
2015.10.03. 11:20
Kalandor 2015-10-03

Hisszük, hogy az élmények szebbé tehetik az életet, ahogy azt is, hogy a megszerzett tudás és élmények olyan javak, amelyeket soha senki sem vehet el tőlünk - közhelyes, de igaz- és amelyek emléke életünk végéig velünk marad. Így gyűjteni őket, különösen fontos. Ebben próbálunk mi segíteni. Az RTL Klub turisztikai, vagy ahogy inkább mi szeretjük hívni: élménymagazinja, azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről-hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk. A műsor célja, hogy szórakoztató, de ugyanakkor ismeretterjesztő formában mutassa be a hazai és külföldi úti célokat, valamint olyan élményeket közvetítsen, amelyeket az utazók, turisták, vendégek is keresnek utazásaik, pihenéseik során.

Kalandor 2015-09-26


szerző:
2015.09.26. 11:15
Kalandor 2015-09-26

Hisszük, hogy az élmények szebbé tehetik az életet, ahogy azt is, hogy a megszerzett tudás és élmények olyan javak, amelyeket soha senki sem vehet el tőlünk - közhelyes, de igaz- és amelyek emléke életünk végéig velünk marad. Így gyűjteni őket, különösen fontos. Ebben próbálunk mi segíteni. Az RTL Klub turisztikai, vagy ahogy inkább mi szeretjük hívni: élménymagazinja, azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről-hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk. A műsor célja, hogy szórakoztató, de ugyanakkor ismeretterjesztő formában mutassa be a hazai és külföldi úti célokat, valamint olyan élményeket közvetítsen, amelyeket az utazók, turisták, vendégek is keresnek utazásaik, pihenéseik során.

Kalandor 2015-09-12


szerző:
2015.09.12. 11:05
Kalandor 2015-09-12

Hisszük, hogy az élmények szebbé tehetik az életet, ahogy azt is, hogy a megszerzett tudás és élmények olyan javak, amelyeket soha senki sem vehet el tőlünk - közhelyes, de igaz- és amelyek emléke életünk végéig velünk marad. Így gyűjteni őket, különösen fontos. Ebben próbálunk mi segíteni. Az RTL Klub turisztikai, vagy ahogy inkább mi szeretjük hívni: élménymagazinja, azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára. Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről-hétre. Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk. A műsor célja, hogy szórakoztató, de ugyanakkor ismeretterjesztő formában mutassa be a hazai és külföldi úti célokat, valamint olyan élményeket közvetítsen, amelyeket az utazók, turisták, vendégek is keresnek utazásaik, pihenéseik során. Műsorvezető: Végh Ferenc

Órákig tartott a barlangi mentés

Három órán át mentették a barlangi mentők azt a fiatalembert, aki kedd éjjel balesetet szenvedett a Ferenc-hegyi barlangban. A szerencsétlenül járt férfi egy csoporttal ereszkedett le a barlangba, de az egyik járatban megcsúszott, és kificamodott a válla. A barlangi mentők egy speciális hordágy segítségével, kötélpályán hozták a felszínre a sérültet, akit a mentők kórházba vittek. A mentésben csaknem harmincan vettek részt, éjfélre sikerült kimenteni a sérültet.

Előzetes: Meghalt, mert megverték a rendőrök?

Ezt állítja egy turai férfi családja. Szerintük a 35 éves rokonukat szerdán este azért kergették a rendőrök több utcán át, mert egy fél órával korábban drogosan és ittasan, jogosítvány nélkül furikázott kocsijával a településen. Hogy mi okozhatta a halálát, elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban! 

Különleges Múzeumok Éjszakája a Nyugat-Balatonnál

A Múzeumok Éjszakáján a  a Balaton nyugati medencéje körül kalandoztunk, másnap hazafelé pedig Balatonföldváron egy frissítő koktéllal lazítottunk a nap végén. Jöjjenek velünk!
 

70 fokban, 8 nap alatt 200 kilométert gyalogolt

Kovács László 21 évesen vett részt először a világ legkegyetlenebb futóversenyén, a Marathon des Sables-n. Azóta nincs megállás. Járt már Alaszkában, több hétig volt dzsungellakó. Nemrég a sivatagot választotta, hogy pontosan mi volt ez a túra, arról mesélt nekünk.

Fókusz Plusz 15-06-20


szerző:
2015.06.20. 19:10
Fókusz Plusz 15-06-20

Fókusz Plusz: Mennyei dalok - Rap, metál és technostílusban szólítják meg a fiatalokat. Jézus, ha élne, ma rapper lenne? Világcsavargók - Két kerékkel vagy stoppal járják be a Földet. Van, aki évek óta bicikli nyergében tölti a mézesheteit.

24 ezer kilométer a beteg gyerekekért

Új-Zélandig tekernek, hogy a beteg gyerekeknek segítsenek. Fadgyas Enikő, és Boros Balázs 24 ezer kilométert kerékpároznak a tervek szerint, teletömött táskákkal, két különleges, acélvázas biciklivel. A Bátor tábor krónikus beteg gyerekeit támogatják útjukkal.

Tippek a megfelelő túracipő kiválasztására

A nyár időszakban is egyre többen mennek túrázni, viszont sokan nem készülnek fel rá alaposan, pedig nem megfelelő lábbeliben útnak sem szabad indulni. Videónkban Klausmann Viktor adott tanácsokat, hogyan válasszunk cipőt egy nagyobb kirándulásra, amivel akár megelőzhetjük az alsó végtagi baleseteket.

Fókusz 13-08-13


szerző:
2013.08.13. 20:50
Fókusz 13-08-13

Fókusz: Szabadulni akar! - Először szólal meg a Fókuszban Rippel Feri exe azóta, hogy felröppentek a válásukról szóló hírek. A nagy találkozás - Budapesti sétára indultunk Leslie Mándokival, a zenész elérzékenyült, amikor bejutott régi otthonába. Tájkép csata után - Vannak, akik csak otthagyják, más viszont megsemmisítik sátraikat a Szigeten. Kincskereső túrára indultunk...

Fókusz 13-07-16


szerző:
2013.07.16. 20:50
Fókusz 13-07-16

Fókusz: Újra itt a nyár! - Teszteltük a strandokat az Éjjel-Nappal Budapest szereplőivel, megdöbbentőek a tapasztalatok. Extrém túrák - Akik nem vevők a megszokott látványosságokra. Fedezzük fel Budapest különleges arcait. Édes hármas - Amikor mindenből három kell. Rendhagyó ikertalálkozó, egymásra mutogató kisdedekkel és szüleikkel.

Extrém városnézés Budapesten


szerző:
2013.07.16. 20:37
Extrém városnézés Budapesten

Milyen az élet a sokak szerint veszélyes kerületek napos oldalán? Vagy a Csepel Művek földalatti pincerendszerében, esetleg Taki bácsi és Lenke néni egykori lakótelepén? Mi kipróbáltuk, és leesett az állunk!

Egy hátizsákkal a világ körül

Kíváncsiság, kalandvágy vagy csak az ismeretlen vonzása? Vajon mi kell ahhoz, hogy valakiből világutazó legyen? Hogy körbehajózza, autózza, stoppolja a földet, vagy egyszerűen csak idegen földrészen tegye a tiszteletét?

Trinidad: színek, formák és kultúrák egyvelege

Színek, formák, népek és kultúrák szinte tökéletes egyvelege. Mindez Venezuelától északra, alig több mint 10 km-re. Kolumbusz fedezte fel ezt az országot. Nagyobbik szigetét a Szentháromságról Trinidadnak, a kisebbiket a dohányról Tobagonak nevezte el.

A nagy kékség lenyűgöző világa – testközelből

A Fókusz ott volt, amikor Méder Áron Gibraltárból elindult Föld körüli útjára, amikor kikötött a Csendes-óceáni szigeteken és amikor 3 év után megérkezett a szlovéniai Koperbe. De vajon mit keres a vitorlás a balatonlellei kikötőben?

Huligánok: négy őrült rocker londoni kalandjai

Ezúttal az angol főváros meghódítására készülnek. A Fókusz elkísérte a Hooligans tagjait londoni túrájukra: felfedezték velük a várost, és forgott a kamera akkor is, amikor megrohanták őket a rajongók.

10 éve nyoma veszett, de visszavárják

Hónapok, évek vagy évtizedek óta eltűnt magyar expedíciósok nyomába eredünk. Szívbemarkoló történetek olyan kenusokról, barlangászokról és hegymászókról, akiknek az emléke lassan a múltba vész.

Éjszakai élménytúra biciklivel


szerző:
2011.09.03. 15:11
Éjszakai élménytúra biciklivel

Azokat a vállalkozó kedvű magyar és külföldi turistákat várják az eseményre, akik a szokottól eltérő módon szeretnék felfedezni a várost.

Vakok és látók együtt tekerték végig a túrát

Vak- és gyengénlátó tandembiciklisek 130 kilométeres túrája ért vasárnap véget a Balaton keleti medencéje körül.

Turisták rémtúrája Budapesten


szerző:
2011.07.25. 19:55
Turisták rémtúrája Budapesten

Ha külföldön járunk, nem mindig egyszerű elmagyarázni, amit akarunk, és nem mindig értjük, amit próbálnak elmutogatni. Ám magunkat látva turistaként már nehezebb megítélni, hogy mennyire tudjuk kezelni a hozzánk érkező külföldiek problémáit.

Vegyen részt egy űrutazáson!


szerző:
2011.07.12. 13:59
Vegyen részt egy űrutazáson!

Szegedre méretezett Naprendszer-túraútvonalat készített a Partiscum Csillagászati Egyesület.

Kerékpárral az agysérültekért


szerző:
2011.05.18. 14:44
Kerékpárral az agysérültekért

Fáy Miklós, a Csillag Születik zsűritagja is részt vesz a Móri Karika jótékonysági kerékpáros túrán.

Emléktúra kokárdával és koszorúval

Több mint kétezren indultak kedden a Népek Tavasza elnevezésű teljesítménytúrán, Miskolcon. Ők így ünnepelték március 15-ét.

Lezárták a Rám-szakadékot


szerző:
2011.03.11. 17:58
Lezárták a Rám-szakadékot

A népszerű túraösvényt több helyen jég borítja, életveszélyes lenne odamerészkedni.

Vonzza a fiatalokat a kísérteties toronyház

Fiatalok csoportjai szöknek be a pécsi Magasházba. A 25 emeletes épület több, mint húsz éve lakatlan.

Sok károsult nem fogadja el az értékbecslést

A vörösiszap-károsultak nagyobb része még nem döntötte el, hogy milyen ingatlanban élne tovább.

meneTrend: Chimgau, Németország - 2. rész

meneTrend: Chimgau, Németország - 2. rész: Tovább barangolunk Németországban. Ezúttal a hegyek felé vesszük az irányt!

MeneTrend: Gastein-völgy, Ausztria

MeneTrend: Gastein, ha tökéletes pihenésre vágyunk. Csodálatos kikapcsolódás, minden egy helyen: fürdés, túrázás, síelés és isteni ételek.

Szörnyethalt egy magyar hegymászónő

Körülbelül 150 méter magasból zuhant le egy magyar hegymászónő Ausztriában.

Fél Kettő 10-08-27


szerző:
2010.08.27. 14:35
Fél Kettő 10-08-27

Fél Kettő: Oscar-díjas vevő - műanyag kosárral a kezében, Turán vásárolt Angelina Jolie. Családi videó - Geszti Péter még Kínában is azt a bizonyos X-et kereste. Külön utakon - Bálint Antónia nem fél attól, hogy egyedül maradt gyermekével.

Fókusz 10-08-26


szerző:
2010.08.26. 20:35
Fókusz 10-08-26

Fókusz: Elhagyta a párja Bálint Antóniát, a férfi már más nővel él. Az egykori szépségkirálynő őszintén elmondta, hogyan jutott kapcsolatuk válságba. Hihetetlen, de megtaláltuk az egyetlen magyar férfit, aki a chilei bányakatasztrófa helyszínén a hétszáz méter mélyen rekedt vájárok mentésében vesz részt.

Túrázókra leselkedő vízi veszélyek

A mosonmagyaróvári tűzoltóság 10 ezer szórólapot készíttetett, amelyen a legfontosabb tudnivalókat gyűjtötték össze.

Két lábon az Amazonas mentén


szerző:
2010.08.09. 20:51
Két lábon az Amazonas mentén

Ed Stafford brit kalandor hétfőn befejezte több mint két éven át tartó, 6500 kilométeres gyaloglását az Amazonas folyó mentén haladva.

Pokoli tortúra Ganxsta Zolee-val

Élete legkeményebb óráit töltötte Ganxsta Zolee az ukrán határon, amikor egy félreértés miatt tíz órán át fogvatartották. Aztán jött a baleset, amely kishíján derékba törte a nagy, ázsiai küldetést. A háromhetes kiképzőtábor exkluzív képei csak a Fókusz Pluszban!

Magyar hegymászók kerültek bajba a Mont Blanc-on

Két napot töltött egy hóba vájt lyukban két magyar hegymászó a francia Alpokban.

Nordkapp - ahol éjfélkor is süt a nap

A kontinens legészakibb pontjára vezető 4500 kilométeres tájékozódási verseny résztvevőinek már Magyarországon kijutott a nehézségekből.

Exkluzív beszámoló a kutyatüdőleves hazájából

A néhány év alatt szinte a semmiből kinőtt kínai világvárosban, Sanghajban jártunk.

Magyar turista sérült meg az Alacsony-Tátrában

Két társa rögzítette a sérült lábát, és segítettek neki a továbbhaladásban.

Fábry sehol sem volt biztonságban


szerző:
2009.12.03. 20:37
Fábry sehol sem volt biztonságban

A showman afrikai útján járt boszorkánybörtönben, krokodilok között és termeszpörköltet evett.

Kirándulás meztelenül a hegyekben

18 kilométeres túrát tervez egy német férfi. A távot anyaszült meztelenül tenné meg társaival.

Bécstől Budapestig eveznek


szerző:
2009.08.15. 20:31
Bécstől Budapestig eveznek

A teljesítménytúra résztvevői 300 kilométert tesznek meg hat nap alatt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való